Essence Match 2 cover! cream concealer recenze a zkušenosti

Korektory Essence Match 2 cover! cream concealer
Korektory Essence Match 2 cover! cream concealer - obrázek 1
Korektory Essence Match 2 cover! cream concealer - obrázek 2
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Match 2 cover! cream concealer

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.2.2017 15:54:39

Tento korektor je kopií korektoru od Bobbi Brown, který stojí asi 10x víc, takže jsem chtěla vyzkoušet tuto lacinější verzi od Essence a porovnat je. U Bobbi je lepší obal a zrcátko, Essence má obal klasický průhledný a plastový. Kvalita korektoru je ale o hodně lepší. Je hutný a krémový, což mám ráda, jsou tam dva odstíny, které se hodí na všechno možné a sama si můžu zvolit intenzitu jakou potřebuji. Výdrž je trochu slabší, ale s pudrem to jde. Takže určitě je lepší koupit si tento levnější korektor, zrcátko máme stejně doma svoje a obal se dá přežít. :)

  • Krémová konzistence
  • 2 odstíny
  • Dobře splyne s makeupem
  • Zakryje téměř vše
  • Lacinější obal
  • Slabší výdrž


Další recenze od 15.9.2015 16:44:22

Tento korektor jsem si koupila, protože jsem chtěla zkusit nějaký podobný korektoru od Catrice camouflage cream. bohužel mě docela zklamal. Když s ním chci zakrýt kruhy pod očima, tak začne "krupičkovat". Docela fajn je ale právě na pupínky. Dlouho vydrží. Musím ale říct, že kvalita obalu strašná, ani mi nespadl a odlomilo se mi víčko.

  • dobře kryje pupínky
  • kvalita obalu
  • nekryje kruhy pod očima
  • mohl by být méně tuhý


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.4.2015 22:48:12

Perfektní korektor, který dokonale zakryje všechny nedokonalosti pleti. Líbí se 2 odstíny v 1 - používám v létě tmavší a v zimě světlejší. Je pravda, že balení není moc hygienické (radši mám korektory v tubě), ale díky vysokému krytí to jsem schopná přežít. Navíc se mi líbí, že je mastnější konzistenci, tedy ideální pro ty, co mají suchou pleť a dál tak nevysušuje. Cena je také skvělá. Určitě doporučuji a koupím znovu.

  • cena
  • vysoké krytí
  • 2 odstíny v 1
  • mastnější konzistence
  • nehygienické balení


Další recenze od 5.12.2014 21:14:44

Tenhle korektor je super,ze začátku mi strašně vyhovoval i krásně zakryl.Ale až ho tam máte míň zdá se mi že už moc (spíš vůbec) nekryje.Začínal se i žmolkovat a ještě mi vadí že je mastnější.Takže na mastnou pleť nic moc.Je ho tam podle mě málo.Tenhle korektor mi moc nevyhovuje ale pokud máte susší pleť myslím že vám bude více vyhovovat.

  • levná cena
  • je ho tam málo
  • ke konci se žmolkuje a nekryje.


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.11.2014 14:34:31

Super korektor. Obsahuje dva odstíny, jeden je světlejší a druhý tmavší. Je sice trochu mastnější, ale to mi nevadí. Navíc kryje opravdu velmi dobře. Jediná nevýhoda je, že je ho málo, ale vzhledem k nízké ceně to až takový problém není. Dřív jsem používala korektor od Miss Sporty a ten mi pleť vysušoval. S tímto korektorem tento problém nemám. Určitě si ho koupím znova.

  • Dobré krytí
  • Dva odstíny
  • Cena
  • Je ho málo


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.5.2014 18:41:05

Tento korektor je fajn v tom, že je levný, není problém ho sehnat a je taky dobré, že má v sobě 2 barvy. Tu tmavší používám i na zakrytí akné a jiných nedokonalostí, protože mi perfektně ladí s mou barvou pleti a ten světlejší jsem používala v zimě pod oči nebo na zesvětlení určitých míst. Teď, když už jsem trochu opálenější je pro mě ta světlejší až moc světlá, ale když se ty 2 barvičky smíchají, je to akorát. Ta tmavá se dá také použít na kruhy, i lépe kryje. Trošku mi vadí, že pokud máte produkt nový, tak je poměrně takový ztuhlý a nedá se tak pěkně rozmazat a pak zalézá do vrásek. Nevim jestli bych si ho ještě jednou koupila, ale pokud bych nenašla nic lepšího a cenově dostupného zůstanu u tohohle korekturu. Chtela bych také jeste zkusit radši nejaky tekutý. Každopádně kdo nemá moc vrásek pod očima a nepotrebuje moc zakrýt kruhy, je toto ideální.

  • 2 barvy
  • Cena
  • Zalézá do vrásek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.2.2014 21:45:33

Koupila jsem si to ve výprodeji za 29,90 jen tak na zkoušku, ale teď se už bez něj neobejdu. Má 2 odstíny, jeden z nich je trosku do zelená, což je pro mě moc fajn, protože dobře maskuje tmavé kruhy pod očima. Mé velké póry dokáže zamaskovat taky, takže dávám si ho pod bb-krém a jsem naprosto spokojená. Určitě si to koupím i za vyšší cenu ( myslím, kolem 70 Kč)

  • krycí schopnost
  • zelený odstín
  • kompaktní obal
  • žádné


Další recenze od 7.2.2014 20:40:59

Poslednou dobou sa mi kvôli liekom zhoršila pleť a tak som vyskúšala širokú škálu korektorov. Teraz je to zo stavom mojej pleti podstatne lepšie, ale predsa len mi ostali ešte červené fliačky po akné. Tie tento korektor naozaj veľmi dobre zakryje. Milo ma prekvapil vzhľadom k cene. Čo by som mu však vytkla je to, že má dva odtiene v jednom balení. Videla som, že v ďalších recenziách si to chválili, ale ja to nevyužijem. Mám totiž veľmi svetlú pleť. Preto by som uvítala, keby bola možnosť zakúpenia si čisto svetlého odtieňu tohoto korektoru. Inak som spokojná.

  • cena
  • dobre kryje
  • po nanesení vyzerá prirodzene
  • pekné a praktické balenie
  • pre mňa nevyužiteľný tmavší odtieň


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 21:54:02

Myslím, že je to poměrně kvalitní korektor. Líbí se mi, že si člověk vybere ze dvou barev. V létě třeba tu tmavší a v zimě světlejší. Navíc se světlejší dá použít na zakrytí kruhů po očima. Je trošku mastnějš, ale mě to nevadí, když se to s ním nepřežene. Celkem dobře kryje a dobře se s ním pracuje. Mám raději tyto krémovější mastnější korektory.

  • nezvýrazní nedokonalosti
  • poměrně dobré krytí
  • 2 barvy v balení
  • cena
  • někomu mlže vadit mastnější složení


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 20:02:26

Tento korektor jsem velmi chtěla, když jsem si ho koupila tak prostě jsem s ním nevěděla robiť.Zdal se mi špatný, ale pak jsem to zkusila ještě jednou a už mi to jšlo.Tento korektor je mastnejší.Nevím jestli je to mou řasenkou nebo korektorem , ale docela mi rozmazává řasenku a pak to nevypadá pekne.Ale pro ty které neradi řasenku tak super. Je ho v tom malém balení dost málo: (Ale musím uznat balení má super, vydržel i mnoho pádů a přeletěl i prodavačce přes obchod a ani s ním nemyhlo;) (prepáčte ale prekladala som zo slovenčiny :/ )

  • Dobre kryje
  • Cena
  • Dva typi korektorov
  • Kvalitné balenie
  • Mastný
  • Rozmazáva riasenku
  • Je ho málo


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.10.2013 17:05:11

Tento korektor obsahuje dvě různé barvy. Tmavší a světlejší. Ta tmavší je super na kruhy pod očima. Já ji používám denně a nemůžu si to vynachválit. Krásně kryje. Bomba. Ta světlejší část je pro mě super na pupínky a na nedokonalosti pleti. Balení je super bytelné a skvělé na cestování, že nemusíte tahat dva různé korektory. Navíc cena je pecková :)

  • balení
  • cena
  • krytí
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Skvělý produkt, který mi vykouzlí v kombinaci s BB creamem velice přirozený a rozjasněný vzhled obličeje. Za co ale musím bod strhnout je to, že je lehce mastnější konzistence a tak se mi rozmazává řasenka, pokud ji nanesu krátce po líčení pleti. Možná je to ale má chyba. Je výborné, že tam jsou 2 odstíny, tmavší používám když jsem opálená, světlejší běžně. Doporučuji!

  • Přirozenost
  • skvělý doplněk po líčení obličeje
  • zamaskuje kruhy pod očima
  • trošku mastnější konzistence


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento produkt som si od essence veľmi obľúbila. Vydrží, nerobí žiadne fľaky. Tento korektor má v palete dva odtiene a to bledý a tmavý. Zakryje nedokonalosti takmer dokonale, ale aj kruhy pod očami. Myslela som si že bude úplne na nič ale fakt veľmi milo prekvapil. Jeho jediným nedostatkom je asi to že je ho príliš málo

  • Zakrýva nedokonalosti pleti
  • Cena
  • Dva rôzne odtiene
  • Je ho málo


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Catrice Camouflage Cream

4.2 80% 32 recenzí

Hůře hodnocené

NYX Concealer In a Jar

4 75% 3 recenze