CutisHelp Akné konopný krém noční recenze a zkušenosti

Kůže CutisHelp Akné konopný krém noční
Kůže CutisHelp Akné konopný krém noční - obrázek 1
Kůže CutisHelp Akné konopný krém noční - obrázek 2
5 3.1 9
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce CutisHelp

Recenze produktu
CutisHelp Akné konopný krém noční

věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 22:46:47

Tento krém jsem používala před pár lety. Jedná se o přípravek, který je určen na léčbu akné. Ze začátku jsem byla z krému nadšená, velmi rychle nastalo zlepšení pleti. Ta rychlost mě až překvapila. Bohužel zrovna tak nastalo po čase rychlé zhoršení. Krém jsem používala dlouhodobě, ale vlastně už zhruba po měsíci a půl mazání nastalo opět zhoršení, které už nikdy krém nespravil. Na rychlou záchranu ho můžu doporučit, ale dlouhodobě nepomáhá. Dost nepříjemný je odér krému, který je poměrně silný. Konzistence krému je taková hutná. Výrobce uvádí, že by měl krém pleť hydratovat. Já měla vždy ráno pleť mastnou. Nevím, zda to bylo tím, že krém byl hodně výživný nebo naopak vysušoval a tím se má pleť sama domašťovala. Má pleť je v T-zóně, kam jsem krém mazala, mastná. Každopádně znovu bych do tohoto krému nešla.

  • zpočátku rychlé zlepšení pleti
  • zápach krému
  • po krátké době přestává účinkovat
  • pleť se po něm mastí


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 03:53:46

tento krém jsem si koupila na doporučení mého kamaráda před několika lety. během krátké doby (asi jedne měsíc) se mu po používání tohoto krému (a tuším pleťové vody ze stejné řady) výrazně zlepšila pleť. do té doby měl obličej mastný, tvořily se mu pupínky s bílou hlavičkou a pár zánětlivých boláčků. samozřejmě jsem byla na ten zázrak zvědavá. moje pleť byla v té době mastná, sklon k ucoávání pórů, občas nehloubkový pupínek, spousta černých teček na nose a bradě. popis zní odpudivě, ale ve skutečnosti to nebyla žádná katastrofa. s tímto krémem jsem nebyla spokojená ani trošku. byl na mě příliš mastný, ihned po nanesení jsem měla pocit "špinavé"pleti a ráno jsem se probudila mastná. stav mých pupínků se absolutně nezměnil, i když jsem vypoužívala celou tubu. plus je, že mi aspoň nezpůsoboval další akné.

  • ---
  • mastná, hutná konzistence
  • neléčí akné


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 16:08:35

Tento krém mi na akné vůbec nepomohl (a to jsem používala denní i noční). První reakcí bylo znatelné zhoršení akné, ale chtěla jsem tomu dát čas s tím, že se to pak zase zlepší. Nezlepšilo. Vůbec nefungoval. Další nevýhodu vidím v tom, že po nanesení hodně pálil.

  • žádné
  • na akné neměl vliv
  • pálí na obličeji
  • zvláštní zápach
  • mastí pleť


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 21:20:24

Používala jsem tento krém spolu s denním na akné stejné značky a oba hodnotím stejně. Ze začátku mi na akné pomohly, po půl roce pravidelného používání jsem měla pleť skoro bez pupínku. Bohužel potom přestal krém působit a všechno se vrátilo v mnohem horší formě. Navíc mi strašně vadí divný zápach krému.

  • na půl roku mě úplně zbavil akné
  • efekt působil pouze půl roku
  • divný zápach
  • hutná a mastná konzistence


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 22:23:08

Tento produkt jsem si koupila asi před dvěma lety. Nicméně jsem naivně věřila že mi zabere. Opak byl pravdou. Nejenom že zapáchal byl podivné konzistence, která se lepila nevstřebávala a patlala . Ale na obličeji strašně pálil. A co se týče účinnosti tak ta byla nulová.

  • žádné
  • zápach
  • pálí na obličeji
  • hrozná konzistence
  • nulová účinost


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2013 10:23:03

Já jsem naopak s krémem velmi spokojena. Je pravda, že akné mám mírné, ale hned po prvním použití byly vidět výsledky. Po třech dnech jsem bez pupínků. Takže za mě super. Věřím, že na těžší formy akné nemusí zabírat, ale pro lidi, kterým se občas objeví pár pupínků, je ideální :)

  • rychle zabírá
  • účinný
  • pro mě nepříjemná vůně


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2013 23:00:47

mne osobne tento krém velmi pomohol. používam ho uz skoro rok. na plet sa nanáša velmi dobre pleť pekne zhydratuje ale zároveň lieči akné.neupcháva pory a netvoria sa po nom nové vyrážky.po nanesení jemne štípe, ale po chvílketo prejde. jeho vôna nie je moc dobrá pretože obsahuje síru ale myslím že na noc to nevadí :D inak pre mna je to stálica.musím len odporúčať

  • lahko sa roztiera
  • hydratuje
  • liečí akné
  • nekomedónny
  • nezanecháva mastny film na pleti
  • sirova vôna


Další recenze od 12.11.2013 23:32:54

Měla jsem jsem problémy s tím, že se mi občas na obličeji, či kde kdekoli na těle udělala vyrážka a stačilo vždy j-2x potřít touto mastí a po vyrážce ani památky. Je to pro mě i SOS v případě kdy se mi na obličeji udělá více akné, stačí na noc namazat a ráno a 100% lepší. Na aplikaci stačí opravdu malé množství, takže vydrří hodně dlouho.

  • 100% účinek
  • na aplikaci stačí je trochu
  • 50ml balení vydrží i rok
  • příznivá cena
  • "komunistický" obal
  • hodně mastí


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2014 19:33:02

Bez tohohle krému bych nedala ani ránu. Používám ho cca 4 roky. Většinou nanáším jen na malá místa a na nové pupínky či červené fleky. Pupínky, které jsou "tvrdé" nebo s hlavičkou tak do druhého třetího dne mizí a nemusí se nic vymačkávat. Rudé skrvrny se zmenšují. Krém má protizánětlivou a hojivou funkci. Je hydratační. Za mě nejvyšší spokojenost. taky díky tomu, jak je produkt přírodní. Zkrátka jediné co mi nejrychleji zabere na pupínky a fleky...

  • pupínky a flíčky rychle mizí
  • hydratuje
  • "odér" se dá přežít úplně v pohodě