Dermacol Balzám na rty Love Lips recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Dermacol Balzám na rty Love Lips
Balzámy na rty Dermacol Balzám na rty Love Lips - obrázek 1
Balzámy na rty Dermacol Balzám na rty Love Lips - obrázek 2
Balzámy na rty Dermacol Balzám na rty Love Lips - obrázek 3
5 3.8 25
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Balzám na rty Love Lips

věk
15-24

Další recenze od 14.10.2015 20:19:36

Balzámek jsem si koupila už před nějakou dobou a za celou dobu používání se mi nezlomil ani nijak nezašpinil. Nejvíce mi vyhovuje jeho barva (mám - asi jako jediná - odstín 06 Láska), která se s mojí barvou rtů skvěle shoduje, navíc mi voní, protože by to měla být vůně čokolády. Co se týče hydratace, tak je, řekla bych průměrná. Sice se na rtech tváří jako super hydratační, ale není to žádná bomba. Na druhou stranu to rty aspoň trochu ochrání. Nyní už se balzámky neprodávají, ale objevila jsem jich ještě pár v jednom e-shopu, tak jsem ještě přikoupila. Jsem s nimi spokojená.

  • vůně
  • barva
  • obal
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 20:51:20

Balzámky jsou fajn, hezky voní, mám broskev a čokoládu, jsou zdá se mi hutnější, mastnější, lehce barví, ale jen lehce, jsem s nimi spokojená, teda spíš jen s vnitřkem, obal je hrozný, nebo celkové balení, jsem na ně opatrná, takže se mi ještě nezlomily, ale nebude to dlouho trvat a asi se zlomí, není to tak, že balzámek vytáhnu z kapsy a natřu se, potřebuju k tomu zrcátko a opravdu opatrně zlehka natřít, uvažuju, že přendám do kalíšku a budu nanášet štětečkem

  • hezky lehce barví
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 17:52:48

Tímto balzámem jsem opravdu zklamaná. Má dobré složení, pěkné barvy, ale jeho největší nedostatek je ta strašná měkkost, náplň je malá, ale obal velký, takže jakmile se přiloží ke rtům se ohne a při šroubování zpět se vám půlka odřízne o obal, nebo jej musíte prsty zas narovnat a máte to všude. Znovu už nekoupím.

  • odstíny
  • po nanesení jemné rty
  • strašně MĚKKÝ
  • ohýbá a láme se
  • nevydrží na rtech dlouho


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2014 13:21:16

Mám 01 hrozny a 02 broskev. Cena 79,- mi přijde i zbytečně moc - ale koupila jsem je ve slevě, tak mi to nepřekáželo. 01 hrozny je světlá růžová - barvička mi dělá hezký efekt na mých přirozeně docela výrazných rtech a voní mi nejlíp ze všech, 02 broskev je neutrální barva na mých rtech nejde moc vidět, zabarví jen tak přirozeně :). s Balzámky hezky hydratují, přenádherně voní, lehce barví a jsou mi neskutečně příjemné na rtech - z toho jsem unešená nejvíc, protože když si jimi přetřu rty je to takové voňavé, příjemné máslíčko prostě super! Jsou taky nádherně měkké a tím se dostávám k nedostatku - právě tím jak jdou úžasně měkké a heboučké konzistencí, tak stačí trocha tepla a hned se lámou a sesouvají a tím opatlávají o obal a rozbíjejí :( to mi přijde škoda, protože to zkazí roztomilý tvar srdíčka, který náplň má. Jinak obal plastový design se mi celkem líbí, nerozbíjí se mi tak jsem spokojená. I přes opatlávání a možnost lámání náplně koupím nejspíš znovu a další odstíny, protože produkt vevnitř je skvělý :) ale to až budou zase slevy. Co se mi na obalech líbí je že každý balzámek je pojmenován krom čísla a dobroty po které voní ještě slovíčkem "láska" každý v jiném jazyce - to je drobnost, co mně přijde neskutečně vtipná a detail který mně baví! :)

  • hezké barvy
  • konzistence famózní
  • hydratace
  • dokonalé vůně
  • příjemně se nosí
  • nápaditý výrobek
  • cena by mohla být nižší dle mého
  • lámavost náplně a opatlání obalu - ale to je na úkor úžasné konzistence :)


Další recenze od 19.3.2014 16:56:10

Balzámky mi přišli docela drahé, ale když byli ve slevě rozhodla jsem se je konečně vyzkoušet. Mám vůni jahoda a broskev. Musím říct, že voní opravdu nádherně. Lehce zbarví rty a ty pak vypadají zdravější a jsou hydratované. Co se mi nelíbí je obal. Je docela chatrný a praská. Balzám se také může při neopatrnosti zlomit. I tak jsem s nimi docela spokojená a koupila bych si je znovu.

  • vůně
  • hydratace
  • výběr barev
  • cena
  • obal


Další recenze od 24.2.2014 14:41:13

Balzám má pěkný obal, srdíčkovým aplikátorem se hezky nanáší. Bohužel ho nemohu používat, mám sušší rty, což balzám hrozně zvýrazňuje. Další nedostatky jsou v tom, že i přesto že to je balzám, vůbec nehydratuje, spíše mi připadá, že vysušuje a na rtech dlouho nevydrží, ale to tak u balzámů bývá. Vůně mi taky není příjemná.

  • hezký obal
  • pěkné barvy
  • vůně
  • zvýrazňuje vysušené rty
  • moc nehydratuje
  • malá výdrž na rtech


Další recenze od 20.1.2014 22:28:20

V poslední době můj nejoblíbenější tónovací balzámek. Krásné balení, velký výběr odstínů/příchutí, mně se líbí i ten srdíčkový detail a musím zaťukat, zatím se nezlomil. Mám broskvovou příchuť a je výborná, krásně voní. Tónování je lehké, hytratace nadprůměrná. Určitě si koupím znovu, musím vyzkoušet ostatní příchutě.

  • hytratace
  • hezké balení
  • nenapadá mě


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2014 21:34:38

love lips patří do kategorie věcí, o kterých jsem byla přesvědčená, že je budu mít ráda. Dokázala jsem mu odpustit i ten pitomý srdíčkový tvar, který aplikaci rozhodně neulehčoval-spíš naopak. Co ale odpustit nemůžu je to, že se mi po ani ne měsíci zlomil. A to je zima. Nevím, jak by dopadl v létě na které je primárně určený. Hydratujee hezky, i s pigmentací jsem s pokojená (u baby lips mi právě pigmentace připadá až moc přehnaná). Balzám mám teď přetavený v kelímku. Bylo mi ho líto, úžasně voní (mám broskvový) a na rtech je příjemný... Kdyby byl víc tuhý, tak mají baby lips fakt hodně velkou konkurenci

  • hydratace
  • vůně
  • balení
  • láme se


Další recenze od 20.1.2014 20:06:35

Na baby lipsy jsem slyšela samou chválu, a tak jsem si říkala, u nás nejsou tak úplně k dostání škoda,ale v tom se objevil dermacol a jeho love lipsy vypadají úplně stejně jako baby lipsy tedy samozřejmě až na barvu, ale slibují jak nebudou super a jak budou úchvatný, ale já si myslím, že je to stěží průměr(3).Mezi obalem a balzámem je poměrně velká díra a proto, když je o něco tepleji tak se balzám začne klátit a mě se hned druhý den zlomil úplně dole což mi teda dost znepříjemňuje jeho aplikaci, na druhou stranu mě úplně okouzlil "srdíčkovitým tvarem"

  • SPF 15
  • poměrně dobře hydratuje
  • láme se
  • pigmentace až při 3 vrstvě


věk
15-24

Mám doma odstín 02 Libie: Tyhle balzámy se mi na první pohled moc zalíbily. Hlavně kvůli jejich tvaru srdíčka. Je to pěkné a originální. Mají nádherný obal. Většina taky nádherně voní. Ten můj má vonět po broskvích, mi ale voní jako želé. Je super, že jsou i nějak zbarvené. Myslela jsem, že moc barvit nebudou, ale ikdyž je můj balzám světlejší, tak barví krásně. Taky mají ochraný faktor 15. Bohužel se ale nemůžu zbavit pocitu, že si nedávám balzám, ale rtěnku...

  • tvar srdce
  • ochraný faktor 15
  • vůně
  • barví
  • obal
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2013 20:23:21

Hledala jsem nějaký voňavý balzám, který by hydratoval a lehce dodal barvu. Tento voní krásně, hydratace tak průměrná, opravdu popraskané rty nezachrání, ale jinak je dostačující. Barvu dodá lehce, takže pohodička. Co se tvaru srdíčka týká, mě nevadí, měla jsem kdysi rtěnku od Avonu ve stejném tvaru (Valentýnská limitka) a nanáší se podle mě dobře. Co mi ale vadí je to balení, protože balzám se v balíčku "kynklá", a hrozí tak zlomení (což se mi naštěstí zatim nestalo)...

  • hydratace
  • vůně
  • balení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2013 19:03:43

Velmi špatné balzámy. Nejen, že obal je kopií babylips, ale navíc balzám se dost láme, zlomil se nejen mě, ale i na spoustě blozích jsem četla, že se slečnám zlomil, protože není pevně posazen a je v laciném obalu. Balzám barví, barvičky docela ujdou. Hydratace je podprůměrná, spíše mi to přijde, že po častějším používání docela rty vysušuje. Za ty peníze bych si představovala něco mnohem lepšího. Znám spousty levnějších balzámů, které jsou lepší než tento. Už bych si ho nekoupila.

  • SPF15
  • cena/kvalita
  • vysušuje
  • nehydratuje
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 9.11.2013 17:56:50

Dlouho jsem váhala, jestli si tento další tónovaný balzám pořídit. Asi před měsícem mi skončil v košíku :-D ... Koupě rozhodně nelituji. Mám ho v "odstínu" číslo 1, ten světle růžový. Krááásně voní, sice trošku chemicky, ale mně to nevadí, ba dokonce se mi to moc líbí. Co mě překvapilo je to, že moc pěkně rty hydratuje. Trošku barvu dodá a tak cca hoďku vydrží. Zatím se mi tyčinka nezlomila, ale mohla by být mezi tyčinkou a samotným obalem ještě nějaká vložka, aby bylo celé balení stabilnější. Jinak doporučuji!!!

  • krásná vůně
  • rty pěkně hydratuje
  • dodá příjemnou lehkou barvu
  • cena!


věk
25-34

Další recenze od 9.11.2013 15:52:10

Mám ten v tom růžovém obalu, dostala jsem ho, sama bych si ho asi nekoupila, protože nemám moc ráda tónované balzámy a navíc tenhle mi přijde dost drahý. Jsem s ním spokojená, pěkně hydratuje, natónuje jenom lehce, žádná drasťárna, takže je fajn na běžné denní nošení. Tvar srdíčka mi tedy v ničem nepřekáží, stejně se za chvilku zdeformuje a můžete si z něj udělat klasickou placatou tyčinku. Obal má pěkný design a zatím i pevně drží. Vůně je jemná, téměr neznatelná. Sama bych si ho ale asi nekoupila.

  • hydratatace
  • lehké tónování
  • design
  • příjemná vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2013 13:24:57

Cekem drahý balzám na rty, ale prostě jsem ho také musela vyzkoušet už jen díky krásnému tvaru :). Srdíčkový tvar je tedy sice krásný na pohled, ale s praktičností je to už horší. Balzám se nenanáší vyloženě špatně, ale rozhodně obtížněji než seříznutá nebo rovná pomáda. Konzistence je super, balzámy nádherně voní a udělají vám hezké rty. Nějak extra nehydratují, ale nevadí mi to, protože je používám spíše na dobarvení a provonění rtů :)

  • příjemná konzistence
  • výběr z barev
  • vůně
  • SPF 15
  • cena
  • trochu mi vadí srdíčkový tvar


věk
25-34

Balzám je strašne fajn. Kupovala som si ho trochu s obavou kvôli tomu baleniu, ale strašne som ho chcela vyskúšať a urobiť si o ňom úsudok sama. Balzám je na perách veľmi príjemný, konzistencia je maslová. Vôňa je naozaj perfektná, mám odtieň 02 ,čo je broskyňa. Obal vyzerá krásne , ale balzám sa mi v ňom hýbe a bojím sa, že sa zlomí. Inak by som odporúčala všetkými desiatimi nebyť toho obalu. Napriek tomu si ešte asi nejaký kúpim. Ešte by som trochu ohovorila cenu, zdá sa mi to veľa vzhľadom na málo produktu a nekvalitný obal. Balzám jemne sfarbí pery a dlho na nich nevydrží.

  • vôňa
  • množstvo druhov
  • obal
  • cena
  • málo produktu


věk
25-34

Další recenze od 9.10.2013 12:23:35

Podlehla jsem nátlaku a akci 1+1 zdarma a tenhle balzám si pořídila. Co se týče parfemace je příjemná broskvová. Balzám slušně hydratuje. Bohužel konzistence je tak jemná, že při větší teplotě se balzám v obalu nakloní k jedné straně a pak se odírá o jeho stranu, což je zbytečné plácání a opatlávání. Po čase se mi zlomil a téměř se nedá použít. Produkt jako takový je fajn ale obal by mu slušel spíš ve formě kelímku. Znovu si ho nekoupím.

  • Hydratuje
  • krásně voní
  • špatně promyšlený obal
  • při větší teplotě se zlomí


věk
15-24

Další recenze od 25.8.2013 13:09:00

Tento balzám na rty jsem chtěla vyzkoušet jelikož byla sleva 1+1 zdarma koupila jsem si jahodový a čokoládový a docela mě balzámy zklamaly.Na rtech dlouho nevydrží.Sice se docela dobře nanáší a krásně voní.Za cenu toho výrobku si myslím že na trhu jsou mnohem lepší a kvalitnější než je tento.A dermacol je myslím dobrá značka ale balzámek se moc nepovedl.

  • Spf 15
  • krásná vůně
  • dobře roztíratelný
  • dlouho na rtech nevydrží


věk
35-44

Další recenze od 21.8.2013 19:19:07

Ani já neodolala a pořídila jsem si balzám Love Lips. Zaujal mě vzhled, který se mi líbil i když je trochu kýčovitý. Měla jsem odstín 01 Love. Barva byla hezká a přirozená ale vadil mi tvar balzámu do srdíčka. Opravdu se s takovým tvarem špatně manipuluje a často jsem přesahovala mimo rty. Podařit se mi ho zlomit jako ostatním co zde píši nepodařilo, zato se mi ho podařilo ztratit. Nový jsem si již nepořídila a to hlavně pro ten tvar srdíčka s kterým se mi špatně manipulovalo.

  • přirozené odstíny
  • tvar srdíčka


věk
15-24

Další recenze od 6.8.2013 16:29:15

Vlastním dva odstíny - 01 Love (světle růžový) a 02 Liebe (broskvový). Oba dva moc krásně voní, chutnají ale jako chemie. Dělají pěknou barvu na rtech. Hydratují středně. Oceňuji SPF 15 a krásné balení. První jsem si zakoupila světle růžový a hrozně se kýmacel až se nakonec zlomil. Řekla jsem si, že tomu dám ještě šanci, že mám třeba vadný kus a koupila jsem druhý odstín. Ten se také kymácí ze strany na stranu a díky tomu se otírá o obal. Používat se ještě dají, ale aplikace musí být opatrná. Díky tomuto asi znova už nekoupím.

  • pěkné barvy
  • krásná vůně
  • SPF 15
  • roztomilý obal
  • chuť
  • lámou se
  • nedrží rovně a kýmácí se ze strany na stranu


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 16:56:16

Skvělý barvící balzám. Kupovala jsem ho kvůli tomu, že rty lehounce zbarví, dodá jim zdravou barvu a pak taky kvůli tomu, že má SPF 15. A jsem vážně spokojená. Je moc příjemný, takový jakoby docela mastný. Já si totiž už nějaký ten pátek kupuji spíše přírodní balzámy na rty a u nich jsem zvyklá na jinou konzistenci. Rty hezky promastí a trošku zbarví. Mám odstín 02, jehož barvička s kombinací vůně se mi líbila nejvíc. Tak trochu nevýhodou je, že příliš nehydratuje, řekla bych. Suché rty prostě nespraví. Ale to řeším jinými balzámy na noc. Tenhle mám na den, kdy chci rty trochu zbarvit, nevysušit, nepoužít rtěnku, chránit proti sluníčku :-). Musím tedy říct, že dost rychle ubývá a ten obal je takový vachrlatý...

  • příjemná aplikace - hezky klouže (srdíčko ani nevadí)
  • přirozené zbarvení rtů
  • SPF 15
  • vůně
  • v teple taje a nedrží v obale
  • fórový obal
  • nehydratuje
  • rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2013 20:00:34

Mánie se mi také nevyhnula a doma mám višeň, jahodu, meloun a broskev (alce na stránkách Dermacolu 1+1 zdarma). Musím říct, že balzámky voní úžasně, jahoda je možná malinko chemická, ale ostatní se mi opravdu líbí. Balzám vypadá na rtech hezky, rty jemně tónuje, višeň a jahoda mají pigmentaci relativně vysokou. Pasovala jsem je na svoji letní nezbytnost, SPF15 je také velkým bonusem. Balení se mi líbí, je veselé, nepotřebuji, aby balzám, který hydratuje, je na rtech příjemný, zabarvuje a chrání, vypadal jako luxusní kosmetika. Srdíčkový aplikátor... No, k tomu jedinému bych měla výhrady. Mému tvaru rtů to relativně vyhovuje, mít rty užší, asi bych se s tím uvztekala - ale třeba se pletu. Nevím, jestli si dokoupím zbylé dva balzámky, ale ty, co vlastním, si určitě koupím znovu. Cena by možná mohla být trochu nižší, vzhledem k tomu, že produktu je v balení pouze 3,5g.

  • Vůně
  • Hydratace
  • Dobrá pigmentace
  • Pěkný, veselý obal
  • Relativně velký výběr
  • SPF15
  • Pro někoho srdíčkový aplikátor (mně nevadí)
  • Cena je dle mého názoru lehce přemrštěná


věk
25-34

Další recenze od 17.6.2013 10:48:27

Já jsem s těmito balzámky naprosto spokojená. Mám čtyři varianty - broskev, meloun, jahodu a višeň. Kromě jahody, která je na mě až příliš červená (jsem hodně světlá), si určitě koupím všechny varianty znovu. Balzámky nádherně ovocně voní, rozhodně žádné chemické vůně. Obal je docela kvalitní, čekala jsem horší. Nemám problém s tím, že by se vyvracely, ty moje pevně drží a ani srdíčkový tvar při aplikaci nevadí. Balzámy mají krémovou konzistenci a rty dobře hydratují, navíc dodají rtům hezký barevný nádech. Velkým plus je i SPF 15.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • SPF 15
  • hezké balení
  • konzistence
  • žádné


věk
25-34

Doma mám čtyři balzámy a jsem s nimi moc spokojená.Na barvicí balzámy jsou pěkně pigmentované.Hydratují tak středně. Pěkně voní a barvy jsou velmi denně nositelné, protože vyrábí odstíny červené a růžové. Designe balení je sice velmi inspirovaný jiným balzámem, který by měl podle všech tento imitovat, ale to osobně nemohu posoudit, každopádně se mi líbí, jak designe tak zvolené barvy. Problém je trochu tvar tyčinky, srdíčko, byl by lepší klasický tvar, ale není to tak hrozné. Určitě jsou skvělé.

  • SPF 15
  • parfemace
  • designe
  • pigmentace
  • hydratace
  • barvy
  • tvar tyčinky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Nivea Lip Butter

3.9 72% 8 recenzí

Hůře hodnocené