Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow recenze a zkušenosti

BB krémy Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow
BB krémy Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow - obrázek 1
5 2.3 11
  • Průměrné hodnocení 2.3
  • 28% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 249 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.12.2012 21:29:03

Tenhle BB krém je prostě jen obyčejný krém s malinkou kapkou make-upu. Konzistence mi příjde poněkud tekutější. Vyrábí se ve třech odstínech, já vyzkoušela ten prostřední Natural a přišel mi trošku tmavší. Co se nějakého sjednocení nebo dokonce krytí týče, tak nic nečekejte - pleť nesjednotí a nezakryje vůbec, ale vůbec nic. Během dne z tváře zmizí, nedrží ani s pudrem. Řekla bych, že ani moc nehydratuje. Nesedí mi ani jeho vůně, ta je mi vyloženě nepříjemná. Tak nevím, jediné pozitivum je snad SPF 30 a pěkný růžový obal.

  • 3 odstíny
  • obal
  • SPF 30
  • de facto nesplňuje nic z toho, co slibuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2012 22:06:37

Souhlasím s předešlou recenzí,nezakryje NIC-vůbec! Sice hydratuje,ale chvíli,docela mi voní (jako moře) ale jinak nic nedělá. Na pleti vydrží snad pět minut,večer se ani nemusím odličovat :D. Nemůžu ho nazvat ani průměrným hydratačním krémem. Snad ani tu pleť nesjednotí. No děs,nedoporučuju. Dopatlám,ale znovu určitě nekoupím.

  • Hydratuje (i když jen chvíli)
  • Mně voní hezky
  • Vysoké SPF
  • Nekryje
  • Nevydrží
  • Nesjednotí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 19:35:51

Tento "BB cream" je s prominutím úplně na prd. Nemá žádnou krycí schopnost a i to málo, co na pleti máte, máte do chvíle pryč, takže večer se nemusíte ani odličovat. Skutečně to byly vyhozené peníze. Krém je až moc tekutý a po aplikaci na obličej nevidíte žádný rozdíl, pleť vůbec netónuje.

  • žádné
  • netónuje pleť
  • příliš tekutý
  • naprosto bez efektu


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Já jsem s tímto BB krémem spokojená. Dostala jsem ho jako dárek a nečekala jsem žádné zázraky po tom fiasku s Garnierem. Ale krém mě mile překvapil. Nemá sice tak krycí schopnost, takže dávám dvě vrsty (občas i tři), ale neudělá mi to tak maskoidní obličej jako Garnier. Vůně je příjemná, růžový obal se mi také moc libí. Fajn je, že mi neucpává póry a po přepudrování mi na pleti vydrží.

  • obal
  • vůně
  • cena
  • netvoří na obličeji masku jako garnier
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.6.2013 21:55:04

Tak tohle je vážně děs. Tento BB krém bych si nekoupila, dostala jsem ho. Říkala jsem si, třeba nebude tak špatný na dny, kdy nepotřebuju extra krytí a extra výdrž. Ale on je vážně hrozný. Je hodně tekutý, což už mě po zkušenostech s BB od Garnieru nepřekvapilo. Vůbec nehydratuje. Holt se tedy pod něj namazat. Jenže on ani vůbec nesjednotí pleť (krytí tedy nulové), ještě se mi zdá, že spíš zvýrazní nedokonalosti. Achjo. Nekoná se ale ani rozjasnění. Ano po pár hodinách se lesknu jako prasátko, ale to je tím, že vůbec nehydratuje a pleť se mi pak domašťuje. Takže ne ne ne, samé ne. Navíc mi zanáší póry :-(

  • SPF 30
  • zanáší póry
  • nesjednotí pleť
  • nehydratuje
  • neprojasní


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Toto je naprosto zbytečný výrobek - vyhozené peníze. Na pleti vám neudělá absolutně nic, skoro jsem nepostřehla rozdíl, prostě vypadáte uplně stejně bez něho i s ním. Je teda lepší než bb od značky Nivea, která mi dělala fleky a ještě žmolkovala. Neuškodí, ale ani nenadchne. Tento produkt hodnotím jako zbytečný.

  • dobře se roztírá
  • zbytečnost


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.10.2013 19:37:01

Musím přidat alespoň jednu kladnou recenzi! :) Mám smíšenou pleť, klasický mastnější v T - zóně. BB mi vyhovuje dost, mám nejsvětlejší odstín LIGHT, ale myslím, že v zimě mi nebude sedět, jsem ještě docela opálenější z léta, takže pro bledule asi nic moc. Je to ale opravdu krém a moc nematuje (což bych ocenila, ale nemá to ve svých benefitech napsané, takže nekritizuji), pudr je nutnost. Opravdu hezky mi sjednotí barvu, středně kryje, ale na nos na lepší sjednocení a krytí používám ještě pod něj trochu Dermacol Make - up coveru. Trochu mi vadí, že je dost tekutý (ne teda zase tolik jako třeba BB od Lorealu), pokaždé když ho otevřu, tak se toho na mě dost vyhrne. Jinak ale dost spokojenost.

  • sjednocení
  • spf 30
  • střední krytí
  • absence světlých odstínů
  • nematuje
  • tekutost


Další recenze od 3.11.2013 11:34:46

Od tohoto BB creamu jsem nic moc neočekávala, ale i tak jsem byla velmi zklamaná. Vůbec mi nejde na pleti roztírat, okamžitě zasychá! Myslela jsem si, že to má asi každý BB cream, ale není to tak. Krycí schopnost naprosto žádná. Má takovou zvláštní parfemaci, která mně osobně dost nevyhovuje. Za mě bohužel nemohu doporučit.

  • pěkný obal
  • nehydratuje
  • nesplňuje to, co slibuje
  • divná parfemace
  • nesjednotí pleť
  • nekryje
  • vysoká cena
  • špatně se roztírá
  • okamžitě zasychá
  • moc tekutý


Další recenze od 10.11.2013 19:49:35

Za mě super věc, požívám ho každý den, mám problematickou suchou, citlivou pleť se sklonem k akné. Nejdřív pleť ošetřím hydratačním krémem, následuje BB dermacol, poté skryji nedokonalosti žlutým korekorem Lily lolo a poté aplikuji na pleť minerální make-up Lily lolo. Mám poté krásnou přirozenou, sjednocenou a dokonalou pleť. Pokud se líčím na večer přidávám minerální pudr Alverde. Má pleť je nyní bez ucpaných pórů a krásně sjednocená a zářivá i po odlíčení.

  • Super hydratuje
  • Málo kryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.4.2015 18:40:18

K BB krému som sa dostala náhodou. Bol pribalený k časopisu v plnom balení. Moc ma to potešilo. Mám odtieň Light no nesedí mi. Je dosť tmavý a ešte ma aj divný podtón. Ďalšia nevýhoda-krytie. Alebo skôr nekrytie. Nezakryje absolútne nič. Nejaké rozjasnenie alebo zjednotenie som si tiež nevšimla. Jeho plus je rozhodne hydratácia a veľmi sa mi páči obal. Ďalším plusom je ochranný faktor 30. Ružový so strieborným vrchnákom. Som rada že som ho nekupovala za plnú cenu lebo by som bola asi moooc nahnevaná.

  • SPF 30
  • hydratacia
  • obal
  • nekryje ale absolútne nekryje
  • odtieň light je na mňa tmavý a má divný podtón


Další recenze od 7.10.2015 15:33:43

Tento BB krém jsem objevila v časopisu jako vzoreček. Jsem ráda, že to byl pouze malý vzoreček, protože pro mě je tento BB úplně zbytečný. Je hrozně tekutý, nekryje, na obličeji není vidět a ještě divně smrdí. Je úplně zbytečné si ho dávat na obličej, když nejeví známku toho, že na něm je - akorát se tím zamazává pokožka. Na obličeji je mokrý a lepkavý, musím na něj dát plno pudru aby se to vsálo. Tohle tedy nedoporučuji.

  • obal
  • smrdí
  • nekryje
  • lepí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené