Curaprox Solo kartáček recenze a zkušenosti

Chrup Curaprox Solo kartáček
Chrup Curaprox Solo kartáček - obrázek 1
Chrup Curaprox Solo kartáček - obrázek 2
5 4.8 16
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Curaprox

Recenze produktu
Curaprox Solo kartáček

věk
25-34

Další recenze od 30.7.2012 20:11:47

Další úžasný kartáček Curaprox, který určitě nezklame. Zubařka mi ho doporučila používat na čištění zadních zubů a je opravdu moc dobrý. Je moc dobře vytvarovaný. Dokonale se s ním dá vyčistit prostor za osmičkami, který je běžným kartáčkem jen těžce dostupný. Můžu jen doporučit.

  • dokonalý tvar
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 30.7.2012 20:38:24

Souhlasím, že na prostor za osmičkami je tenhle kartáček poklad. Stávalo se mi, že za moudráky jsme měla stále zbytky (fuj, ano, ale je to tak) a běžný kartáček se za ně špatně dostával. Vyděsilo mě, když v okolí jedné známé osmičku kvůli bočnímu zadnímu kazu vrtaly, tak jsem si opatřila tento akrtáček a rozhodně ne naposledy. Má kvalitní štětinky a vydrží.

  • kvalitní štětiny
  • skvěle vyčistí nedostupná místa
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 6.8.2012 19:49:53

Kartáček kupuji už několik let a čistím si s ním prakticky celý chrup. Na klasické kartáčky, včetně toho od Curaproxu, i když je výborný, jsem již zanevřela. Štětinky jsou trochu tvrdší, tak je dobré příliš netlačit na dásně. Líbí se mi i design kartáčku a hygienický kryt.

  • dokonale čistí chup
  • dostane se i na špatně přístupná místa
  • design
  • kryt na kartáček
  • žádné


věk
25-34

Tento kartáček mi doporučila má zubařka, když mi vyrostly osmičky. Krásně se s ním čistí prostor za osmičkami, kam běžný kartáček nedosáhne. Skvěle také čistí i ostatní zuby, především u dásní. Žádný kartáček takhle dokonale neodstraní zubní plak, ze kterého se pak dělá zubní kámen. Líbí se mi i design.

  • dokonale vyčistí i prostor za osmičkami
  • dokonale odstraní zubní plak
  • krásný design
  • naprosto žádné


věk
35-44

Další recenze od 5.9.2012 11:33:16

Tento kartáček jsem začala používat jakožto nositelka rovnáteka rozhodně v tom budu pokračovat i po jejich sundání. S kartáčkem se krásně očistí místa kolem zámečků, vnitřní strana zubů a zadní zuby,které jsou normálním kartáčkem špatně dostupné. Jediná jeho nevýhoda je cena kolem 90czk,ale v akci se dá sehnat i maličko levněji.

  • dlouhá rukojeť která umožňuje čištění špatně dostupných zadních zubů
  • hezké barvy
  • vcelku dlouho vydrží
  • dobře se s ním odstraní plak na hůře dostupných místech a zadní straně zubů
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 30.9.2012 00:21:17

Tento kartáček mám v průsvitně modré barvě s modrými štětinkami, které jsou tvrdé a tak perfektně čistí zuby a předchází tvorbě plaku. Byl mi doporučen zubařkou a nelituji. Štětinky jsou tvrdé, takže nepatří na dáseň, ale nejsou ani určeny na čištění plošek předních zubů. Výborně čistí mezizubní mezery, plošky okolo dásní a zuby zadní. Používá se na sucho, což mi po klasickém vyčištění zubů vyhovuje. Ráno po vzbuzení mám zuby bez sebemenšího povlaku. Za mě spokojenost.

  • předchází tvorbě plaku
  • určen speciálně na mezizubní prostory
  • vyčistí špatně dostupná místa
  • příjemný design
  • nezjistila jsem


věk
25-34

Další recenze od 28.10.2012 00:11:18

Tento kartáček jsem začal používat po prodělané ortogonátní operaci, kdy jsem nezvládala otvřít pusu natolik, abych mohla zuby z vnitřní strany čistit klasickým kartáčkem. I v následujících měsících ortodontistické léčby mi byl vždy nápomocen, je neocenitelný v čištění jakýchkoliv hůře dostupných prostor a to zejména okolí zámečků při nasazených fixních rovnátcích. jeho koupi ale doporučuji i pro běžnou péči o zuby, zejména se hodí pro čištění hůře dostupných zadních stoliček.

  • užitečný pro péči o chrup v průběhu ortodontistické léčby
  • Výborný tvar užitečný pro čištění jakýchkoliv hůře dostupných prostor
  • možná trochu moc tvrdý - neškodila by varianta s měkčími štětinami


věk
25-34

Další recenze od 4.11.2012 20:32:40

Nejlepší jednosvazkový kartáček na trhu. A za tím si stojím, protože věřím, za dobu, co mám rovnátka, jsem vyzkoušela už všechny. Jde se ním dostat opravdu kamkoliv: za poslední stoličky, ale také mezi jednotlivé zámečky rovnátek, pro které je klasický kartáček zbytečně veliký a mezizubní malý, takže prostor ani jeden z nich nevyčistí.

  • cena
  • kvalita
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2012 18:19:05

Objevila jsem ho díky doporučení zubařky, protože se mi špatně běžnými kartáčky (i těmi od Curaproxu) dostávalo za osmičky a jejich vytržení i za sedmičky a tenhle solo kartáček je naprosto bezvadný, protože se dozadu krásně dostane a taky doporučuju si s ním pak čistit i celé plochy jednotlivých zubů (vysvětlí dentista jak) třeba u Tv. Udělat si ten čas a každý zub tak ošetřit a časem se zlepšení projeví.

  • dostane se do špatně přístupných míst
  • přesnější čištění než obyčejným kartáčkem
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2013 00:47:46

Tento kartáček jsem si poprvé pořídila na doporučení zubaře. Předtím jsem ani netušila, že něco takového existuje, ale teď už se bez něj neobejdu. Čistím s ním zadní plochy zubů, ale i vpředu okolo dásní. Dodává pocit (nejen pocit) dobře vyčištěných zubů. Používá se na sucho, bez zubní pasty, ale i přesto se při čištění s ním tvoří pěna :) Já doporučuji.

  • velmi dobrá manipulace
  • vyčistí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 09:13:29

Další se zázrakl firmy Curaprox. Perfektné single kartáček, používám ho hlavně na cestách (v autobuse či letadle postačí i on, bez pasty). Je ještě šetrnější k dásním, protože se dokážete s čištěním omezit pouze na zub, nikoli na okolní dásně. Vyčistí i malé záhyby, jen je to trochu časově náročné. Doporučuji ke knize nebo seriálu, že si ani neuvědomíte, jakou piplačku zrovna děláte.

  • cena
  • design
  • přesnost
  • výborný na cesty
  • časově náročné, zdlouhavé


věk
25-34

Další recenze od 18.9.2013 21:27:20

Mě byl tento kartáček doporučen zubním lékařem, když jsem měla problémy s citlivými zubními krčky. Je kvalitní a dobře se s ním manipuluje. Používala jsem jej na dočištění v kombinaci s klasickým zubním kartáčkem. Nyní jsem se naučila snad již správnou techniku čištění zubů, takže tento kartáček již moc nepoužívám, mohu jej však doporučit..

  • kvalitní
  • hezké barvy
  • unikátní tvar
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.9.2013 09:08:45

svělý pomocník na precizní čištění špičáků, zadních stoliček, i celých zubů je jedno jaká značka, hlavně aby se dobře držel a aby člověk věděl jak s nim správně zacházet, což nám poradí každá zubní hygienistka. Záleží pouze na délce štětin, já mam nějaké střední, ty dlouhé jsou na rovnátka a ty krátké moc tvrdé.

  • nezbytnost
  • dobře se drží
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 15:37:13

"Mini" kartáček na dočistění jednotlivých zubů. Používám ho hlavně na dva špičáky, které mám mírně vzadu oproti ostatním zubům a taky na třecí plochy zadních stoliček a na osmičky. Zuby s ním krásně dočistíte tam, kde se běžný kartáček nedostane. Překvapilo mě, že je kartáček poměrně tvrdý, což jsem nečekala, avšak nakonec je jeho "tvrdost" výhodou, protože opravdu precizně čistí. Opět je na výběr v mnoha krásných barevných provedeních.

  • precizně čistí
  • velikost
  • dostatečná tvrdost


věk
25-34

Tento kartáček mi byl doporučen po dentální hygieně a musím říct, že jsem z něj nadšená! Dostane se opravdu všude, i tam, kde se s klasickým Curaprox kartáčkem nedostanu. Čištění je tedy precizní a opravdu dokonalé. Perfektně se drží a dobře se s ním manipuluje. Navíc podobně jako Curaprox kartáčky obsahuje krytku, což mi vyhovuje zejména kvůli tomu, že hodně cestuju. Curaprox je zkrátka nej!

  • kvalita
  • dobrá manipulace
  • precizně vyčistí těžko dostupná místa
  • obsahuje krytku
  • cena by mohla být nižší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Corsodyl Roztok 0,1%

4.7 92% 6 recenzí