Calvin Klein Beauty EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Calvin Klein Beauty EdP
Parfémy pro ženy Calvin Klein Beauty EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Calvin Klein Beauty EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Calvin Klein Beauty EdP - obrázek 3
5 4.3 9
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 840 - 1 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Calvin Klein

Recenze produktu
Calvin Klein Beauty EdP

věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 10:50:31

Calvin Klein Beauty miluji. Je to krásná vůně, která ovšem není na denní nošení. Je dosti výrazná a kořeněná, ale to mi vyhovuje např. na večer. Po jedné aplikaci vydrží celý den, cítím ji na oblečení i po týdnu. Výborná, až uhrančivá vůně.

  • výdrž
  • krásná vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 14:15:56

Výrazná a silná vůně, která je pro mě ale bohužel syntetická. Jednou za čas je příjemná a ráda jsem ji nosila, na každý den to ale rozhodně není. Rychle se ta "syntetika" omrzí, i když jsem nejprve z prvního přivonění byla nadšená. Flakonek ve 100ml je vyloženě obrovský a sotva se vejde do dlaně.

  • výdrž
  • obrovský flakon ve vel. 100ml
  • vůně je syntetická


Další recenze od 10.4.2012 11:49:55

Naprosto nádherná vůně. Sama ji používám i na denní nošení. Je dost výrazná, ovšem s výdrží mě moc neuchvátila. I tak ji ale miluji a jsem ráda, že jsem při první koupi sáhla ihned po velkém 100 ml balení. Kromě výdrže bych tedy neměla co vytknout :-)

  • Nádherná kořeněná vůně
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 14.5.2012 20:47:25

Calvin Klein Beauty je krásná vůně, ale uznávám, že zároveň dost kořeněná, výrazná, prostě ji nejde necítit. Určitě se hodí lépe na večer do společnosti než na klasické denní nošení. Na druhou stranu vydrží vonět opravdu dlouho... Mě si prostě získala. :)

  • krásná vůně
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 6.6.2012 22:00:31

Beauty od CK byla má láska na první přivonění :-) pro mě je to nádherná jemná vůně, asociuje ve mně mandle, mléko, čistotu a nevinnost, je mezi vůněmi snadno rozpoznatelná, voní velice specificky. Osobně ji po aplikaci cítím snad jen prvních deset minut, ale okolí ji registruje hodiny, přesto během dne obnovuji, používám na denní i večerní příležitosti.

  • nádherná "čistá" vůně
  • krásný, trochu minimalistický rafinovaný flakon
  • úměrně ke kvalitě příznivá cena
  • slabší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 20:41:40

Spotřebovala jsem už celou 100ml, je hodně jemná a za chvíli na sobě necítím nic. Ani z oblečení. Doporučila bych jí mladým holkám, které nechtějí vůní moc vyčnívat, ale mají rády vůni čistoty a ženskosti. Nedá se nosit v kabelce, flakon je hodně těžký. Znovu si jí nekoupím, ale mám zálusk na její novou Sheer verzi :-)

  • jemná vůně
  • malá výdrž


věk
35-44

Další recenze od 8.7.2012 10:55:30

Tuto vůni jsem si zamilovala, je to nádherná kořeněná vůně. Jediné, co je mi líto je, že má strašně malou výdrž na to, že je to edp. Není cítit snad už dvě hodiny po použití. Navíc flakon je tak strašně těžký, že se v kabelce nosit nedá. Mám první balení, koupila jsem si hned tu velké 100ml balení, a to je opravdu váha. Nicméně asi příště koupím zase, protože se mi opravu líbí. Aby si člověk koupil jeden flakon domů a jeden do práce...-(.

  • nádherná ženská vůně
  • malá výdrž


Jedna z mých nejoblíbenějších vůni. Flakón je řešen způsobem "V jednoduchosti je krása", jediná ,,vada" na něm je, že je těžký. Tento menší problém jsem však vyřešila Travalem. Už pár kolegů i kolegyň se mě ptalo, čím tak krásně voním. Nejedná se o žádnou tuctovku.

  • Nádherná vůně
  • Dlouhá výdrž
  • Kladné ohlasy okolí
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2013 20:14:35

Naprosto úžasná vůně, která mě ihned zaujala. Oproti jiným recenzím a názorům, mi tato vůně přijde velice jemná, květinová, ale přitom sexy. Hodí se asi spíše pro slečny nebo mladé maminky, kterým padne jako ulitá, a to především v létě. Vůně má opravdu dobrou výdrž a vydrží celý den a vždy se krásně rozleží a vůbec mi nepřijde těžká nebo kořeněná, jak psaly holky výše. Tuto vůni bych zařadila nejspíše na 2.-3. místo v mém žebříčku TOP vůní :). Flakónek je moc hezky designově řešený a vypadá velmi elegantně. Bohužel krása předčila praktičnost a lahvička (100ml) s okraji téměř nejde vzít přes svou velikost do ruky a hůře se s ní manipuluje. Ale to je spíše takové malé mínus, menší velikosti flakónků jsem neměla, tak tam to snad bude s manipulací lepší.

  • design
  • dlouhá výdrž
  • svěží a sexy vůně
  • horší manipulace kvůli tvaru flakónu


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Guess Seductive EdT

4.3 84% 12 recenzí

Hůře hodnocené

Adidas Fruity Rhythm EdT

4.1 78% 17 recenzí