Galderma Cetaphil hydratační krém recenze a zkušenosti

Hydratace Galderma Cetaphil hydratační krém
Hydratace Galderma Cetaphil hydratační krém - obrázek 1
Hydratace Galderma Cetaphil hydratační krém - obrázek 2
5 4.2 17
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Galderma

Recenze produktu
Galderma Cetaphil hydratační krém

věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 23:50:00

Koupila jsem si tento hydratační krém jako náhradu za dražší LRP Hydraphase intense a jsem moc spokojená.Pleť je hydratovaná, krém nezanáší póry.Používám na den i noc.Po nanesení ráno vydrží dlouho pocit ošetřené pokožky.

  • nezanáší póry
  • cena
  • skvěle hydratuje
  • dostupnost - koupila jsem až ve třetí lékárně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:23:42

Super krém pro problematickou pleť, vhodný pok make-up, lehký a neucpává póry, nedráždí, neutrální vůně, navíc cena je úžasná, může se srovnávat se značkou bioderma.

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.3.2012 10:52:01

Mám problematickou a citlivou pleť. S přípravkama na akné, mám jí i vysušenou. Tento krém mi pleť zklidní, zhydratuje, nelesknu se. Používám na noc i den. Už mám třetí balení.

  • příjemná vůně, cena
  • musí se docela shánět po lékárnách


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 11:15:34

Koupila jsem si ho na doporučení zde na na Omlazení v pondělí, protože jsem měla strašně vysušenou pleť. Ke všemu ji mám hodně citlivou a skoro všechny krémy mi způsobují vyrážku. Tímto krémem jsem nadšená, už po dvou dnech mi zmizeli šupinky na tváři a dnes, v pátek mám krásnou pleť. Používám ho ráno i večer a určitě si ho pořídím znovu.

  • skvělá cena
  • perfektně hydratuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Na tento krém jsem narazila když jsem hledala hydratační krém pro citlivou pleť, který by stál pár korun. V mnoha recenzích byl vychvalován tento. A musím říct, že právem. Krásně hydratuje, není mastný, rychle se vstřebává, stojí pár korun.

  • hydratace
  • nelepí
  • cena
  • nelíbí se mi obal


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 10:33:46

Po mých problémech s různými suchými, až ekzémovitými místy na tváři mi ho doporučila lékařka na kožním. Zdůraznila, že je bez parfemace a hydratace v pleti vydrží celý den. Měla pravdu. Je parádní. A voní mi tak jakoby nemocničně.

  • Hydratace po celý den
  • Bez parfemace
  • Balení - nenávidím to vymačkávání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.4.2012 11:02:47

Tento krém jsem si koupila na doporučení tady na Omlazení. Mám citlivou pleť se sklonem k tvoření šupinek. Tento krém používám již cca čtyři měsíce a od té doby jsem šupinky neměla. Je opravdu výborný. Krásně hydratuje, pokožku nezmastí, není parfémovaný a i cena je přívětivá. Je k dostání v lékárnách.

  • hydratace
  • není parfémovaný
  • cena
  • když už je krému méně jde hůře vymačkat z tuby


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2012 20:28:01

Tento krém mě velmi překvapil. Přestože je docela dost hutný, tak se rychle vsakuje do pleti a nemám pocit mastnoty (i když mám pleť spíše mastnější). Dobře hydratuje a navíc je za vynikající cenu. Pro mě má účinky srovnatelný s dražším krémem Bioderma Hydrabio.

  • Cena
  • hydratuje
  • Rychle se vstřebává
  • neucpává póry
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 10:49:48

Jeden z nejlepších hydratačních krémů, které jsem vyzkoušela. Je velmi jemný, hutnější ale ne moc mastný a opravdu krásně hydratuje. Pleť je po použití jemná, vláčná, hladká - na dotek fakt jak dětská prdýlka :D a ani se neleskne (teda u mě). Nezanechává mastný film. Dobře se nanáší a rychle se vsakuje. Škoda,že se k nám nedováží více výrobků

  • hydratace
  • jemná textura
  • cena
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2012 12:36:10

Krém jsem si vybrala na základě kladných recenzí tady na Omlazení, ale musím říct, že mě teda nijak nenadchl. Cena docela příznivá a řekla bych, že i dobře hydratuje, nicméně dost se po něm leskne pleť a nejsem si jistá, jestli nezpůsobuje ucpávání pórů ještě ve větší míře.. :/

  • normální cena
  • nedráždí
  • hydratuje
  • pleť se po něm leskne
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.1.2013 15:38:05

Tento krém jsem si koupila na doporučení, která jsem si tady přečetla a musím říct, že mě doopravdy moc potěšil. Je perfektní, dokonale pečuje o pleť a nijak ji nezatěžuje. Nezanáší póry a rychle se vstřebává. Používám ho na noc, pod make-up se nehodí. Určitě si ho pořídím znovu. Bez problému strčí do kapsy některé velmi drahé krémy.

  • cena
  • účinnost
  • celková kvalita
  • trochu nešťastné balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Kupuji, pro mě nejlepší denní krém. Používám pod make-up, celkem rychle schne takže make-up můžu nanést hned. Nemastí pokožku, je jemný, bez vůně a pokožku nedráždí. Kupuji ho v lékárně, takže dostupnost beru jako plus. A cena je v porovnání s ostatními kvalitními krémy zanedbatelná.

  • Cena
  • Jemnost
  • Dobře se nanáší
  • rychle schne
  • Žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.4.2013 15:09:20

Tento krém jsem používala asi tři měsíce (jedno balení). Mám citlivou pleť se sklonem k červenání a pupínkům. Po nanesení krému se mi zdá pleť mastná, krém se špatně vstřebává. Začaly se mi tvořit výrazné šupinky, s kterými jsem nikdy problém neměla. Mám pocit, že krém ucpává póry. Jakmile jsem tento krém vysadila, asi do týdne se mi velké hnisavé pupínky téměř přestaly tvořit. Určitě nedoporučuji pro pleť se sklonem k ucpávání pórů.

  • Cena
  • Špatné vstřebávání
  • Ucpávání pórů
  • Tvorba šupinek


Další recenze od 10.6.2014 13:25:10

na tento krém jsem narazila díky recenzín ostatních. Koupila jsem si ho v lekárně, pak další a další, až jsem si objednala z Německa maxi balení. Mám smíšenou pleť, která bývá velmi dehydratovaná, ale když použiju mastný krém, mám okamžitě pupínky, a opačně mám na nose šupinky. Tento krém je i pro alergiky (říkala mi to pani z lekárny - alergička, že ji vadí všechno, ale toto je i pro jeji pleť) a moje pleť po něm není mastná, ani vysuššená. Díkybohu!! Používám ho jak v zimě tak v létě na přímém slunci. Vždy krém zafunguje na 100%

  • i pro alergiky
  • pro všechny typy pleti i pro smíšenou
  • náááádherně hydratuje
  • na léto i zimu
  • super cena
  • u nás k dostání jen malé balení, v Německu možnost sehnat veliké


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.2.2015 10:00:10

Tento krém som si zakúpila na základe pozitívnych recenzií na internete. Mám mastnú a zároveň dehydrovanú pleť s rozšírenými pórmi, je pre mňa veľmi náročné nájsť hydratačný krém ktorý by mi sadol. Preto som sa rozhodla vyskúsať Cetaphil. Na SK sa veľmi ťažko zháňa, ale podarilo sa :) Krém ma však úprimne sklamal ! na moju pleť sa vôbec nevsakuje a robí mi príšerne masný film. Nevsiakne sa ani po pár hodinách ! Účinok neviem objektívne ohodnotiť, nakoľko som ho po tejto skúsenosti už nepoužila. Dve hviezdičky dávam za príjemnú a jemnú konzistenciu. Verím že mnohým krém sadne, mne bohužial nie :(

  • jemná konzistencia
  • nevstrebáva sa
  • mastný film na pleti


Další recenze od 28.5.2015 11:34:39

Trošku nechápem porovnávanie cetaphilu a physiogelu, pretože podľa môjho názoru sú to úplne dva rozdielne krémy!! Physiogel je úplne úžasný na suchú, citlivú a reaktívnu pleť, dokonale hydratuje a pleť mám po ňom ako mimino a to ho už používam asi 2 roky. Zato cetaphil mi nevyhovoval vôbec. Hrozne mi upchával póry, vytvárali sa mi šupinky. Cítila som ako sa mi pleť pod ním potí, bol hutnejší ako physiogel. Moja pleť je veľmi vyberavá. Nenechajte sa odradiť možno Vám bude sedieť úplne skvele.

  • Dermo kozmetika
  • mnohým ľudom vyhovuje
  • upcháva póry
  • potí sa pod ním pleť
  • vytvára šupinky


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené