Catrice Set na úpravu obočí recenze a zkušenosti

Úprava obočí Catrice Set na úpravu obočí
Úprava obočí Catrice Set na úpravu obočí - obrázek 1
Úprava obočí Catrice Set na úpravu obočí - obrázek 2
Úprava obočí Catrice Set na úpravu obočí - obrázek 3
Catrice (96)
4.4 z 5 5 4.4 15
Celkem 15 recenzí


5 hvězd
67%
4 hvězdy
20%
3 hvězdy
7%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
7%

Koupilo by znovu
94 %

Recenze produktu
Catrice Set na úpravu obočí

věk
45-54

Další recenze od 22.2.2013 17:36:27

Nemám srovnání s jinými, ale já jsem maximáně spokojená. V plastové krabičce dva stíny, mám blond vlasy, ale přesto používám ten tmavší. Ten světlý je opravdu pro bledulky. V sadě je malý štěteček, který je zkosený, bezvadně se s ním stín nanáší a vystínovává. Ale jak je malinký, špatně se drží v ruce. Na jednom konci je štěteček a na druhém konci kartáček na ,,učesání" obočí. Ve víčku je zracátko. Krabička je dvoupatrová, pod stínem je malý šuplíček, ve kterém je ukrytý štěteček a miniaturní pinzeta. No, moc se s ní toho vytrhat nedá, je spíš taková pohotovostní. Stín na obočí drží celý den.

  • výběr ze dvou odstínů
  • přirozené odstíny
  • zkosené zakončení štětečku usnadňuje stínování
  • nízká cena
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2013 13:52:41

Nevím, jak jsem mohla dříve žít bez stínů na obočí...?! Tento je naprosto super, dokonce i přiložený štěteček není tak úplně marný, alespoň já ho používám. Mám sice i velký, ale tento je "po ruce". Jsem bruneta, ale síny si "míchám" - 3x ťupnu do jednoho a pak 3x do druhého. Jinak stíny opravdu vydrží, nepráší. Navíc balení obsahuje i mini pinzetu, která je taktéž použitelná. Určitě doporučuji vyzkoušet :-)

  • praktické balení
  • stíny nepráší
  • na obočí vydrží
  • ani nevím :-)


věk
25-34

Další recenze od 28.10.2013 20:35:33

s tímto setem na obočí jsem velice spokojená, ale...už jsem si koupila třetí balení a pokaždé se mi ulomilo zrcátko, což mě vždy vytáčí, protože s paletkou už nemůžu cestovat. Jinak co se produktu týče stíny drží celý den a moc mě těší, že v balení je štěteček a pinzetka i zrcátko, což je za takovou cenu opravdu fajn. Mám zkušenost i s podobnou paletkou od essence a ta rozhodně nebyla tak dobrá.

  • cena
  • v balení zrcátko, pinzeta a štěteček
  • 2 odstíny v balení
  • výdrž
  • nekvalitní obal


Další recenze od 22.3.2014 12:21:00

Tenhle set na obočí používám každý den. Je velmi podobný setu od Oriflame, ale řekla bych že od Catrice je ještě lepší. Nemá sice vosk, ale moc se mi líbí odstíny, které jsou studené takže mi sedí perfektně a obočí působí přirozeně. Vůbec nepráší, v balení je štěteček se kterým se pracuje dobře i když je malinký a ještě pinzeta, která se hodí na cestování. Na obočí vydrží celý den.

  • odstíny
  • vydrží celý den
  • nepráší
  • balení se štětečkem a pinzetou
  • žádné


věk
15-24

Môj prvý tieň na obočie! Za tú cenu je to naozaj super produkt. Veľmi sa mi páči praktické balenie. Okrem 2 tieňov sa v ňom nachádza aj malý šuflíček s malým štetcom, ktorý je na druhej strane zakončený ako kartáč, a pinzeta. So štetčekom sa prekvapivo dobre pracuje, a obľúbila som si aj druhú stranu, no pinzeta je na nič. No a teraz k samotným tieňom: neprášia, ľahko sa nanášajú, vydržia. Uplny sen za tú cenu, no jediný nedostatok je farba tmavšieho tieňu.Na mne ako tmavovláske nevyzerá prirodzene, kvôli teplému podtónu(oranžovo-červený).Ja som si to všimla až na fotkách. Nuž, ale ak máte ryšavé,červené alebo hnedé vlasy s teplým podtónom mal by sedieť super.

  • cena
  • praktické balenie
  • teplý podtón tmavšieho tieňu


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2014 20:30:09

Tohle je přesně to, co jsem hledala. Kvalitní, kompaktní stíny na úpravu obočí, dokonce i se skvělým zrcátkem, pinzetkou a konečně kvalitním aplikátorem. Využívám někdy pouze světlý stín, někdy stíny oba (většinou k tvoření ombré obočí). Jsem naprosto nadšená a spokojená, doporučuji všem, jak blondýnám, tak brunetkám, protože přirozený odstín vytvoří v každém případě.

  • Perfektní mobilní balení
  • 2 odstíny
  • Přirozený vzhled
  • Suprová minipinzetka
  • Výborný aplikátor
  • Zrcátko
  • Cena
  • Žádný


věk
25-34

Další recenze od 12.10.2014 16:50:59

Já jsem naprosto spokojená :) Nejdříve jsem si začala upravovat obočí pomocí tužky, ale nevypadalo to moc přirozeně, jelikož je těžké sehnat odstín, který vám sedne. Toho si u těchto stínu cením. Kombinuju obě barvy a docílím tak úžasného vzhledu. Krásně mi obočí vybarví a sjednotí. Výdrž hodnotím také kladně. Tužka už mi jen leží ladem :)

  • výdrž
  • balení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 8.2.2015 01:53:09

Moje prvni stiny na oboci. Su naozaj vynikajuce. Idealne balenie na cestovanie, takze aj ked nemam so sebou moj stetecek a pinzetu, v tejto suprave ich najdem. Dve odtienie su uzasne. Som svetly typ a tak pouzimvam svetlejsi odtien a kedze preferujem "multiple use products" pouzivam tmavsi odtien ako ocne tiene. Odporucam.

  • neprasi
  • dlha vydrz
  • 2 odtiene
  • cena
  • zadne


věk
15-24

Další recenze od 20.8.2015 16:41:34

Tento set na obočí je moc povedený, obal je hezký a praktický, což oceňuji. Stíny v něm by mohly být pigmentované víc, ale není to nic hrozného. Super je i malý štěteček s spirálkou na pročesání obočí. Chválím také pinzetku, která není nijak extra skvělá, ale pokud jste v nouzi tak postačí. Set je fajn na cesty, protože i zrcátko je docela použitelné.

  • obal
  • zrcátko
  • štěteček se spirálkou
  • pinzeta
  • dostupnost značky
  • málo pigmentované stíny


věk
25-34

Další recenze od 23.4.2016 14:03:44

Kvalitní stíny na obočí, které nepráší a vydrží celý den. Odstíny jsou univerzální, já vždy štětečkem ťupnu do obou a smíchám si tak barvu dle libosti. Přiložený štěteček je malinký, ale jde v pohodě použít. Pinzeta je spíš poslední možnost, pokud nemáte žádnou jinou po ruce. Balení se zrcátkem je praktické, nicméně moje první balení se mi po pár týdnech rozlomilo a už jsem jej pak nemohla nosit v kabelce.

  • Syté a univerzální barvy stínů
  • Výdrž
  • Stíny nepráší
  • Chválím balení ačkoli třeba pinzeta není zrovna nejkvalitnější
  • Zrcátko a štěteček součástí balení
  • Cena
  • Balení se při častém přenášení může rozlomit


věk
35-44

Další recenze od 26.12.2017 17:24:35

Skvělá věc na obočí. Světlejší stín jsem celý spotřebovala, maximálně mi vyhovuje, je to krásný studený odstín. Do tmavšího jsem občas ťupnula, ale asi by mi stačilo, kdyby se dal koupit jen ten jeden odstín v nějakém menším balení. I když tahle krabička se zrcátkem, štětečkem a pinzetkou je moc fajn, všechno využiju. I když je štěteček jen pidi, bohatě si s ním vystačím. Se stínem se pracuje dobře, je tak akorát pigmentovaný, odstíny jsou moc pěkné (i když tipuji, že světlé blondýnky by asi uvítaly i světlejší), výsledek je přirozený, barva vydrží pěkná celý den, nerozmazává se. Teď mám v zásobě i jiné produkty na obočí, ale tuhle sadu určitě pořídím někdy zase.

  • pro mě vyhovující odstín
  • praktická sada se štětečkem a zrcátkem
  • nerozmazává se
  • vyrábí se jen v jedné odstínové variantě


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2014 21:28:29

Je to dobrý výrobek, který bych znovu ale nekoupila. Set na úpravu obočí od elfu byl mnohem lepší, ať už v aplikaci, tak ve výdrži jednoho balení. Elf mi vydržel 3 roky jedno balení, každodenní používání, krása. Catrice po půl roku vcelku dost vypoužívané. Aplikace je příjemná, ale chybí mi v balení vosk. Odstíny mi vyhovují, jsem bruneta. Aplikátor je v pohodě, používám ho, málokdy svůj štětec. Pinzeta je použitelná. Spodní šuplíček celý chválím. Vadí mi nižší výdrž, když se ráno nalíčím, večer už je stín téměř pryč. V nouzi jsem zkoušela stíny použít i jako líčidla na oči, to teda nemohu doporučit, do hodiny jsou beznadějně z očí pryč. To mi vysvětluje i tu nižší výdrž u obočí.

  • dostupnost
  • odstín
  • horší výdrž
  • větší spotřeba


Další recenze od 5.3.2018 16:49:03

Tady se nebojím dát pět hvězdiček. Předtím jsem používala tužku na obočí od Dermacolu a teď už si líčení bez stínů na obočí neumím představit! Navíc barvy mi perfektně sednou, světlejší na širší část obočí a tmavší na konce. Občas i míchám :-). Výdrž je také perfektní, pokud nesmyji vodou, nebo neodlíčím, vydrží i do druhého dne. Určitě koupím znovu.

  • přirozené odstíny
  • dlouhá výdrž
  • cena
  • mini-pinzeta pro případ nouze nebo na cesty
  • pro mě žádné


věk
15-24

Nejúžasnější na obočí. Obal se mi velice líbí a jeho příslušenství k tomu. Barvy jsou úžasné, bylo hodně těžké vybrat barvu na mé obočí a tenhle má perfektní odstín a vypadá přirozeně a mé obočí vypadá hustěji a upraveně. Vydrží hodně dlouho, ubývá strašně pomalu, za tu cenu tohle určitě stojí. Kvalita vysoká.

  • kvalita
  • odstíny
  • výdrž
  • příslušenství
  • nanášení
  • prostě vše
  • nic



věk
35-44

Byl to můj první set na úpravu obočí, který mi doporučila kamarádka. Balení je velice praktické a dolní šuplík s pinzetou a aplikátorem je opravdu super geniální řešení - i když třeba cestujete, pořád máte po ruce super nářadíčko :))) Nicméně co se týká výdrže, tady už spokojená nejsem. Mám smíšený typ pleti a mastí se mi klasicky T-zóna. Když jsem si upravila obočí, po 2-3 hodinách se mi stín na kůži "rozplizl" a nevydržel. Musela jsem díky toho každou hodinu domalovávat a to je dost nepraktické. Už bych si jej nekoupila. Jsem navíc tmavovláska a tento odstín mi připadal dost světlý a "nahnědlý" a když jsem se pak viděla na fotografiích, nebylo to příliš lichotivé :(

  • výborné a praktické balení
  • mini pinzeta na cesty
  • špatně kryje
  • nevydrží dlouho
  • pro mastnější pleť úplně k ničemu
  • pro tmavovlásku je dost světlý (nahnědlý)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Essence Pinzeta

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené