Elmex zubní pasta Protezione Carie recenze a zkušenosti

Chrup Elmex zubní pasta Protezione Carie
Chrup Elmex zubní pasta Protezione Carie - obrázek 1
5 4.9 29
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Elmex

Recenze produktu
Elmex zubní pasta Protezione Carie

Další recenze od 24.3.2012 23:04:26

Pastu mi doporučila zubařka. Používám ji cca 5 let a myslím, že když se ohlédnu zpět, mohu pozorovat značné zlepšení - nemám od té doby ŽÁDNÝ kaz (ani náznak...) . Elmex je prostě nejlepší a nepotřebuje ani trapnou (pardon) reklamu jako jiné pasty.

  • Dostupnost (lékárny i hypermarkety)
  • Příznivá cena vzhledem ke kvalitě
  • Nepálí a neštípe
  • Chrání proti zubnímu kazu
  • U mne žádné:-)


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 00:00:02

S touto pastou jsem absolutně spokojená já i můj přítel. Oba jsme mívali často kazy a teď už se nám naštěstí vyhýbají. Používáme ji společně se zelenou pastou na citlivé zuby, se kterou jsme také spokojeni.

  • chrání proti zubnímu kazu
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 03:21:04

Elmex oranžovou jsem začala používat před lety na doporučení přítele v Rakousku, pro mne se stala špičkou mezi zubníma pastama. Taky výborně pění a je celkově příjemná, nepálí, a přesto mám celkový pocit výborně vyčištěných zubů, který tato pasta zanechává. Kupuju většinou dvojbalení se zelenou.

  • účinek
  • kvalita
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 19:02:22

Já si tuhle pastu kupuju taky pravidelně. A od té doby mi zubařka můj chrup chválí a nemám žádný kaz. Používám k ní jednou týdně i zubní gel od té samé firmy a je to báječná kombinace. Takže já osobně doporučuji, vskutku pomáhá!

  • účinnost
  • zuby jsou krásně čisté bez povlaku a bez kazu
  • snadná dostupnost
  • žádný nedostatek


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 08:56:32

Jediná zubní pasta, která mi pomáhá na krvácení a záněty dásní, opravdu od doby co jí používám nemám kaz - a že je to už nějaký ten rok. I přes vyšší cenu, je to nejlepší zubní pasta u nás běžně dostupná, jinou už si nekupuji.

  • Pomáhá na dásně
  • Proti kazu
  • Chuť
  • Funguje
  • Cena


Další recenze od 27.3.2012 13:49:45

Moje nejoblíbenější pasta. Dobře chutná, pocit po vyčištění je dobrý - není to jako u jiných past, že by měl člověk cukání si čistit raděj ještě jednou. Jen ta cena by samozřejmě mohla být klidně nižší :)

  • dobře chutná
  • snad jen cena


Další recenze od 24.5.2012 13:07:24

Pastu mi doporučila má zubařka. Jsem s ní spokojená. Mám hezké bílé zuby, ale na předních 2 se mi tvoří kaz. Od té doby co jí používám, vidím zlepšení. Nedráždí, snesu ji v ústech. Takže ji doporučuji všem ostatním. Opravdu pomáhá. Určitě bych si ji koupila znovu.

  • chrání před kazem
  • chrání před povlakem
  • snadno dostupná
  • kvalitní
  • příznivá cena
  • nemá


věk
35-44

Další recenze od 25.5.2012 13:03:34

Elmex výrobky jsou vynikající všechny. Tato pasta je opravdu účinná. Má akurát pálivou příchuť a opravdu odolněji chrání proti zubnímu kazu. Od té doby, co ji používám, vidím patrný rozdíl. Určitě všem doporučuji. Navíc je všude dostupná, což je skvělé!

  • účinnost
  • žádný


věk
35-44

Další recenze od 24.6.2012 10:27:46

Velmi příjemná a kvalitní zubní pasta. Dobře chutná a pění tak akorát. Vhodná i pro citlivé zuby a odhalené zubní krčky. Účinně snižuje kazivost zubů. Střídám oranžovou a zelenou Elmex. Rozhodně za tu vyšší cenu stojí, proto si za kvalitu ráda připlatím. Doporučuji.

  • Příjemná chuť
  • Kvalita
  • Vhodná i pro citlivé zuby
  • Vyšší cena


věk
25-34

Tuto pastu jsem objevila asi před 7 lety v Rakousku a nemůžu si ji vynachválit. Nepoužívám ji sice pravidelně, ale střídám ji s jinými pastami, ale mám ji velmi ráda a patří mezi ty NEJ, co jsem kdy vyzkoušela. Po vyčištění jsou zuby jemné a hlavně dobře vyčištěné. Líbí se mi i to, že dobře pění a má dobrouch chuť a vůni, která mi vyhovuje. Co se týče odolnosti vůči kazům, tak na ty jsem nikdy netrpěla, tak nemůžu posoudit.

  • dobře čistí zuby
  • dobrá vůně
  • je kvalitní
  • vyšší cena


Další recenze od 3.7.2012 19:21:12

Veľmi kvalitná zubná pasta, pravidelne sa k nej vraciam. Myslím, že je pravdou, čo sľubuje, najmä čo sa týka spevnenia skloviny a ochrany proti kazu. Zároveň je jemná k ďasnám a príjemná. Nemám na ňu zlého slova. Používam aj gel z tohto radu, ale ten len raz týždenne. Tiež je fajn, tieto dva produkty sa dopĺňajú.

  • jemná
  • účinná proti kazu
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 20:05:38

Elmex mám strašně ráda, je jemný a šetrný, zanechává příjemný pocit v ústech a ochranou vrstvu na zubech .Chuť není přehnaně mentolová ani jinak agresivní .Vyhovuje mi na 100%,myslím že je to dobrá volba a každýmu jí doporučuju .Dobrá konzistence a optimální obsah fluoru, při mé citlivosti na fluor s ní nemám problém .

  • cena
  • chuť
  • účinnost
  • šetrnost
  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 10:23:28

Pasta neurazí ani nenadchne, ale za danou cenu je srovnatelná s daleko dražšími pastami. Dobře zuby vyčistí, ale nic víc. Pokud má někdo problémy s krvácením dásní, tak budou krvácet dál. V tomto směru je pro mě bez účinku, jsou lepší pasty, co toto vyřeší.

  • cena
  • příjemná chuť
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 14.8.2012 13:18:14

Od té doby, co jsem narazila na zubní pasty Elmex si už jiné nekupuji. Po této pastě mám pocit dobře vyčištěných zubů, i když její chuť je poněkud mdlá. Občas ji střídám ještě s Elmex sensitive. Cena je sice poněkud vyšší, ale vydrží mi velmi dlouho a často jsou na ni výhodné akce.

  • kvalita
  • chuť není nijak výrazná
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2012 13:57:53

Tuhle a ještě tu zelenou Elmexku mám hodně ráda. Chu´tově je pro mě sice taková neutrální, ale mám zuby se sklonem k praskání skloviny a hodně se mi celkově oslabuje (ideální stav pro tvorbu kazů) a díky téhle pastě se mi podařilo s tím docela dobře bojovat. Ale zázrak to není sám o sobě. Je třeba používat i ostatní dentální péči. Cena mi připadá docela přemrštěná a nemám ráda u zubních past šroubovací víčka.

  • neutrální chuť
  • cena
  • víčko
  • sama o sobě zuby neochrání nijak


věk
25-34

Další recenze od 1.10.2012 23:05:25

Moje stálice, kterou nikdy nehodlám vyměnit. Od té doby, co tuto zubní pastu používám nepřetržitě, tak se mi zatím neobjevil ani jeden kaz. Zuby a dásně mám naprosto zdravé. Chuť a pěnivost je tak akorát. V tomto případě se opravdu vyplatí investovat.

  • 100% účinnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2012 18:22:13

Tak jsem po ní také sáhla. Ze začátku jsem byla docela skeptická, protože zelená varianta mi nevyhovala, ale tato oranžová mě velmi mile překvapila. Překvapivě dobře chutná, osvěží dech, nepálí ani neštípe, mám po ní pocit dobře vyčištěných zubů. Dobře pění. Sice mi vadí, že mi v ústech trošku zanechává jakési žmolky, stejně tak jako její zelená varianta, ale budiž, hlavní je, že už nemám tolik citlivé zuby a nebolí mě při kousání. Cena je trošku vyšší, ale nevadí, u této pasty teď určitě nějakou dobu zůstanu.

  • dobře pění
  • dobrá chuť - osvěží dech
  • pocit dobře vyčištěných zubů
  • snižuje citlivost zubů
  • zanechává v ústech jakési žmolky
  • cena


věk
25-34

Pastu Elmex mám moc ráda. Bojuje účinně proti zubnímu kazu, má příjemnou a nevtíravou chuť, je šetrný k zubům, zkrátka je super. Používám ji už několik let a ikdyž jsem mezitím vyzkoušela jiné pasty, tato patří mezi moje stálice a vždycky se k ní vracím.

  • šetrná k zubům
  • vhodná na citlivé zuby
  • příjemná chuť
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 18:43:27

Můj malý zachránce, díky němu se nebojím chodit k zubaři. Pasta ji přijemné gelové konzistence s vuni a chutí po jabkách. A to nejdůležitější, při pravidelném používání opravdu funguje. Pomáhá i při bolestech zubu. Myslím, že tento produkt by neměl chybět v žádné rodině.

  • účinnost!
  • příchut
  • cena
  • dostupnost
  • nenalezeny


Další recenze od 1.4.2013 12:59:30

Nejlepší pasta. Ikdyž je čistění zubů hlavně o technice, tuto pastu už nedám z ruky. Jakmile jsem vyzkoušela jinou pastu, tak jsem se musela vrátit k Elmexu. Opravdu je rozdíl znát. Mám pocit, že mi zuby vyčistila lépe než ostatní pasty. Používám v kombinaci s kartáčkem Curaprox (na který taky nedám dopustit).

  • cena
  • vyčistí zuby
  • chuť
  • nic


věk
25-34

Zubní pasta, která nepotřebuje masivní reklamu, protože spokojení zákazníci rádi doporučí tuto pastu dál. Znám ji už skoro 20 let, od té doby jsem ji používala několikrát do roka na střídačku s jinými pastami jiných značek, teď už asi 2 roky používám jen Elmex, jiné značky nekupuji. Zjistila jsem, že jiné pasty mi tak nevyhovují jako Elmex. Není příliš pálivá, přesto je svěží, zuby perfektně vyčistí společně s Curaproxem a Braunem, pro mě je to svatá trojice v péči o zuby :-) Příliš mentolové pasty mi nedělaly dobře na dásně, tahle musí vyhovovat snad každému. Také účinně funguje proti zubnímu kameni a zubním kazům (od pravidelného používání Elmexu a neexperimetování s jinými značkami žádný problém u zubaře).

  • účinní proti zubním kazům
  • nemá pálivou mentolovou chuť
  • jednička na trhu
  • někdy cena


věk
25-34

Túto pastu mám veľmi rada . Kupujem ju väčšinou len v akcii pretože normálne býva veľmi predražená. Má super poistku, takže 100% viete , že nikto ju pred vami neotváral. Takisto moc neštípe a tak je vhodná aj pre väčšie deti. Jediné mínus čo by som uviedla je, že mi strašne rýchlo ubýva. Miniem ju a ani neviem ako. Inak je super a odporúčam. Kúpiť sa dá všade, ale pozerala by som na ceny.

  • kvalita
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 10.12.2013 19:11:22

Podle mě nejlepší pasta, která je dostupná v běžných sítích drogerie. Dost trpím na kazy, ale od té doby, co jsem pastu začala pravidelně používat, se mi kazy vyhýbají a tuto skutečnost přisuzuji právě této pastě. Zpočátku mi příliš nechutnala, mám raději pasty, které udělají v ústech průvan a jsou hodně svěží, ale na chuť se dá zvyknout, kor s přihlédnutím na ten skvělý účinek. S Curaproxem tvoří nerozlučnou dvojku, u které ještě dlouho zůstanu.

  • účinná proti zubním kazům
  • na mě málo svěží


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2013 13:36:42

Elmex...to je král všech zubních past. Sice má hroznou příchuť, takovou nijakou, ale zuby ošetřuje naprosto bezkonkurenčně. Lepší pastu jsem nenašla a lepší ani být nemůže. Zuby chrání před zubním kazem, hodně mineralizuje a zoubky po něm nemám tak moc citlivé jako u jiných past. Co hodně oceňuji je dostupnost, když už není v běžném obchodě, tak v lékárně mají nějakou vždy. Líbí se mi, že má i více druhů a mnoho doplňků jako gel, ústní vodu..atd. Investice k nezaplacení, určitě doporučuji všem.

  • Nejlepší pasta na trhu
  • Mnoho variant
  • Dostupnost
  • Ochrana zubů
  • Hodně mineralizuje
  • Vyšší cena
  • Chuť


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 23:42:59

Rozhodně nejlepší a nejoblíbenější pasta. Vzhledem k ceně je dobře finančně dostupná. V poměru kvalita - cena je nenahraditelná! Oceňuji, že nemá přehnanou vůni, nepálí a ani nedráždí dásně. Spolu s gelem, který je bohužel jiná cenová kategorie, jsou velmi kvalitní přípravky. Sympatické je i řešení otevírání pasty vrškem :-) ehm... jen jsem si toho nevšimla napoprvé.

  • cena - kvalita
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2014 22:42:33

Od té doby, co jsem ji spolu s kartáčkem Curaprox začala používat, tj. přes 7 let jsem neměla jediný kaz. Tento fakt přikládám jejím účinkům, protože ostatní návyky zůstaly stejné. Vyzkoušela jsem jak zelenou, tak fialovou variantu, ale "oranžáda" mi jede nejvíc :-). Oproti ostatním pastám z drogerky je dražší, ale rozhodně se vyplatí!

  • zabraňuje tvorbě kazů
  • posiluje sklovinu
  • "chuť"
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 22.7.2014 20:48:24

Tak tuhle zubní pastu miluju! Lepší snad neexistuje:). Používám jí již druhým rokem a rozhodně s tím nehodlám přestat. Švýcarové jsou opravdu na ústní hygienu machři :D. Má velmi příjemnou chuť, i když já preferuji svěžejší pasty. Podle mě opravdu splňuje to, co je psané na obalu. I když je trochu dražší je to kvalita. za mě jednoznačně palec nahoru!

  • obal
  • fuguje
  • prostě elmex
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 13.2.2017 14:06:15

Skvelá pasta, za skvelú cenu! Je jemne mentolová, čo mne vyhovuje.Mentol moc nemusím.Zuby ma po nej nebolia, nedráždi ďasná.Stále mám ale pocit skvelo vyčistených zubov. Spojenie fluoridov a vápnika prispieva k spevneniu a remineralizácii skloviny.Pri tom má stále celkom nízku abrazivitu ( tuším okolo 77, nižšiu má už len Sensodyn Pronamel okolo 35).Zuby mám citlivé, pasta mi pomáha znižovať túto citlivosť a tým pádom nereagujem tak zle na studené či horúce.Super pasta...Skvelá dvojica s Elmex ústnou vodou.

  • jemná chuť
  • udržiava menej citlivé zuby
  • nič


věk
35-44

Další recenze od 17.10.2017 22:43:53

Zubni pasta Elmex je top, proto se dobre doplnuje s nej kartackem Curaprox. Je v nasi rodine spolu se zelenou zubni pastou, ktera je urcena na citlive zuby, tou nejoblibenejsi. Jina nam bohuzel nevyhovuje. A protoze mame velkou spotrebu, snazime se ji kupovat v akci, kdy pak vyjde na cca 50 korun, coz je prijatelna cena. Doporucuji.

  • funguje
  • nic


Podobně hodnocené

Curaprox Solo kartáček

4.9 97% 16 recenzí

Hůře hodnocené

Corsodyl Roztok 0,1%

4.7 92% 6 recenzí