Dermacol BB Magic Beauty Cream 8in1 recenze a zkušenosti

BB krémy Dermacol BB Magic Beauty Cream 8in1
BB krémy Dermacol BB Magic Beauty Cream 8in1 - obrázek 1
5 3.5 11
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 179 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol BB Magic Beauty Cream 8in1

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.7.2015 17:13:09

Tento BB krém hodnotím kladně, protože splňuje to, co slibuje text na obalu. Má velmi jemnou schopnost krytí, spíše jen pěkně sjednotí pleť a udělá podklad pro korektor na případné nedostatky. Odstín fair je velmi světlý s podtónem jemně od růžova a celkem jsou asi 4 odstíny, což není na české drogerky zlé. Já mám pleť poměrně mastnou, ale vybrala jsem si hydratační BB krém, protože přípravky na mastnou pleť moc vysušují a mě se pak mastí pleť mnohem víc a vytváří se mi šupiny. Tento BB krém jemně hydratuje, není moc parfemovaný a neucpává póry. Vydrží na mě 8-10 hodin pěkný, což je na mě dost a oceňuji také SPF 15 na léto, které opravdu funguje :) Jediné co mi vadí je, že je až moc tekutý a docela rychle se spotřebovává.

  • hezky sjednocuje pleť
  • hydratace
  • SPF 15
  • dobrá výdrž
  • odstín fair skvěle sedí na mou pleť
  • tekutý


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2014 17:36:22

Jediné co chválím je možná to SPF 15. Na mě je moc do oranžova a to mám odstín Fair (nejsvětlejší). Jediné co chválím je, že mi nedělal šupinky, což asi jako jediný make-up který jsem si zatím koupila dokázal (až na jeden od NYC). Slibuje přirozený vzhled, na mě to tedy moc přirozeně nevypadá ať už to rozetřu na pleti jakkoliv. Já už si ho tedy rozhodně nekoupím.

  • SPF
  • Nedělá šupinky
  • Zvláštní vůně
  • Oranžový
  • Nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2014 12:52:23

V pořadí již můj třetí BB Cream (předtím jsem zkoušela ten od Garnier a od Nivey) a spokojenost tak na půli cesty. Má poměrně dobrou konzistenci, hezky se rostírá, ale díky typu mojí pleti stejně ještě pod něj používám hydratační krém. Co se týče krytí, na škále od 1 do 10 je to tak 4, ale to je myslím u většiny BB. Je třeba ho opravdu dobře rozetřít, jinak dělá mapy, ale na kůži je příjemný a nemám s ním ten nepříjemný pocit, že moje pleť nemůže dýchat. Problém je trochu odstín, protože i ten nejsvětlejší (fair) je na mojí pleť trochu tmavší než by bylo třeba, takže bych nechtěla vidět, jak vypadají ty další tři. Ale zase když to porovnám s nejsvětlejším odstínem u Nivey, je Dermacol o hodně lepší. když to shrnu, příště si ho už asi nekoupím, ale žádný propadák to taky není.

  • konzistence
  • barva


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2014 23:05:58

U tohoto BB krému jsem měla možnost vyzkoušet vzorečky... A díky nim vím, že bych si tento BB nikdy nekoupila! Ačkoliv to byl odstín "light", po nanesení jsem vypadala jak klaun. Hodně tmavý, je to strašně nepřirozené. Plusem snad jen, že tam nejsou třpytky jako v některých jiných, možná že lidem s tmavší pletí může vyhovovat.

  • světlý odstín je tmavý až do oranžova


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.10.2013 20:30:22

Toto byl můj úplně první BB Cream a ihned jsem se trefila do černého, protože jsem s ním byla moc spokojená. Hezky kryje jemné nedostatky, stačí jej malé možství, nádherně sjednotí pleť a odstín je pak úplně přirozený. Plusem je také SP faktor. Bohužel jsem čekala trošku větší hydrataci, moje suchá pleť byla ještě více sušší. Cenově je celkem fajn. Dermacol opět nezklamal!

  • hezky kryje jemné nedostatky
  • sjednotí pleť
  • pleť vypadá přirozeně
  • SP faktor
  • stačí ho malé množství
  • ucházející cena
  • trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Můj první BB a za mě splnil očekávání, jelikož mám pleť opravdu katastrofickou - rozšířené póry, místama mastná, místama naprosto suchá, bez pupínku mě nepotkáte - prostě nečekám zázraky, přesto mě tenhle BB překvapil. Před jeho použitím nanáším krém, bez něj to prostě nejde, ale jakmile vetřu BB, pleť získá přirozenou barvu (mám odstín Nude), nezvýrazní suchá místa - tj. neudělá šupinky, pleť vypadá hned zdravější. Sice pupínky tolik nezakryje, ale také je nezdůrazní. Pleť se mi po něm nemastí, nevysouší se, konzistence příjemně krémová, skvěle se roztírá, parfemace příjemná.

  • sjednotí tón pleti
  • dobře se s ním pracuje
  • konzistence
  • přirozený vzhled
  • nevysouší
  • vydrží
  • méně kryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.6.2013 21:34:04

Krém má příjemnou neutrální vůni a přiměřeně hustou konzistenci, dobře se roztírá a nezanechává stopy. Hezky splyne s pletí, ale nepřijde mi, že by nějak extra kryl - rozhodně je na kruhy pod očima a drobné popínky třeba použít korektor. Absolutně není možné ho použít bez pudru, neb samotný zvýrazňuje pory, navíc když ho zafixujete pudrem, má obstojnou výdrž. Oceňuji ale přirozené barvy a příjemnou cenu.

  • - cena / výkon
  • - přirozené barvy
  • - sjednotí barvu pleti
  • - s pudrem dobrá výdrž
  • - moc nekryje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.6.2013 21:17:05

Toto není můj první BB krém, takže mám s čím porovnávat a musím říct, že tento je velmi dobrý, ale bohužel mi nesedl odstín (krém jsem dostala, nevybírala jsem si ho sama). Je perfektní i bez podkladové báze, nezvýrazňuje suchá místa, rozšířené póry ani jiné nedokonalosti. Snadno se roztírá, je středně krycí. Krém jen zafixuji pudrem a na pleti vydrží dlouho. Nevysušuje

  • nezvýrazní nedokonalosti
  • i pro suchou pleť
  • nevysušuje
  • výdrž
  • střední krytí
  • žádné


Další recenze od 19.3.2013 08:24:53

Je to můj první BB krém, popravdě mě nikdy moc nelákaly a nevzbuzovaly ve mě moc důvěry. Původně jsem si šla do drogérky pro nějaký tonovák, uvažovala jsem o dermacolu 2v1, protože jsem po vyzkoušení xxx makeupů (jak levných tak dražších kolem 500) měla pořád na tváři buďto šupinky a nebo nepřirozenou masku, tak jsem si řekla že zkusím něco lehčího a uvidím. Pleť mám vcelku bezproblémovou, sem tam pupínek před MS, který se dá vždycky zamaskovat korektorem. No a ty tonováky 2v1 se mi nějak nelíbily ani konzistencí ani odstínama, tak jsem vyzkoušela i testery tohoto krémiku, který byl hned vedle. Sedl mi odstín Shell (nude byl o něco světlejší, ale myslím ani s ním by to nebylo šlápnutí úplně vedle. Další co mě mile překvapilo byla jemná krémová konzistence, tak jsem si řekla že ho za ty peníze prostě zkusím a maximálně skončí v koši nebo v šuplíku :-) Používám ho teď skoro dva týdny a jsem snad čím dál spokojenější. Používám ho ale jako klasický makeup, tzn. pleť pěkně namažu obličejovým olejem (místo krému), po vsáknutí Satin bázi od Dermacolu a na to BB krém, pak ještě přepudrovat transparentním pudrem Fix&matte od Essence a dílo je hotovo - žádné šupinky, žádná maska, žádné lesknutí se po půl hodiny, prostě nic, jen sametová pleť a spokojenost :-)

  • po přepudrování je dokonalý :-)
  • krásně sjednotí
  • nedělá masku
  • vůně
  • dobré odstíny
  • konzistence
  • zatím o ničem nevím!


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 13:46:02

Tento krém jsem si koupila ze zvědavosti a z lásky k této značce, která mě nikdy nezklamala... prozatím. První krém od této značky jsem nevyzkoušela z důvodu spousty negativních recenzí na internetu. Doufala jsem, že se tedy poučili a tento krém bude skvělý. No ale on není. A to ani zdaleka. Ještě nikdy se mi nestalo, aby mi za pár dní krém tak zhoršil pleť. Nemůže to být ničím jiným, tím jsem si jistá. Pleť je taková hodně mastná, vypadá nezdravě (a to jí mám suchou), vyskákaly mi pupínky, které nikdy nemívám a na pleti se začaly dělat červené fleky. Katastrofa. A to nemluvím o tom, jak zalézá do pórů. Za mě tedy rozhodně ne! Co se týče krytí, tak hrůza, zlatý BB cream od Maybelline, tento nezakryje nic, spíše naopak, všechny nedokonalosti ještě zvýrazní. Parfemace je sice pěkná, opravdu voní krásně. Výdrž je taky dobrá. Konzistence trošku tužší, ale to beru taky jako plus. Obal je pěkný, z tuby samovolně krém nevytéká. Slibovaná hydratace je taky znát, ale na mastnou pleť bych to nedoporučovala. Roztírá se dobře, ale na mé pleti prostě dělá neplechu, a to nemám pleť extra citlivou. Jakmile krém nanesu na pleť hned to jde cítit, v negativním slova smyslu. Skoro okamžitě mi pleť začne divně rudnout a vyskakuje mi vyrážka. To se mi v životě nestalo! Za mě prostě ne, naprosté zklamání.

  • hezký obal
  • hydratace
  • konzistence
  • parfemace
  • výdrž
  • zhoršení pleti
  • pleť vypadá lépe bez BB creamu
  • vhodný jen na velmi suchou pleť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Essenté BB Cream

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

NYC Smooth Skin BB Creme

3.5 63% 4 recenze

Hůře hodnocené