Dermacol Briliantový lesk na rty recenze a zkušenosti

Lesky na rty Dermacol Briliantový lesk na rty
Lesky na rty Dermacol Briliantový lesk na rty - obrázek 1
Lesky na rty Dermacol Briliantový lesk na rty - obrázek 2
Lesky na rty Dermacol Briliantový lesk na rty - obrázek 3
5 4.6 15
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Briliantový lesk na rty

věk
35-44

Další recenze od 19.3.2012 17:19:39

Tak z tohoto výrobku jsem nadšená,nic jsem od lesku nečekala,ale jiný už skoro nepoužívám.Je na rtech moc příjemný,dlouho drží a nelepí.Je výběr z mnoha krásných barev a cena je velmi přijatelná.

  • cena
  • dlohou drží na rtech
  • krásné barvičky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:42:13

Lesk na rty od Dermacolu mě velmi překvapil, má krásné balení, ale to není samozřejmě vše - je na rtech příjemný, neslepuje rty a hlavně krásně voní. Nemám ráda lesky, které smrdí - v drogerce to byl jediný lesk, který mi voněl.

  • barvy
  • nelepí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 21:11:00

Mám odstín 01 velmi jemná barva působí skoro až průhledně. Velmi příjemná konzistence. Vůně vcelku neutrální. Na rtech působí velmi příjemně. Velká škála odstínů barev. Není příliš lepivý, dobře se vstřebává a hezky hydratuje. Dobrý aplikátor. Hezké balení

  • velká škála barev
  • hydratuje
  • nelepí
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2012 19:12:54

Tak musím říct, že mě lesk velmi mile překvapil. Nečekala jsem od něj nějaké zázraky, ale ono se stal zázrak. Lesk drží, nelepí a voní. Barvičky na výběr jsou taky pěkné. Mám barvičku 01, je taková decentní tělová až průhledná. Takovou barvu jsem dlouho hledala, až jsem konečně našla u Dermacolu. Lesk má výborný aplikátor, po nanesení lesk krásně přilne na rty a krásně se leskne docela dlouhou dobu

  • hydratuje
  • zvláčňuje
  • nelepí
  • voní
  • drží
  • vůbec žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.6.2012 10:57:22

Tento lesk předčil má očekávání. Vyrovná se značkám 10 x dražším! Kam se hrabe Clinique nebo Lancome. Nelepí, přitom vydrží hodně dlouho (na mě vydržel 5 hodin, přečkal i jídlo a pití!). Nádherně hydratuje, používám ho i místo balzámu, barvy jsou velmi intenzivní, někdy mi to přijde i jako tekutá rtěnka. Přijde mi, že i trochu zvětšuje rty, možná optický klam. Mám odstín č. 10 - nádherná přirozená barvička, takovou jsem dlouho hledala. Od Dermacolu sice nic nepoužívám, ale tenhle výrobek se jim opravdu povedl. Je to takový malý velký zázrak.

  • nelepí
  • krásně voní
  • hydratuje
  • intenzivní barvy
  • zvětšuje rty
  • vydrží na rtech dlouho
  • nemá


Další recenze od 31.8.2012 18:55:17

Taktéž boduji číslem pět., protože si to zaslouží. Mám nejraději ten nejrůžovější odstín a hodně lidí se mě ptalo, co to je za pěknou barvičku. Drží opravdu dobře. Barvy jsou nádherné. Nelepí tak hrozně, jako některé jiné lesky v té samé cenové kategorii. Nosím ho pořád u sebe. Doporučuji všem.

  • super barvy
  • cena
  • fajn konzistence
  • nevím


věk
25-34

Obal vypadal velmi luxusně, ikdyž je to ve skutečnosti jen plast. Lesk opravdu hezky sladce voní. Je poměrně hutný a tak na rtech dobře drží. Mám odstín 02 jemná pastelová ledově růžová, bohužel na rtech je průhledný, takřka žádná zabarvení, na které jsem se tolik dle prosvítající barvy z obalu těšila, což mě fakt zklamalo, průhledných mám nafo, chtěla jsem ledově růžový.

  • hustota-dlouho a dobře vydrží
  • sladká vůně
  • přijatelná cena
  • hezký netradiční obal
  • nebarví - barva zevnějšu je zavádějící


věk
25-34

Další recenze od 3.12.2013 05:30:34

koupila jsem podle recenzí a čekala zázrak, že budu mít konečně lesk podle mého gusta jak popisovaly recenze a bohužel zázrak se nekonal. jsem zklamaná, mě na rtech lepil :( barva je moc pěkná, jemná a nevýrazná jakou jsem si přála. koupila jsem ho v akci, normálně není až tak levný na to, že je drogerkový. budu hledat dál.

  • obal
  • lepí


věk
35-44

Další recenze od 23.3.2014 16:43:03

Příjemný lesk na rty. Jako jeden z mála u kterého nemám pocit lepkavosti na rtech. Nabízí se v hezkých přirozených odstínech. Lesk má příjemnou vůni. Vyhovoval mi i aplikátor, kterým se barva dobře a rovnoměrně nanášela. Nemám ráda štětečkové aplikátory. Za mě spokojenost ale příště si ho asi již nekoupím a vyzkouším zase jiné.

  • nelepí na rtech
  • hezky voní
  • skvělý aplikátor
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2014 12:01:47

Já moc na lesky nejsem a tenhle jsem dostala jako dárek. Ale jsem z něho celkem nadšená a myslím, že si ho sama pořídím. Mám NUDE barvu a opravdu dělá hezké rty. Cena je taky příznivá a je to asi jediná věc od Dermacolu, co mi nesmrdí. Mám ho už asi rok a půl a pořád mám dobrou čtvrtku. V drogérii mají velkou škálu barev, tak příště půjdu do jiné. Co se týče výdrže na rtech, je to nic moc, ale co čekat od "dorgérkového" lesku na rty :).

  • Škála barev
  • Přirozenost
  • Obal
  • Dostupnost
  • Lepí
  • Výdrž


věk
25-34

Veľmi pekné balenie, Dermacol to s leskami naozaj vie. Krásne nie moc lepivé zloženie. Jemne vonia, ja by som ocenila trochu prenikavejšiu vôňu. Balenie je 6 ml a je menšie, čo mi vyhovuje moc ale trochu mi vadí príliš vysoké hrdlo u tohto lesku. Odtieň mám 04 a je krásne výrazný na leto perfektný. Škoda je, že na internete majú oveľa viac odtieňov ako majú na predajni. Bol v akcii inak je dosť drahý, za plnú cenu by som ho nekúpila. Páči sa mi ako krásne splynie s perami a vyzerá tak prirodzene, pekne sa s aplikátorom vykreslia pery. Milujem aj ich odtiene bez trblietok.

  • konzistencia
  • odtiene bez trblietok
  • balenie
  • normálne trochu vyššia cena


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 20:47:03

S tímto leskem jsem byla spokojená, vybrala jsem si růžový odstín, i když na rtech byl spíš lesklý a růžová nebyla tolik vidět, třpytky tam byly ale oceňuju, že byly miniaturní a na rtech neškrábaly, na rtech byl lesk příjemný, ani tolik nelepil, vydržel normálně jako lesk, no když jsem pila a jedla tak to nedal, ale šlo to nanést znovu, ze rtů mizel rovnoměrně, mimochodem má moc hezké netradiční balení

  • konzistence
  • balení
  • nevysušuje
  • výdrž


věk
35-44

Mám spousty lesků, levnějších, i dražších a musím konstatovat, že Dermacol opět nezklamal. Lesk je dostupný v krásných jemných barvičkách. Široká škála odstínů, já mám korálový č 09. Barva je tak akorát, ani moc transparentní, ani výrazná, lesk nelepí (na rozdíl od např. Diora v tubičce), velmi příjemně voní, nerozpíjí se a udržuje rty ve velmi dobré kondici. Udělá dojem, že máte na rtech spíš balzám (tím že nelepí), než lesk. Lepivost nesnáším u čehokoliv a to je i ten nejhlavnější důvod , proč mě tenhle lesk dostal. Palec nahoru.

  • krásné barvičky
  • nelepí
  • zjemňuje
  • ošetřuje
  • žádné


věk
25-34

Docela milý rtěnkolesk ulovený ve slevách v Tetě. Za padesátku jsem od toho moc nečekala, ale docela mě příjemně překvapil. Vybrala jsem si sytě fialkový odstín, takový, kterých doma nemám dvanáct do tuctu. Barva je moc hezká a výdrž na to, že to je lesk, taky jde. Nemám potřebu si kupovat další a už vůbec ne za plnou cenu, ale lesk mě rozhodně neurazil. Zvláštní je hranaté balení, nemůžu se rozhodnout, zda se mi líbí nebo ne:D

  • Příjemný na rtech
  • Poměrně dobrá výdrž
  • Hezká barva
  • Podivný obal
  • Plná cena dost vysoká


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sleek Pout Polish SPF15

4.7 92% 6 recenzí

Hůře hodnocené

NYX Butter Gloss

4.3 84% 6 recenzí