Bourjois Kompaktní pudr Healthy Balance recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Bourjois Kompaktní pudr Healthy Balance
Pudry tuhé Bourjois Kompaktní pudr Healthy Balance - obrázek 1
Pudry tuhé Bourjois Kompaktní pudr Healthy Balance - obrázek 2
5 4.7 16
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Kompaktní pudr Healthy Balance

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2012 13:05:29

Tento pudr se stal mým velkým oblíbencem. Dodává opravdu svěží vzhled, jak slibují prodejci :) Navíc je i matující. U mě to sice moc nepozoruji, protože mám smíšenou pleť a "téčko" se mi leskne už po dvou hodinách... Ale když se přepudruju, tak je pleť opět dokonalá. Je po něm taková sametová a hrozně příjemná na dotek. Navíc pudr moc hezky voní. Navíc vypadá přirozeně i bez make-upu. Dekorativku od Bourjois mám všeobecně moc ráda, protože mi přijde velmi kvalitní, ani tento pudr není vyjímkou :) Navíc cena je celkem také příznivá vzhledem ke kvalitě. Jediný nedostatek by mohl být, že na internetu není moc k sehnání a když už, tak málo odstínů. Takže je lepší si pro něj zajít do parfumerie (já chodím do Fannu-občas mívají na Bourjois akce), kde mají všechny odstíny a můžete si je vyzkoušet.

  • přirozený vzhled
  • sametová pleť
  • příjemný na nošení
  • příjemně voní
  • občas dostupnost...
  • pro někoho možná cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2013 13:42:09

Byla jsem zvědavec a zkoušela ho v parfumerii, protože se mi líbil hezky barevný obal a nakonec jsem si ho i odnesla domů a nelituji. Je pravda, že není nejlevnější, ale cenově je na tom úplně stejně jako pudry ze Sephory a kvalitou je také srovnatelný, možná je i lepší. Balení obsahuje zrcátko, absence hubičky mi nevadí. Ocenila bych ale lepší dostupnost.

  • dobře matuje a nedělá nánosy při přepudrování
  • hezký obal se zrcátkem
  • hezky přilne k pleti
  • lepší dostupnost
  • někomu může vadit absence hubičky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2013 13:49:17

Tento pudr mám už podruhé. Mám světlou pleť, teď v zimě ještě víc a maximálně mi vyhovuje odstín Vanille. Má pěknou jemnou vůni, skvělou konzistenci, kdy se po chvíli do pleti jakoby vsákne a vytvoří krásně sjednocený tón. Mám dost mastnou pleť, což mě trošku zklamalo, že moc nematuje, ale mě se mastí pleť hodně, ať už se namažu krémem, nebo ne, a pudr už to tolik nezachrání, takže to neberu za až tak velký nedostatek. Cena je taky příznivá. Balení je se zrcátkem a když je nouze, dá se použít. Má i docela obstojnou schopnost krytí. Co je poněkud horší, že práší, čímž i docela ubývá,ale ne více, jak jiné pudry. I přesto jsem si ho oblíbila a je mi příjemný :)

  • dostatečně světlý odstín
  • balení
  • vůně
  • konzistence
  • práší
  • příliš nematuje


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2013 15:28:07

Tenhle pudr je můj favorit. Je hodně krycí, ale nemá efekt 'posmrtné masky'. Plet' se vydrží dlouho nemastit. Stačí mi přepudrovat se ráno a odpoledne. Trochu mi vadí, že v balení není i labutěnka, ale ta se holt dokoupí...Bourjois mám hodně ráda, tenhle pudr mě nezklamal.

  • kryje
  • plet' se nemastí
  • hezky voní
  • v balení je zrcátko
  • chybí labutěnka


věk
15-24


dehydratace
střední

Výborný pudr! Krásně voní, žádná chemie a hlavně si akždý vybere svůj přirozené tón pleti. Ani mi nevadí, že chybí houbička, stejně je nepoužívám. Je sice pravda, že trochu práší, ale krásně sedne a vydrží. Dávám si pouze pudr, nemám žádný podklad ani make up a vypadá to vážně moc hezky.

  • vůně
  • výdrž
  • odstíny
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.2.2014 10:46:29

Pudr zaujme všechny smysly - krásně voní, krásně vypadá a funguje na výbornou. Výtažky z asijského ovoce mají výjimečnou vůni, které se nemůžu nabažit. Navíc mají za úkol dodat pleti energii, hydrataci a svěžest. Pudr je v krásném růžovém obalu, uvnitř najdete i praktické zrcátko. Má zajistit matnost na 10 hodin. Já musím přepudrovávat, ale to protože mám mastnou pleť. Je vhodný pro všechny typy pleti.

  • vůně
  • vzhled
  • zrcátko součástí balení
  • jedním slovem - kvalita
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.3.2014 13:26:22

Nikdy jsem moc pudrům nefandila, protože mi dělaly divně zafasádovanou pleť, ale to se změnilo, když jsem si koupila Bourjois. Na pleti vypadá skvěle (používám make-up Healthy mix a tenhle pudr jako jediný, co jsem vyzkoušela, úplně nezabije jeho krásný efekt), úžasně voní a líbí se mi úzký obal, který vypadá dost odolně, s praktickým otevíráním a zrcátkem. Absence labutěnky mi vůbec nevadí, pudr je o to užší a skladnější. Na 10 hodin samozřejmě pleť nezachrání, ale já se s mou normální pletí přepudruju po 4-5 hodinách a vše potom vypadá jako ráno.

  • praktické balení
  • krásně voní
  • pěkný efekt na pleti
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2014 19:50:59

Tento pudr mě velmi mile překvapil. Došel mi můj, který byl také od Bourjois, ale řekla jsem si že zkusím něco jiného a rozhodně nelituji. Tento je ještě lepší a odstín, který jsem si pořídila (Vanille) mi úplně sedne. Pudr je sám o sobě sametový a pleť taky krásně vyhladí. Obal je poměrně kvalitní a obsahuje zrdcátko. Labutěnku nemá. Až mi dojde, tak si ho koupím znovu.

  • Padnoucí odstín
  • Vůně
  • Vyhladí pleť
  • Nic


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.9.2014 22:49:04

Jeden z nejlepších pudrů, jaké jsem kdy používala. Jsem z něj opravdu nadšená. Pleť je po nanesení pudru krásně matná a sametová. Vůbec nezanechává efekt masky, takže jej lze použít k přepudrování pleti poměrně často. Jako bonus úžasně voní a má krásný obal. Sice chybí houbička v pudru ale to mi nevadí, protože mi většinou ty které bývají v pudrech nevyhovují a kupuji si je samostatné. Určitě si jej pořídím i příště.

  • krásný obal
  • nedělá efekt masky
  • zanechá pleť matnou
  • žádné


Pro mne pudrový objev roku. Mám mastnou T zónu a potřebuji se přepudrovat několikrát za den. Tento pudr je jediný, u kterého nejde přepudrování vidět, neboť nezanechává "poprašek" a neusazuje se na chloupcích, což je skvělé. Pleť zanechává hebkou a pěknou. Je to pravděpodobně dáno obsahem silikonů, ale nemůžu říct, že by mě nějak dráždily. Kupuji nejsvětlejší odstín. Musím říct, že po druhém či třetím přepudrování jsem trochu tmavší. Nevím, jestli je to tím, že oxiduje, či je to dáno větším nánosem(to asi spíše), ale i tak hodnotím produkt na plný počet bodů, žádný jiný pudr mi tak nevyhovoval.

  • matuje bezkonkurenčně
  • neulpívá na chloupcích
  • po přepudrování nejde vidět a nedělá masku
  • vůně
  • po druhém či třetím přepudrování tmavne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2015 16:23:51

Konečne som našla ideálny púder ! Naozaj úžasne vonia, zmatňuje ale nerobí púdrový nános, pleť je matná a jemnučká. Mám dosť mastnú pleť, teda počas dňa viackrát prepudrovávam, tento je nato ideálny, ako to niekto už spomínal :) Bol síce drahší ale určite sa za tú cenu oplatí. Používam ho už asi mesiac každý deň a akoby z neho ešte ani neubudlo, narozdiel od ostatných púdrov, kde už po týždni vidím "jamku". Na nanášanie používam kabuki štetec. Určite kúpim znova.

  • vôňa
  • prirodzený na pleti
  • pekný obal
  • zmatňuje
  • pleť je po ňom jemná a sametová
  • vyššia cena ale vzhľadom ku kvalite je to OK


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.6.2015 14:24:19

Po vyzkoušení všech možných pudrů se tento pro mě stal stálicí. Vypadá velmi přirozeně, pokud ho nedám vyloženě moc, ještě se mi nestalo, že by mi na pleti zoxidoval do oranžového nádechu (jako se mi to stávalo s ostatními pudry). Netvoří na pleti šupinky a ani příliš nevysušuje. Jsem s ním maximálně spokojená. Příjemně voní, lehce svěže a nasládle.

  • obstojně zmatňuje
  • vypadá přirozeně
  • nevysušuje
  • neoxiduje do oranžové barvy
  • vůně
  • praktické zrcátko
  • pro někoho možná cena
  • v balení není houbička na nanášení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.2.2016 21:36:15

Koupila jsem si odstín 52 vanile, taková svetlá béžová barvička se žlutým podtonem mi skvěle padne. Balení má vzledově moc pěkné, ale asi po 14ti dnech užívání se mi odlepil vnitřek - kovové kolečko s pudrem- z plastového obalu, takže při neopatreném otevření může vypadnout, ale mohlo jít pouze u kusovou vadu. Jinak se ale obal zdá být bytelný a zrcátko je taky super. Pudr je opravdu extra sametový a jemný. Matuje několik hodin a nedělá pudrový nános.

  • odstíny
  • heboučký
  • zrcátko
  • voní
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2017 15:48:01

S tímto pudrem jsem velmi spokojená. Začala bych ale negativy. Pudr nemá "polštářek" na nanášení pudru, není to zásadní, ale pokud bych chtěla s pudrem cestovat musím přibalit i toto. Doma nanáším pudr štětcem a bohužel se i trochu drolí. Ale jinak jsem z něho nadšená. Pleť má sjednocenou barvu, krásně se jakoby vpije, takže i když si ho dám víc nevypadá to jako maska. Nevydrží celý den, ale tak půl dne určitě. Nevytváří žádné mapy. Doporučuji ale spíš sušší nebo méně smíšené pleti, na mastnou by mohl být slabý. Určitě koupím znovu.

  • sjednocuje
  • nevytváří dojem masky
  • celkem vydrží
  • chybí pudřenka


věk
35-44

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento pudr jsem si koupila, protože mi došel můj oblíbený transparentní pudr od Bourjois a rozhodně toho nelituji. Má velmi jemnou a přirozenou texturu, není příliš matující, a tudíž bych ho nedoporučila na vyloženě mastnou pleť. Co je na něm skvělé je to, že je na pleti opravdu přirozený ( ani z blízka nejde vidět, že nějaký pudr mám) a vůbec NEZVÝRAZŇUJE SUCHÁ MÍSTA. Tento pudr se stal mým velkým oblíbencem hlavně v létě, kdy nenosím makeupy ani korektory :) Je lehký, ideální pro sušší pleť a kraásně voní po ovoci :)

  • Přirozený efekt na pleti
  • Nezvýrazní suchá místa
  • Krásná ovocná vůně
  • Nejde na pleti vůbec vidět a netvoří masku
  • ---


Tento pudr mi maximálně vyhovuje. Velmi dobře matuje a dobře se nanáší. Kromě toho krásně voní a vydrží opravdu dlouho. Mám poměrně světlou pleť a u tohoto pudru mi vyhovuje i barevná škála. Navíc neděla na obličeji "masku", ale působí naprosto přirozeně, přitom dobře kryje. Vytkla bych snad jen absenci labutěnky.

  • dobře kryje krásně voní
  • absence labutěnky


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Amica Tuhý pudr

4.5 88% 2 recenze