Oriflame Lak na nehty Pure Colour recenze a zkušenosti

Laky na nehty Oriflame Lak na nehty Pure Colour
Laky na nehty Oriflame Lak na nehty Pure Colour - obrázek 1
Laky na nehty Oriflame Lak na nehty Pure Colour - obrázek 2
5 3.5 18
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Lak na nehty Pure Colour

věk
25-34

nehty
přírodní

Mám dva odstíny tohoto laku, oba jsou spíše světlé a do růžova, stouto barvou mám většinou zkušenost, že moc nekryje, ale u tohoto laku tomu je jinak, kryje krásně. Stačí jen jedna vrstva. Lak je veliký, takže dlouho vydrží. Oba mám už skoro rok a bez známek zasychání nebo jiného ničení, takže super.

  • vše
  • nic


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 28.6.2012 18:24:49

Mám několik odstínů a jsem spokojená. Barvy jsou krásné. Stačí mi jedna vrstva a kryjí - dokonce i světlejší odstín u kterých většinou potřebuji více vrstev. Balení laku je docela velké a se štětečkem se dobře pracuje. Lak vydrží tak průměrně, jako většina laků. Za akční cenu (45,-/53,-) se vyplatí

  • cena
  • odstíny
  • výdrž
  • štěteček


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 16.7.2012 14:33:34

Lak mám v nehezké barvě True Red a potom světle růžový, ani jeden skoro nepoužívám, protože mi na rukou nevydrží a odlupují se. Navíc je třeba 3 vrstev, aby kryl a na to jsem moc pohodlná. Myslím, že se dají sehnat lepší laky za stejnou cenu v drogerii (Rimmel, Max Factor,...) a můžete alespoň okouknout odstíny, které v katalogu jsou dost zkreslené.

  • výběr barev
  • výdrž
  • málo kryjí


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 3.11.2012 14:56:13

Tento lak jsem koupila ve slevě za pouhých 39,-. Zatuto cenu jsem ani nic extra nečekala. Lak mě ovšem příjemně překvapil. Mám odstín Purple pink a s barvou jsem spokojená. Krytí mohu rovněž pochválit, bohatě stačí 2 vrstvy. Také se mi zamlouvá, že stačí opravdu malé množství laku, takže lak na nehtech je za chviličku suchý, což je pro mě největší plus. Nanáší se rovněž dobře, nemá tlustý mohutný štěteček, ale menší, který nabere tolik laku, kolik potřebujete. Já jsem s pokojená, vyhovuje mi rozhodně víc než drogérkové, které schnou neskutečně dlouho.

  • rychlé schnutí
  • vyhovující šteteček
  • dobré krytí
  • žádné jsem neshledala


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 3.11.2012 19:05:26

Také jsem kupovala v akci za 39 Kč, za víc peněz bych měla trochu pocit vyhozených peněz. Mám barvu Burgundy, barva je to krásná, hezčí než v katalogu. Lak je pěkně sytý, stačí 1 vrstva pro úplné krytí, se 2 ale vypadá lépe. Štěteček mi nevyhovuje, je hrozně malinký a krátký, mám s ním problém nalakovat palec (větší plochu nehtu) bez toho, aniž by dělal šmouhy. Také příliš široké víčko laku se mi v rukách nedrží příliš dobře. Co mi ale vadí nejvíc je výdrž - již večer toho samého dne, kdy jsem nehty lakovala jsem měla poměrně dost opráskané konce nehtů a celkem lak v jakéž takéž použitelnosti vydržel 3 dny. Za víc než 39 Kč bych si ho rozhodně nepořizovala.

  • Krásná barva
  • Velmi dobře kryje
  • V akci lze koupit za super cenu
  • Slabá výdrž
  • Malý a úzký štěteček
  • Příliš široké víčko


věk
25-34

nehty
přírodní

Mám dva odstíny tohoto laku. Řekla bych, že hodnocení by mohlo být průměrné, možná malinko podprůměrné. Plusem jsou opravdu pěkné odstíny barev a celkem rychlé zaschnutí. A mínusem je, že lak opravdu na nehtech nevydrží dlouho. Ani jeden den aniž bych se ráno probudila s odchlípnutým místečkem...Takže lak tak na večer:)

  • Cena
  • Barvy
  • Výdrž


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 17.1.2013 16:24:11

Mám tři odstíny a příjde mi to jako takový průměr. Obyčejný lak na nehty... určitě bych za něho nedala plnou cenu, která je lehce přes stovku. Krytí je různé podle odstínu, každopádně to nejsou plné a syté barvy u kterých by stačila jedna vrstva, záleží pak na vás jestli budou vyhovovat dvě nebo přidáte ještě třetí vrstvu. Už bych si je ale nekoupila.. je tisíc levnějších ve stejné nebo lepší kvalitě.

  • nic extra co bych u tohoto laku vyzvedla jako přednost
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.1.2013 17:10:31

Také jsem kupovala lak za cenu 39,- Kč, nic moc jsem si od něj neslibovala, ale překvapila mě krásně sytá barvička (jak u růžového, tak červeného laku), laku stačí opravdu jen 1 vrstva (i když se 2 to samozřejmě vypadá ještě o kapku lépe). Líbí se mi balení laku, štěteček, který není příliš široký, mi naprosto vyhovuje, jediné mínus vidím v tom, že se lak rychle olupuje, opravdu stačí jen malé otření a lak je pryč. Za plnou cenu bych se nad jeho koupí rozmýšlela, ve slevě po něm ale skočím zase hned.

  • syté barvy
  • stačí 1 vrstva
  • dobrý štěteček
  • není moc odolný


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 17.1.2013 18:32:19

Tenhle lak bych přirovnala k obyčejným drogerkovým lakům typu essence, miss sporty. V katalogu jsem si vybrala zajímavou barvu, ale po nanesení doma jsem byla velmi zklamaná. Vybrané barvy jsem dosáhla tak po 3 vrstvách a lak hrozně dlouho zasychal. Hned další den jsem měla oloupané špičky. Takže za mě NE!

  • cena
  • hezké barvy
  • dostupnost pouze z Katalogu
  • nutnost 3 vrstev jinak prosvítají nehty
  • dlouho zasychá
  • výdrž


Další recenze od 13.2.2013 20:38:52

Mám odstín PS Pink, který se mi velmi líbí (jemná, něco jako vintage růžová). Musím dát alespoň 2 vrstvy, aby dobře kryl. Vadí mi, že šťeteček je příliš krátký( lépe řečeno jeho násada), proto musím lahvičku nahýbat, aby se barva na šťěteček vůbec dostala.

  • Krásný odstín
  • Výdrž
  • Krátký štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Doma mám doma světle růžový odstín toho laku, nevím jaký přesně, dostala jsem darem. Barva je něco mezi světle růžovou a tělovou a vyhovuje mi. Kryje dobře už v 1. vrstvě, ale vrstvy používám dvě. Výdrž je skvělá, většinou vydrží v pořádku až do dalšího odlakování, což se mi moc laků nedaří.

  • výdrž
  • barva
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.3.2013 18:12:45

Totot je nejhorší lak, co mám. Může to být odstínem, ale lak mi nekryje ani ve 2 vrstvách, dělá šmouhy. Mám barvu Pink, na obrázku vypadala krásně, ale ve skutečnosti je strašně světlounký. Konzistence je řídká a štěteček taky nic moc. Už bych si ho nekoupila.

  • možná cena v akci
  • nekryje
  • nebarví
  • řídkost
  • štěteček


věk
25-34

nehty
pevné

Tento (levný) lak na nehty mě příjemně překvapil. Lak zasychá velice rychle, šteteček je tak akorát široký. Nejlepší na tom všem je výdrž - vydrží na nehtech týden a vypadá pořád skvěle. Ačkoliv mám světle růžovou barvu, kryje velmi dobře, takže mi pod lakem neprosvítají bílé konečky nehtů. Lak mám otevřený už přes půl roku a pořád je krásně tekutý - nehoustne jako jiné laky.

  • velká výdrž laku
  • dobře kryje
  • cena
  • po dlouhé době pořád jak nový
  • nic


Další recenze od 15.6.2013 16:15:50

Oriflame laky bývaly taková střední třída, ale tato kolekce je velmi povedená. Na mně lepší výdrž jak OPI. Jeden z mála laků, který vydrží téměř týden. Jsou husté-akorát. Pořídila jsem si je ve výraznějších barvách a opravdu vydrží i bez nadlaku. Doufám, že časem přidají ještě více odstínů a další slevové akce....

  • cena
  • pěkné barvy
  • elegantní balení
  • výdrž
  • menší škála odstínů


věk
15-24

nehty
pevné

Hodnotím odstín Pearly Purple: Je to nádherný fialový odstín. Na první pohled se mi ta barva moc nelíbila, ale na nehtech je ńádherná! Třpytí se a je taková tmavší. Občas mi stačí jedna vrstva a občas musím dát dvě. Dobře se natírá na nehet, má dobrý štěteček.Cena je vzhledem k množství super. Taky má kráýsný obal. Samozřejmě jako každý lak smrdí.

  • odstín
  • cena
  • smrdí


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 18.12.2014 14:15:41

Mám svetlo ružový a svetlo fialový odtieň. Som prekvapená ,že takéto svetlé odtiene dobre kryjú v 2 vrstvách. Výdrž je okolo 3 dní, čo je taký malinký podpriemer pre mňa. Ale najviac mi vadí ten miniatúrny aplikátor, s ktorým lakovanie trvá naozaj dlho. Možno by som si obľúbila tieto laky, ale kvôli tomu aplikátoru nemám nervy sa piplať tak dlho s lakovaním.

  • svetlé odtiene pekne kryjú a nepruhjú
  • aplikátor


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 25.1.2016 18:23:44

Tyto laky jsem kupovala ve slevě a mám pět odstínů. Jak tmavé, tak střední a světlé. Odstíny jsou moc hezké, i když některé se těm z obrázku podobají opravdu jen velmi vzdáleně. Například odstín Clover haze vypadá růžově, ale je spíše oranžový. Mám ten problém, že hlavně ty světlé se moc nedají nanést v hezké a rovnoměrné vrstvě a špatně schnou. Jsou to Pastel pink a Sheer creme. Co se mi líbí je krásné a velké balení, pro někoho nepraktické, asi by byl lepší širší štěteček, jelikož tento je úzký a kulatý.

  • Krásné odstíny
  • Hezké balení
  • Cena
  • Schnutí není moc rychlé
  • Světlé odstíny se tenkým štětečkem nanášejí nerovnoměrně


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 10.3.2016 09:07:43

Mám odtieň Berry Intense. Farba je veľmi krásna (dlho som takú zháňala). Lak kryje celkom obstojne už pri prvej vrstve, ale pri dvoch vyzerá o chlp lepšie. Oceňujem aj vysoký lesk. Výdrž samotného laku, neviem až tak posúdiť, keďže používam base coat a top coat na predlženie trvácnosti laku. Ale tu už žiaľ musím skončiť s pozitívami. Najväčšou chybou tohto laku, je jeho fľaštička a štetec. Vrchnák je neskutočne obrovský a široký, čiže sa zle drží, a štetec je zase veľmi maličký a tenučký. Keď lak mierne zhustol, bolo už skoro nemožné, pekne a precízne si nalakovať nechty, bez toho aby mini štetec nezanechával škaredé pruhy. Keďže farba samotného laku sa mi veľmi páčila, vrchnák so štetcom som vymenila za iný z priesvitného laku, takže sa s ním teraz omnoho lepšie pracuje. Z dôvodu nevyhovujúceho balenia, si už tento lak nabudúce nekúpim.

  • farby
  • lesk
  • krytie
  • tenký štetec
  • balenie - obrovský vrchnák, ktorý sa zle drží


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

MUA Nail Varnish

3.6 65% 5 recenzí

Hůře hodnocené