Compeed náplast na opary Invisible recenze a zkušenosti

Kůže Compeed  náplast na opary Invisible
Kůže Compeed  náplast na opary Invisible - obrázek 1
Kůže Compeed  náplast na opary Invisible - obrázek 2
5 4 12
  • Průměrné hodnocení 4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 170 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Compeed

Recenze produktu
Compeed náplast na opary Invisible

Další recenze od 7.12.2016 11:04:41

Z náplastí jsem zklamaná... Koupila jsem poprvé s velkým očekáváním. Plusy: jdou dobře nalepit, opar celkem dobře zamaskují, nejsou na rtech nijak moc nápadné... ALE: po prvním jídle a pití se odlepily a nemám pocit, že by měly nějaký hojivý účinek. Čekala jsem víc. Pro mě zatím nejlepší kombinace propolisu a vit. B. Náplasti bych znova nekoupila.

  • zamaskují opar
  • nejsou na obličeji nápadné
  • při jídle a pití se odlepují
  • nehojí


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2016 13:11:21

Na opary poměrně trpím a mám už pár druhů náplastí vyzkoušených a musím říct, že compeed jsou v současné době asi nejlepší, i když trochu dražší. Sice nemám pocit, že by náplasti urychlovaly proces léčení nebo hojení, ale do oparu se nic nedostane a zároveň si ho neroznesu po celé puse. Na samotné hojení mi pomáhá asi nejvíc tea tree olejíček. Levnější a poměrně obstoujnou alternativou compeedek jsou náplasti od Dr. Maxe (15 ks náplastí za cca 170 Kč), ale absolutní propadák jsou náplasti Fixaplast, které se strašně špatně aplikují a po prvním napití se komplet odlepí.

  • skvěle drží
  • jednoduchá aplikace
  • opar se díky náplasti neroznese na další místa
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 17:09:55

Čekala jsem od toho víc. Nijak rychle opary nehojí. Náplast je však super, opar pak není tolik vidět. Vydrží na puse hodně dlouho, dokud samy náplast neodlepíte. Ale pokud máte opar i na spodní části rtu, dost se odlepuje a je na puse nepříjemná. Negativem je taky zbytečně přemrštěná cena. Nicméně pozivita převažují nad negativy.

  • výdrž
  • opar není tak viditelný
  • vysoká cena
  • nehojí rychle


věk
25-34

Další recenze od 6.12.2013 21:18:36

Po dlhom čase som sa ju rozhodla vyskúšať aj ja. Z reklamy to vyzeralo super, bolo to síce poriadne drahé, ale povedala som si, že to vyskúšam. Mne osobne to veľmi pomohlo, to krytie nebolo až také super, náplasť sa mi rýchlo odlepovala, vydržala mi tak maximálne 6 hodín a vždy, už keď som si ju nalepila, tak ju bolo vidno. To ma trochu prekvapilo, myslela som, že to bude menej viditeľné. Avšak samotný herpes je vidno ešte viac, takže mi to až tak nevadilo. Začala som náplasť používať hneď na druhý deň po tom, čo sa mi spravil herpes a musím povedať, že to fakt pomohlo, herpes nenarástol, ani sa nijako ďalej nerozširoval a už v ten deň večer, sa na ňom vytvoril biely povlak, čo je vraj znakom liečenia. Po dvoch dňoch lepenia, som už náplasť nepotrebovala, mala som už len chrastičku a tá sa podľa mňa rýchlejšie zahojí na vzduchu. Zdalo sa mi totiž, že herpes je akýsi mokrý, keď som si dala náplasť dole. Takže u mňa proces hojenia výrazne zrýchlil.

  • skutočne urýchľuje proces hojenia
  • už za dva dni sa mi stav herpesu viditeľne zlepšil
  • jednoduchá aplikácia
  • zabraňuje rozširovaniu herpesu
  • s náplasťou sa dá aj spať
  • vysoká cena
  • nie je až taký neviditeľný
  • náplasti som musela často meniť


věk
35-44

Další recenze od 6.12.2013 18:40:40

Mě tyto náplasti na opary teda vůbec nenadchly ani nepřesvědčily, že bych je chtěla nadále kupovat a používat. Na opary trpím poměrně hodně. Jednu dobu (teď už je to lepší) jsem je měla minimálně tak dvakrát za měsíc. Zkoušela jsem různé věci od zubních past, přes mastičky až po tyto náplasti. Náplast se mi poměrně špatně lepila na opar. Vždy jsem měla problém ji nalepit tak, aby byla rovná, nezůstaly na ní hrbolky a nebo aby nevyčnívala mimo konturu rtů, když byl opar hned na kraji rtů. Navíc mi vadilo, že jsem náplast prostě na rtech cítila. Neviditelná úplně není, takže když se na vás někdo podívá zblízka, tak ji stejně vidí. Navíc zrcátko, které je v balení je hodně špatné kvality. Spíše jen taková nouzovka v které není skoro nic vidět. Já osobně jsem si další balení už znovu nekoupila a ani kupovat nebudu. Ale samozřejmě chápu, že někomu to vyhovovat může. Každý jsme přeci jiný. :-)

  • pro mě žádné
  • náplast se mi špatně aplikovala
  • cítila jsem ji na rtech


věk
35-44

Další recenze od 6.12.2013 16:21:23

Náplast má pro i proti. Velkou její výhodou a dle mého hlavní předností je fakt, že je tak akorát na zakrytí oparu, čímž zamezezí šíření infekce, možnosti používat bez obav pomádu aj. a na první pohled není ani viditelné, že nějaký opar je. Naproti tomu bohužel léčebný účinek je minimální. Resp. opar se vyléčí s jinými a často mnohem levnějšími přípravky, za stejnou dobu. Nebylo tomu však, ale vždy. Bohužel musím konstatovat, že v době svého nástupu na trh, měla tato náplast výrazně lepší léčebný účinek a zároveň i lépe držela. Zatímco dříve vydržela i celý den běžný provoz - jídlo, pití atd., tak dnes je to jen v řádu hodin. Je to však to jediné na trhu čím lze opar zamaskovat a nerozšiřovat si dál infekci, takže ji kupovat budu i nadále.

  • zamaskování oparu
  • zamezení šíření infekce
  • malý léčebný účinek
  • slabá odolnost náplasti
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 08:00:15

Mě tyto náplasti nějak nenadchly, spíš mě zklamaly. Jediné pozitivum vidím v tom, že náplast opar dost slušně kryje. Aplikace náplasti bývá zajímavá, kolikrát se mi stane, že se roztáhne nebo slepí k sobě a je nepoužitelná. Na opar mi tedy nikdy nepomohla. Naopak po sundání byl opar rozmokvaný. Je sice dobré, že po přilepení se na opar nedostanou nečistoty apod, ale zase na druhou stranu nedýchá. Cena je také zbytečně vysoká.

  • Krytí
  • Zamezuje usazování nečistot
  • Opar rozmokvá
  • Aplikace
  • Nevysušuje
  • Opar nedýchá
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2012 12:13:46

Tyto náplasti jsou pro mě objev, sice opar samy nezhojí, ale na rozdíl od mastí, se kterými se po vás lidé otáčejí, co máte nechutně kydlého na rtech, které opar navíc rozmáčí a snadno se roznese, jej stáhnou a vysuší, takže vždy skončím s jedním jediným. Dříve jsem je vždy roznesla i do nosu apod. Jsou vidět jen zblízka a nepřipadám si mezi lidmi nijak odpudivě. Rozhodně se vyplatí nakupovat na internetu, vyjdou zde levněji. Vždy mám do zásoby 1 balení, kdyby náhodou.

  • opar se neroznese
  • diskrétní zakrytí
  • postupné vysušení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2012 11:38:15

Opary se mi občas dělají a vyzkoušela jsem na ně kde co. Jako největší plus náplastí vidím, že opar hezky překryjí a zabrání tak rozrůstání a taky mám pocit, že tak udrží opar v čistotě a nemám strach, že si ho strhnu. Hojivé účinky mi nepřijdou nějak zázračné, ale to u žádného preparátu. Cena je sice poměrně vysoká, ale i tak si teď kupuji právě už jen náplasti a žádné mastičky apod. Takže žádné zázračné vyléčení nečekejte, ale opar vám pomohou hezky zamaskovat.

  • zamaskují opar
  • balení se zrcátkem
  • cena
  • neurychlují léčení oparu
  • občas mám pocit, že opar pod náplastí mokvá


věk
25-34

Na opravy netrpím,ale když už se mi udělá, je to opravdu "borůvka" přes celé rty. Náplast má jednoznačně plus za transparentnost, pak opar pěkně stáhne, narozdíl od mastičky jej nerozmokvá, ale spíš vysušuje. Spíš než na puchýřky hodně trpím na otoky rtů a pokud to má někdo stejně, určitě mu budou tyhle náplasti vyhovovat.

  • transparentní náplast
  • rty se dají nalíčit (i když já to nedělám)
  • opar se stáhne
  • cena
  • myslím že nemá tolik léčivé látky jako mast


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 13:39:44

Od doby, kdy tento výrobek byl uveden na trh jsem nic jiného nevyzkoušela. Na opary trpím docela dost a dříve jsem byla nucena používat mastičky. Ty mi ovšem místo jen rozmokvaly a opar se dost rozšiřoval (a měla jsem tendence si na něj sahat). Co se mi na náplastech líbí nejvíce je to, že opar zalepíte a nebude vám mokvat, ani se už zvětšovat. Samozřejmě, že to nezmizí mávnutím kouzelného proutku jako v reklamě, ale opar pod náplastí není tolik vidět, je zakryt, takže nemáte tendence si na něj sahat a loupat strup. Problémem je to, když je opar nový a relativně čerstvý, tak si při sloupnutí můžete sloupnout i část strupu. Cena je relativně vysoká, ale naučila jsem se náplasti stříhat a tak mi těch 15 kusů vydrží o dost déle. Určitě je to alespoň pro mne nejlepší varianta léčby na opary. Krém už bych si nikdy nekoupila.

  • pohodlné použití
  • opar je "chráněn"
  • místo nemokvá
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 16:54:03

Tuto náplast mohu jen doporučit. Navíc když člověk potřebuje opar schovat, tak je to nejlepší možnost. Perfektně kryje. Také je dobré, že je tato náplast ve variantě na noc a na den. Výdrž náplasti je také dobrá. Je nezbytné si hlídat čas užití a v předstihu náplast vyměnit, aby hezky kryla a neodlepovala se. Negativem je určitě hodně vysoká cena.

  • Přilnavost
  • Výdrž náplasti
  • Varianta na noc a přes den
  • Krycí schopnosti
  • Hygieničnost balení
  • Vysoká cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Bioderma Sébium Global

3.8 70% 10 recenzí