Maybelline Affinitone Pressed Powder recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Maybelline Affinitone Pressed Powder
Pudry tuhé Maybelline Affinitone Pressed Powder - obrázek 1
Pudry tuhé Maybelline Affinitone Pressed Powder - obrázek 2
Pudry tuhé Maybelline Affinitone Pressed Powder - obrázek 3
5 4.5 24
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 290 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Affinitone Pressed Powder

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2012 14:41:39

Pro mě zatím nejlepší pudr, jaký jsem koupila. Krásně zmatní, ale nevysušuje a netvoří se mi na obličeji šupinky jako po některých jiných pudrech. Dále mi vyhovuje, že je uvnitř zrcátko a houbička taky dobrá, pudru s ní nanesu tak akorát, používám odstín dark beige, ale není nijak tmavý.

  • sjednocená a zmatněná pleť
  • zrcátko uvnitř
  • ..


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2012 14:52:54

Nejlepší pudr, jaký jsem kdy odzkoušela. Krásně zmatní pleť a nedělá šupinky a efekt nepřirozené masky. Jediné, co mi na něm vadí je to, že by mohl být finančně dostupnější, z tohoto jediného důvodu ho střídám s jiným pudrem.

  • matná pleť
  • efekt hebkosti
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 20:58:34

Narazila jsem na slevu v DM, když jsem zrovna chtěla vyzkoušet nový pudr z drogerky... Koupila jsem si odstín č. 14 a je opravdu skvělý.. No, vlastně byl, někde jsem ho ztratila a musím si asi koupit nový :D Každopádně na drogerkový pudr udělá příjemnou službu, nedělá šupinky, masku, nestahuje. Jelikož je z řady affinitone, skvěle se přizpůsobí pleti a když se alespoň přibližně trefíte do odstínu, nebudete ani oranžové, ani mrtvolné :) Přiložená houbička je naprosto vyhovující!

  • krásně matující
  • nedělá šupinky ani podobnou neplechu
  • splynutí s tónem pleti
  • dobrá aplikační houbička
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.4.2012 20:30:38

Výborný pudr, který zmatní a sjednotí mou mastnou pleť. Vyzdvihuji zrcátko a houbičku, která je součástí balení. Pudr patří z těch drogerkových k těm lepším. Vyhovuje mi. Pudr doporučuji.

  • zmatnění
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.4.2012 20:46:00

Skvělý pudr. Není sice má "stálice", ale párkrát jsem si ho koupila a zklamaná jsem nebyla. Už jenom proto, že obsahuje houbičku a zrcátko, což není u pudrů této cenové kategorie moc běžné. Jinak zmatní, sjednotí a pleť výrazně nevysušuje. Navíc příjemně voní.

  • cena
  • vůně
  • houbička a zrcátko
  • zmatní a sjednotí
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2012 23:13:58

velmi milé překvapení. pěkné balení. mám hodně citlivou plet, většina pudru mi plet vysušovala,ale tento vůbec. je přirozený. jsme moc spokojená. jen bohužel obal není moc pevný :( nosila jsem chvilku v taštičce a rozdělil se mi na dvě poloviny :) ale jinak super ;-)

  • nevysušuje
  • kvalita materiálu obalu


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2012 00:00:32

Výborný pudr, který mě velmi mile překvapil. Lehký, skoro neviditelný, nemám z něj pocit "dušení pleti" jako u jiných pudrů. Vyhovují mi odstíny, balení se zrcátkem a houbičkou, je velmi praktický. Cena výborná, nemám tomuto pudru co vytknout. za mě za jedna.

  • lehký
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.6.2012 02:58:06

Můj nejoblíbenější pudr. V poměru kvalita/cena vyhrává na plné čaře, super balení, houbička, pudr hezky zmatní a nenechává mapy ani fleky a pokud to někde přeženu, stačí přejet prsty a doupravit, nikde žádné mapy apod. Navíc dlouho vydrží, příjemně voní, ideální do kabelky.

  • kompaktní balení
  • kvalitní pudr
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Jedným slovom výborný púder. Bola som s ním veľmi spokojná, ale ako to je u mňa zvykom stále skúšam nové a nové výrobky ale raz sa k nemu určite vrátim. Má perfektné balenie s hubkou a zrkadielkom tak si ho môžete naniesť aj keď cestujete napríklad. Pleť zmatní a stačí sa mi tak prepudrovať raz za deň maximálne dva krát. Určite odporúčam aspoň raz vyskúšať. Odtiene su 4 a určite si vyberiete.

  • zmatní
  • prijatelná cena
  • obal so zrkadielkom a hubkou
  • dlho vydrží
  • žiadne


Další recenze od 26.8.2012 06:47:19

Zatím asi nejlepší pudr, co jsem měla. Ráda kosmetiku střídám, takže nyní mám jinou značku, ale určitě si ho časem koupím znova. Můžu doporučit i kvůli obalu - krabička je pevná, dobře drží zavřená. Je to jeden z mála pudrů, kde jsem se bez problému trefila do odstínu.

  • - výborně kryje
  • - dobře se s ním pracuje - nedělá zbytečné "vrstvy"
  • - nestírá se
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.11.2012 20:11:07

Tento pudr jsem koupila v balíčku s makeupem. Jinak by me nenapadlo po něm sáhnout, ale je opravdu skvělý. Matuje a není na obličeji vidět ani při vetší vrstve a jelikož se behem dne aslepon 1x prepudruji, velmi ocenuji, ze je "diskrétní" :) podton mám sice lehounce do růzova i kdyz plet s podtonem do zluta, ale absolutne splyne.

  • matuje
  • zrcátko
  • splyne s pletí
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 11:45:11

Tohle je fajn pudr. Koupila jsem si ho hlavně kvůli jeho praktickému a docela pevnému balení se zrcátkem, což je super do kabelky a na cesty. Pudr pěkně zmatňuje a slušně vydrží. Nevýhodou je výběr odstínů. Jsou pouze 4 a ani jeden není úplně vhodný pro bledulky.

  • praktické balení se zrcátkem
  • dlouhá výdrž
  • výběr odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento púder je jedným z mojích oblúbených, hlavne kvôli tomu že je tam aj zrkadlo, čo je naozaj velmi praktické. Mám mastnú pleť, a tento púder mi ju dobre zmatní, pleť vyzerá prirodzene.A aj cena je podla mňa prijatelná, na to že je tam aj zrkadielko nie je podla mňa drahý. Len mi pripadá že divne smrdí, ale to je možno len môj pocit:)

  • zrkadielko
  • praktický
  • zmatňujúci
  • cena
  • divné smrdí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Na tenhle pudr jsem slyšela jen samé chvály, tak jsem ho chtěla taky vyzkoušet. Já mám svůj oblíbený pudr od Rimmelu - stay mate a ten je podle mě mnohem lepší. Je pravda, že tenhle má moc povedený obal oproti Rimmelu, ale nekryje tak dobře a můj odstín obsahuje třpytky.

  • Obal
  • Málo krycí
  • Obsahuje třpytky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento pudr je docela dobrý. Měla jsem ho jednou a to v době, kdy jsem to ještě moc neřešila, vždy jsem si koupila ten, který byl zrovna ve slevě. Ale když nad tím tak přemýšlím, špatný vůbec nebyl. Hezky matoval,sice jsem se s ním do pár hodin leskla, ale to se všemi pudry. Také hezky voněl a měl praktické balení, tuším i se zrcátkem. Doporučuji vyzkoušet :-)

  • matuje
  • hezky voní
  • praktické balení
  • ani nevím :-)
  • možná cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.4.2013 18:57:06

Z tohoto pudru od Maybelline jsem trochu rozporuplná. Začnu obalem - ten je podle mě super. Do kabelky perfektní, protože je balení bytelné, žádný křehký plast, vnitřní zrcátko taky super a houbička se taky dá. Já používám štětec,ale houbička na cesty dobrá. Odstíny - bezvadné. Mám dost světlou pleť s žlutým podtónem a odstín 14 mi sedí jak na míru dělaný. Zmatnění je relativně dobré. Já mám mastnou pleť a vždycky se mi během dne zmastí,ať mám jakýkoliv pudr. No jenže jsem si všimla, že pudr má jemňoučké třpytky. Což není asi úplně na škodu, protože pleť lehce rozjasní a nepůsobí tak vysušeně a přepudrovaně. Ale stejně nevím,jestli je to dobře nebo špatně. Šupinky mi taky zvýrazňuje. Ale ty mi zvýrazňoval zatím každý pudr, ikdyž od Burjois nejméně. Ale musím říct, že co jsem vyzkoušela drogérkové pudry, tenhle na mě působí tak nějak nejlépe. Cenou i kvalitou. No a odstíny, za mě bomba, protože s tím jsem v drogériích vždycky měla problém. Na to, že jsou jen 4, tak jsem si vybrala velice snadno a dobře. Co mě asi na tom pudru nesedí, že málo kryje. Pleť tak nějak méně barevně sjednotí. Někdy se k němu vrátím,ale až ho dopoužívám, zkusím jiný. Pořád to není ono.

  • super odstíny i pro světlejší pleť
  • bytelný obal
  • zrcátko a houbička
  • možná ty jemňoučké třpytky
  • málo kryje


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.6.2013 15:02:25

S tímto pudrem jsem začínala a stále se k němu vracím. Obal má pevný, obsahuje zrcátko, což oceňuji a houbičku, která je dle mě nepoužitelná, takže ji nahrazuji štětcem. Mám odstín 42, který i přesto, že je v této řadě nejtmavší, je světlý a hodí se i na mou pleť. Pudr především nevysušuje, moc nekryje, ale to mi nevadí. Pleť zmatní, takže za mě ano.

  • Matuje
  • Nevysušuje pleť
  • Světlé odstíny
  • Obsahuje zrcátko
  • Obal
  • Nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2013 18:57:36

Můj nejčastěji kupovaný pudr. Dobře zmatňuje, nevytváří nepřirozenou masku na obličeji, skvěle kryje. Výborný je i pevný obal se zrcátkem. Přiloženou houbičku nevyužiji, používám štetec na pudr. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že když mám na obličeji sušší místa se sloupanou kůží, což je hlavně v zimě často, tak ho nemohu použít, jelikož to ještě více zvýrazní. Jinak ale v každém ohledu jednička.

  • praktický obal
  • přiložené zrcátko a houbička
  • dobře kryje
  • dlouhá výdrž
  • zdůrazní sušší místa na pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Zatím nejlepší pudr, který jsem kdy vyzkoušela, mám už třetí balení. Pudr pleť krásně zmatní, je potom taková sametovější, rozhodně nijak nedráždí ani nevysušuje. Na to, jaká je to cenová kategorie, má pudr moc hezké balení, oceňuji praktické zrcátko a i ta houbička je vcelku použitelná. Za ty peníze úžasný výrobek.

  • cena
  • balení
  • výdrž
  • zmatní
  • nic


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.9.2013 08:47:08

Tento pudr jsem dříve hodně používala. Poslední dobou si ale kupuji jiné. Ne proto, že by byl špatný. Naopak tento je výborný. Já ale ráda střídám kosmetiku a neustále zkouším nové a nové věci. Tento pudr dokáže krásně zmatnit pleť a nevytváří dojem masky. Obal je pevný a nikdy se mi nerozpadl, tak jako se mi to stalo u jiných pudrů. Výrobce sice nabízí pouze čtyři odstíny ale zase v přirozených barvách z kterých si lze dobře vybrat. Pokud neuvidím v obchodě při příštím nákupu pudru nějaký, který mě zaujme více než tento, tak se k němu určitě zase vrátím.

  • pevný obal
  • krásné odstíny
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.6.2014 15:34:19

Jediný pudr, který jsem kdy dopoužívala až do konce a koupila jsem si ho víc než jednou. Pamatuju si, že ze stejné řady jsem měla i make-up a v kombinaci s tímhle pudrem to vypadalo přirozeně a hezky. Je jemně mletý a má dobré odstíny, měla jsem tuším transparentní i barevný. Plnil to, co pudr plnit má, efekt zmatnění mi vydržel hodně dlouho a pudr se mi na obličeji nesrážel v masku. Líbí se mi, že má tak odolnou krabičku včetně zrcátka a labutěnky. Sice už pudry moc nepoužívám, ale možná se k němu ještě někdy vrátím.

  • zmatňuje
  • výběr odstínů
  • balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Moc fajn pudr, měla jsem ho ráda, myslím ale, že už ho nedělají. Obal se zrcátkem byl milý, pudr měl krásnou světlou barvu, byl jemně namletý, držel docela dlouho i na mé mastné pleti, nedělal mapy a seděl tam, kde měl. Obal se zrcátkem se mi moc líbil, i když na aplikaci jsem používala štětec. Škoda, že už se nevyrábí, byl opravdu moc fajn.

  • Praktický obal se zrcátkem a houbičkou
  • Jemně namletý
  • Dobrá výdrž
  • Matuje pokožku
  • Přirozené odstíny
  • Už není dostupný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.9.2015 03:47:34

Tento pudr jsem si vybrala po zdejších recenzích. Bohužel jsem po něm měla šupinky :/ A pleť tak nějak celkově vysušil. Jinak byl ovšem docela příjemný, přirozený, s menším krytím. Když pominu šupinky na některých místech, měl jinak moc hezkou, hedvábnou strukturu. Kupodivu i houbička byla docela použitelná.

  • přirozený
  • použitelná houbička
  • šupinky


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Amica Tuhý pudr

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené