Christina Aguilera EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Christina Aguilera EdP
Parfémy pro ženy Christina Aguilera EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Christina Aguilera EdP - obrázek 2
5 4.6 14
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 250 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Christina Aguilera

Recenze produktu
Christina Aguilera EdP

věk
15-24

Další recenze od 22.3.2012 15:59:02

Parfém od Christiny Aguilery. Nádherně voní díky svému propracovanému složení, obsahuje například mandarinky, čaj z černého rybízu, exotické ovoce, vzácná dřeva, jasmín, švestky,... Vůně vydrží poměrně dlouho. Mám z této řady i tělový krém a ten je taky parfemovaný a krásně hydratuje pokožku.

  • Vůně
  • Výdrž
  • Design
  • Žádný


Další recenze od 23.3.2012 21:46:18

Vůně je opravdu nádherná, používala jsem ji několik let a občas se k ní ráda vracím. Voní žensky, ale ne příliš sladce. Bohužel velkou nevýhodou je výdrž, která, stejně jako u ostatních vůní z drogerie, není nejlepší. Celý den rozhodně nevydrží, ale vzhledem k ceně se to dá odpustit. Je to jedna z mých dvou nejoblíbenějších:-)

  • jedna přednost na řádek
  • jeden nedostatek na řádek


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 23:57:51

Tento parfém jsem dostala jako dárek od taťky. Bála jsem se, že mi nebude vonět, když jsem jej nevybírala osobně. Ale opravdu jsem si tuto vůni zamilovala. Tato vůně je opravdu smyslná, sexy. Na kůži vydrží vonět opravdu dlouho. Není to nějaká svěží vůně...myslím, že flakon tuto vůni opravdu vystihuje.

  • vydrží dlouho vonět
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 12:15:41

Od této vůně jsem nečekala moc, myslela jsem, že je to klasická sladká drogérkovka bez nápadu. Ale spletla jsem se, sladká je jen decentně. Působí na mě elegantně, žensky. Je vhodná do třeba do společnosti. Bohužel, výdrž je mizerná.

  • hezká vůně
  • krásný flakonek
  • cena
  • slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 10:55:18

Toto je moje nejoblíbenější voňavka. Není to žádná nudná klasika, voní nádherně žensky - květinově s mírným ovocným nádechem, není příliš sladká ani přehnaně výrazná. Na rozdíl od jiných drogerkových vůní vydrží dlouho, i po dni nošení ji cítím na oblečení, ale už jen velmi slabě. Myslím, že je zde velmi dobrý poměr ceny a kvality.

  • na drogerkovou vůni vydrží dlouho
  • příjemná nevtíravá vůně
  • cena
  • o žádném nevím


věk
15-24

Další recenze od 27.8.2012 12:06:07

Moc pěkná vůně, originální - opravdu jsem ještě takovou necítila. Musím vyzdvihnout i krásný obal a lahvičku, která je moderní a docela vystihuje tuto vůni. Pěkně se drží a aplikuje. Jediné minus shledávám ve výdrži vůně, ale komu stačí cca 8 hodin, může být s tímto spokojený...

  • Krásná vůně
  • Praktické balení
  • Moderní vůně
  • Cena


věk
25-34

Miluju parfémy Christiny Aguilery.rozhodně jedna z nejlepších vůní co jsem měla.nevím co obsahuje že příteli příjde neuvěřitelně sexy když si ji nastříkám ale i já se tak cítím:)Příjde mi že jsem takovou vůni dlouho hledala a myslím že jsem našla.společně s Cacharelem-Scarlett můžu doporučit.dlouho vydrží.rozhodně si koupim znovu akorát větší flakonek:)

  • dlouhá výdrž
  • nádherná a sexy vůně
  • žádný!


věk
35-44

Tuto vůni jsem dostala jednou k Vánocům od mého ex. Měla jsem obavy, protože na vůně jsem dost vybíravá a jen tak něco nesnesu, hlavně těžké vůně. Ale tato mě příjemně překvapila. Je sice silnější, ale ne tak moc a voní příjemně. Na den a do práce bych ji ale asi nepoužila, voním se jí třeba na večerní rande, ples, kdy pěkně podtrne i výraznější líčení a cítím se v této vůni sexy. Design flakonku mi přijde též velmi povedený.

  • snadná dostupnost
  • povedený design
  • přitažlivá vůně
  • žádné


Další recenze od 11.4.2013 21:44:54

Dostala jsem ho od manžela k vánocům.Nevím jistě jestli se hodí k brunetě zimního typu,jako jsem já.Voní mi dobře a zatím nebyl žádný negativní ohlas z mého okolí známých a pod.Pro mně je důležité že voní manželovi.Nemám ráda moc kořenité nebo pánské vůně na ženách a s tímto se cítím dobře.A ráda si jej koupím zase.

  • jemná,
  • mohla by vonět déle


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2013 09:08:04

Vôňu som dostala ako darček na Vianoce. Sama by som si ju určite nekúpila, pretože mi absolútne nevonia. Jediné čo sa mi páči, je naozaj krásne balenie . Výdrž tiež nie je bohvie čo. Výdrží mi také 3 hodiny a už ju potom necítiť ani na oblečení. Príde mi taká veľmi výrazná, pre mňa zlým spôsobom. Ja by som ju teda neodporúčala.

  • balenie
  • výdrž
  • vôňa


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Swarovski Aura EdP

4.6 91% 8 recenzí

Hůře hodnocené

Hugo Boss Intense EdP

4.4 86% 7 recenzí