Miss Sporty Morning Baby! BB cream recenze a zkušenosti

BB krémy Miss Sporty Morning Baby! BB cream
BB krémy Miss Sporty Morning Baby! BB cream - obrázek 1
5 3.3 20
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Morning Baby! BB cream

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.4.2013 20:39:49

Takže i miss sporty má svůj BB! Musím na rovinu říct, že žádný drogérkový BB není BB-to by jsme museli investovat 300,-+ do asijských nebo nějakých z parfumerie. Ty všechny co jsou v drogeriích jsou spíše tónovací krémy, ale najde se pár slušných. Tenhle bych zařadila jako průměr, a pokud jste maniak na slevy a levné věci, tohle Vás může potěšit. Upřímně, o krytí se nedá mluvit, ale pokud použijeme korektor, dá se říct že výsledek je slušný. Odstíny jsou pouze dva-světlý a tmavý. Světlý je do žluta a ten druhý je do béžova. Sjednocuje. Hydratuje. Nezvýrazňuje nedostatky, pokud nejsou samy o sobě nějak velké. BB se dá použít i jako báze, tím si myslím vykoná větší službu. Ale na léto to stačí-myslím, že je jedno jestli v létě "hupsnete" do bazénu s make-upem/BB za x stovek nebo s tímhle :D Přetřete ještě průhledným pudrem, vydrží tak na 6 hodin.

  • vhodný i jako báze
  • cena
  • opticky vyhlazuje
  • sjednocuje
  • hydratuje
  • neeliminuje červené skvrny
  • nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.4.2013 18:21:23

Myslím, že kdyby tento BB cream neměl tak hezký a originální vzhled obalu, tak bych si ho ani nevšimla.. :) Ale nelituji zakoupení, vlastně i ten obsah není tak špatný, jak by se možná mohlo posuzovat podle ceny. Mám doma ten tmavší a při prvním nanesení se mi teda zas tak nezdál, sem tam dělal flíčky a vynechával, lehounce se drolil a vypadalo to dosti podivuhodně. Pak jsem ho zkusila nanést jen tak v oblasti lícních kostí, lehce na čelo a ještě lehčejí na bradu a jemně jsem ho rozetírala a vualá! Vypadalo to fakt dost dobře... ;) Pleť určitým způsobem vyjasní, obsahuje takové mini třpytivé částečky, ale jsou fakt miniaturní, takže se díkybohu potom neblyštíte, jak na karnevalu. Pleť opticky vyhladí a jen tak zlehounka překryje nějaké ty nedokonalosti pleti. Co jsem si zamilovala na tomto krému je ta úžasná vůně a samozřejmě obal je taky supr... :)

  • příjemná vůně
  • vyjasňuje
  • pleť potom vypadá vyhlazená
  • cenově dosti přijatelné
  • musí se opatrně a lehce nanášet jinak se trochu drolí a dělá fleky


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2013 12:53:52

Koupila jsem si ho, protože se mi líbil obal a cena je víc než příznivá. Samozřejmě se nedá srovnávat s pravými asijskými bb krémy, ale za šedesát korun neurazí, spíš nadchne. I když je tekutější, než jsem zvyklá, dobře se nanáší jak štětcem, tak prsty. Má dva odstíny, skvěle mi sedí ten světlejší. Pěkně mi sjednotí pleť, zároveň ji i vyhladí a na obličeji vypadá přirozeně. Sice neskryje všechny pupínky, s červenými flíčky si ale poradí. Myslím, že na jaro-léto je ideální.

  • cena
  • obal
  • sjednocení pleti
  • zanechává svěží look
  • za tu cenu žádné


Další recenze od 7.5.2013 20:12:56

Tenhle BB cream jsem si koupila ze zvědavosti, zaujala mě jeho cena i obal. Rozhodla u mne jeho světlá barva - první BB, který mi sedl. Po nanesení a důkladné prohlídce v zrcadle jsem se zděsila - třpytila jsem se jako upír z Twilight ságy! Naštěstí to ale není patrné na první pohled a ne vždy a všude, vypadá to velice dobře. Konzistence je tekutější, ale pro mě velice vyhovující. Zatím jsem na něm neshledala žádnou chybu, třeba se ukáže později.

  • obal
  • konzistence
  • světlá barva
  • výdrž
  • žádné jsem neshledala


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Od začátku jsem od něj moc nečekala. Koupila jsem ho proto, že před maturitou se mi stresem hrozně zhoršilo akné a ani acnecolor to neuměl zakrýt. Jediná šance byla dát si korektor a sjednotit aknecolorem, což mi přišlo dost brutální - pleť moc nedýchala. Po zkušenostech z omlazení jsem se rozhodla pro nákup - přece jen to mám jen jako sjednocovač po korektoru. Svoji funkci plní úžasně, hezky voní (ale trochu silně) a pleť je po něm taková pěkně hladká, bez šupinek. Zároveň neucpává póry a je lehký. Nevýhoda je, že krabička se docela blbě šroubuje. Po ránu nádherně rozzáří pleť.

  • sjednocuje
  • dobře se roztírá, nedělá fleky
  • rozjasňuje (malinké třpytky, né moc nápadné)
  • hydratuje
  • neucpává póry, neleze do vrásek
  • cena
  • Miss Sporty prý testuje na zvířatech
  • krabička se dlouho šroubuje
  • kryje jen malá zarudnutí
  • silná vůně nemusí vyhovovat každému


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 29.6.2013 10:17:15

Značku Miss sporty jsem si za posledního půl roku docela oblíbila až na pár produktů,které mi nevyhovují.Od tohohle BB jsem moc nečekala asi bych si ho ani nekoupila nebýt jeho obalu,který zaujme každého.Je to hrozně pěkný dívčí obal a když si přečtete název "Morning baby" v tu chvilku už ani moc neváháte zda ho koupit nebo ne.Většina BB je hrozně drahá,ale tenhle překvapí protože je levný a zároveň vám za tu cenu dost dobře poslouží.Na výběr máte ze dvou odstínů což je myslím docela málo.Já si koupila ten 001 Nude radiance a jsem velice spokojená.Má krásnou jemňounkou vůni,dobře se roztírá,pokožka je po něm krásně jemná.Je to asi nejlepší BB v poměru cena=kvalita.Co mi nevyhovuje je malé balení(ale takhle je to už bohužel u většiny krémů) a taky to že se mírně třpytí což na obličeji nevypadá nějak extra dobře.Doporučila bych ho spíše slečnám co mají neproblematickou pleť a holkám co jsou nenáročné a stačí jim obyčejný levný BB.Nejvíce bych ho,ale doporučila všem na léto protože v létě není potřeba mít hodně těžkého make-upu na obličeji a je určitě příjemnější mít na sobě lehký BB.

  • vůně
  • dobré roztírání
  • po nanesení máte krásně jemnou pokožku
  • obal
  • velikost balení
  • je mírně třpytivý což nevypadá na obličeji moc dobře


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 10:54:49

Tento BB cream jsem si koupila na doporučení mé sestry. Nejprve začnu přednostmi: tak rozhodně sem zahrnu cenu :D ta je opravdu bezkonkurenční :DDD dále mě překvapila docela příjemná vůně, někomu může připadat trochu silnější, ale mně vyhovuje. Výrazným nedostatkem je však krytí, to je opravdu hodně bídné :( maximálně tak sjednotí pleť. Ale za tu cenu myslím že obstál docela dobře

  • cena
  • sjednocení pleti
  • vůně
  • nedostatečné krytí


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tenhle bb krém jsem si koupila narychlo v drogerii, moc jsem si od něj neslibovala - a dobře jsem udělala. Není to žádná sláva, ale zase to není ani na vyhození do koše. Předem upozorňuji, že nanášení na obličej chce určitě pořádnou dávku trpělivosti a zručnosti, protože hodně rychle zasychá a vrstvit se nedá, okamžitě vytváří mapy a žmolky, zvlášť v záhybech, např u nosu. Ale dá se to prstama poopravit. Co se týče krytí, tak to také téměř žádné, ale s pudrem je to ok. Vlastně ho používám spíše jako takový podklad pod pudr, protože sám o sobě na pleti nezmění ani ň. Jediné co mohu pochválit je hydratace, a samozřejmě roztomilý design, ale ten vám krásnou pleť nevykouzlí. :) Už bych si ho znovu nekoupila, ale hodlám ho dopotřebovat...

  • hezký design
  • cena
  • hydratace
  • špatné krytí
  • může žmolkovat a dělat mapy
  • velmi rychle zasychá


Další recenze od 22.9.2013 00:26:25

Já musím dát jediné velké plus - i přes to, že nemám dokonalou pleť tak mi vyhovuje a splňuje ty podmínky co jsem chtěla :)...Jemně sjednotí pleť, to že se lehce třpytí mi nevadí. To mi sjednotí pudr. Pokožka dýchá a nebarví na oblečení či se mi na obličeji nežmolkuje. Jsem spokojená i za tu cenu :)... A hlavně se mi po něm neleskne ani nemastí obličej což jsem byla překvapená, jelikož mám mastnější pleť - u jiných BB i přesto, že psaly, redukují mastnotu tak jsem byla jak prasátko - takže u mě co ode dneška co je drahé to je blbé a ukecané :)....Jsem spokojená :)

  • Vůně
  • Nemastí se obličej
  • Nežmolkuje na obličeji
  • Sjednotí pleť
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.10.2013 22:21:10

Jedním slovem tragédie. Toto BB se ani zdaleka nedá nazývat BBčkem. Je hodně tekuté, takže se snadno roztírá, ale má tendenci žmolkovatět :-/. Na pleti není vůbec znát, protože krytí není opravdu žádné, takže ani nesjednotí barvu. Nemá ani žádné jiné výhody, nehydratuje, nezjemňuje... Takže není vůbec žádný důvod ho vůbec používat...

  • žádné
  • žmolkovatí
  • nekryje
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Já se moc k BB krémech a make upech nevyznám, takže spíš ukážu pocity laika :-) Myslím, že jde spíše o lehce tónovací krém než o BB krém. Pěkně sjednotí barvičku pleti a úplně ji prozáří. Hezky hydratuje moji suchou pleť a nemám na konci dne pocit, že by pokožka nějak nedýchala. Bohužel si myslím, že na problematickou pleť bude slabý a její nedostatky nebude úplně skvěle krýt. Líbivý obal je třešnička na dortě :-)

  • hezky sjednotí pleť
  • hydratuje
  • obal
  • větší nedostatky nekryje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.2.2014 18:49:19

Tento BB cream se dobře roztírá ale vadí mi, že je moc tekutý. Odstín mi vyhovoval a pleť celkem dobře sjednotil. Ale hodně mi vadí, že jsou v něm jemné třpytky, které jsou na slunci hodně vidět. Není to nic úžasného, ale není ani nejhorší. Vydrží celkem krátkou dobu. Hodně mě zklamalo to, že jsem ho asi 4 měsíce nepoužívala, chtěla jsem si ho dát a po zmáčknutí celý vytekl. Stala se z něj prostě voda. Za mě ne, hodně mě zklamal.

  • cena
  • odstín
  • třpytky
  • tekutý
  • malá výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2014 01:42:35

Tohle byl můj úplně první BB krém.A musím říct.Ihned mě zaujal jeho obal a název.Morning Baby.Obal má krásně dívčí a krásně lehce voní.Zdá se mi že po ránu nebo těžké noci pleť krásně projasní a zakryje případné lehké nedostatky.Já ho používám teď v zimě a musím říct že je na zimu skvělý a lehký.Nejdřív jsem ho nanášela prsty ale teď musím houbičkou.Také krásně hydratuje.Ten kdo má rád po ránu projasnění a zakrytí menších vad,si ho rozhodně oblíbí :)

  • Projasnění pleti
  • obal a název
  • Nevydrží 14 h. ale 5 h.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.3.2014 18:24:44

Dlouho jsem čekala, než napíši tuto recenzi. Přípravky, které jsou pro mě fiaskem ohodnotím hned, žádné cáry s tím. Takže se budu snažit dát mojí subjektivní recenzi co nejlépe. BB krém jsem sháněla dlouho, jelikož mám světlou pleť, je to celkem problém sehnat, všechny BB jsou strašně tmavé, i když je to odstín světlý, což mě neskutečně rozčiluje. Mám pocit, že to je tmavé až oranžové i na tmavších lidech. No zpátky k tomuto BB. Četla jsem, že asijské BB nebo drahé jsou lepší, ale s tím já zkušenost nemám, takže nemůžu říct, jestli tento je kvalitní nebo ne. Každopádně si ho dávám malinko, takže vůbec není vidět, že něco mám, barva se neliší, jen jednou jsem to přehnala, to mi krk svítil. Jinak používám ještě korektor a po bb trochu pudr. Vypadá to velmi přirozeně, kombinací těchto tří produktů docílím menšího zakrytí. BB příjemně voní, konzistence je tedy řidší, když jsem víc zmáčkla, tak vytekl zbytečně moc, ale na druhou stranu je aplikaci a rozetření je to lepší. Jsou tam takové minitřpytky, kterých jsem se nejdřív děsila, ale když dám trochu toho pudru, tak oni vidět nejsou a po chvíli se i "ztratí". Bb má tedy jen dva odstíny myslím, světlý a tmavý. Cena oproti jiným je myslím velmi dobrá, za zkoušku jistě stojí.

  • konzistence
  • vůně
  • odstín vhodný pro světlou pleť
  • přirozený vzhled po aplikaci
  • cena
  • prozáří obličej
  • hezký obal
  • nedělá fleky a nedrolí se
  • za zkoušku stojí


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 26.4.2014 21:20:25

Ja nejako extra BB krémy nepoužívam, ale tento sa mi celkom zapáčil, Má po prvé nádherný obal, mne sa fakt páči, je praktický a pekne farebne zladený s pekným vzorom, v kombinácii s nízkou cenou som si ho kúpila len tak na skúšku. Samostatne ako BB krém bez make-upu som ho použila párkrát, ale keďže nekryje takmer vôbec, tak mi to nestačilo. Používala som ho teda ako podkladový krém pod make-up a tu sa jeho efekt zviditeľnil, krytie make-up + BB krém bolo vynikajúce, nepotrebovala som ani používať korektor. Čo sa samotného BB krému týka, tak vcelku pekne vonia, je pomerne tekutý takže pozor pri vytláčaní, občas som toho vytlačila viac ako bolo treba. Pleť hydratuje, preto sa mi v zime veľmi osvedčil. Už som ho minula takmer celé, na leto BB nepotrebujem, ale v zime ho asi opäť kúpim. A aby som nezabudla na odtiene tak možno ich nie je veľa, ale ten svetlý mi celkom sadol a ja potrebujem fakt svetlé odtiene.

  • parádny obal
  • pekne vonia
  • nízka cena
  • svetlý odtieň
  • hydratuje pleť
  • vhodný ako podklad pod make-up
  • slabé krytie


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.1.2015 14:21:42

Chtěla jsem vyzkoušet nějaký levnější BB a udělala jsem chybu. Tento BB cream od Miss sporty je hrůza. Je příliš tekutý, na obličeji mi to vytvořilo jen třpytivou masku. Nezakryje vůbec nic. Dělá fleky a drolí se. Vůbec na obličeji nevydrží, nezakryje načervenalý obličej. Jediné, co je pěkné, je zpracování obalu. Docela příjemně voní.

  • Obal
  • Třpytivé
  • Příliš tekuté
  • Nic nekryje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2015 00:56:03

Krásně voní, příjemně se roztírá, ale podle mě nekryje. Natónuje pleť a po fixaci pudrem hezky drží a vydrží dlouho, ale nepodařilo se mi zakrýt ani pupínky ani červené flíčky, o pihách ani nemluvě. Barva mi seděla výborně, vybrala jsem hned na poprvé, velmi často mám problém sehnat výrobek co nejpodobnější barvě mé pleti. Je to takový průměr mezi make-upy.

  • Krásná vůně
  • Příznivá cena
  • Dlouho vydrží
  • Nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2016 15:09:04

Hľadala som ľahký BB krém a voľba padla na tento. Cenovo veľmi dostupný a môžem povedať, že ma milo prekvapil. Už pri prvom použití som bola nadšená ako ľahko sa nanáša. Raz dva a je to. Nevytvorí mapy ani dojem masky. Samozrejme nejak extra nekryje ale pleť pekne zjednotí. No mám naňho aj mínus a to že pleť ostala akási lepkavá, no onedlho to akoby zaschlo a ked sa prepúdruje tak je super. Za tú smiešnu cenu si ho určite ešte kúpim.

  • cena
  • zjednotí pleť
  • prirodzené odtiene
  • ľahká manipulácia
  • pocit lepkavosti


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Rimmel BB Cream

3.3 57% 23 recenzí

Hůře hodnocené

Vichy Idealia BB

3 50% 6 recenzí

Cien BB Cream

3 50% 4 recenze