Oriflame Pure Nature Čisticí gel a pleťová voda 2v1 s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu recenze a zkušenosti

Čištění pleti Oriflame Pure Nature Čisticí gel a pleťová voda 2v1 s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu
Čištění pleti Oriflame Pure Nature Čisticí gel a pleťová voda 2v1 s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu - obrázek 1
Čištění pleti Oriflame Pure Nature Čisticí gel a pleťová voda 2v1 s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu - obrázek 2
5 4 14
  • Průměrné hodnocení 4
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Pure Nature Čisticí gel a pleťová voda 2v1 s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 16:09:22

Nová obdoba bývalého čistícího gelu s tea tree - nyní s výtažky s čajovníku a rozmarýnu. Používám už dlouho ráno i večer a má pleť je 100% lepší než po všech jiných čistících gelech, které jsem používala. Určitě souhlasím s tím, že je to skvělý pomocník pro boj s nedokonalostmi, pupínky a mastnou pletí :) Nejlepší na tom je že je to 2 v 1 jako čistící gel a pleťová voda a pleť po použití gelu není suchá a napnutá. A je dost hustý, stačí opravdu troška, takže dlouho vydrží. A v akci i super cena :)

  • Možnost zakoupení dalších výrobků stejné řady
  • Pomáhá proti nedokonalostem pleti
  • Odstraňuje přebytečný maz a přitom nevysušuje
  • 2 v 1
  • Hustý gel a tím pádem dlouho vydrží
  • Žádná chemická vůně
  • nejsou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 17:31:25

Tahle čistící voda / gel je opravdu síla! Trochu jsem se bála, co to s mou pletí udělá, protože vůně čajovníku je hodně intenzivní, ale kupodivu žádné výrazné negativní pocity nemám. Pleť opravdu důkladně vyčistí a stáhne póry. Jen občas mám po ní pocit mírného vysušení, takže 2x denně bych jí nepoužívala. Následný výživný krém na noc to ale spraví.

  • důkladně vyčistí
  • stáhne póry
  • dlouho vydrží
  • občas pocit vysušení
  • pro někoho možná příliš intenzivní vůně čajovníku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.4.2012 10:07:08

Rozhodně doporučuju na mastnou nebo problematickou pleť. Bohužel mi pleť trochu vysušuje, ale to řeším hydratačním krémem. Vůně je trochu silnější, takže ne každému může vyhovovat a vonět. Po delším používání můžu říct, že mi pleť rozhodně zlepšil. Po vyčištění zanechává pleť čistou a hydratovanou.

  • Doporučuju na mastnou a problematickou pleť
  • Cena
  • Vysušuje
  • Příliš intenzivní vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2012 17:55:59

Mě tento čistící gel moc nevyhovuje. Vůně čajovníku je opravdu silná a na obličej mi přijde až nepříjemná. Čistící gel není schopen dočistit denní líčení, takže moc nevyčistí a neodmastí. V okolí očí a nosu jsem se ho neopovážila použít kvůli silné vůni. Obal je stejný jako u jiných gelů od Oriflame a takový mi vyhovuje.

  • nic
  • vůně
  • nedoodlíčí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2012 19:01:57

Pro mě zklamání. Mám mastnou pleť s občasnýma pupínkama a dalšíma nedokonalostma, přijde mi a že nijak extra silně nečistí, je to takový průměr. S pletí mi to nic nedělá, nevidím žádné rozdíly před a po použití. Cítím tam spíš ten rozmarýn, než čajovník a ta vůně mi není moc příjemná. Také mi vadí, že téměř vůbec nepění. Dopoužívám ho a už si ho znovu nekoupím. Ostatní výrobky z této řady jsou mnohem lepší.

  • Cena v akci
  • Nepění
  • Bez účinku
  • Vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Objevila jsem ho teprve nedávno a od té doby na něj nedám dopustit. Jako první mi učarovala rozmarýnová vůně, kterou jsem si okamžitě zamilovala. Vyhovuje mi i poněkud hutnější verze gelu, protože se s ním dobře pracuje-lépe se nanáší na pleť a není ho potřeba výrazné množství. Po použití mám pleť krásně jemnou, póryjsou stažené, a pokožka celkově vypadá lépe. Za sebe můžu jedině doporučit.

  • vůně
  • hustota gelu
  • celkový vzhled pokožky po použotí
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.12.2012 21:37:49

Tento gel jsem zakoupila kvůli obsahu čajovníku, který mám moc ráda pro jeho antibakteriální a hojivé účinky. Má specifickou vůni, která nemusí každému vyhovovat, ale mě nevadí. Je hustý, takže stačí trochu, dlouho vydrží. Jediné mínus je šroubování víčka, pumpička by byla určitě lepší. Pleť vyčistí a tonizuje.Mám normální pleť, občas pupínek a jsem s ním spokojená.

  • - hustý - dlouho vydrží
  • - přírodní složky
  • - šroubovací víčko


Další recenze od 24.12.2012 11:26:44

Vůbec to není špatný, pleť je po něm opravdu heboučká a taková svěží a i póry se mi zdají méně viditelné. Sice mi moc nevoní, ale to podle mě není v tomhle případě důležité. Sice nevím, jesi si ho vyloženě znovu koupím, ale koupě rozhodně nelituju, je to dobrý výrobek. :)

  • cena
  • dostupnost
  • čistí pleť
  • nevoní mi


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Mám mastnú plať a na tento gél som čítala kladné recenzie, tak som sa ho rozhodla vyskúšať. Nie je zlý, pleť vyčistí, osvieží, odstráni dokonca aj make-up. Ale že by sa mi po ňom pleť menej mastnila to nemôžem povedať. Po použití je pleť čistá, no o chvílu sa zase leskne. Vôňa je dosť intenzívna, ale nevadí. Gélu stačí použiť málo, takže dlho vydrží.

  • osvieží, vyčistí pleť
  • stačí ho použiť málo
  • 2v1
  • pleť sa po ňom mastí rovanko


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.10.2013 00:10:25

Já si myslím, že se jedná o poněkud předražený mycí gel a pleťovou vodu v jednom. Sice obsahuje výtažky z čajovníku a hezky voní, ale na mojí pleť je výrobek takový až moc agresivní. Pleť nemám problematickou, jen občas trpím na černé tečky, ale tento gel mě vyloženě vysuší a pleť mi po jeho použití nepříjemně pne. Na druhou stranu jsem si všimla o dost hebčí a zdravě vypnutější pleti. Tak nevím, ale znovu už nekoupím.

  • hebká pleť
  • stažené póry
  • vůně
  • nepříjemně pne pokožku
  • cena
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.10.2013 17:56:28

S gelem jsem měla ten problém, že mou smíšenou pleť příliš vysušoval. Používala jsem ho spíš nárazově. Dobře stáhl póry a vysušil pupínky. Lidem se sušší pletí bych ho nedoporučovala. Co mi vadilo asi nejvíc, byl obal, ze kterého se zbytek gelu hůře dostával. Ocenila bych balení s pumpičkou, nebo takové, které by šlo otočit dnem vzhůru.

  • stáhne póry
  • působí na pupínky
  • hodně vysušuje
  • dostupnost jen přes Oriflame
  • nepraktické balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2015 19:35:21

Myslím že pro mastnou pleť je ideální, já mam smíšenou a mám pocit, že mi trochu vysušuje pleť, takže gel nepoužívám denně, ale cca 1 za týden, když cítím že pleť potřebuju opravdu vyčistit a na to mi opravdu pomůže :) Vůně je docela silná, ale mně nevadí, mam ráda výrobky s vůní čajovníku :) Cena je taky docela dobrá, lahvička též vyhovuje :)

  • cena
  • vůně
  • trochu vysušuje


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2016 15:49:34

Já jsem nadšená! I když mám sušší pleť, gel mi maximálně vyhovuje. Takových 60% make-upu vyčistím vlhčenými ubrousky a zbytek dočistím tímto gelem. Vůně je silná, ale pro mě příjemná. Výborně pění a čistí. Při pravidelném používání 1x denně mi léčí pupínky. Sice trochu vysušuje a stahuje, to ale bez problému spraví hydratační krém.

  • vůně
  • výborně čistí
  • pění
  • léčí akné
  • stahuje pleť