Chanel Coco Mademoiselle EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Chanel Coco Mademoiselle EdP
Parfémy pro ženy Chanel Coco Mademoiselle EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Chanel Coco Mademoiselle EdP - obrázek 2
5 4.9 15
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 200 - 3 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Chanel

Recenze produktu
Chanel Coco Mademoiselle EdP

věk
25-34

Další recenze od 31.10.2012 11:48:56

Tenhle parfém jsem si absolutně zamilovala v 19ti od té doby mám 2. balení. Prvně jsem měla EDT, ted mám EDP. Miluju jí, je úžasná, úchvatná. Nedokážu ji popsat. EDT i EDP vydží vonět stejně dlouho. Myslela jsem si že edp musí být vžda silnější, ale není. Jen bych řekla, že toaletka je asi tak o 5% svěžejší a míň hutná. Možná i výraznější během dne. Obal má samozřejmně hezčí parfém. Často jsem tuhle vůni cítila v praze na dámách věk 30-50 let, ale i pro 16ti letou je naprosto vhodná! A k té ceně.. je naprosto adekvátní! Pokud se navoním a triko pak dám skříně, voní i po půl roce, když ho zas vytáhnu! Ségra poznala že jsem doma, protože u vchodových dveří cítila můj Chanel (po celém, dni ve škole- v Praze, kde je smog atd)

  • cena/kvalita
  • miluju ji :)
  • škoda, že jí nemohu mít jen já :)


věk
25-34

Další recenze od 20.12.2012 08:34:19

Trvalo mi několik let, než jsem jí přišla na "chuť". Určitě není vhodná pouze pro staší ženy, ale i ženy od 20 let si ji užijí. Vůně je elegantní a smyslná. Z vůně je cítit pomeranč, pižmo, bergamot, vanilka, růže či jasmín, které se vzájemně perfektně doplňují. Je to už moje 3 balení a střídám ho s jinými oblíbenými vůněmi, protože ta cena taky není zrovna nejnižší, ale určitě mohu doporučit.

  • výdrž vůně
  • elegantní a přitom svěží vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2012 20:13:01

Chanel je zkrátka záruka luxusu a kvality! Nejprve jsem sioblíbila módu od Chanel a posléze tento parfém. Naprosto úchvatně voní, navíc vůně dlouho vydrží. Líbí se mi, že vůně není ani těžká ani moc fresh, prostě taková květinová. Chanel je prostě božská!

  • výdrž
  • nádherná vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 23:30:24

Za mě musím říct,že to je můj nejoblíbenější parfém a stále se k němu vracím.Vůně je neodolatelná a opravdu je cítit hodné dlouho.Ve srovnání s jinými parfémy je velice silná.Mužům v mém okolí se také líbí a často se mě ptají co to je za vůni,je velmi elegantní a hodí se k pěknému elegantnímu stylu.

  • Dlouhotrvající vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 23.1.2013 14:46:32

První parfém, který jsem dostala od přítele, který z něj byl úplně unešený. Ze začátku mi přišla taková nijaká, hezká, ale na chanel málo "chanelovská" ...ale po chvíli jsem si jí úplně zamilovala. Je to nádherná vůně s obrovskou výdrží. Myslím, že jí může mít bez obav 16ti letá slečna i 50ti letá dáma, nemám ráda škatulkování, vůně prostě musí nositelce sednout. Jednu výtku mám, myslím, že se snadno převoní, musím jí střídat, ačkoli není těžká, je výrazná. Myslím si, že s přehnanou aplikací může docela slušně na nervy i okolí.

  • výdrž
  • krásná
  • flakon
  • oblíbená
  • výrazná
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 13:56:42

Naprosto bezchybná vůně. Toužila jsem po ní několik let a loni jsem si ji koupila, od té doby je to moje stálice. Hned po otevření flakonu jsem byla nadšená. Je svěží, sexy, přitažlivá a výrazná. Voní hlavně po pomerančích a koření. Není vtíravá ani dusivá, nosím ji celý rok a nikdy se mi nestalo, že by někomu vadila.

  • bezchybná vůně
  • výdrž
  • trochu vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 14:19:25

Jediná ze dvou vůní Chanel, která mi voní a není tak těžká. I tak má ale výdrž celodenní (na věcech snad celoživotní) a je dost charakteristická. Hodí se spíše nad 30 let, ale i tak jí občas použiji, když chci vonět elegantně. Navíc ji stačí stříknout jednou a jít. Vydrží tak roky. Obsah se téměř nekazí.

  • vůně
  • výdrž
  • snadno se to přežene


věk
25-34

Další recenze od 5.2.2013 12:22:50

Doporučuji! Famózní, jedinečná a odzbrojující vůně! Vyjadřuje ženskost a smyslnost, hlavně pro muže :-) Patří mezi ty dražší, ale stačí opravdu málo a vydrží celý den, noc, ráno..Používám už čtyři roky a pořád se jí nemůžu nabažit. Rozhodně má nejoblíbenější vůně.

  • - dokonalost
  • - výdrž
  • - cena


Další recenze od 21.4.2013 17:40:36

Nejúžasnější vůně co jsem kdy měla. Miluji vůni vanilky. Je to velmi luxusní parfém. Poznáte jej na ulici, velmi specifický a též hodně oblíbený. Přítel ho má na mě také rád. Vydrží asi půl dne, ale to je možná jen můj dojem, protože si na něj nosík zvykne. Je dlouho cítit i z oblečení. Mám už několikáté balení. Flakónek by mohl být nápaditější, ale je to taková klasika která se nemění už pěknou řádku let. Miluji ho!

  • Nádherná vůně
  • Dlouhá výdrž
  • Líbí se mužům
  • Drahá
  • Obyčejný flakónek


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 09:17:11

Překrásná vůně z dílny Chanelu, narozdíl od svých sester - jiných Chanelek - tato je jemnější a jako jedinou ji dokážu mít na sobě. Hodí se spíše na zimní období, ale v létě ji můžete nosit taky. Jen to nepřehnat, snadno se stříkne mnohem víc (já dávám "půl stříknutí", nedomáčknu). Má elegantní obal, je hodně specifická. Jemná ale zároveň jakoby večerní a slavnostní. Na těle vydrží celý den, na oblečení i měsíce.

  • výdrž v poměru s cenou
  • lahvička
  • slavnostní nádech
  • dá se to s ní přehnat


věk
25-34

Jedna z najkrajších vôní aké som na sebe mala. Veľmi mi pripomína jeden parfém, neviem si bohužiaľ spomenúť. Cena je vyššia ale tá kvalita . Ja ju celý deň na sebe necítim ale na oblečení mi vydrží naozaj celý deň. Ono je pravda, že na každom človeku ten parfém inak drží. Balenie je luxusné . Vhodný je pre všetky vekové kategórie. Ja mám 21 a takisto vonia mojej 42 ročnej mame. Odporúčame obe. Na záver :Hlava: pomaranč, grapefruit, bergamot. Srdce: liči, ruža, jazmín. Základ: pačuli, pižmo, vetiver, vanilka

  • výdrž
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 25.9.2013 01:29:22

Uz ju mam 2 krat a to sa mi doteraz este pri ziadnej inej nestalo. Je uzasna a ma vybornu vydrz. Vona je dost vyrazna a lahko rozpoznatelna v porovnani s inymi vonami...je proste jedinecna. Jedinou jej nevyhodou je cena (za kvalitu sa vsak oplati priplatit) :-) Je na trhu uz vela rokov a stale patri medzi najoblubenejsie a nielen u mna. Urcite si ju kupim opat ked sa mi minie.

  • krasna elegantna vona
  • vhodna pre rozne vekove kategorie
  • dost vysoka cena


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2015 01:13:03

Recenze už není potřeba, každý jí zná, kdo ne, tak jí alespoň někdy cítil :) Je to stálice a nenahraditelná vůně. Kupuji již 10 let a nebudu měnit, střídám s jinými parfémy nebo občas zkusím něco nového, ale vždycky se k ní zase vrátím a nejlépe, když jí dostanu :) Cena je vyšší, ale za tu kvalitu se to vyplatí, stačí stříknout párkrát a voníte celý den i další den na oblečení nebo ve vlasech. Prostě jste do ní zahalená...

  • kvalita
  • nezaměnitelnost
  • osobitost
  • luxus
  • nemá


Podobně hodnocené

Burberry Body EdP

4.9 98% 11 recenzí

Hůře hodnocené