Cien Gentle Facial Wash Aquarich recenze a zkušenosti

Čištění pleti Cien Gentle Facial Wash Aquarich
Čištění pleti Cien Gentle Facial Wash Aquarich - obrázek 1
Čištění pleti Cien Gentle Facial Wash Aquarich - obrázek 2
Čištění pleti Cien Gentle Facial Wash Aquarich - obrázek 3
Cien (64)
4.2 z 5 5 4.2 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
54%
4 hvězdy
15%
3 hvězdy
31%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
70 %

Recenze produktu
Cien Gentle Facial Wash Aquarich

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2018 14:40:06

Gél som mala dávnejšie, kým som nenašla vhodnejší u ktorého som zostala doteraz. Gél je ako taký dobrý, ale vôbec mi nevoňal. Pleť nevysušuje, ani nijak nedráždi, nespôsobuje nepríjemné reakcie. Na odličovanie gély nepoužívam preto nemôžem zhodnotiť ako pôsobí na odličovanie, na bežné čistenie je fajn, ale našla som iný, lepší gél a tento viac kupovať už nebudem.

  • - cena
  • - dostupnosť
  • - nespôsobuje nepríjemné reakcie
  • - nevysušuje
  • - vôňa


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2018 12:10:05

Pár měsíců zpět jsem hodně nakupovala kosmetiku z Lidlu. Včetně tohoto mycího gelu na obličej. Mají ho tam doslova za pár korun. Jen mi vadí jeho složení, není úplně košer, obsahuje ne zrovna tělu prospěšnou chemii. Navíc moji pleť poměrně vysušoval. Používala jsem ho jen na mytí obličeje, ne na odlíčení očí, ty mám dost citlivé. Za tu cenu mi to přijde přiměřený produkt, ale už ho nekoupím.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Vysušuje pleť
  • Složení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2018 22:43:05

Hledala jsem dlouho odličovací gel, který by mě neštípal v očích a nezpůsoboval zarudnutí pleti. Pak jsem čirou náhodou narazila na tento v Lidlu a vzhledem k nízké ceně jsem neváhala gel zakoupit. Skvěle odlíčí i voděodolný makeup, pleť je svěží a ne nijak vysušená, příjemně jemně voní a ta cena je naprosto skvělá :)

  • cena
  • neštípe v očích
  • i pro citlivou pleť
  • příjemná vůně
  • odlíčí voděodolný makeup
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S Cien čistícím gelem jsem moc spokojená, a prý kosmetická značka Cien byla zvolena jako jedna z nejlepších, i přes svoji cenu :-) (v DTestu)... skoro všechna pletová kosmetika mě na obličeji štípe a u Cien se mi to nestalo. Za mě mohu jen doporučit. Takže kvalita není jen o ceně. A odličuje také perfektně voděodolný make-up ;)

  • vše
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.12.2013 22:56:29

Výborný gelový čistič pleti. Přijde mi, že velmi dobře vyčistí pleť, je jemný k pleti,pleť je po použití hebká, čistá a svěží. Cena je směšná. Vůně téměř neznatelná. V porovnání s ostatními čistícími gely téměř nevysušuje a je šetrný. Složení výrobku jsem nijak nezkoumala. Pro mě je to jeden z nejkvalitnějších čistících gelů.

  • šetrnost
  • dobře čistí
  • jemná pleť
  • cena
  • dostupnost pouze v Lidlu


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.9.2013 22:49:15

Koupila jsem si ze zvědavosti a jsem naprosto spokojená, za tu cenu spousta muziky jak se říká. Překvapivě s ním v klidu nahradím své ostatní dosavadní" čističe" pleti. Používám ho na dočištění pleti po odlíčení. Někdy přes den. V létě hodně když jsem se cítila mastná a špinavá. Má dobrou tubu,vymáčknu, nejsem zastáncem kelímků nebo pumpiček, takže za mě spokojenost. Jediný menší mínus, že jak se udělá chladněji, mám pleť suší a po čistění se musím hydratovat krémem, ale to asi dělá každý.

  • jemně čistí
  • neštípe
  • nemá rušivou parfemaci
  • praktická tuba
  • trochu vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2013 00:38:28

Tento čistící pleťový gel používám ve sprše, jen na dočištění pleti, je docela v pohodě, vyhovuje mi, určitě si ho někdy ještě koupím. Líbí se mi jeho "použitelné" balení, to je fakt super. A ta cena? Ta je na tom asi nejlepší. Kosmetiku z Lidlu nějak nemusím, ale tenhle gel je fakt docela dobrej, nemyslím si že jsem ho koupila naposledy :)

  • balení
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • cena
  • (y) :D
  • asi nic :D


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2013 15:59:49

Na základě veskrze pozitivních recenzí na kosmetiku z Lidlu, jsem si pořídila tento gel, který mě velmi příjemně překvapil. Jeho konzistence je opravdu gelová (oproti gelům, které jsem měla doposud), po použití je pleť příjemná na dotek a není vysušená. Za tu cenu se podle mě jedná o výrobek, který stojí za vyzkoušení.

  • konzistence
  • dostupnost
  • cena
  • nevysušuje
  • jeden nedostatek na řádek


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.4.2013 11:23:16

Lidl mám celkově ráda a z tohoto mycího gelu jsem docela nadšená. Používám ho na dočištění po odlíčení a to zvládá velmi dobře - odstraní zbytky make-upu i řasenky, v očích ani trochu nepálí. Nemám pocit, že by pěnil nějak málo, přijde mi to akorát. Pleť nevysušuje ani mi nepne. Hodnocení snižuji jen kvůli parfemaci, která mi není úplně příjemná, ale dá se to. Za tu cenu paráda.

  • cena
  • dobře pleť vyčistí
  • nevysušuje
  • ne úplně příjemná parfemace


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.2.2013 00:10:59

tento mycí gel práve používam na umývanie tváre. a musím povedať že je dobrý. používam ho aj na oči a vôbec neštípe. pleť je to umytí tršičku sitahnutá ale nič čo by vadilo (zažila som už aj horšie) obal je v pohode. vôna mi velmi nepasuje ale to je maličkosť. hlavné je že tvár dobre umyje, neštípe v očiach a velmi nevysušuje. a výhoda je výborná cena. ked tento miniem mám už kupený iný. ale k tomuto sa určite rada vrátim

  • cena
  • výborne umýva a odličuje
  • neštípe v očiach
  • nevysušuje
  • vôna ktorá mi pripomína pansku vodu po holení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.1.2013 16:07:46

Lidl mám hodně ráda, jídlo i kosmetiku považuji za kvalitní, ale tenhle gel mě po všech pochvalných recenzích zklamal. Dost mě vysušoval, oproti jiným gelům. A když jsem s ním zkoušela odličovat, nijak zvlášť to nešlo, na tamponku s micelárkou toho zbylo dost. A je nějak až moc hustý, ale aspoň tedy stačí málo.

  • Cena a dostupnost
  • Vysušuje
  • Špatně odličuje


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.9.2012 18:17:55

Cien čistící gel jsem si koupila, když přestali vyrábět čistící gel Cien olivový, ten mi plně vyhovoval. Tento už si vícekrát nekoupím, odlčuje zbytky make-upu dostatečně, ovšem vadí mi jeho "vůně". Kdyby změnili vůni a pěnivost tak budu znovu uvažovat o koupi.

  • odlíčí
  • "vůně"



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.9.2012 20:57:20

Tento levný čistící gel z Lidlu používám zatím asi 2 týdny a jsem z něj nadšená. Krásně odličuje, je velmi jemný, vůbec pleť nedráždí a ani nevysušuje. Po použití mám pocit vyčištěné a hydratované pleti. Nepění, ale mě to vůbec nevadí protože pěnění nerovná se dobrý čistící efekt. Kvalitou se může srovnávat s několikanásobně dražšími produkty.

  • perfektně odličuje
  • nevysušuje
  • cena
  • dostupnost
  • žádný jsem neobjevila


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

ÜNT Clear Purifier

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené