Das gesunde Plus Kapsle pro zdravé vlasy Vital Komplex recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Das gesunde Plus Kapsle pro zdravé vlasy Vital Komplex
Doplňky stravy Das gesunde Plus Kapsle pro zdravé vlasy Vital Komplex - obrázek 1
Doplňky stravy Das gesunde Plus Kapsle pro zdravé vlasy Vital Komplex - obrázek 2
Doplňky stravy Das gesunde Plus Kapsle pro zdravé vlasy Vital Komplex - obrázek 3
5 4.1 22
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Das gesunde Plus

Recenze produktu
Das gesunde Plus Kapsle pro zdravé vlasy Vital Komplex

věk
25-34

Vitamíny na podporu růstu vlasů, jsou to ty nejlevnější co snad existují a opravdu účinné. Vlásky zpevní, přestanou tolik vypadávat a u mě to mělo veliký plus i na nehty, které začaly růst jako z vody a byly krásně pevné. Tyto vitamíný beru již skoro rok a dál brát budu. V balení jich je 60 což je za tu cenu super.

  • vše
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 9.8.2012 12:53:30

Od těchto kapslí z DM jsem nic moc nečekala, ale za málo peněz velmi dobré kapsle na vlasy. Místo investování do drahých léků a tabletek na vlasy stačí koupit tyto za 50 korun :) Beru je sice zatím 2 měsíce. Ale už mi tolik nevypadávají vlasy. Určitě si je koupím znovu.

  • Vše
  • Žádné


věk
25-34

Docela dobrý vitamíny na nehty a vlasy. Nijak extra zlepšení jsem nezaznamenala, ale možná je to tím, že jsem je nebrala příliš pravidelně a dlouho. Má podobné složení jako ostatní a mnohem dražší výrobky. Možná se k tomuto výrobku ještě vrátím a pokusím se u něj vydržet déle a být v užívání důslednější.

  • složení
  • žádné extra výsledky


Další recenze od 21.10.2012 16:39:16

Až po tom, co jsem kapsle přestala používat jsem pochopila, jak jsou vlastně skvělý. Nejenže vlasy jsou celkově krásnější, ale i nehty jsou pevnější a i když jsem si myslela, že to na pleť nijak nepůsobí tak jsem se velice spletla. Od akné částečně pomohl, ale hlavně se mi tolik neleskla pleť. Přestala jsem je brát asi před třemi týdny. Každopádně zítra letím do DM a neplánuji se jich vzdát. Za tu cenu no nekup to :)

  • Vlasy nejsou tak suché
  • Lépe se rozčesávají
  • Jsou jemnější
  • Pevnější nehty
  • Rychleji rostou (i vlasy)
  • Nijak zvlášť výrazné, ale přeci, zlepšení pleti
  • Žádné


věk
15-24

Takový malý zázrak! Je ale hodně důležité tyto tabletky brát přesně a pravidelně! Kvalita mých vlasů se zlepšila a dokonce mi začalo růst poměrně hodně nových vlásků, mám jich velkou spoustu nad čelem, až mě to udivilo. Budu moc šťastná, jestli tento efekt přetrvá a budou tyto tabletky mé vlasy stále tak skvěle vyživovat. Připlatila bych si za ně klidně mnohem víc než stojí, za tu kvalitu..

  • růst nových vlásků
  • zlepšení kvality vlasů
  • cena
  • absolutně nic


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2012 23:26:52

Tyhle tabletky dlabu už nějakou dobu a musím říct, že se mi zdá, že mi méně padají vlasy, takže nějaký vliv na to asi mají. Jinak mám pocit, že mi i zlepšily pleť, přítel mi říká, že jí mám teď nějakou hezčí :) O jiných pozitivních účincích nevím. Jediná nevýhoda - musí se brát spolu s jídlem nebo po jídle, když si vezmu tabletku na lačno, je mi po ní špatně. Budu brát dál - za tu cenu...

  • cena
  • hezčí pleť
  • vlasy méně vypadávají
  • nutné brát spolu s jídlem nebo po jídle - když se vezme na lačno, je mi špatně


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2013 22:09:49

Už dlouhodbě užívám tyto tabletky pro růst vlasů a účinkují. Nevím jestli opravdu zabírají na rychlejší růst vlasů, ale každopádně mi začaly vlasy méně padat - skoro vůbec nepadají. Jinak větší překvapení mě čekalo co se nehtů týče. Přestaly se mi třepit, velmi se zpevnily a krásně rostly. A za cenu 50 korun, která je spíše symbolická je to fajn doplněk stravy i jen tak.

  • vlasy tolik nepadají
  • lepší kvalita nehtů
  • cena
  • nic


věk
25-34

Měla jsem velké problémy s padáním vlasů a tyto tabletky mi v tom nejhorším období docela pomohly. Beru je i nadále a vlasy určitě padají méně, hlavně při mytí zaznamenávám podstatný rozdíl. Cena je výhodná a složení je lepší než např. u Biosilu. Nehty se mi méně třepí. Vliv na pleť jsem zatím bohužel nezaznamenala. Určitě je budu kupovat i nadále. Jediné co mi trochu vadí, je velikost tablet. Někomu by mohlo činit problémy je spolknout.

  • omezení padání vlasů
  • lepší nehty
  • cena
  • složení
  • velikost tablet


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2013 17:52:02

Tyto tablety jsem si koupila protože mi hodně padají vlasy. Užívala jsem je pravidelně a vlasy mi padaly dál a dál. Na podporu růstu nových vlasů jsou ale asi dobré, protože mi začaly pod ofinou podrůstat nové vlasy, což se mi už dlouho nestalo. Takže nové vlasy mi rostou ale padání vlasů to v mém případě nevyřešilo. Nyní užívám Biosil Plus (cena cca 69 Kč) a ten mi začal zabírat a již cca po měsíci užívání. Vlasy mi po Biosilu opravdu začaly méně padat.

  • podpora růstu nových vlasů
  • ani po pravidelném užívání mi vlasy nepřestaly padat


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2013 10:11:48

Na základě zdejších pozitivních recenzí jsem si tento doplněk stravy také koupila. Jednak mě zaujaly samozřejmě pozitivní ohlasy a ve spojení s nízkou cenou nebylo co řešit. Poctivě jsem dva měsíce tobolky užívala a těšila se na alespoň nějaké výsledky. Trápí mě extrémní vypadávání vlasů, to byl důvod nákupu. Za tu dobu se mi tento problém ještě prohloubil, vlasy padají ještě více. Nehty se mi také více lámou a pleť mám stejnou. I když stály tobolky pár korun, byly to vyhozené peníze. Raději si připlatím za lékárenské doplňky stravy, i když budou za několikanásobnou cenu.

  • jen cena
  • nevyživuje nehty
  • nepomáhá s padáním vlasů
  • nezlepšuje pleť
  • tobolky jsou velké - špatně se polykají


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2013 14:17:47

Vitamíny pro zlepšení kvality vlasů a nehtů. S vlasy problém nemám, takže jsem je užívala především na nehty. Bohužel žádné zlepšení nehtů jsem nepozorovala - stále byly slabé, lámavé a třepivé. Možná, že na vlasy je dobrý, ale na nehty u mě fakt nic. Nicméně je za docela příznivou cenu, takže klidně vyzkoušejte, třeba vám zabere.

  • cena
  • nezlepšil stav nehtů


věk
15-24

Tabletky užívám asi měsíc a půl a jako první jsem zaznamenala velkou změnu na nehtech. Z ničeho nic je mam najednou mnohem pevnější, rychle rostou a to jsem měla období fakt hrozných nehtů, které nerostly a šíleně se mi třepily. Vlasy bych řekla mám stále stejné, akorát plno nových vlásků hlavně v oblasti čela. Pleť se mi zdá taky lepší. Vyhovují mi, je to fajn doplněk za super cenu. Určitě neuškodí a stojí za to vyzkoušet.

  • cena
  • dostupnost
  • pomáhají
  • nemám


věk
15-24

Další recenze od 25.2.2014 19:24:46

Tak já zase spokojená nejsem. Začala jsem brát hlavně kvůli padání a aby se mi vlasy trochu zpevnily a tolik se nelámaly. Rychlejší růst vlasů by se mi také. No, snědla jsem dvě balení hned po sobě, to znamená 4 měsíce a absolutně nic se nedělo. Ani s vlasy, ani s nehty, ani pletí. Dám jim možná ještě někdy šanci,za mě ale zklamání.

  • cena
  • veliké tobolky
  • nezlepšil nehty
  • nezlepšil vlasy


věk
15-24

Další recenze od 1.7.2014 13:16:25

Mam už asi 7me balenie a som spokojna. Naozaj mi rastu vlasy rýchlejšie a su pevnejsie. Nechty to iste až na to že vidno vysledok skor :-) dostupnosť snad v každej dm-ke za cenu 2.69 € . Vyhodne balenie dlho vydrži a cena tiež primerana. Lacnejšie tabletky a tymto zameranim nepoznam. U vlasov som videla rozdiel tak po 3 mesiacoch :-)

  • rast vlasov aj nechtov zrýchli
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2014 09:56:39

Tabletky beru už možná i rok a nemůžu si je vynachválit. Začala jsem brát kvůli padání vlasů, kterému sice úplně nezabránily, ale výrazně jej omezily. Taky jsem si všimla, že mi narostlo plno nových vásků. Největší učinek mějí však na nehty - jsou hezké, pevné a rosstou jak z vody, všichni se mě ptají, jestli mám gelové. Je potřebné jíst po jídle, na prázdný žaludek je z nich těžko.

  • učinek
  • nic


věk
15-24

Brala jsem je cca půl roku poctivě každý den a musím říct, že na mě zabraly. Nejdříve to bylo vidět na mých nehtech, ty začaly růst rychleji a pevnější a znatelně méně se mi třepily. Za cca 2-3 měsíce to bylo znát na vlasech, které pak méně padaly a byly pevnější. Taky jsme zpozorovala růst nových vlasů. Na pleť netrpím, tu mám super (ťuk,ťuk), takže pleť nemůžu soudit :) Určitě je doporučuju aspoň vyzkoušet. Samozřejmě, že pokud máte fakt velký problém s padáním vlasů atp., tak to nechce řešit jen tabletkami, ale celkově hledat problém - pitný režim, strava, stres,... A ta cena perfektní! Sice jsem je přestala na čas brát, protože jsem pak na ně zapomínala, ale vrátím se k nim s radostí :)

  • cena
  • balení (60 ks)
  • účinné
  • vlasy tolik nepadají
  • vlasy rostou rychleji
  • rostou nové vlasy
  • zpevňují nehty
  • stimulují růst nehtů
  • omezují třepivost nehtů
  • nenašla jsem


věk
35-44

Zkoušela jsem různé vitamíny na nehty, levnější, dražší, a nikdy jsem žádný velký účinek nepozorovala. Teď beru tyto vitamíny necelé dva měsíce jeden každé ráno a jsem nadšená. Beru je kvůli nehtům a takové nehty jako mám teď, jsem ještě v životě neměla. Rostou rychle a jsou pevné. I když ruce hodně máčím a pracuju na zahradě, tak nehty drží, což nebývalo. Účinek na vlasech zatím nepozoruji, vlasy mám husté od přírody, teprve uvidím, jestli nastane nějaká změna. Ale na nehty tento přípravek rozhodně doporučuji.

  • levný výrobek
  • nehty rostou rychle a jsou pevné
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.5.2015 03:14:19

Tieto tabletky beriem pomaly už tretí mesiac,aj keď je pravda,že ja a akékoľvek tabletky dokopy nejde,pravidelne na ne zabúdam :o) Takže som ich brala troška nepravidelnejšie.Brávala som už spomínaní Biosil,u mňa bol ale problém,že ma dosť nafukoval,tak som ho vymenila za tento Komplex.Balenie 60ks za naozaj skvelú cenu,dokonca u nás v DM je problém s tým,že tento produkt zvykne byť vypredaný,kupuje sa tu teda dosť :) Troška mi vadí veľkosť tabliet,ale je to len sila zvyku.Po troj mesačnom užívaní,som si ale všimla,že nechty sú troška pevnejšie a rýchlejšie rastú.Vlasy padajú o niečo menej.Nie je to výrazný rozdiel,ale ja čo sa na vlasy a nechty pozerám denne,tak rozdiel vidím,hlavne pri nechtoch.Vlasy asi potrebujú ešte "čas" alebo brať tabletky naozaj pravidelne :) Ja som celkom spokojná

  • cena+množstvo
  • pevnejšie a rýchlejšie rástli nechty
  • troška obmedzil padanie vlasov
  • veľkosť tabliet


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2015 23:37:27

Koupila jsem na základě pozitivních recenzí na internetu a nelituji. Má stejný obsah látek jako daleko dražší produkty z lékárny, ale prokáže stejnou službu. Beru už tabletky skoro 4 měsíce - viditelně mi přestaly padat vlasy a dokonce mi začaly růst vlasy nové. Navíc tabletky obsahují B-komplex, který jsem brala jako doplněk stravy roky, takže ušetřím čas i peníze v rámci těchto tabletek. Jen by vůbec neškodilo, kdyby tabletky byly min. o polovinu menší (mám celkem problém s polykáním tak velkých tabletek) a taky je dobré je brát po jídle, jinak nedělají vůbec dobře na prázdný žaludek.

  • nízká cena
  • zastaví vypadávání vlasů
  • rostou vlasy nové
  • nejsou dobré nalačno
  • velké tabletky


věk
25-34

Tyhle vitamíny na vlasy u mě vedou na plné čáře- mají je v každé DM drogerii, jsou za velmi dobrou cenu, rychlejší růst vlasů, vlasy mi připadají pevnější a kvalitnější, dokonce jsem zaznamenala i pevnější nehty. Balení vydrží na dva měsíce.Jen byl pro mě zezačátku trochu probém polykat takové tablety, jsou trochu větší.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Rychlejší růst vlasů
  • Pevnější nehty
  • Velikost tablet


věk
25-34

Další recenze od 8.1.2017 10:04:17

Hodně se mi lámou nehty, takže jsem zkoušela mnoho přípravků na nehty. A nejlepší je kombinace těchto zinkových tablet a cucacích tablet s křemenem a zinkem. Nehty mám lepší o 100%, docela hezky rostou a jsou i dlouhé, pokud se nezlomí. Pleť je taky o něco lepší, i když ta není ovlivněna tolik vitamíny jako správným odličováním a čištěním. Každopádně tyhle tabletky skutečně fungují a jsou za velmi příjemnou cenu.

  • Viditelný efekt po pár týdnech
  • Cena
  • Žádné


věk
15-24

Tyto tabletky jsem si koupila na doporučení spousty lidí, kteří je opravdu vychvalovali. Tak jsem si řekla, že je vyzkouším jestli jsou opravdu tak skvělé, jak se o nich píše. No dnes mám již 3 krabičku, což znamená, že jsem je jedla 180 dní a zítra dojím poslední tabletku a dám si tak dva týdny pauzu, pak kupuji další. Vlásky ,ale i nehty opravdu rychleji rostou. Výsledek není vidět hned, ale tak po necelé jedné krabičce už zpozorujete růst vlásků hlavně těch "baby hair" co rostou u čela, kolem uší a krku, ale samozřejmě i normálních vlasů. Samozřejmě je nutné počítat s tím, že když berete prášky na vlasy, tak vám porostou vlasy, ale také všechny ostatní chlupy na těle. Takže u mě, tmavovlásky je nutné holení co dva dny. Není nic, co bych jim vytkla.Nehty rostou rychleji a jsou malinko pevnější, než před užíváním. Hlavně ale rychleji rostou což pro mě milovnici dlouhých nehtů je obrovské plus Jen jsem si ze začátku tak těch prvních 30 tabletek nemohla zvyknout na velikost a špatně se polykaly. Jak si zvyknete, tak už budou vpohodě a teď už mi nedělají sebemenší problém. Můžu jedině doporučit. Jsou levné, takže by pro nikoho neměl být problém aspoň vyzkoušet

  • Prostě splňují to co mají
  • vlásky i nehty rostou a to je hlavní
  • jinak žádné
  • možná ze začátku užívání problém s velikostí tabletek
  • je potřeba počítat s rychlým růstem všech chloupků ne jenom vlasy - časté holení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Medicol Candistop

3.7 67% 3 recenze