Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EdT
Parfémy pro ženy Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EdT - obrázek 2
Marc Jacobs (6)
4.6 z 5 5 4.6 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
73%
4 hvězdy
18%
3 hvězdy
9%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
82 %

Recenze produktu
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EdT

věk
25-34

Další recenze od 27.5.2017 16:21:26

Hledala jsem nejakou fajn letni vuni s dlouhou vydrzi, myslela jsem, ze jsem ji nasla, kdyz jsem si tuto Daisy koupila. Obal krasny, divci, jsem trochu infantilni, takze super. Vune krasna, ovocna, kvetinova, spise sladsi, ale ne prilis. I takovy teplejsi ton jsem tam citila. Podle me klidne celorocni vune. Henze bohuzel, vydrz nic moc. Za ty penize jsem byla zklamana. Uz dopoledne vune skoro vymizela. Na obleceni se i drzela, ale v porovnani s jinym parfemem je slabsi.

  • Krasny obal
  • Ovocna kvetinova vune
  • Slabsi vydrz


věk
35-44

Velmi krásná, jemná, květinově-čistá vůně, s hřejivou a zajímavou jiskrou,s nábojem, s duší. Není prvoplánová, není plytká, je krásně proměnná.. Zpočátku po nastříknutí jsem cítila svěžest grepu, sladkost maliny a jemné zelené listy. Asi po půl hodině tento svěží začátek ustoupil do ústraní a naplno se úžasně rozvoněla jemná fialka, nedusivý jasmín, planá růže. Spolu vytvořily ono jiskrno zanechaly velmi příjemnou stopu až do doby, kdy se „ukázal“ základ v podobě jemného pižma (nikterak neruší jemnost této vůně), delikátní švestky a svěžího cedru. Je hravá, bezstarostná, jemná s výbornou výdrží. Dlouho mě ale nebavila, tak jsem ji přeposlala dál.

  • květinovo-ovocná vůně s pěknou výdrží
  • brzy se mi omrzela


Další recenze od 20.9.2014 15:40:55

Naprosto nádherná vůně od MJ! Hned na první přičichnutí mě uchvátila! Je svěží, květinovo-ovocná. Já z ní cítím vůni květinářství, což naprosto miluji! Pokaždé, když ji mám na sobě, lidé v mém okolí se ptají, čím voním. Je to ideální jarní/letní vůně.Navíc má naprosto nádherný flakónek:) Udělala ze mě milovnici parfémů Marca Jacobse:) Určitě koupím znovu!:)

  • krásný flakón
  • svěží vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 5.4.2014 13:30:22

Po dlouhé době jsem našla vůni, která mi opravdu sedí. Daisy Eau So Fresh je svěží a lehká vůně. Dlouho jsem jí vyhlížela a nakonec jsem ji dostala jako dárek. Hodí se hlavně na jaro/léto. Má velmi kvalitní a hezký obal. Výdrž bych řekla, že by mohla být o trochu lepší vzhledem k ceně. Až mi dojde, tak si ji určitě pořídim znovu.

  • Svěží vůně
  • Obal
  • Možná výdrž


Další recenze od 15.6.2013 18:34:03

Krásná květinová vůně. Musí se chvilku čekat na rozložení, pak je úžasná. Bohužel za tu cenu nevydrží dlouho. Navoněla jsem se do školy a dopoledne už jsem jí na sobě necítila. Uzávěr od flakonu je dost veliký, takže je nemožné dát do kabelky (teda pokud nemáte nějakou velkou kabelku). Doporučuji na jaro a léto.

  • krásný flakonek+
  • nedrží dlouho


věk
25-34

Dostala som ju ako darček od mamy. Vôňa je nádherná a svieža, nevtieravá. Teraz na jar a leto úplne ideálna. Ja si moc nevyberám vône podla zloženia ale musí mi sadnúť na prvý čuch. Cena môže niekoho odradiť, ale dá sa zohnať za dobrú cenu aj na internete a za to veľké 125 ml balenie sa to určite oplatí. Určite kúpim zas.

  • nádherná vôňa
  • dlho vydrží na pokožke aj oblečení
  • 125 ml objem
  • a krásny obal ktorý sa každému zapáči
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2013 11:46:45

Po tom, co jsem v obchodě dostala k nákupu malý vzoreček této voňavky zdarma, uchvátila mě svojí nádherně lehkou vůní, která voní snad každému, koho znám. Vůně je taková do ovocna, je silná, ale není těžká, což je přesně to, co mi na voňavkách vyhovuje. Má krásný obal. Klasickou daisy (žlutou) úplně překoná. Přijde mi spíš pro mladší generaci, je o něco lehčí než ta žlutá. Menší nevýhodu vidím v ceně, která je přece jenom dost nadsazená. V akcích se dá ale koupit větší balení za cenu menšího, takže stojí za to to hlídat.

  • letní vůně
  • jemná
  • dlouhá výdrž
  • úžasný design
  • lehká
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.11.2012 21:17:31

Dalších z mých oblíbených svěžích vůní, která se hodí na jaro nebo na léto a vydrží vonět neuvěřitelně dlouho, s ostatními vůněmi je v tomto směru nesrovnatelná. Taky jsem si všimla, že patřím k těm "univerzálně líbivým", protože se na ni spousta lidí ptá.

  • příjemná vůně
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 15.9.2012 12:25:45

Po dlouhé době vůně, která voní snad všem, včetně přítele! Stále se mě někdo ptá, čím voním. Mám již třetí 125ml balení a musím říct, že jsem z ní stále nadšená. Navíc vůně docela dlouho vydrží a taky se mi moc líbí design flakonku. Takový typ svěží vůně.

  • krásný balení
  • asi nic :)


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2012 10:44:01

Dlouho jsem hledala svěží květinovou vůni, která by na mě dlouho vydržela a konečně jsem ji našla v Daisy Eau So Fresh. Vůně mě opravdu nadchla voní příjemně a i po několika hodinách ji sama na sobě cítím, takže jsem s ní maximálně spokojená. Určitě se hodí hlavně na jaro a léto... Rozhodně si ji koupím znovu!

  • příjemná vůně
  • dlouho vydrží
  • svěží květinová
  • nic



věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 14:03:04

Složení parfému: Hlava -grapefruit, malina, hruška, zelené tóny, Srdce - jasmín, fialka, květ jabloně, liči, růže, Základ - švestka, cedr, pižmo. Osobně ji mám mnohem raději než klasickou Daisy, je svěžejší a více vydrží. Je to jemnější, ale docela silná, květinová vůně ze které já hlavně cítím jasmín, liči a růži. Její flakon je trochu kýč, v holčičím pokoji ale skvěle vypadá.

  • květinová svěží vůně
  • výdrž
  • trochu kýčovitý flakon


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Swarovski Aura EdP

4.6 91% 8 recenzí

Hůře hodnocené

Hugo Boss Intense EdP

4.4 86% 7 recenzí