Calvin Klein Euphoria EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Calvin Klein Euphoria EdP
Parfémy pro ženy Calvin Klein Euphoria EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Calvin Klein Euphoria EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Calvin Klein Euphoria EdP - obrázek 3
Calvin Klein (11)
4.2 z 5 5 4.2 27
Celkem 27 recenzí


5 hvězd
56%
4 hvězdy
22%
3 hvězdy
11%
2 hvězdy
11%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Calvin Klein Euphoria EdP

věk
25-34

Další recenze od 21.12.2019 20:52:20

Je to už opravdu dlouho, co jsem tetnto parfém měla, ale vůni si pamatuji moc dobře. Dostala jsem ji tehdy k narozeninám a s vůní jsme byla naprosto spokojená. Má velkou výdrž a oblečení voní i třetí den :) vůně je taková výreznější, není jemná, tak se hodí pro ty , kdo je na těžší vůně. V boducnu si ji koupím zase, už se mi po ní stýská.

  • síla vůně
  • flakon
  • žádné


věk
45-54

Další recenze od 13.12.2019 10:51:50

Parfém používám v zimním období, mám ráda orientální vůně, které vydrží. Po dvou hodinách zůstává na kůži krásně vonět ambra a pižmo (musk), těmto ingrediencím dávám v parfémech přednost. Nedávno jsem však objevila úplně stejnou imitaci Euphorii ve značce Aristea numeros, se kterou nemusím tak šetřit jako s drahým originálem.

  • Příjemná orientální vůně
  • Cena


věk
25-34

Řekla bych, že tento parfém je takový průměr. Jak co se vůně samotné týče, tak její výdrže. Obojí není nijak výjimečné. Značku CK mám velmi ráda, ale spíš dávám přednost oblečení od této značky než parfémům. Měla jsem dva, další jsem očuchala a nic extra mě nenadchlo. Vůně je na mě moc těžká, myslím, že se spíše hodí pro starší ročníky. Navíc ji má kde kdo, takže ztrácí ten punc výjimečnosti. Na druhou stranu není ale tak laciná jako klasické parfémy z drogerie. V porovnání s jinými parfémy z parfumerie je ale někde ve středu.

  • průměrná výdrž
  • není to špatná vůně
  • plusy jsou de facto i mínusy


věk
35-44

Parfémovanou vodu Calvin Klein Euphoria používám již několik let a voní jak mně, tak manželovi i mému okolí. Střídám několik vůní a vždy se k téhle vracím, když ji vypotřebuji. Oceňuji dlouho výdrž z důvodu, že se jedná o EDP (tedy parfémovanou vodu), která vždy vydrží samozřejmě mnohem déle než toaletka. Základ vůně je cítit nejvíc granátovým jablkem, pokračuje tóny fialky, pižma ambry. V celém parfému však nejvíc cítím granátové jablko.

  • nádherná vůně
  • dlouhá výdrž
  • originální flakon
  • nic


věk
35-44

Prazvláštní vůně. Nejdřív mě uchvátila svojí teplou originalitou, ale musím přiznat, že se mi dost brzy zajedla. Bylo jí až moc. Měla jsem tehdy flakon 100ml a byla to chyba, vypotřebovala jsem za zimu sotva polovinu a ta druhá polovina byla další zimu už nadobro nenositelná. Cosi z ní za ten rok vyprchalo, takže vůně nevoněla, ale spíš čpěla. Tohle se moc nepovedlo... i ten flakon byl do ruky takový neohrabaně nijaký...

  • na chvíli zajímavá vůně
  • neohrabaný flakon
  • do další zimy parfém vyčpěl


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2014 22:24:56

Profláklejší vůni snad ani neznám, tak strašně oblíbená a rozšířená vůně, podle mě však průměrná vůně. V první řadě se mi vůbec nelíbí flakonek - je nepraktický a nestabilní (zbytek vůně už z flakonku nemůžu bohužel dostat). Vůně je pěkná, jemná, sladší - akorát na můj mladý věk. Podruhé už ale nekoupím - investice je zbytečně vysoká (platím za značku) a ráda poznávám nové vůně (tato mi přijde taková fádní, otřepaná).

  • jemná sladká vůně
  • flakonek a cena


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2014 12:50:27

Euphorii od Calvina Kleina používám už asi 2 roky a pořád se k ní vracím. Podle mého je to ideální vůně na podzimní a zimní měsíce. Voní velice příjemně a elegantně. Její výdrž taky hodnotím kladně, jelikož musím uznat, že si ani nepamatuju, kterou jinou vůni bych na sobě cítila celý den, a která by na oblečení vydržela až do vyprání. Navíc je velice oblíbena u mužů. Vzhledem k tomu, že je vůně hodně silná, pro některé asi nebude ideální volbou na každodenní nošení, nicméně na elegantní akce je jako dělaná.

  • Tajemná a netypická orientální vůně
  • Výdrž
  • Na zimní a podzimní měsíce ideální
  • Oblíbenost u mužů
  • Idální na plesy a další elegantní události
  • Nehodí se ke každému
  • Pro někoho příliš silná


věk
25-34

Další recenze od 18.1.2014 00:55:00

Tento parfém teda můžu. Dostala jsem ho darem už před třemi lety a od té doby u něj zůstávám. Vypadá neskutečně elegantně - spodní část tvořená kovem působí na oko skvěle. Voní naprosto famózně, každému velmi voní. Navíc vydrží opravdu dlouho. Cena je velmi přívětivá, za 100ml variantu zaplatíte cca 1000kč. Skutečně luxusní parfém.

  • Nádherná vůně
  • Originální flakón
  • Cena
  • Dostupnost
  • Jde koupit i v setu spolu s tělovým mlékem
  • Žádný


věk
35-44

Další recenze od 6.9.2013 16:12:53

Příjemná nevtíravá vůně, vhodná pro každou příležitost. Je spíše trochu sladší a hodí se spíše na zimní období. Začátek trošku silnější, ale po chvilce se zjemní. Výdrž má velmi dobrou. Cítila jsem ji na sobě celý den, což se mi moc často u parfémů nestává. A že jsem jich díky své zálibě v parfémech již vystřídala. :-)

  • krásná vůně
  • žádné


věk
35-44

Ač mám ráda sladké, těžší vůně, tak Euphoria mě zklamala. Na tolik proslavenou a oblíbenou vůni má pro mě divný, až moc ostrý a kořeněný podtón, výdrž je sice dobrá, ale po čase se docela příjemná vůně rozvine v něco, co můj nos nesnese. Moc jsem si ji přála, ale nezůstanu u ní. Flakon je hezký, dekorativní, takže aspoň zdobí (do kabelky ovšem nevhodný).

  • Flakon
  • Výdrž
  • Přes moji oblibu sladkých a těžších vůní má Euphoria něco velmi dráždivého a agresivního
  • Po čase se nepříjemně rozvine do nelibé vůně


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 23:23:17

Skvělá vůně, orientální a zvláštní. Je spíše na zimu. Flakón zajímavý. Vůně má výbornou výdrž. Super cena v poměru s kvalitou. Na Europarfémech 1000 Kč / 100 ml. Koupila bych ji znova a doporučuji. Ostatní z řady Euphoria (např. Blossom) už mě nezaujaly.

  • Výdrž
  • Zajímavá vůně
  • Flakón
  • Nic


věk
35-44

Další recenze od 5.1.2013 10:14:21

Tento parfém jsem dostala k narozeninám nebo Vánocům,ale nebyla to šťastná volba. Vůně mi přijde těžká a sladká což nemám ráda. Ani po čase jsem si na ni nedokázala zvyknout a ve finále jsem ji musela darovat ještě téměr plnnou. Výhoda byla dlouhá výdrž a zajímavé balení,které však není možné vzít do kabelky.

  • dlouhá výdrž vůně
  • pro mě nevyhovující těžká vůně ale to je osobní pocit
  • balení není vhodné k přenášení


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2013 01:46:42

jedna z mých stálic, vlastně můj první opravdový parfém. Vůně je to orientální, lehce ovocná, květinová. Ze začátku trochu silnější, ale pak se nádherně rozvoní, nevíce cítím orchidej, fialky a v neposlední řadě mou oblíbenou vanilku. I když se o ní říká že je to davovka, já tuhle vůni nikdy na nikom necítila ;)

  • výdrž
  • krásná smyslá vuně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 10:31:40

Není vhodný pro ty, kteří nemají rádi těžší vůně. Parfém je spíše vhodné používat v zimních měsících, ale já ho používám i v létě, ale pouze večer. Líbí se elegantní flakon parfému a hlavně to, že vůně vydrží opravdu celý den, mnohdy i po vyprání oděvů v pračce jej stále na šatech cítím, což dokáží jen opravdu klavitní parfémy.

  • cena je přiměřená kvalitě a značce
  • vzhled flakonu
  • vůně velmi dlouho vydrží
  • někomu může vadit těžší vůně


věk
25-34

Další recenze od 19.7.2012 18:29:14

Parfém jsem dostala jako dárek k narozeninám a moc se mi zalíbil. Vůně je moc pěkná, příjemná, ničím nezkažená. Dodá každé ženě takový správný šmrnc. Jinak je ideální na podzim/ zimu v létě volím jiné vůně. Co se týče výdrže, tak jsem byla taky spokojená. Doporučuji

  • výdrž
  • nádherná vůně
  • snad trochu cena


věk
25-34

Další recenze od 8.7.2012 13:24:20

Parfém jsem si koupila v kamenné parfumerii- výdrž naprosto dokonalá. Ještě týden po aplikaci jsem ho cítila ze svetru. Navíc neustálé chválení lidí v okolí, jsou pro mě důkazem toho, že tento parfém je skutečný "držák". Je sice pravdou, že je velmi rozšířen, ale tak to u kvalitních parfémů bývá. U některých mých kamarádek je tato vůně dokonce poznávacím znamením :) Rozhodně si ji budu kupovat stále dokola. Euphoria je moje nejoblíbenější zimní stálice.

  • nezaměnitelná vůně
  • výdrž
  • kvalita
  • flakon
  • nemá


věk
35-44

Další recenze od 8.7.2012 11:02:06

Tuto vůni jsem dostala jako dárek, zpočátku se mi líbila, ale nadšení brzo vyprchalo. Je to dost sladká vůně, připadá mi úplně strašně obyčejná, hodně mi připomíná jednu vůni z Avonu. Ale unosím ji, mám malé balení. Přijde mi jako úplně obyčejná sladká vůně, která ničím neuchvátí. Ani ji necítím z ostatních lidí. Balení je hrozné, dodnes nevím, co to má představovat, strašně špatně se s tím manipuluje, to se moc nepovedlo.

  • asi žádné
  • hodně sladká
  • tvar flakonu
  • malá výdrž


věk
25-34

Nejspíš nejlepší parfém, co jsem měla. Výrazná, ženská vůně, v níž se snad každá žena musí cítit přitažlivá a sexy. Příjemně voní dlouhodobě i když celou noc probdíte. Věřím, že tento parfém u mě bude hodně dlouho naprosto TOP. Plus dávám i za celkovou značku.

  • nádherná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.5.2012 17:55:30

Krásná slaďounká vůně, vhodnější spíš do zimních večerů, na léto si ji nedovedu představit :( Má velkou výdrž, na oblečení vydrží do vyprání, mám ji ráda až tak po hodině kdy se pěkně rozvoní a nemůžu se jí nabažit :-) Dá se koupit i v akci za pěkné penízky, určitě koupím znovu.

  • Výdrž
  • Trošku nepraktický flakónek


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 14:59:17

Ačkoliv vůni řadím k poměrně oblíbeným, začátek - myšleno prvních 23, 30 minut - mi vůně příliš nesedí. Přičítám to granátovému jablku, nebo možná lotosu či orchideji. Po rozvonění se mi Euphorie zdá jako univerzálně nositelná, pro většinu v okolí vonící parfém. Ecuphorii bych klidně doporučila ke koupi na slepo či jako dárek. Výhodou je i nízká cena, která ale také zaručuje, že dámy navoněné touto vůní potkáte často.

  • poměrně univerzální vůně - nositelná v každém věku a při většině příležitostí
  • slušná výdrž
  • nízká cena
  • masové rozšíření vůně
  • ostrý, až štiplavý začátek
  • nepraktický flakon


věk
35-44

Euphoria je středně těžká, je hodně výrazná, ale není dusivá. Přesto z ní někoho může bolet hlava, proto ji rozhodně nedoporučuji do hodně teplých dnů, malých nevětraných zalidněných prostor nebo třeba do auta či k lékaři. Podle mě se ale hodí i na den, zvlášť pokud je zima nebo hodně chladno, ale každopádně to s ní nepřehánějte. Vůně, která patří mezi ty sladší, ale zase není žádné bombíčko, je totiž celkem solidní, laděná lehce orientálně. Má neuvěřitelnou výdrž, takže v podstatě není nutné během dne obnovovat. Cítila jsem jí z kabátu i po 8 měsících :)). Nevýhodou je, že tato vůně je hodně poznatelná, takže v ní jaksi nebudete originální. Flakonek mě osobně se příliš nezamlouvá, je to taková vůně spíš na toaletní stolek než na tahání v kabelce. 100 ml flakon je už přímo vražedný :) Každopádně tato vůně rozhodně bude vždy patřit mezi mých TOP 10, je to už tak trochu legenda, ke které se stojí za to vracet.

  • velmi dlouhá výdrž
  • tím pádem i balení déle vydrží
  • dobrá cena
  • flakonek
  • nosí jí hodně lidí


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 15:32:17

Euphoria je moc příjemná a krásná vůně, která vydrží vonět velmi dlouho. Flakonek, jak už bylo zmíněno, je trochu nepraktický, ale dá se to. Vůni cítím i během dne narozdíl od některých parfémů a nemusím jej stříkat tolik.

  • vydrží vonět dlouho
  • příjemná vůně
  • nepraktičnost balení


Další recenze od 20.3.2012 12:06:06

Měla jsem už 3 flakony, trochu se mi už převoněla, ale používám ji ráda, hlavně v zimě. Je příjemná, výraznější, sladší, má velmi dlouhou výdrž. Voní jako temně rudé růže ve smetaně s trochou vanilky. Intenzita vůně je větší, musí se s ní opatrně, když se to přežene, tak může vadit.

  • velká výdrž
  • krásná vůně
  • dobrá cena
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 20:34:49

Vůně je opravdu kouzelná, orientální, tajemná, omamná. Jednu dobu mě opravdu uchvátila. Používala jsem ji v zimním období a díky vanilce krásně zahřeje. Určitě koupím znovu.

  • výdrž
  • poměr cena x kvalita
  • davová oblíbenost


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 14:57:30

Euphoria je sladká orientální vůně, velmi výrazná a silná s vynikající výdrží. Na oblečení je cítit až do vyprání. Ač je velmi oblíbená, mě ke koupi nepřesvědčila. Je na mě příliš krémová a za chvíli ji mám všude plno. Na denní pravidelné používání si ji vůbec neumím představit, jednou za čas by mi nevadila.

  • poměr výdrž x cena
  • při aplikaci u hlavy může být nositelce po chvíli nepříjemná
  • velmi výrazný krémový tón
  • je na ulici cítit poměrně často


věk
35-44

Velmi mě tato vůně oslovila,nádherná sladce omamně vonící Euphoria.Jenže od té doby co jí mám doma jsem zjistila,že vanilka ve složení je na mě opravdu velmi silná a to mi v této vůni nedělá dobře.

  • Nízká cena
  • Silná kompozice vanilky



Další recenze od 12.3.2012 10:24:03

Tuhle vůni miluju už několik let. Na zimní večery je naprosto nepřekonatelná. Pro někoho může být těžká, ale spíš bych řekla, že je krásně opojná :-)

  • Výdrž
  • Intenzita
  • Nepraktický flakonek


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Beyoncé Heat Rush EdT

4.2 81% 17 recenzí

Hůře hodnocené