Catrice Infinite Matt up to 18h Make Up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Catrice Infinite Matt up to 18h Make Up
Tekutý makeup Catrice Infinite Matt up to 18h Make Up - obrázek 1
Tekutý makeup Catrice Infinite Matt up to 18h Make Up - obrázek 2
Tekutý makeup Catrice Infinite Matt up to 18h Make Up - obrázek 3
5 4.7 12
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 189 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Infinite Matt up to 18h Make Up

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Makeup se velmi dobře nanáší i prsty, nedělá masku, krásně splyne s pletí a udělá velmi nádherný finish. Vydrží mi i při běhání po schůzkách i v zaměstnání. Samozřejmě během den přepudruji, za tuto cenu neznám lepší makeup, který by se nemusel během dne pudrovat nebo opravovat. Velmi skvěle zmatňuje, konečně vyrábí makeupy za dobrou cenu, které jsou fajn.

  • dobře zmatňuje
  • nedělá masku
  • dobře se roztírá
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.1.2019 19:49:22

Za mě zatím nejlepší make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Mám odstín 010 Light Beige, který je krásně světlý a zároveň má žlutý podtón a to je přesně to, co potřebuji. Make-up je hezky krémový a pěkně se na pleť nanáší. Já k nanášení používám navlhčenou houbičku a jsem moc spokojená. Štětcem jsem ho nanášela pouze jednou a nevypadalo to moc dobře. Takže za mě rozhodně navlhčená houbička. Make-up si na pleti hezky sedne a vypadá přirozeně. Zanechává matný finiš a hlavně neoxiduje. Krytí je takové lehčí až střední a to je pro mě akorát. Na pupínky a kruhy pod očima stejně používám korektor. Pleť mám poslední dobou hodně mastnou, ale zároveň mám i suchá místa. Ta suchá místa nezvýrazňuje, což je pro mě důležité. Slibovaných 18 hodin rozhodně nevydrží, ale to jsem od něj ani nečekala. Já osobně potřebuji výdrž kolem nějakých 10 hodin. Těch 10 hodin zvládne docela obstojně. Po nějakých 4-5 hodinách se začnu lehce lesknout na čele a kolem nosu, to mám ale u všech make-upů. Stačí jen zlehka přepudrovat a zase to vypadá dobře. Už třetím rokem mám svoji pravidelnou pětiměsíční rýmu. Mojí problémovou oblastí je tedy nos. Make-up sice smrkání úplně odolat nedokáže, ale aspoň chvíli vydrží vypadat pěkně. Oceňuji hezké skleněné balení s pumpičkou. Nedokáži posoudit výdrž make-upu v létě, když se pleť ještě ke všemu potí, protože v létě make-upy nepoužívám. Celkově tento make-up hodnotím velice kladně a rozhodně u něj chvíli zůstanu.

  • cena
  • odstíny
  • sjednotí pleť
  • matný finiš
  • docela slušná výdrž
  • pumpička
  • nezvýrazňuje suchá místa
  • vypadá na pleti přirozeně
  • neodolá smrkání
  • když se nanáší štetcem tak nevypadá moc hezky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.11.2017 15:24:04

Pro mě jednoznačně nejlepší makeup, který jsem kdy vyzkoušela. Dlouho jsem měla oblíbený Mineral makeup od Dermacolu, ale tohle je úplně něco jiného. Krásně kryje, po zapudrování mi vydrží na obličeji celý den i když mám mastnou pleť, dobře se odličuje, necuckovatí a neoxiduje. Koupila jsem ho narychlo, protože mi můj Dermacol došel a v drogérii nebyl, tak jsem sáhnula tady po tomhle a rozhodně nelituju, můžu jen doporučit. Výhoda je také pumpička, která mi nesmírně vyhovuje.

  • cena
  • balení s pumpičkou
  • krytí
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tenhle make up jsem koupila na zkoušku a neměla jsem od něj absolutně žádná očekávání. Za tu cenu přece nemůžete čekat zázraky, že? Hodně jsem ho podcenila. Ten make up je absolutně super, má krásnou vůni a je to můj každodenní make up. Nánáším ho vyždímanou houbičkou na podkladovou bázi a pak ho akorát zapudruju a make up vypadá skvěle. Nezakryje některé věci na mém obličeji, takže ještě občas musím použít korektor, ale to mu mile ráda odpustím. Po několika hodinách samozřejmě je poznat, že už máte make up několik hodin na obličeji a je potřeba ho zapudrovat.

  • Cena
  • Vůně
  • Krytí
  • Jen 3 odstíny


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.2.2016 21:22:08

Tento makeup jsem mela na wishlistu, ze az se dostanu do vetsiho mesta, kde maji znacku catrice, protoze bydlim na malem meste a u nas tato znacka bohuzel neni. Musim rict, ze mi makeup maximalne vyhovuje, krasne se nanasi, ma prijemnou konzistenci, jde hezky zapracovat. Mam smisenou plet. Nejsem bledule, tak jsem si po vyzkouseni vzala odstin 020 nude beige, sedi mi perfektne. Ma krasnej matnej finish, ale nevysuje me ani nezvyrazni vrasky a supinky (toho jsem se trosku obavala). Ja si ho lehce zapudrovavam a musim i pres den, T-zona se mi lehce leskne po cca 4-5 hodinach, ale to u kazdyho makeupu. Je ale pravda, ze ja nepouzivam zadnou bazi pod makeup, tak mozna s ni by vydzel matny dele. Za me rozhodne spokojenost a urcite si ho koupim znovu za ty penize. Baleni s pumpickou mi vyhovuje.

  • Krasnej matnej finish a skvela vydrz
  • Zadne


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2014 18:22:53

Tento make up krásně kryje, hezky se roztírá a cena je také velmi přívětivá. Odstíny jsou hezky přirozené, mám ten nejsvětlejší a je opravdu hezky světlý a vůně není nějak vtíravá. Co se týče výdrže, tak za mě super, když ráno make up přepudruju tak mi vydrží klidně i deset hodin. Určitě si tento make up koupím znovu

  • krycí schopnost
  • žádný


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2014 19:26:43

V poslednom čase si kupujem jeden make up za druhymv nadeji že najdem akurat taky pre mna. Myslim že som nasla ale nieje to uplne 100% . Prva vec. Perfektne zmatnuje! :-) Kto by cakal viac zmatnenia je blazon viac sa už snad neda :-) uvitala by som vyššie krytie ale tak no :-) dalej pekne vonia, vyborne sa rozotiera no nevydrži 18h to nech nikto neberie do uvahy a neveri tomu :-) treba po case prepudrovať. Velmi lahunko sa odličuje , nezvyraznuje suche miesta. Cena viac ako fajn , no nekup to :) ;)

  • je super matny
  • cena
  • neukaže suche miesta
  • vôna
  • dobre sa odličuje
  • nevydrži uplne 18h


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2014 17:58:51

Make-up jsem si pořídila podle kladných recenzí. Odstín 01 na mé pleti není vůbec poznat a je přirozený. Dobře kryje a stačí použít menší množství. Balení je vyrobeno ze skla s pumpičkou. Pumpička mi trochu vadí v tom, když si chci vzít jen malé množství make-upu, tak to prostě nejde. A ještě bych vytkla, že nezakryje oční kruhy, ale na to používám korektor.

  • Odstíny, dobře kryje, dostupnost
  • Nezakryje oční kruhy


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2013 14:48:08

Tento make-up jsem koupila na základě kladných recenzí a to nejhlavnější - jeho nejsvětlejší odstín light beige, je přesně odstín, který mi sedí. Právě odstín to je přesně to, proč jsem si tenhle make-up zamilovala. Nicméně žádné velké krytí se nekoná, ale pleť sjednotí. Stejně musím použít korektor na větší pupínky. Na obličeji skoro vůbec necítím, oblečení nemám opatlaný. Jen nevím, jestli je na vině právě tenhle make-up nebo pudr, ale zvýrazňuje vrásky hlavně kolem úst a očí. Vůně je taková příjemná mýdlová a na pleti nedráždí. A matující účinek? Nic moc, ale nic, co by pudr nezpravil. Klidně bych si ho ještě koupila.

  • Pro mě dokonalý odstín
  • sjednocuje a mírně kryje
  • vůně
  • balení
  • příjemný pocit na pleti - nešpiní oblečení
  • nezmatňuje tolik jak si přeju
  • zvýrazňuje vrásky
  • nedoporučuju aknózní pleti (zas tolik nekryje)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento make-up je docela hutný, ale to mi vyhovuje, protože kryje dost dobře. Je to spíše střední krytí, ale s korektorem je to nádhera. Navíc mi maximálně vyhovují odstíny, které jsou pro normální odstíny pleti, nejsou přehnaně do oranžova, spíš do krémova. S podkladovou bází je to pro pleť pohodička a ani nezvýrazňuje šupinky a póry.

  • barevné odstíny
  • krytí
  • nezvýrazňuje póry
  • cena
  • nic


Kúpila som ho v DM z 25% zlavou normálne za 6,79E. Krytie má stredné. Hustota make-upu je tiež stredná ,ale inklinuje skôr k hustejšiemu . Vôňa je príjemná. Sľubuje 18 hodinovú výdrž. No realita je asi 5-6h ak prepúdrujete počas dňa tak asi 10h. No výrobok kúpim asi znovu . Nevýhoda je pumpička , ktorá je dosť krátka a fľaštička je hneď zababraná.

  • cen
  • stredné krytie a hustota
  • pumpička


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.2.2013 18:42:28

Koupila jsem ve slevě v Rossmannu a určitě koupím znovu! Make up skvěle zakrývá, dobře se nanáší a výdrž je taky dost dlouhá. Patří mezi trochu hutnější make upy, ale to mi osobně naprosto vyhovuje. Zakrývá skoro jako korektor, na kruhy pod očima už nemusím ani korektor používat, stačí make up :))

  • dobře zakrývá
  • vydrží
  • elegantní obal
  • žádný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené