Catrice Camouflage Cream recenze a zkušenosti

Korektory Catrice Camouflage Cream
Korektory Catrice Camouflage Cream - obrázek 1
Korektory Catrice Camouflage Cream - obrázek 2
Korektory Catrice Camouflage Cream - obrázek 3
5 4 34
  • Průměrné hodnocení 4
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Camouflage Cream

Na tento korektor jsem slyšela vždy samou chválu, tak jsem se rozhodla zkusit ho. Mají poměrně povedné barvy, kdy nejsvětlejší údajně zároveň slouží jako rozjasňovač. Nepatří mezi nejdražší. Mám odstín 010 Ivory - nejsvětlejší. Bohužel musím říct, že jsem z něho zklamaná. Je krémový, poměrně snadno se roztírá, ale mně osobně zalézá do vrásek. Zkoušela jsem ho aplikovat jak na make-up, tak pod něj. Zkoušela jsem ho s podkladovou bází, hydratačním krémem i jen tak. Bohužel je hodně vidět. Věřím, že někomu vyhovuje, mně osobně bohužel ne. Navíc po nějaké době mě z něj začínaí pálit oči a začínají být zarudlé. Za mě bohužel ne, zkusím hledat dál.

  • barvy
  • zalézá do vrásek
  • je poměrně dost znatelný
  • dráždí oči


Další recenze od 3.9.2013 16:58:43

Korektor jsem si koupila na konto dobrých recenzí od bloggerek a jsem naprosto spokojená. Mám odstín 2, jelikož 1 na mě byla moc žlutá a nevypadala vůbec přirozeně. Korektor je moc fajn, je krásně krémový (předtím jsem měla od Yves Rochera a ten byl na můj vkus příliš tuhý) a dostatečně krycí. Funguje mi celkem dobře i na kruhy pod očima, což není celkem běžný, protože na moje obří kruhy jentak něco nezabere :)

  • konzistence
  • krytí
  • barva
  • cena
  • nic


Další recenze od 28.9.2013 15:36:17

Dostala jsem jej jako dárek od přítele a nemůžu si stěžovat. Mám dost viditelné kruhy pod očima a popraskané žilky. Konzistence je tužší až krémová, velice dobře kryje. Mám odstín 010 Ivory - ten nejsvětlejší a naprosto vyhovuje odstínu mé pleti. Zatím jsem lepší korektor neměla, takže si koupím určitě další balení až mi dojde :)

  • velice dobře kryje+obstojná výdrž
  • bohužel není dostupný v našem městě(Olomouc)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.10.2013 09:39:44

Tento korektor jsem si koupila před pár týdny a používám jej celkem ráda. Mám odstín 02, protože jednička se mi zdála moc do růžova a já ji mám spíše do žluta. Používám ho jak na kruhy pod očima, tak na nedostatky pleti. Zamaskuje celkem obstojně, ale na pupíncích dlouho nevydrží. Nijak nezalézá do vrásek a je celkem příjemný. Jen se jeho černá šroubovací krabička "ohmatá" a "upatlá" od korektoru, ale to je jen maličkost :-)

  • dobrý odstín
  • nezalézá do vrásek
  • výdrž
  • černý kalíšek se upatlá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2013 22:33:21

Tento korektor jsem si zakoupila na základě pozitivních recenzí zde na omlazení i na kosmetických blozích, očekávala jsem tedy asi něco trošku...lepšího. Chtěla jsem korektor na zakrytí kruhů pod očima (nemám je nijak dramatické), a proto jsem zvolila odstín č. 3, který je lehce lososový a má tedy neutralizovat namodralé odstíny. Bohužel mi však způsobuje na pleti šupinky a tudíž se stává viditelným... To je problém i zbytku obličeje, navíc výdrž není nijak oslňující (a to nemám mastnou pleť a výrobky mi dobře drží) a z tohoto důvodu již příště nezakoupím. Nadále zůstanu věrná tekutému korektoru Maximum concealer od Elf, který je za stejné peníze nesrovnatelně lepší.

  • vysoká krycí schopnost
  • barevná škála
  • způsobuje šupinky
  • zvýrazňuje suchá místa
  • malá výdrž - cca 4 hodiny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2013 15:46:27

Dlouho jsem hledala funkční korektor na kruhy pod očima a zároveň, aby nestál majlant. Asi se povedlo. Do nedávna jsem používala docela dlouhou dobu kombinaci dermacol cover a garnier roll-on, abych ty kruhy aspoň nějak obstojně zakryla. Nebylo to nejhorší,ale ani nejlepší a hlavně to byl i zdlouhavější proces a nedávno mi došly nervy. Pořídila jsem si tuto kamufláž v odstínu 010 Ivory a sedne mi jako zadek na hrnec. Krásně světlounká barva,ale ne moc (jak dermacol cover) a podtón jemně do žluta (rozhodně ne do růžova). Pro mou pleť jak ušité. Krycí schopnost je super.Asi by to šlo i líp, ale přesto jsem dost spokojená. Stačí trochu a kruhy jsou pryč. Ani balení mi tak nevadí. Je malinké, skladné a přesto je tam hodně produktu. Myslím, že se toho dlouho nezbavím. Je pravda, že během dne se korektor trošku vytratí,ale neočekávám, že po 9 či 11 hodinách v práci budu vypadat jak ráno:)) Taky trošičku zalézá do vrásek, ale stačí, když to jemně (velice jemně) přejedu prstem a pohoda.A během dne už mám pak klid. Není to poslední korektor v mém životě, ale rozhodně bych se nestyděla se k němu vrátit.

  • perfektní odstín
  • poměr cena/výkon
  • vysoká krycí schopnost
  • lehce zalézá do vrásek
  • během dne se trochu ztrácí


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2014 14:04:20

Ďaľší podarený produkt od Catrice ..táto kamufláž veľmi slušne kryje, len mojou chybou je, že mám svetlejší odtieň, takže keď ho zle prekryjem makeupom stane sa, že ho je trošičku vidieť..tak nabudúce radšej o odtieň tmavši :) i keď je pravda, že korektor musí byť svetlejší ako je váš makeup, ale zase nie moc :P treba na to dať pozor. Korektor má krémovú konzistenciu , je v malom šrubovacom kelímku , cez deň sa trochu stráca, to je také mínus, ale za tú cenu je dobrý..kúpim aj nabudúce ! :)

  • krytie
  • odtiene
  • cena
  • cez deň mierne mizne


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2014 18:31:45

Tento produkt mě nezklamal, Po mnoha kladných recenzích jsem ho koupila a musím říct, že nelituji. Moc se mi líbí jeho krémová konzistence i to, že je opravdu krycí. Často jen zakryji prostor pod očima, přepudruji celý obličej a jdu. Do vrásek mi nezalézá a to už mi není náct a myslím, že mimické vrásky trošku mám. Navíc nedělá žádné mapy, prostě s pletí krásně splyne. Uvítala bych místo šroubovacího víčka, víčko odklápěcí, ale to už je detail. Korektor si určitě po vypotřebování koupím znovu.

  • výborně kryje
  • krémová konzistence
  • výdrž
  • cena
  • šroubovací víčko


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2014 21:28:29

O tomto korektoru jsem posledních několik měsíců celkem slyšela chválu, tak jsem se rozhodla si ho pořídit. Používám ho jak na pupínky, tak i na kruhy pod očima a musím říci, že je opravdu dobrý. Krycí schopnost je opravdu dobrá a navíc mi vůbec nezalézá do vrásek a na pleti vydrží naprosto celý den aniž by mizel. Mám ho v druhém nejsvětlejším odstínu s názvem 020 Light Beige, protože nejsvětlejší odstín Ivory mi přišel až "mrtvolně" světlý a více odstínů v drogerii neměli. Co vím, tak by snad měli být odstíny 3, ale všude vídám jen 2. Mě odstín 020 naprosto vyhovuje. Nejsem nijak extra bledule a i přesto mi na zimu perfektně sedí. Na léto na mě asi bude moc světlý, ale mám spousty jiných skvělých korektorů, které mohu používat. Korektoru dávám 4 hvězdičky, protože se mi zoufale nelíbí obal, který je celkem laciný a korektor se musí nabírat prsty. Dávám přednost korektorům se štětečkem, tento mi přijde nepraktický. Celkově jsem s ním ale spokojená.

  • cena
  • dostupnost
  • více odstínů na výběr
  • krytí
  • nezalézá do vrásek
  • balení


Další recenze od 22.3.2014 00:14:31

S korektorem jsem moc spokojená, mám nejsvětlejší odstín 010 Ivory. Koupila jsem si ho hlavně kvůli kladným recenzím a rozhodně toho nelituju. Měla jsem strach aby na mně nebyl moc tmavý, mám totiž hodně světlou pleť, ale protože není do oranžova tak mi vyhovuje. Korektor je krémový, kryje hezky a balení vydrží opravdu dlouho. Myslím, že je jedním z nejlepších korektorů, co se dají za takovou cenu v drogerii sehnat.

  • odstíny
  • krytí
  • cena
  • dostupnost


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.3.2014 00:14:58

Tento krycí korektor jsem si pořídila v odstínu 020 Light Beige a jsem s ním maximálně spokojená. Barva mi sedí. Je hezky přirozená. Používám ho hlavně na kruhy pod očima. Perfektně kryje a vydrží bez chybičky opravdu celý den. Myslím, že vzhledem k ceně je opravdu perfektní. Jediné co mi vadí je šroubovací víčko, které je po aplikaci celé upatlané a musím ho otírat, abych si od něj neušpinila ostatní kosmetiku.

  • nízká cena
  • perfektně kryje
  • šroubovací víčko


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2014 14:50:07

Dlouho jsem chtěla nějaký korektor a narazila jsem na Camuflage. Barvy mi skvěle sedí, nejsou tmavé a na mojí pleť se hodí perfektně. Korektor je jemný, dobře se nanáší, nevysušuje a nezalézá do vrásek. Na obličeji je bohužel lehce znatelný. Nedokonalosti ale zamaskuje obravdu dobře. Černý kalíšek se bohužel rychle upatlá. I tak si ho koupím znovu.

  • příjemná konzistence
  • opravdu vyhovující odstíny
  • dobře kryje
  • nezalézá do vrásek
  • kalíšek se rychle upatlá
  • na tváři lehce znatelný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.6.2014 23:00:52

Nejlepší korektor, jaký mi prošel rukama. Je opravdu hodně pigmentovaný, zakryje mi kruhy pod očima, nezalézá do vrásek, dobře se ztrácí a je levný. Nevím co víc bych měla dodat. Snad jediné co by bylo super je, kdyby se začal vyrábět ve více odstínech. Světlý odstín je sice fakt světlý, ale na mě bohužel trochu žlutý.

  • Cena
  • Krytí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.10.2014 13:45:27

Hľadala som v DMke korektor,keďže sa môj Loreal už minul a chcela som vyskúšať niečo iné.Akurát bolo comouflage v akcii,tak som vzala.Mám odtieň 01 ivory,ktorý mne ako bledulke úplne sadne.Je naozaj krémový a dobre sa rozotiera.Stačí málo a dobre kryje.Používam hlavne na kruhy pod očami,inak mám pleť bezproblémovú.Kruhy zakryje naozaj skvele.Nezalieza do vrások.Obal sa mi zdá bezodný,keďže stačí naozaj málo :) Aj keď považujem obal troška nepraktický,hlavne pre moje dlhé nechty,inak korektoru nemám čo vytknúť a je naozaj dobrý

  • dobre sa rozotiera
  • krásne kryje
  • výdrž
  • obal-troška nepraktické pre dlhé nechty ale to nie je chyba korektoru


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.10.2014 18:29:28

Musím se přiznat, že mě na tento korektor nalákal boom recenzí a doporučení snad ze všech stran. Korektor sám o sobě pěkně kryje, odstín Ivory moc hezky sedne i bledulkám a má velice příjemnou krémovou konzistenci. Obal je pěkný, bytelný a velice skladný :) jako jediné mínus bych vytkla, že korektor lehce vysušuje, ale za tu cenu, je to stejně pořád paráda :)

  • odstíny
  • konzistence
  • dobře kryje
  • cena
  • trošku vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento korektor ja výlučne používam na nedostatky na pleti ako sú jazvičky po akné alebo samotné akné. Korektor sa dá pekne do stratena rozmazať a drží mi celý deň po zapúdrovaní. Neodporúčam ho príliš pod očné okolie pretože môže zaliezať do vrások a vysušovať očné okolie. Mám najsvetlejší odtieň, ktorý mi vyhovuje farebne s väčšinou mojich makeupov ale prijala by som ešte jeden odtieň ešte svetlejší.

  • krycia schopnosť
  • výdrž
  • mohla by byť väčšia farebná škála


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Super korektor za velmi rozumnou cenu. Není na kruhy pod očima a řekla bych, že pokud potřebujete zakrýt sušší místa, tak tenhle nepoužívejte. Doporučuji spíše na mastnou pleť. Když tedy pominu toto, tak zakryje v podstatě všechno a pokud se dobře zapudruje, vydrží velmi dlouho. Ostatně je to jako s makeupem. Trochu hůř se mi rozmazával.

  • cena
  • dobře kryje
  • normálně asi moc nevydrží


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento korektor velice spolehlivě zakryje všechny nedokonalosti, které mám na obličeji. Korektor mi vydrží celý den a vypadá po rozblendění velice přirozeně. Všechno krásně zakryje a vyhovuje mi i svým odstínem. Mám odstín 01 Ivory a krásně mi sedne v zimě, v létě by se mi hodila spíše 02 až 03. Navíc ta cena je více než směšná. Bohužel si myslím, že pro bledulky to úplně není.

  • cena
  • velmi dobré krytí
  • přirozenost
  • výdrž
  • dostupnost
  • nevhodné pro bledulky


Taky jsem na tento korektor všude slyšela samou chválu. Nyní už jsem skoro na dně, ale s produktem až tak spokojená nejsem. Podle mě není vůbec dělaný na suchou pleť a odstíny jsou taky pěkně divné. Většinou mi sedí od Catrice nejsvětlejší odstíny, a ačkoli mám od nich make-up v odstínu 010 Nude Ivory, stejně jako tento korektor, má takový divný podtón, který mé pleti vůbec nesedí. Zalézá do vrásek, zvýrazňuje šupinky. Kryje dobře, to jo, ale znovu si ho asi nekoupím.

  • Cena
  • Vysoké krytí
  • Líbí se mi obal
  • Leze do vrásek
  • Není vhodný pro suchou pleť
  • Podivné odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento korektor je moc fajn, koupila jsem si ho po pročtení několika hodně pozitivních recenzí, kryje opravdu hodně, používám ho na pupínky na bradě a kolem nosu na zarudnutí, jen je škoda, že ho nemůžu používat pod oči, tam kryje hodně, ale mám tam strašně takovou měkkou kůžičku citlivou a korektor jak je hutný tak mi prostě nejde zapracovat, tak musím pod oči použít něco tekutějšího co se vsákne, jinak jsem moc spokojená i s odstínem, má i hezké roztomilé balení

  • kryje
  • hutný
  • neslévá se
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Z tohoto produktu jsem nadšená. Dlouho jsem hledala korektor, který by zvládl mé kruhy pod očima, nezalézal do vrásek, vydržel déle než dvě hodiny a nebyl žlutý jak čínská učitelka. S odstínem 025, který je do růžova, jsem to vychytala dobře. Nanáším ho silnějším kulatým štětcem ve dvou vrstvách a drží celý den bez problému. Používám ho v kombinaci s tekutým korektorem od Astoru, který je proti tomuto amatér:) Kelímek zaujal čestné místo na skleněné poličce v koupelně (kam mohou jen nejlepší moje produkty) a rozhodně budu kupovat dál.

  • Vydrží celý den
  • Neslévá se
  • Nezalézá do vrásek
  • Perfektní cena
  • Vyhovující odstín
  • Praktické balení
  • Dostupnost - Catrice je málokde


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Dobrý drogérkový korektor, docela pěkně kryje. Nevyhovuje mi moc barevný odstín, nejsvětlejší 010 Ivory je na můj typ pleti dost tmavý a dožluta, uvítala bych spíše odstín dorůžova. Proto po nanesení nesplyne s pletí, kruhy jsou sice zakryté, ale celá oblast tak nějak svítí žlutě. Krytí je dobré, ale musím dát víc vrstev, výdrž by mohla být taky lepší, celý den mi nevydrží. Dobrý korektor, ale vyzkoušela jsem už i lepší.

  • dostupnost
  • cena
  • žlutý odstín
  • nutnost nanést víc vrstev


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.11.2015 18:32:31

Zakoupila jsem už před rokem možná dvěma, už nevím. Slyšela jsem na něj chválu, tak jsem ho vyzkoušela. Koupila jsem si nejsvětlější odstín (010), ale i ten byl na mě tmavý, jsem spíš bělejší typ. Jenže nebyla jsem z něj vůbec nadšená. Kryje celkem dobře, ale je hodně tuhý a tudíž špatně se roztírá, hlavně zálézá do vrásek! Když jsem si ho nanesla na kruhy pod očima tak se mi během chvilky udělali šupinky kvůli tomu, že je korektor až moc hutný. Mě bohužel nevyhovuje.

  • Výběr odstínů
  • Cena
  • Zalézá do vrásek!
  • Je tuhý
  • Špatně se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.11.2015 16:05:13

Skvelý korektor za priaznivú cenu. Dosť som váhala, balenie predsa nevyzerá moc prakticky (mám nonstop dlhé nechty). Vlastním odtieň 010 čo krásne rozjasní očné okolie a prekryje aj tie najtmavšie kruhy pod očami. Vydrží obstojne tých 8 hodín bez úpravy. Míňa sa pomaly pretože ho stačí naozaj máličko (ja ešte tých korektorov striedam viac). Kto nechce za korektor veľa utrácať rozhodne odporúčam. Momentálne je aj v tekutej forme na ktorú si tiež brúsim zuby.

  • cena
  • žiadne


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.12.2015 23:17:04

Krytí jako takové má tento korektor velmi dobré a má docela i výdrž. Co se zarudlých míst týče, tak je lepší jeho tekutý brácha Catrice Liquid Camouflage. Co mě na tomhle korektoru trošku mrzí je to, že i ten nejsvětlejší odstín je na mě tmavý a po nanesení na pokožku občas vysuší kůži, takže je složitější s ním manipulovat, ale jinak jsem naprosto spokojená!

  • obal
  • výdrž
  • odstíny
  • občas vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2016 21:08:14

Tento korektor som skúšala len v DM drogerii ako tester, počula som naňho samé chvály od niektorých blogeriek, tak som zvažovala jeho kúpu. No akonáhle som ho vyskúšala, už len textúra sa mi nezdala, rýchlo zasychal a bol dosť nepríjemný na prstoch nieto ešte na očiach...alebo očnom okolí...iba som ho vyskúšala a hneď som mala suché prsty, takže ani som ho nekúpila kedže svoje oči si moc vážim a nedám na ne hocičo.

  • nič
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2016 09:13:48

Tento korektor je za tu cenu skvělý. Má příjemnou konzistenci a hezkou barvu. Nesmí se ho dát moc, protože potom zalézá do vrásek a nevypadá přirozeně. Nedostatky kryje skvěle, v očním okolí moc dobře nevypadá a po nějaké době se tam slévá do takových oranžových čárek. Negativně hodnotím balení, které je pořád uplatlané. Jinak jsem spokojená, jedná se o kvalitní výrobek.

  • konzistence
  • kryje
  • odstín
  • cena
  • balení
  • nehodí se pod oči


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.8.2016 21:16:08

Kvalita produktu - 4,5 tak asi tak. Můj oblíbený korektor. Mám odstín 020 Light Beige. Odstín je mírně do růžovo-meruňkova ale jinak je super, je poměrně hutňejší. Kryje docela dobře hodnotil bych taky tak za 4,5 bodu. Baví mě zkoušet nové věci, a za 79,90,- . Docela mi připomíná korektor od Sephory, byl v podobném balení jen více odstínů, a byl krémovější. Zřejmě si ho koupím znovu.

  • Cena
  • Praktické skladné balení
  • Zatím žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Ačkoliv někomu tento korektor nemusí úplně vyhovovat (obzvlášť ženám středního věku), mně vyhovuje na 100%. Objevila jsem ho díky beauty videím na YT, kde si ho většina tuzemních blogerek vychvalovala. Krásně kryje, nevysušuje, za mě 1*. PS: Produkt jsem kupovala asi před 2-3 měsíci a jakoby byl nekonečný, sice má už "díru", ale jinak je ho opravdu ještě hodně!

  • krytí
  • odstíny
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.10.2016 22:58:09

Korektor jsem si koupila na základě pozitivních ohlasů a i když jsem byla ze začátku skeptická, musím přiznat, že jsem si ho oblíbila. Balení je malinké, ale korektor hodně kryje, tudíž vydrží déle než se zdá, odstín mi vyhovuje, pokud se pod něj použije vhodný oční krém či olej a na závěr se zafixuje pudrem, funguje dobře i jako korektor pod oči.

  • slušné krytí
  • dlouho vydrží
  • hezký odstín
  • trochu nešikovné balení a aplikace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYX Concealer In a Jar

4 75% 3 recenze

Hůře hodnocené