Davidoff Cool Water EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Davidoff Cool Water EdP
Parfémy pro ženy Davidoff Cool Water EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Davidoff Cool Water EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Davidoff Cool Water EdP - obrázek 3
5 3.5 13
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 450 - 1 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Davidoff

Recenze produktu
Davidoff Cool Water EdP

věk
25-34

Svěží parfém, dokonalá, lehká vůně na léto. Dlouho vydrží, stačí ráno stříknout a voní celý den. 100 ml mi vydrží cca 11 měsíců. Pravidelně se k němu vracím. Doporučuji

  • Výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 17:52:48

Tuto vůni jsem nikdy neměla a ani mít nebudu.Ale znám ji,mám ji vyzkoušenou a ničím mě nezaujala.Připomíná mi jako ověžovač záchodu.Této vůně už bylo všude moc...

  • žádné
  • nevoní


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 15:13:56

Tuto vůni mám moc ráda. Připomíná mi léto a taky se na toto období perfektně hodí. Je osvěžující, citrusová, taková sportovní - prostě cool. :) Není vlezlá ani přesladká a to oceňuji. Mám už druhou a ráda se k ní v létě vracím.

  • svěží
  • neobtěžuje nositelku ani okolí
  • mohla by mít delší výdrž


věk
35-44

Další recenze od 9.4.2012 16:24:29

Tuto velice známou vůni si občas kupuji na vystřídání a zpestření,hlavně na léto je velice svěží a dost intenzivní,takže ji stačí opravdu jen trochu stříknout a intenzita vůně vydrží hodně dlouho.používám ji již několik let a pokaždé se k ní vracím

  • dlouho voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 17:44:00

mě tahle vůně nalákala hodně moc kladnými recencemi v internetovém obchodě, koupila jsem ji bez vyzkoušení a kolosální chyba, příjde mi obyčejná a strašně často imitovaná levnýma voňavkama a připadala jsem si s ní stará :( prostě pro mě propadák.

  • pro mě nic
  • běžná
  • tuctová


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 19:56:42

Po této vůni jsem toužila delší dobu, jelikož mi voněla na kamarádčině sestře. Když jsem si ji ale koupila a začala používat, nadšení bylo rázem pryč. Ze svěží letní vůně se vyklubala (pro mě) celkem těžká a obtěžující. Nemohla jsem ji mít ani hodinu na sobě, jelikož se mi z té vůně chtělo zvracet. Ale co se týče vydrže, tak tu má opravdu dobrou, takže komu nevadí tato parfemace, tak doporučuji.

  • Výdrž.
  • Obtěžující aroma.


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 20:14:50

Vůně samotná se mi hrozně líbí, voní jako mořská voda, meloun, okurka a citrusy. Jedna z nejsvěžejších, co znám. Líbí se mi i flakon. Ale vůbec nedrží, nepatří sice mezi nejdražší, ale i tak mám pocit, že by mohla vydržet alespoň cestu do školy. Je jí pak hrozná spotřeba.

  • vůně
  • malá výdrž


věk
35-44

Další recenze od 22.7.2012 08:08:26

Tuto vůni jsem si koupila, protože jsem z ní v obchodě byla nadšená. Pěkná svěží, citrusová vůně na léto. Koupila jsem si ji, ale nakonec jsem poslala dál, protože mě začala obtěžovat ten nakyslý, citrusový nádech. Ale někomu to může sedět, případně se to může rozkládát jinak. Znova si ji už nekoupím. Výdrž vůně je střední, plusem je pěkný flakonek.

  • flakonek
  • výrazný citrusový nádech


věk
25-34

Tuto vůni jsem dostala dárečkem a velice mile mě překvapila, Je to lehounká svěží letní vůně, nevtíravá, pro mě hooodně příjemná.. Všichni mi ji chválí a mě to moc těší! Vlastně jsem se s kritikou nesetkala, přijde mi že je to typ vůně který sedne každému.. :-) Doporučuji na jaro/léto! :-) I její flakónek se mi moc líbí.. Já jsem si ji velice oblíbila, rozhodně si ji koupím znovu.. :-)

  • - pěkný flakónek
  • - dlouhá výdrž
  • - nádherná letní vůně
  • - žádný jsem neobjevila :-)


věk
35-44

Další recenze od 5.8.2013 14:51:15

Květinově-ovocná vůně pro ženy s bylinnými tóny. Vůně byla uvedena na trh v roce 2013.Pro mě dokonalá , cítím z ní takovou svěžest a čistotu , na léto úplně jedinečná , pánům se moc líbí je prostě nej nej nej , když jsem ji úcítila poprvé na zákaznici tak jsem ji musela mít a ani mi nepřišlo hloupé zeptat se čím to tak krásně voní :-)

  • všechny
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

Nádherný originální luxusní flakonek a značka Davidoff, kterou miluji nade vše je asi jedinou věcí, která mi zůstala v srdci. Taktéž po všech kladných recenzích jsem zakoupila a bylo mi trošku zklamáním. Vůně mi opravdu nevoněla, z důvodu, že voní až příliš sladce a těžce. Výdrž slušná, komu nevadí tato silnější parfemace, doporučuji.

  • dlouhá výdrž
  • překrásný flakonek
  • vůně příliš silná


věk
35-44

Tak popravdě, u téhle modré divnovůně jsem nikdy nechápala, proč po ní ženy tak šílely... Je taková... Od každého kousek. Něco od svěžesti, něco od mořska (že by v nositelkách evokovaly těch perně urvaných 10 dní u Jadranu každý rok?), něco z květin, ale celek takový prapodivný. Takový řekla bych: mnoho povyku pro nic. Naštěstí jsem této vůně měla jen vzorek.

  • heký obal
  • taková divnovůně od každého něco


věk
35-44

Další recenze od 20.10.2017 13:14:10

Uzasna, nevtirava, neobvykla, poutava, osvezujici, zenska, sexy, letni, takova je Davidoff Cool Water vune. Bohuzel jsem ji mela pouze jednou, ale na tu vuni nelze zapomenout. Kdo chce neobycejnou, zajimavou vuni, mel by si ji poridit, mohu moc doporucit. Vydrzi dlouho a ani cenove neni nedostupna. Vhodna k mori nebo na dovolenou.

  • vonava
  • nic


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Célebre EdT

3.3 59% 9 recenzí