Dr. Popov rozpustná vláknina Psyllium recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Dr. Popov rozpustná vláknina Psyllium
Doplňky stravy Dr. Popov rozpustná vláknina Psyllium - obrázek 1
Doplňky stravy Dr. Popov rozpustná vláknina Psyllium - obrázek 2
5 4 20
  • Průměrné hodnocení 4
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Dr. Popov

Recenze produktu
Dr. Popov rozpustná vláknina Psyllium

Další recenze od 27.3.2012 19:21:14

Velice se mi osvědčilo používání psyllia při různých střevních potíží. A nejen to. Dá se používat i preventivně. Je to vláknina, která odsouvá z trávicího traktu škodlivé splodiny. Mění se v jakýsí sliz, který absorbuje jedovaté látky. Taktéž se dá používat v boji proti obezitě. Dělám si ho ráno na lačný žaludek. Nevýhodou je, že pití je dost nepříjemné. Dá se ale pořídit i ve formě tablet. Doporučuji.

  • cena
  • pomáhá regulovat zažívání
  • pomáhá vylučovat škodlivé látky
  • pomáhá při nadváze
  • nepříjemé zrnka ve vodě které se musí vypít


věk
35-44

Další recenze od 28.3.2012 17:56:52

Výborný doplněk stravy,dávám si ráno na lačno,zasytí mi a krásně pročistí střeva .Jen mi nechutnají ty s příchutí,takže si kupuji klasický-bez příchuti a ten všem doporučuji.jen se musí zapít dostatečným množstvím vody.

  • upravuje střevní problémy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 20:27:38

Pila jsem psyllium s příchutí melounu, dobré to nebylo, ale pro zdraví jsem si řekla, že to překonám. Po týdnu používání se mi po požití začalo dělat neskutečně špatně od žaludku, pila jsem na lačno a pořádně zapíjela dle návodu. Bohužel můj žaludek odmítl.

  • nestihla jsem zaznamenat účinky
  • po požití mi bylo špatně od žaludku


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 15:28:22

Vypít se to dalo. Všechno zdravé sním i vypiju, když se k tomu postavím tak, že to je prospěšné. Ale tady jsem nic prospěšného nezaznamenala. Úbytek váhy jsem ani nečekala,tak ten se nekonal. Jinak ale prostě nic. Jak poznám, že pomáhá vylučovat jedovaté látky?Dokonce pomáhá nějak regulovat chod střev nebo co... To je podle mě nesmysl, já se stravuji zdravě a všechno bez problému. Poklepala jsem si na čelo, že piju sliz(který rychle tuhne) a pro nic za nic. Dr.Popova miluju, hlavně čaje. Ale psyllium zatím nepotřebuji.

  • cena
  • žádný efekt


věk
25-34

Tuhle vlákninu jsem si koupila v době, kdy jsem trpěla jistými střevními potížemi, na doporučení sestry v domnění, že mi pomůže. No, nepomohla. Měla jsem jahodu s aloe vera, vypít se to dalo, ale jak říkám, efekt nulový.

  • cena
  • nulový efekt


Další recenze od 8.4.2012 18:29:29

Tato vláknina mě velice překvapila a potěšila. Vypít ''rosolovitý roztok'' mi sice dá vždy zabrat, ale po delší době užívání jsem se zbavila různých zažívacích problému, hlavně pocitu plného a nafouklého břicha, který mě často obtěžoval. Za mě palec hore. Poprvé jsem si koupila příchuť meloun, ale mnohem chutnější mi přijde varianta natural..

  • opravdu pozitivní vliv na zažívací ústrojí
  • žádné


věk
25-34

Psyllium jsem zakoupila na doporučení, ale nejdřív jsem se měla zeptat, jak chutná :-) Opravdu jsem se snažila,ale po týdnu užívání jsem měla tak sevřený krk a návaly na zvracení, že jsem ho musela přestat užívat (a to jsem ho zalila vodou a hned vypila, skoro ještě nezgelovatěl). Určitě je výborný na zažívání, střeva, pročištění,ale jeho forma užívání je pro mě nepřekonatelná :-( Radši vločky, otruby, prostě cokoli jiného.

  • výborně čistí
  • nepřekonám jeho odpornou chuť


věk
25-34

Další recenze od 3.5.2012 16:58:29

Psyllium je můj oblíbený pomocník na střevní potíže. Pomáhá hlavně při zácpě. Vyzkoušela jsem s melounovou příchutí, přijde mi to jako menší zlo než psyllium bez příchutě. Musí se zapít větším množstvím vody, což může citlivějším osobám přivodit nevolnost z roztažení žaludku. Mně vždy spolehlivě zabere. Dávám si ho ráno. Balení mi kvůli nepravidelnému užívání vydrží opravdu dlouho. Uvítala bych jiný obal - sáček se trhá a psyllium se z něj vysypává. Lepší by byla dóza.

  • existují varianty s příchutí
  • cena
  • na mě spolehlivě funguje
  • slizovitá konzistence


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2012 17:55:54

Koupila jsem si ho kvůli problémům s zažíváním a musím říct, že opravdu pomohl. Nevýhoda je, že se musí rychle vypít - jinak nabobtná a to je pak nadlidský výkon to do sebe dostat. Jinak je mi to dost nepříjemné, zůstávají v tom zrníčka, která nejsou dvakrát chutná. Musí se to hodně zapít, takže mi to nedělá dobře na žaludek, to hned přejde. Ale co by pro zdraví člověk neudělal

  • opravdu pomáhá
  • zrnka
  • musí se to hodně zapít - na lačno nic příjemného


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:49:23

Po jejím používání podle dávkování jsem necítila žádnou změnu, spíše mi způsobila zácpu (jinak jím totiž vlákniny dost i bez ní), takže jsem ubrala, piju jí (a to je vždy boj, je to opravdu nakopávač) párkrát do týdne a cítím se lépe. Zkoušela jsem jí i přimíchat do kaše a tak se mi zdálo schůdnější ji do sebe dostat.

  • doplňuje DDD vlákniny
  • může při přebytku způsobit zácpu
  • většina má problémy gel vypít


věk
25-34

Další recenze od 11.7.2012 10:50:39

Psyllium jsem užívala, když jsem měla problémy se zácpou a chtěla zhubnout. Střeva se mi docela pročistila. Někdo má problémy s konzistencí, ale mně vadilo množství vody, kterým se vláknina musí zapít. Chuť také není nic moc, ale dá se to vydržet. Užívala jsem Psyllium 1x denně ráno na lačno a výsledky byly znát.

  • pročistí střeva
  • ideální při hubnutí a zácpě
  • chuť


Další recenze od 21.7.2012 11:18:42

Psyllium používám už docela dlouho. Dřív jsem ho pila s vodou, ale teď si ho dávám ráno do ovesné kaše a chutná mi to víc. Účinek je stejný. Upravily se mi střevní potíže. Doporučila jsem ho i tchýni když potřebovala zhubnout a taky mi hlásila, že to pomáhá. Minimálně se cítí líp a nepřejídá se, páč po psylliu už v břiše není místo.

  • účinek
  • žádné


věk
25-34

Tento produkt je skvělý na jakoukoliv formu střevních potíží. Jsem asi jedna z mála, které nevadí ani gelová konzistence, ale ani chuť. Na střídačku používám psyllium bez příchutě a psyllium s příchutí melounu a jsem spokojená. Kromě toho, že vás při dostatečném pitném režimu pročistí, tak i zasytí.

  • pomáhá při střevních potížích
  • čistí
  • zasytí
  • balení - sáček se trhá


věk
25-34

Další recenze od 26.8.2013 15:31:36

Neochucené jsem asi měsíc v kuse a opravdu pomáhalo. Upravilo se mi zažívání, cítila jsem se lépe. Chvíli to trvalo. Ve vodě s trochou šťávy se to vypít dalo, ale v mém případě jen ze začátku, postupně jak jsem si pořád opakovala jak je to hnusný, tak jsem si to zošklivila. Později jsem úplně přešla na přimíchávání do jogutu, což mi naprosto vyhovuje. Pocit zasycení jsem neměla ani jednou a jediný zásadní problém mám se zapíjením, ale i když jsem zapila málo, tak jsem nic negativního nepozorovala. Balení je jedním slovem prostě na prd. Je potřeba přesypat jinak se prostě vysypává. Zkouším nyní po delší pauze psyllium značky Medicol a přijde mi, že účinky se dostavily dříve.

  • účinnost
  • cena
  • odporné
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 26.8.2013 19:20:26

Psyllium užívám celkem pravidelně, jednou denně si ho přimíchávám do jogurtu. Myslela jsem si, že mě to na chvíli zasytí, ale to se bohužel nekonalo. Samozřejmě vše řádně zapíjím. Bohužel jsem nepocítila ani nějakou výraznou úpravu zažívání. Ale pro dobrý pocit, budu v jeho užívání pokračovat, třeba se účinky dostaví :-)

  • dělám něco pro sebe
  • po užívání necítím rozdíl


Další recenze od 22.8.2014 09:38:01

Psyllium používám již několik let 1x denně ráno cca půl hodiny před snídaní, upravuje režim vyprazdňování a skutečně musím říct, že při dlouhodobém používání je to znát. Je nezbytné ho zapít velkým množství vody, jinak funguje opačně (zácpa!), možná proto se spousta lidí nechá odradit, což je škoda. Při redukci váhy zázraky nelze očekávat, jde o pocit zasycení před jídlem a tudíž následné konzumaci menšího množství. S Psylliem se nic zkazit nedá, je to prima věc!

  • Upravuje režim vyprazdňování
  • Cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2017 18:25:02

na zažívání jsem se koupila tuhle vlákninu s příchutí malin. No, popravdě, kolem malin vláknina nikdy nešla, bylo to cítit dota chemicky po malinách. Ta "vůně" mi opravdo hodně vadila, takže jsem se musela každý den dost přemáhat, abych do sebe vlákninu nějak dostala. Až jsem to časem vzdala. Bohužel,moc velký účinek jsem nezanamenala.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Chemická vůně
  • Účinek jsem nezaznamenala


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Medicol Candistop

3.7 67% 3 recenze