Lolita Lempicka The Eau de Parfum recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Lolita Lempicka The Eau de Parfum
Parfémy pro ženy Lolita Lempicka The Eau de Parfum - obrázek 1
Parfémy pro ženy Lolita Lempicka The Eau de Parfum - obrázek 2
Parfémy pro ženy Lolita Lempicka The Eau de Parfum - obrázek 3
5 4.3 9
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 630 - 1 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Lolita Lempicka

Recenze produktu
Lolita Lempicka The Eau de Parfum

věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 19:20:30

Příjemně nasládlá vůně, umím si ji představit na léto k rozevlátým šatům a sluníčku :-) Jemná vanilka a madličky se mísí se štipkavým anýzem a lékořicí, skvělá kombinace. Vůně spíše pro mladá děvčata, ja bych ji nazvala "sladkých sedmnáct".

  • letní vůně
  • krásně voní vanilkou a mandlemi
  • nádherný flakon
  • vydrží celý den
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 13:28:54

Byl to můj úplně první opravdový parfém :-) Vůně je hodně sladká, vhodná jak na léto tak na zimu. Vím, že hodně lidem nevoní kvůli své specifičnosti a hlavně sladkosti. Rozhodně to není lehká a svěží vůně. Plusem je opravdu nádherně zdobený flakonek.

  • výdrž
  • krásné balení
  • těžká vůně


Další recenze od 20.3.2012 11:37:43

Flakonek je nádherný, je to ozdoba poličky. Vůně je také pěkná, sladká, trochu fialek, trochu lékořice, výdrž perfektní. V práci mi říklai, když jsem ji měla, že voní jako když někdo kouří amforu (voňavý višňový tabák). Jediné minus je, že se brzy tzv. převoní a potřebuje vystřídat jinou.

  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Krásná, intenzivní vůně, která dlouho vydrží a docela není ani cenově nedostupná. Znám ji již asi 7 let a pořád se mi moc líbí. Flakonek je nádherně zdobený, vůně není slabá, naopak bych ji zařadila mezi silnější vůně, spíš podpisová než nevýrazná, cítím v ní vanilku a lékořici. Rozhodně koupím zase.

  • intenzivní
  • dlouho vydrží
  • příjemná cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.6.2012 19:51:27

Moje první parfémová láska. Jedná se o cenově přijatelný parfém, který opravdu dlouho vydrží a jehož vůně je i přes svoji lehkost výrazná. Nejprve zavoní velmi neobvykle a šťavnatě anýz a břečťan a potom se vůně rozvine do rafinované a sladké lékořice a jemné vůně kosatců a fialek. Díky tomu, že základ stojí na vanilce a mandlích přetrvává výrazné sladší aroma. Je to něžná, šťavnatá a opravdu opojná vůně, která je natolik charakteristická, že si ji nejde s ničím splést. To je ostatně asi hlavním rysem všem LL parfémů - naprostá neobvyklost a originalita. Vůni také oceníte ve všech ročních obdobích, protože je sice sladká, ale není těžká, takže v létě neobtěžuje.

  • výdrž
  • neobvyklá vůně
  • cenová dostupnost
  • vhodné pro všechna roční období
  • žádné


Další recenze od 25.10.2012 14:52:31

Toto byl můj první parfém a vydržela jsem u něj až do dnes. Pamatuji, jak mamka přinesla z parfumérky testery a jedním z nich byla LL, já si tu malou tyčinku s parfémem šetřila snad půl roku :-) Pokaždé se LL vrátím, všichni kdo znají mě znají i tuto vůni :-) Dokonce i pánové si jí jsou schopni zapamatovat, což je co říct, a ohlasy jsou opravdu kladné. Když mi po 5ti letech při shledání řekne bývalý přítel "bože můj, ty voníš pořád stejně tou krásnou voňafkou", tak bych zbytečně hledala pafrém, co se ke mě bude hodit lépe... A jednou mě podle ní našla kamarádka v tramvaji :D Určitě doporučuji, zařadila bych jí mezi Thierry Muglera, Gucci Rush... Velmi výrazný parfém.

  • výdrž parfému
  • jedinečnost
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 8.3.2013 13:31:50

Vůně je trošku květinová, trošku slaská a troku kořeněná. Je to takové od každého něco... Nejdřív docela výrazná fialka s kosatcem, pak se přidá štiplavější vůně lékořice a anýzu. Snad lehounce vanilka. Nemůžu si pomoct, ale začla mi na mě časem vonět spíš uměle jak saponát. Takže já příště už nekoupím. Jinak vůně na den, běžné nošení. Výdrž hodnotím velmi průměrně.

  • zajímavá kombinace
  • výdrž


věk
45-54

Další recenze od 26.8.2013 08:47:54

Krásná výrazná vůně, takové mám ráda. Sladká, květinová, trochu kořeněná, jak to popsat? Koupila jsem naslepo a nelituji. Vyhovuje mi na denní nošení. Výdrž tak akorát. Flakon je ovšem nádherný až je škoda jej nosit v kabelce. Myslím, že se hodí na léto i zimu, podle nálady. Chce to časem vystřídat, může se z ní stát bolehlav.

  • výdrž
  • flakon
  • časem může být bolehlav


věk
35-44

Další recenze od 2.9.2013 14:41:57

Lolita je krásná, sladší vůně, ale asi nebude pro každého. Z počátku dost výrazná a trochu ostřejší, ale když se rozvoní, změní se na velmi jemnou vůni. Hodně z ní cítím lékořici a mandle. Flakón má překrásný ale trochu mi vadí rozprašovač v podobě stopky. Vůně je vhodná spíše do zimních měsíců, na léto mi přijde moc těžká. Složení parfému: hlava: mahagon, břečťanové lístky, lékořice, ananas srdce: fialky, kosatce, vanilka, amarylka základ: vetiver, pižmo, tonka, pralinky, mandle

  • krásná vůně za super cenu
  • žádné


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Guess Seductive EdT

4.3 84% 12 recenzí

Hůře hodnocené

Adidas Fruity Rhythm EdT

4.1 78% 17 recenzí