Chanel Le Vernis Nail Colour recenze a zkušenosti

Laky na nehty Chanel Le Vernis Nail Colour
Laky na nehty Chanel Le Vernis Nail Colour - obrázek 1
Laky na nehty Chanel Le Vernis Nail Colour - obrázek 2
Laky na nehty Chanel Le Vernis Nail Colour - obrázek 3
5 3.5 11
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 850 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Chanel

Recenze produktu
Chanel Le Vernis Nail Colour

věk
35-44

nehty
přírodní

Velký výběr barev, na nehtech vypadá luxusně.Žel nevydrží na nehtech tak dlouho jak bych si přála. Má skvěle vymyšlený design štětečku.Oddělí se od držátka odnímatelný stříbrný kryt a krásně sedí v ruce.Radost s ním lakovat. Bohužel cca po 1\2 roce začíná houstnout. Cenu bych snížila o polovinu.

  • krásné barvy
  • luxusní design
  • cena


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 10.4.2012 18:00:32

Chybí mi zde v koupíte znovu: Možná... Byla jsem ze svého prvního Chanel laku nadšená, opadlo však při prvním otukání. Lak se velice dobře nanáší, nevýhodou je delší doba schnutí. Při zkoušce s nadlakem i bez se lak velmi rychle odíral a to v dost velkých mapách. Možná jsem měla jen špatný kus. Nad další koupí laku této značky budu váhat, avšak paleta jejich barev se mi velice líbí.

  • Hezké barevné odstíny
  • Rychlé odírání
  • Cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.7.2012 17:10:01

Chanel laky... No, kdo by nechtěl Chanel... Mají překrásné barvy, jsem si jistá, že si vybere opravdu každá, ale je tady takový jeden problém, kvůli kterému už do Chanelu nikdy nepůjdu. Na tu cenu mají hrozně nízkou výdrž, nepěkně se odírají a tím pádem se prostě nevyplatí.

  • krásná paleta barev
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.7.2012 21:09:40

Chanel má nádherné laky. Odstín jakýkoliv, který vás jen napadne, přes syté rudé odstíny přes neonové až po jemné bílo-růžové. Vybere si opravdu každá. Výdrž laku, ale nic moc. Brzy se začne loupat. Od laku této značky jsem čekala daleko více. Cena je taky vysoká vzhledem ke kvalitě.

  • široká nabídka odstínů
  • cena
  • malá výdrž


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 13.10.2012 12:15:58

Laky Chanel jsou luxusní. Mají perfekní balení kdy se lakují jen malým černým uzávěrem, a hrdlo lahvičky je postupně zúženo, aby barva zůstala na štětečku tam kde má. Opět musím napsat, že já s odíráním laku nemám, lak mi po použití base a top coat vydrží přes týden, prakticky ho odlakovávám až když začne odrůstat.

  • flakon výdrž zajímavé barvy
  • cena


věk
25-34

nehty
lámavé

Bohužel pro mne za tuto cenu obrovské zklamání! Chanel laky mají velký výběr originálních odstínů a lahvička vypadá opravdu luxusně. Ale držátko štětečku je po sejmutí víčka velmi krátké, mně se s ním špatně pracovalo. Výdrž laku je velmi slabá, kolem 3 dnů. Když to porovnám s běžnými drogérkovými laky za 30 korun, které mi vydrží i týden, mám pocit, že u tohoto laku platím pouze za značku.

  • škála odstínů
  • design lahvičky
  • cena
  • špatná výdrž
  • špatná manipulace se štětečkem


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.1.2013 12:03:04

Laky od chanelu jsem měla 3 z toho jeden stále mám, ale zklamání z těchto laků je teda velké. Nádherné barvené odstíny jsou snad jediné plus. Špatná výdrž, úzký štěteček a delší zasychání. Kdybych měla jen jeden kousek, řeknu si, že se jedná o špatný kus, ale bohužel. Vyrovná se drogérkovým lakům, některé jej dokonce předčí. Nedoporučuji.

  • krásné barevné odstíny
  • poměr kvalita cena - především mizerná výdrž


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 11.11.2013 17:39:52

Laky od Chanel mě velice příjemně překvapily. Dostala jsem 4 odstíny od mamky, když byla s taťkou ve Francii. Za tu cenu jsou opravdu parádní. Mají velký výběr odstínů, kde si vybere opravdu každý. Mamka se mi perfektně trefila do vkusu, takže je nosím velmi často a nemám s nimi téměř žádný problém. Laky krásně kryjí hned v první vrstvě, ovšem já pro jistotu dávám vždy 2 slabé vrstvy. Konzistence je tak akorát, nejsou ani moc tekuté ani moc husté. Výdrž laku je bez podlaku a nadlaku asi 5 dní a s nimi mi vydrží i 14 dní a vůbec se neoprýskají. Jediné co mi vadí je dostupnost, protože laky když už je tu seženu, tak jsou strašně předražené. Pak mi také vadí trošku štěteček, že bych snesla tenčí, ale jinak jim nemám co vytknout.

  • výdrž na nehtech
  • cena/kvalita
  • výběr odstínů
  • dostupnost


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 31.3.2014 23:27:33

Lak jsem si koupila na letišti, protože miluji červené laky a ten odstín mě dostal, bohužel zklamání veliké, lak se loupe rychlostí blesku, jasně na dovolené jsem se dost koupala, ale i doma to nebylo jiné, navíc balení je dost malinké, lak byl za chvilku pryč a já už si ho určité nekoupím. musím říct, že obyčejný Manhatan mi vydrží déle a stojí desetinu...

  • Barva
  • Loupe se velmi rychle


věk
15-24

nehty
slabé

Velmi krásná škála barev které opravdu lichotí a mají perfektní krytí. Rychlé schnutí. Perfektní štěteček díky kterému je nanášení radost. Laku neubývá. Má mé oblíbené a hlavně praktické "míchací" kuličky. Rychle zasychá. Velmi dobře drží na pevných nehtech - na nohou mi vydrží bez sebemenší oděrky i 2 týdny, na rukou nosím max 2 dny (měkké nehty).

  • Cena odpovídá kvalitě
  • Skvěle se s ním pracuje
  • Dokonalé a syté odstíny
  • Nic mne nenapadá


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 11.9.2014 16:29:33

Laky Chanel za mě rozhodně nedoporučuji. Velice mě zklamali a to miluji téměř vše od Chanel. Tyto laky se už po dvou dnech odlupují, vůbec nic nevydrží. Štěteček je moc úzký ale na druhou stranu, někto to tak má rád. Cena vs. kvalita vůbec neodpovídá. A to mám doma tyto laky asi 4 takže špatný kousek se mi do ruky určitě nedostal. Dior laky jsou TOP, ty mi vydží i přes týden nalakované.

  • krásný obal
  • velký výběr barev
  • cena vs. kvalita vůbec neodpovídá
  • loupou se
  • úzký štěteček


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené