Christian Dior Addict EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Christian Dior Addict EdP
Parfémy pro ženy Christian Dior Addict EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Christian Dior Addict EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Christian Dior Addict EdP - obrázek 3
5 4.6 10
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 900 - 3 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Christian Dior

Recenze produktu
Christian Dior Addict EdP

věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 14:16:02

Jediná vůně, která se mi po dlouhodobém používání ještě nepřevoněla. Úžasná gurmánská záležitost, která mě neskutečně baví. Na každé pokožce se rozleží jinak, proto jedni cítí sladkou vanilku, druzí sladkost necítí vůbec. Addict je luxusní orientální vůně se skvělou výdrží a sílou, která se za vámi line. Zajímavě se rozkládá a teprve na pokožce vynikne takový, jaký skutečně je. U této vůně opravdu platí, že za kvalitu je potřeba si připlatit. Vynaložených peněz ale rozhodně nebudete litovat. Pokud vám sedne, nebudete chtít už žádnou jinou :).

  • výdrž
  • Nádherná vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 13.3.2012 14:40:21

Je to jedna z mých oblíbených, je to hodně silná vůně, nehodí se pro mladé holky, vydrží hodně dlouho vonět, nesmí se to přehnat, protože pak je člověk cítit jak parfumerie.

  • dlouhá výdrž
  • Cena


věk
35-44

Další recenze od 19.3.2012 14:51:42

Dlouhá léta "můj parfém". Je to pravá gurmánská vůně, velmi silná. Stačí opravdu jedno stříknutí a na oblečení voní několik dní. Jenom mi příjde že na každém voní jinak. Znám spoustu lidí co jej zkoušeli a na kůži jim nevoněl, ale na mě ano. Nehodí se pro slečny pod 20 ale jinak je to čistě individuální komu sedne. Složení má být: Hlava: květ moruše, mandarinka* Srdce: květ pomerančovníku, jasmín, růže* Základ: santalové dřevo, vanilka, tonka fazole* Já v něm ale cítím i hodně čokolády. Flakón má velkou výhodu v tom, že nemá víčko, které jinak často ztrácím :-)

  • silná gurmánská vůně
  • dlouhá výdrž
  • často mi jej chválí
  • ne každému sedí na kůži
  • někomu z něj může bolet hlava


věk
25-34

Moje nejoblíbenější vůně. Parfémů jsem vyzkoušela nepřeberné množství, ale žádná se Addictu ani nepodobá. Addict miluju ve všech jeho fázích - jak mandarinkový začátek, tak silně vanilkovo-tonkový základ. Rovněž na něm oceňuji výdrž, jelikož většina vůní na mě drží málo. Další klad (který ale pro mě osobně není směrodatný, pro někoho by mohl být) je, že jsem nepoznala muže, kterému by Addict nevoněl, lichotky na krásnou vůni jsem dostávala i od někoho, kdo parfémům neholduje. Rovněž se mi moc líbí jednoduchý flakon.

  • originalita
  • výdrž
  • design flakonu
  • žádné


Další recenze od 16.4.2012 14:13:16

Tento parfém je velmi neotřelý. Jen tak ho na někom necítíte. Jedinečný, magický, smyslný a velmi dráždivý. Řekla bych, že nebude jen tak pro každou ženu. Hodí se pro sebevědomé, sexy a temperamentní ženy, které se nebojí říct svůj názor a jít si za svým. ;-) Když jsem ho používala, cítila jsem se fakt neodolatelná a reakce mužů mluvila za vše.

  • unikátní parfém
  • navozuje pocit sexy dračice
  • úspěch u mužů
  • někomu může připadat příliš silný


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2012 17:24:53

Výrazná a zvláštní květinová vůně, která se hodí do chladnějšího počasí. Je velmi příjemná, ale nebude se líbit každému, takže nekupovat naslepo. Výdrž má velmi dlouhou, neí třeba použít větší množství. Nehodí se k teniskám, ale spíš k podpatkům, protože je hodně elegantní.

  • neodolatelná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 12:25:10

Nádherná vůně od Diora, je celkem silná a nesmí se to přehnat, ale přesto jsem ji nosila i běžně na den. Je opravdu hodně intenzivní a má velmi dobrou výdrž, na sobě ji cítím celý den, na oblečení nebo na šátku klidně mnoho dní. Pro mě jedna z nejkrásnějších vůní, jaké jsem kdy vyzkoušela. Líbí se mi i jednoduchý flakon.

  • krásná vůně
  • je intenzivní
  • úžasná výdrž
  • jednoduchý flakon
  • vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 8.6.2014 15:48:28

Tuto vůni jsem koupila úplně náhodou, potřebovala jsem nějaký parfém a prodavačka mi doporučila Dior Addict, prý "nebudu litovat" . Nelituju ! Vůně je těžká, sladká, elegantní a orientálně smyslná - na první přivonění v ní cítím kopr, ale to za chvíli vyprchá a zůstává vanilka s něčím, co voní jako koupená bábovka ze supermarketu :-) A ke podivu, i chlapi, kteří oceňují spíš svěží dívčí vůně se rozplývají v superlativech....

  • "must have" pro milovníky těžkých vanilkových parfémů
  • elegantní flakon
  • skvělá výdrž
  • žádné


Další recenze od 24.3.2012 22:58:53

Vůně bohužel začíná na mé kůži podivně zeleným chemickým tónem ne nepodobných nějakému repelentu. Posléze vám začne připomínat vůni těsta na vanilkové rohlíčky, toho pro průmyslovou výrobu s citronátem, ovšem není to vůbec nepříjemné. Následuje pak vanilka. Intenzita vůně je neskutečně silná, může být pro okolí až obtěžující (a to nejsem ani na svěženky ani na "vodičky") samotná vanilka je ovšem velmi pěkná, pokud máte tu správnou chemii kůže.

  • pěkná vanilka
  • velice dobrá intenzita vůně
  • bude hodně záležet na chemii kůže
  • při nerozumné aplikaci může být pro okolí intenzita vůně obtěžující


Další recenze od 16.10.2012 18:26:16

Z nějakého důvodu se jedná o velmi populární vůni, ale mě neoslovila. Nepřijde mi ani silná, ani výrazná, ani jedinečná, spíš trochu nudná - neurazí, ale nenadchne. Začátek je kořeněný a lehce svěží, postupně se objeví vanilka, která je utlumená santalem. Lépe se Addict rozvoní v teplém počasí, pak je v něm výrazně cítit hořká čokoláda, ale vyloženě do letních pařáků to není. Oceňuji minimalistický flakon a systém otvírání.

  • Nositelná pro všechny věkové kategorie
  • Hezký flakon
  • Trochu nudná
  • Není levná


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené