Cien Provitamin Shampoo Anti-Dandruff recenze a zkušenosti

Šampony Cien Provitamin Shampoo Anti-Dandruff
Šampony Cien Provitamin Shampoo Anti-Dandruff - obrázek 1
Šampony Cien Provitamin Shampoo Anti-Dandruff - obrázek 2
Šampony Cien Provitamin Shampoo Anti-Dandruff - obrázek 3
5 3.6 13
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Cien

Recenze produktu
Cien Provitamin Shampoo Anti-Dandruff

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 5.4.2012 20:59:56

Šampón mě velmi mile překvapil. Koupila jsem ho s tím, že jsem od něj nic moc nečekala. On ale opravdu fungoval, poskytl mé vlasové pokožce úlevu a pomohl od lupů. Od té doby je to má stálice a když se mi objeví lupy (což je bohužel často), sahám po tomto šampónu. Někdy pomůže, někdy ne úplně. Ale jak píšu, vlasovou pokožku skutečně zklidní, je velmi příjemný. Vůbec nevysušuje vlasy, naopak je mám snad i vyživené. Vlasy se po něm necuchají. Tento šampón je pro mě překvapením a rozhodně ho doporučuji k vyzkoušení. Mé vlasy jsou suché, jemné, nebarvené.

  • pomáhá proti lupům
  • dobře umyje vlasy
  • nezatěžuje
  • necuchá vlasy
  • velmi nízká cena
  • poskytne úlevu vlasové pokožce
  • občas nepomůže od lupů úplně


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 11.4.2012 08:43:58

tento šampon som kúpila na základe recenzií na internete. mala som problém s lupinami a výborne mi pomohol. nedávam plný počet bodov lebo si myslím že by sa dali doladiť ešte nejaké detaily. Ale za tu cenu je to výborný produkt. možno vôna a obal by mohli byť o trochu lepšie

  • naozaj funguje proti lupinám
  • výborná cena
  • nezaujímavý obal ale to je nepodstatný detail


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.6.2012 16:48:39

Šampon jsem koupila jen ze zvědavosti kvůli jeho nízké ceně. Nic jsem od něj nečekala, ale mile mě překvapil. Občas se mi objeví lupy a svědění pokožky hlavy, tak používám šampony z lékárny, tento jsem si přikoupila na střídačku. Lupy opravdu zmizely, i pokožka hlavy přestala svědit. Vlasy byly jemné, příjemné na dotek, lesklé, snadno rozčesatelné, nemastí se. Určitě všem doporučuji, za tu cenu rozhodně nemáte co ztratit;-)

  • super cena
  • odstraní lupy
  • zklidní vlasovou pokožku
  • hebké a lesklé vlasy
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 31.8.2012 13:34:38

Tento šampon jsem si koupila na základě testu provedeným časopisem Dtest, v němž se tento šampon umístil na prvních pozicích, daleko před mnohonásobně dražšími produkty. řekla jsem si tedy, proč ho za tuto cenu nevyzkoušet. Od lupů mi pomohl, vlasy byly celkem hezké, jenže jsem s ním nepoužívala kondicionér a vlasy se mi začaly šíleně třepit, tudíž jsem si koupila šampon kvalitnější.

  • pomáhá proti lupům
  • cena
  • zvláštní vůně
  • nepřijde mi příliš kvalitní


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 26.11.2012 07:38:33

Naprosto příšerný šampon! Koupila jsem si dva od Cien na zákldě výsledků z dTestu a po obou jsem měla hlavu posetou strupy, lupy a tak nehorázně mě svědila, že jsem si připadala chvílema jako pes s blechama. Byla jsem z toho tak otrávená, že bych už nikdy nic od této lídlovské značky nic nevyzkoušela!!!

  • žádné
  • alergická reakce


Skvělý šampon, 4 hvězdičky dávám jen proto, že lupy neumí odstranit úplně, jinak by jich bylo 5. Je to jediný šampon, po kterém mě po týdnu užívání nesvědí hlava, ale lupy nevymizely. Mám už 4té balení a budu pokračovat :) Co bych vytkla, že mi po něm elektrizují vlasy.

  • supr šampon
  • škoda že nedělají větší balení :)


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 8.8.2013 21:02:47

Skvělý šampón. Dlouho jsem používala šampóny na lupy jen Head&Shoulders, ale ty mi lupy nikdy neodstranily. Pak jsem se začala zajímat o složení a zjistila, že obsahují dimethicone. Hledala jsem tedy nějaký šampon bez silikonu na lupy a vyzkoušela právě tento od Cienu (aspoň verze šamponu co mám já silikony neobsahuje). Od té doby, co ho používám, nevím co to lupy jsou! Používám ho jen na pokožku hlavy, do celé délky ne. Vlasy déle vydrží nemastné. Nepoužívám ho pravidelně a i přes to pomáhá.

  • účinek
  • vůně
  • cena
  • SLS


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 24.9.2013 00:57:11

Kdysi mi tento šampon doporučovala kamarádka. Já jsem k této značce neměla příliš velkou důvěru, tak jsem se mu dlouho vyhýbala. Teď jsem si však řekla, že ho vyzkouším - za tu cenu nemám co ztratit. Po prvním použití: šampon mě mile překvapil. Vlasy jsou hebké, lesklé, dobře se rozčesávají. Jsou vyživené, ale nezdá se, že by plihly (moje jemné vlasy mají k plihnutí sklony). Má vlasová pokožka mívá sklony k občasné tvorbě lupů, tento šampon ji však nedráždí a lupy se mi po něm neudělaly. Co se týče vůně a konzistence: šampon je tak akorát hustý a výborně pění. Vůně není ani špatná, ani nijak ohromující. Celkově vzato není šamponu Cien co vytknout. Vzhledem k ceně je jeho kvalita vynikající, proto dávám pět hvězdiček.

  • Cena
  • Hebkost a lesk
  • Nezatěžuje jemné vlasy
  • Nedráždí pokožku


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 20.1.2014 22:15:13

na šampón som našla recenziu na jednom blogu,neverila som veľmi produktom obchodov,keďže mám problémy aj so šampónmi z drogérie.moje vlasy sú suché,zlé šampóny ich vysušujú ešte viac,tvoria sa lupiny,no pokožka sa rýchlo mastí + je aj citlivá a 90% šampónov mi skôr ublížilo ako pomohlo.a mám si vybrať šampón :D slečna ho ale vychválila,tak som si povedala,že skúsim,veď nie je tak drahý aby som ľutovala. po prvom umytí lupiny zmizli,pokožka hlavy nesvrbí a necítim napätie,dokonca ani nevysušil.mne aj pekne voní,sviežo.obal mňa na šampónoch nezaujíma,tak ten nerieším :) konzistencia je dobrá,akurát hustý,dobre pení. som nadmieru spokojná a určite si pôjdem kúpiť zas,za posledné roky asi prvý,ktorý fakt zabral!!!

  • nezaťažuje jemné vlasy
  • pre mňa naozaj sensitive
  • nevysušuje
  • lupiny miznú
  • mne naozaj pekne voní
  • nenašla som zatiaľ žiaden


Rozhodla jsem se šampon vyzkoušet vzhledem k ceně. Bohužel už bych si ho nekoupila nikdy víc. Po prvním umytí sice vlasy vypadaly dobře,i lupů bylo málo,ale při pravidelném používání se mi v hlavě začali tvořit strupy. Lekla jsem se toho a přešla na jiný šampon a strupy zmizeli. Šampon jsme používali celá rodina,byla jsem sice jediná kdo měl strupy,ale zbytku rodiny lupy zůstali nebo je svědila hlava.

  • cena
  • kvalita
  • vlastně všechno


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Stále hledám šampon, který by mě zbavil mé suché pokožky - i když je to možná tím, že trpím lupénkou :/ .. takže od šamponů proti lupům už nic moc nečekám. Tento šampon mě lupů taktéž nezbavil, možná je trochu eliminoval ale jinak vlasy skvěle umyl a na nějakou dobu zbavil pocitu svědění a ulevil pokožce. Znovu si ho nejspíš nekoupím, možná až vyzkouším šamponů proti lupům více a možná se k němu vrátím až za nějaký čas.

  • Jemná vůně
  • Dostupnost
  • Cena
  • Zbavil dočasně pocitu svědění
  • Vlasy krásně umyl
  • Lupů mě nezbavil


Další recenze od 2.1.2017 17:30:08

Koupila jsem ho příteli na zkoušku a je velice spokojený. Vlasy má úplně bez lupů a krásně jemné a voňavé. Takže určitě ho koupíme znovu a můžeme vřele doporučit. Cenově je snad nejdostupnější ze všech a krásně voní. Navíc málokdy jsem si koupila v Lidlu něco s čím nejsem spokojená. Jediné co by asi mohlo někomu vadit je obsah silikonů.

  • splní co slibuje
  • vůně
  • cena
  • žádné