Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10 recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10
Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10 - obrázek 1
Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10 - obrázek 2
Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10 - obrázek 3
5 4.5 10
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 700 - 1 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Estée Lauder

Recenze produktu
Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.11.2016 10:43:27

Dobrá a odlehčená verze původního Double wear. Vyhovuje mi, střední krytí je slabší než střední ale nevadí mi to, na den je ideální. Na večer bych asi dala klasický Double wear. Mám odstín 1.0 a vyhovuje mi zcela. Dobře se nanáší, nevytváří masku, nevysušuje pleť, ani ji nadměrně nezmašťuje. Jen co bych uvítala, je jiné balení. tohle tubičkové mi vadí, buď se válí na poličce, což zabírá hodně místa, a nebo když jej postavím na víčko, tak pak má pak po chvílí opatlaný uzávěr a to vyloženě u kosmetiky nesnáším, tyhle zaprasený závity.. Bleee. Takže jo, bernej. :)

  • je lehký bez pocitu masky
  • slabší krytí - pro někoho plus pro někoho nevýhoda
  • odstín 1.0 není do růžova
  • balení - pumpička by byla každopádně lepší


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.8.2012 12:11:41

S make-upem Estée Lauder Double Wear Light Foundation jsem velice spokojená, nemám z něj pocit že by dělal "masku". Naopak je lehký, vypadá přirozeně a je hezky matný. Zatím mám první balení, tak uvidíme jak dlouho vydrží, i když si nanáším opravdu jen velmi malé množství. Myslím že je ideální na všední nošení i na večerní párty. Určitě doporučuji.

  • lehký
  • lehce se roztírá
  • neucpává póry
  • bez parfemace
  • vydrží celý den
  • cena


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.6.2012 17:12:10

Tak k tomuhle výrobku se vždy vracím. Zatím jsem neměla lepší krycí makeup. Je lehký, rychle zasychá, neroztírá se. Zůstane perfektní několik hodin. Mám mastnější pleť, takže v poledne potřebuji trochu přepudrovat. Používám odstín 1.0 protože mám docela světlou pleť a úplně mi vyhovuje. Cena je vyšší, ale dá se se sehnat v zahraničí za výhodnější.

  • výdrž
  • potřeba pouze malé množství
  • krycí
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.4.2012 17:06:37

Tento make-up mě zklamal. Vytváří na obličeji masku - asi to bude i mým typem pleti. Musí se s ním umět pracovat, jinak zasychá. Výborně ale drží, nestírá se. Já měla ale problém vybrat odstín - buď jsou moc hnědé nebo do růžova, já pak vypadala jako růžové prasátko. Ale věřím, že někomu sednout může.

  • Dlouho drží
  • vytváří masku
  • nevhodné odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 02:24:56

svého času můj nejoblíbenější make-up. krytí střední, dá se docela dobře vrstvit. pleť je po něm sametově hladká a zmatněná. používala jsem i na překrytí silného akné a vše v pohodě. nezhoršoval. neucpával póry. neměla bych problém se k němu vrátit.

  • příjemná textura, která se dobře nanáší prsty i štětcem
  • poměrně silné krytí
  • nezanáší a neucpává póry
  • udrží pleť matnou
  • snad jen neslavný výběr odstínů


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 09:33:38

Myslím že zakladatelka si ho musela splést s nějakým jiným od téhle značky. Tenhle double wear s označením "Light" je opravdu lehký, snadno roztíratelný makeup, který používám i v léťě. Jsem bledule s lesknoucí se T zónou a tenhle makeup již neměním 2 roky. Devět měsícu v roce používám odstín 01 který mi dokonale vyhovuje, splyne s pletí a přizpůsobí se jí. Na léto mám 03 a také je to velmi přirozená barva. Je takřka neviditělný a vydrží velmi dlouho, jen tahle verze light tolik nekryje. Spíše sjednocuje pleť a udrží ji déle matnou (v poledne ale musím přepudrovat), na nedokonalosti je třeba ještě použít korektor. Cena je vysoká, většinou ale kupuji na letišti nebo na aukru za cca 700Kč. Jedno balení mi při každodením používání vydrží asi rok.

  • lehce matuje
  • dlouho vydrží
  • je takřka neviditelný, netvoří efekt masky
  • je lehký, nemastný
  • sjednocuje pleť
  • velký výběr přirozených odstínů
  • vyšší cena
  • nebude asi ideální na velmi suchou pleť


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 14:40:08

Mám odstín 1.0 a nemám mu co vytknout. Používám jej v zimě. Výborně kryje a opravdu vydrží, i celonoční řádění na plese. Pro lepší krytí a výdrž jej nanáším stipple štětcem. Sice je drahý, ale stačí mi ho použít maličko, tak vydrží.

  • výdrž
  • krytí tak akorát
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 19:12:00

Myslím, že zakladatelka si musela splést s něčím jiným (EL má i make upy které dělají masku,ale jmenují se jinak) .je to LIGHT make up a to také plní. Nedělá masku, je lehoučký, takže je vhodný pro někoho,kdo nepotřebuje maskovat. Vydrží na pleti téměř celý den, a řekla bych že je i matující,nelesknu se po něm jako po jiných.

  • lehký
  • výdrž
  • matující
  • cena


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Novější alternativa k make-upu Double Wear.Tento lehký make-up mi narozdíl od toho klasického Double wearu vyhovuje.Není tak hutný,trošku na mě působí jako našlehaný.Jeho krytí je lehké,takže kdo nepotřebuje vysoké krytí tomu bude vyhovovat.Také rychle zasychá,takže to chce rychleji roztírat.Ale znova bych si ho asi nekoupila.

  • Textura a lehké krytí
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Maku-up je extrémně hutný, na obličeji vytváří dojem masky a přepudrovaného obličeje. Make-up je potřeba naředit ještě s nějakým řídkým make-upem, jinak se nedá ani pořádně rozetřít. Výhoda ale je, že drží několik hodin, do večera zůstává stejný vzhled, jako při nanesení.

  • Vydrží několik hodin
  • Špatně se roztírá jelikož je hutný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené