Chanel Coco Mademoiselle EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Chanel Coco Mademoiselle EdP
Parfémy pro ženy Chanel Coco Mademoiselle EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Chanel Coco Mademoiselle EdP - obrázek 2
5 4.9 14
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 200 - 3 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Chanel

Recenze produktu
Chanel Coco Mademoiselle EdP

věk
15-24

Další recenze od 11.3.2018 10:31:28

Všeobecne nemám rada takéto nasladlé typy vôní, ale táto si ma získala hneď na prvé ovoňanie. Neviem ju slovami opísať, ale je to niečo nádherné a radí sa medzi moje prvé 3 top vône. Stačí len pár krát aplikovať na pokožku či oblečenie a je ju cítiť donekonečna. Po aplikácií je intenzívna, časom sa však príjemne rozloží a ustáli, vonia naozaj celý deň, na oblečení ešte dlhšie. Má krásny, jednoduchý, elegantný flakón, nič prehnané, jednoducho jednoduchosť. Vekovo nie je ohraničená, môžu ju používať mladšie ženy, rovnako aj tie staršie celoročne.

  • - krásna vôňa
  • - flakón
  • - výdrž vône
  • - cena


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2015 01:13:03

Recenze už není potřeba, každý jí zná, kdo ne, tak jí alespoň někdy cítil :) Je to stálice a nenahraditelná vůně. Kupuji již 10 let a nebudu měnit, střídám s jinými parfémy nebo občas zkusím něco nového, ale vždycky se k ní zase vrátím a nejlépe, když jí dostanu :) Cena je vyšší, ale za tu kvalitu se to vyplatí, stačí stříknout párkrát a voníte celý den i další den na oblečení nebo ve vlasech. Prostě jste do ní zahalená...

  • kvalita
  • nezaměnitelnost
  • osobitost
  • luxus
  • nemá


věk
35-44

Další recenze od 25.9.2013 01:29:22

Uz ju mam 2 krat a to sa mi doteraz este pri ziadnej inej nestalo. Je uzasna a ma vybornu vydrz. Vona je dost vyrazna a lahko rozpoznatelna v porovnani s inymi vonami...je proste jedinecna. Jedinou jej nevyhodou je cena (za kvalitu sa vsak oplati priplatit) :-) Je na trhu uz vela rokov a stale patri medzi najoblubenejsie a nielen u mna. Urcite si ju kupim opat ked sa mi minie.

  • krasna elegantna vona
  • vhodna pre rozne vekove kategorie
  • dost vysoka cena


věk
25-34

Jedna z najkrajších vôní aké som na sebe mala. Veľmi mi pripomína jeden parfém, neviem si bohužiaľ spomenúť. Cena je vyššia ale tá kvalita . Ja ju celý deň na sebe necítim ale na oblečení mi vydrží naozaj celý deň. Ono je pravda, že na každom človeku ten parfém inak drží. Balenie je luxusné . Vhodný je pre všetky vekové kategórie. Ja mám 21 a takisto vonia mojej 42 ročnej mame. Odporúčame obe. Na záver :Hlava: pomaranč, grapefruit, bergamot. Srdce: liči, ruža, jazmín. Základ: pačuli, pižmo, vetiver, vanilka

  • výdrž
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 09:17:11

Překrásná vůně z dílny Chanelu, narozdíl od svých sester - jiných Chanelek - tato je jemnější a jako jedinou ji dokážu mít na sobě. Hodí se spíše na zimní období, ale v létě ji můžete nosit taky. Jen to nepřehnat, snadno se stříkne mnohem víc (já dávám "půl stříknutí", nedomáčknu). Má elegantní obal, je hodně specifická. Jemná ale zároveň jakoby večerní a slavnostní. Na těle vydrží celý den, na oblečení i měsíce.

  • výdrž v poměru s cenou
  • lahvička
  • slavnostní nádech
  • dá se to s ní přehnat


Další recenze od 21.4.2013 17:40:36

Nejúžasnější vůně co jsem kdy měla. Miluji vůni vanilky. Je to velmi luxusní parfém. Poznáte jej na ulici, velmi specifický a též hodně oblíbený. Přítel ho má na mě také rád. Vydrží asi půl dne, ale to je možná jen můj dojem, protože si na něj nosík zvykne. Je dlouho cítit i z oblečení. Mám už několikáté balení. Flakónek by mohl být nápaditější, ale je to taková klasika která se nemění už pěknou řádku let. Miluji ho!

  • Nádherná vůně
  • Dlouhá výdrž
  • Líbí se mužům
  • Drahá
  • Obyčejný flakónek


věk
25-34

Další recenze od 5.2.2013 12:22:50

Doporučuji! Famózní, jedinečná a odzbrojující vůně! Vyjadřuje ženskost a smyslnost, hlavně pro muže :-) Patří mezi ty dražší, ale stačí opravdu málo a vydrží celý den, noc, ráno..Používám už čtyři roky a pořád se jí nemůžu nabažit. Rozhodně má nejoblíbenější vůně.

  • - dokonalost
  • - výdrž
  • - cena


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 14:19:25

Jediná ze dvou vůní Chanel, která mi voní a není tak těžká. I tak má ale výdrž celodenní (na věcech snad celoživotní) a je dost charakteristická. Hodí se spíše nad 30 let, ale i tak jí občas použiji, když chci vonět elegantně. Navíc ji stačí stříknout jednou a jít. Vydrží tak roky. Obsah se téměř nekazí.

  • vůně
  • výdrž
  • snadno se to přežene


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 13:56:42

Naprosto bezchybná vůně. Toužila jsem po ní několik let a loni jsem si ji koupila, od té doby je to moje stálice. Hned po otevření flakonu jsem byla nadšená. Je svěží, sexy, přitažlivá a výrazná. Voní hlavně po pomerančích a koření. Není vtíravá ani dusivá, nosím ji celý rok a nikdy se mi nestalo, že by někomu vadila.

  • bezchybná vůně
  • výdrž
  • trochu vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 23.1.2013 14:46:32

První parfém, který jsem dostala od přítele, který z něj byl úplně unešený. Ze začátku mi přišla taková nijaká, hezká, ale na chanel málo "chanelovská" ...ale po chvíli jsem si jí úplně zamilovala. Je to nádherná vůně s obrovskou výdrží. Myslím, že jí může mít bez obav 16ti letá slečna i 50ti letá dáma, nemám ráda škatulkování, vůně prostě musí nositelce sednout. Jednu výtku mám, myslím, že se snadno převoní, musím jí střídat, ačkoli není těžká, je výrazná. Myslím si, že s přehnanou aplikací může docela slušně na nervy i okolí.

  • výdrž
  • krásná
  • flakon
  • oblíbená
  • výrazná
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 23:30:24

Za mě musím říct,že to je můj nejoblíbenější parfém a stále se k němu vracím.Vůně je neodolatelná a opravdu je cítit hodné dlouho.Ve srovnání s jinými parfémy je velice silná.Mužům v mém okolí se také líbí a často se mě ptají co to je za vůni,je velmi elegantní a hodí se k pěknému elegantnímu stylu.

  • Dlouhotrvající vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2012 20:13:01

Chanel je zkrátka záruka luxusu a kvality! Nejprve jsem sioblíbila módu od Chanel a posléze tento parfém. Naprosto úchvatně voní, navíc vůně dlouho vydrží. Líbí se mi, že vůně není ani těžká ani moc fresh, prostě taková květinová. Chanel je prostě božská!

  • výdrž
  • nádherná vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 20.12.2012 08:34:19

Trvalo mi několik let, než jsem jí přišla na "chuť". Určitě není vhodná pouze pro staší ženy, ale i ženy od 20 let si ji užijí. Vůně je elegantní a smyslná. Z vůně je cítit pomeranč, pižmo, bergamot, vanilka, růže či jasmín, které se vzájemně perfektně doplňují. Je to už moje 3 balení a střídám ho s jinými oblíbenými vůněmi, protože ta cena taky není zrovna nejnižší, ale určitě mohu doporučit.

  • výdrž vůně
  • elegantní a přitom svěží vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 31.10.2012 11:48:56

Tenhle parfém jsem si absolutně zamilovala v 19ti od té doby mám 2. balení. Prvně jsem měla EDT, ted mám EDP. Miluju jí, je úžasná, úchvatná. Nedokážu ji popsat. EDT i EDP vydží vonět stejně dlouho. Myslela jsem si že edp musí být vžda silnější, ale není. Jen bych řekla, že toaletka je asi tak o 5% svěžejší a míň hutná. Možná i výraznější během dne. Obal má samozřejmně hezčí parfém. Často jsem tuhle vůni cítila v praze na dámách věk 30-50 let, ale i pro 16ti letou je naprosto vhodná! A k té ceně.. je naprosto adekvátní! Pokud se navoním a triko pak dám skříně, voní i po půl roce, když ho zas vytáhnu! Ségra poznala že jsem doma, protože u vchodových dveří cítila můj Chanel (po celém, dni ve škole- v Praze, kde je smog atd)

  • cena/kvalita
  • miluju ji :)
  • škoda, že jí nemohu mít jen já :)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Burberry Body EdP

4.9 98% 11 recenzí

Hůře hodnocené