Dermacol Caviar Long Stay make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Dermacol Caviar Long Stay make-up
Tekutý makeup Dermacol Caviar Long Stay make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Dermacol Caviar Long Stay make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Dermacol Caviar Long Stay make-up - obrázek 3
5 4.3 53
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 170 - 359 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 53 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Caviar Long Stay make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 23:14:49

Tento make up je velice příjemný. barva mi sedla, vydržel docela dlouho, výhoda je i korektor který je součástí. má příjemnou konzistenci. namlsala jsem se však make upem od estee lauder, který mi přijde ještě lepší.ale pokud bych neměla peníze, určitě bych šla do tohoto.

  • různé odstíny
  • výdrž
  • součástí korektor
  • příjemná konzistence
  • žádný


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 16:05:38

Hledala jsem krycí make-up, který mi ale nevytvoří masku a tohle je vítěz. Jsem nešťastná majitelka pigmentových skvrn, navíc mám mastnou/smíšenou pleť se sklonem k akné. Někde jsem dostala vzorek zdarma a vlastnosti tohoto make-upu mě uchvátily, takže jsem si ho koupila. Odstín 02 Fair mi naprosto vyhuvuje - odstín je přirozený, není ani světlý ani příliš tmavý. Používala jsem jej celý podzim a zimu. Na pleti vydrží přímo úměrně k mastnotě - je nutno jej během dne přepudrovat, ale zatím jsem nenarazila na žádný make-up, kde toto není potřeba. Kryje, ale přitom pleť dýchá.

  • Výborná krycí schopnost make-upu.
  • Netvoří na obličeji "masku".
  • Korektor je ve víčku a kryje výborně.
  • Nenalézám žádný nedostatek.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 16:12:46

Asi kvůli ceně (i když není hrozně drahý) jsem se poohlížela dál, i když mi sedl perfektně. Výborně kryl, ale působil přirozeně. Sedl mi bez problémů, dobrá konzistence, snadno se rozetírá. Velké plus je i ten korektor ve víčku, takže když to bereme jako balení 1+1- make up + korektor, tak ta cena není vůbec špatná. A je Dermacol a já Dermacol ráda :-)

  • dobrá konzistence
  • dobře se rozetírá
  • výborně kryje
  • + korektor ve stejném odstínu, také dobře kryje!
  • trošku dražší na mé poměry


Další recenze od 14.4.2012 20:08:40

tento make-up mi celkem vyhovuje, dobře kryje, drží na pleti, ale balení je nepraktické, musí se složitě dolovat z tuby a hodně ho zůstane na dně. Korektor na víčku žádný zázrak, navíc se mi po pár měsících zkazil a zapáchá. Už bych si ho nekoupila..

  • krytí
  • nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.6.2012 11:53:37

Pre mňa momentálne jednotka v make-upoch! Kryje dobre, dobre sa roztiera, nevytvára na tvári masku a pleť je po ňom pekná, vyhladená. Mne sedí najsvetejší odtieň, 002 sa mi zdá už o dosť tmavší. Mám zmiešanú pleť a vyhovuje mi aj v tomto smere - nelesknem sa a ani naopak nevysušuje. Korektor moc nevyužívam - neni zlý, je taký mastnejší a dobré je, že je vo farbe make-upu ale zdá sa mi, že moc nekryje. A hlavne mi na tomto make-upe vyhovuje, že sa neotiera!

  • neotiera sa
  • dobre kryje
  • vyhladzuje a zjednocuje pleť
  • dobre sa roztiera
  • nevytvára masku
  • možno balenie má malé mínus


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2012 23:55:54

Ano,koupím znovu, ale musí být v akci, nebo mi ho musí dát jako dárek. Ale zase pravda, cena odpovídá za dva produkty-make up a korektor. Super vychytávka, že jsou ve stejném odstínu, i na mě na bleduli perfektně sedí, dobře kryje, je lehký, má takový matný konec. No já jsem nadšená. Mám pocit, že mám po něm i lepší pleť a to tedy koukám! Ve víčku je zrcátko. Jen mi nevyhovuje ta špachtlička na nabírání make upu.

  • i světlý odstín
  • stejný korektor
  • hezky kryje
  • matný efekt
  • asi nic moc


Další recenze od 16.7.2012 08:21:20

Tak tento make up mě velmi zaujal, ale jak rychle jsem si ho koupila, tak rychle mě nadšení přešlo, pro mě naprosto nevyhovující, vysušoval mi velmi pleť. (Jinak mám pleť normální, né mastnou ani vysušenou). Jediné co mi na něm vyhovovalo byl korektor, ten má podle mého dobrou výdrž i krytí.Po čase jsem mu dala zase další šanci, ale vždy to bylo to samé.....

  • Korektor
  • Ve víčku zrcátko
  • Odstíny
  • Vysušuje pleť
  • Cena
  • Nepraktické balení s ťapičkou


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 17:22:56

Můj oblíbený. Odstíny mi příjdou trošku tmavší a konzistence trochu hutnější, a tak si do něj dávám pár kapek světlejšího a tekutějšího make upu a super ! Krásně drží + obsahuje fajn korektor, který dobře kryje. Smíšenou pleť nemastí. Je středně krycí až krycí..

  • krycí
  • výdrž
  • zmatňuje
  • cena
  • odstíny
  • konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento make-up jsem si koupila na základě vesměs kladných recenzí, a to v nejsvětlejším možném odstínu (jsem bledulka). Mám podtón pleti do žluta, proto jsem se Dermacolu bála, jelikož je známý spíše růžovými podtóny. Těžko říct, jaký je u tohoto, na ruce se tváří žlutě, na obličeji mi občas přijde spíš do růžova, pak zas do žluta (v kombinaci s mým obličejem je asi krapet chameleoní :D ), ale rozdíl není nijak markantní a vše se dá poměrně dobře zachránit vhodným pudrem. Co se týče krytí, make-up je krycí obstojně, přidaný korektor už to povznese na úroveň téměř dokonalé pleti. Balení je pěkné, zrcátko vám poskytne reálný obraz, jen to dávkování je poněkud nešťastné, špachtlička až na dno nedosáhne, a tak bude problém s vypotřebováním celého produktu, ale to snad něčím vydoluju. Má dost výraznou parfemaci, která však po nějaké chvíli z obličeje vyprchá. Nejvíce mi ale vadí, že má tendenci se obtiskávat na oblečení, takže v zimě nejspíš bude v kombinaci se šálou dělat neplechu.:(

  • 2 v 1
  • vysoké krytí
  • zrcátko
  • nevysušuje
  • opravdu dlouhá výdrž
  • balení
  • velmi rychle zasychá, nutno pracovat plynule
  • otírá se


Další recenze od 4.10.2012 19:01:03

Nebýt obalu, beru ho jako nejlepší make-up a žádný už nikdy nehledám. Nádherně kryje (mám problematickou pleť), nedělají se mi z něj šupinky (což mi dělá 90% make-upů) a korektor ve stejném odstínu je také super. Jediný problém je s balením. Pokud vypotřebujete MU v okolí špachtle, musíte vršek odšroubovat (což dá trochu práce) a nabírat něčím jiným. Díky tomu mám lahvičku upatlanou jak pořád otvírám a zavírám a na cesty je naprosto nepoužitelný :( Cenu jako mínus neberu, protože jsem koupila ve slevě, navíc platíte nejen za MU, ale i za korektor ;)

  • perfektní krytí
  • přirozený odstín
  • korektor
  • vyhovuje i citlivé a náročné pleti
  • nedělá masku
  • špachtle na nabírání
  • obal


Nejlepší drogérkový make-up jaký jsem zatím měla. Výhoda je nejen korektor ve stejné barvě, ale krycí schopnost a výdrž makeupu je vážně nad má očekávání. Ale jako největší mínus vidím obal. Upatlané víčko, ať chcete nebo ne. A špachtle ve skelničce s makeupem není opravdu nejlepší nápad. Protože zbytky makeupu budete muset dostat ze skleničky jinak.

  • Vysoká krycí schopnost
  • Několikahodinová výdrž bez přepudrování
  • Neleskne se
  • Neotírá se
  • Skladnost
  • Přirozené odstíny
  • Nedomyšlené balení
  • Hutnost makeupu
  • Rychle schne, proto se s ním musí rychle pracovat


Právě jsem si ho koupila. Již dlouho jsem sháněla nějaký makeup, který by dobře kryl (mám problematickou pleť), neotíral se a zároveň vypadal přirozeně. Musím říct, že mě zatím velmi mile překvapil. Hlavně když porovnám cena-výkon. Nedělá mapy, šupinky a podobně, skvěle se roztírá a ladí s pletí. Pleť vypadá sametově porcelánová a hebká. Nelepí se a je příjemný na dotek. Jestli bude mít i slibovanou výdrž zatím nevím. Jediné, co mi trochu vadí, je jeho barevný odstín (Protože nejsem úplná bledule, pořídila jsem si odstín 2-fair, ale působí na mně trochu tmavě, takže v létě (po opálení) bude, myslím, super.) a nešikovný aplikátor v podobě špachtle připevněné na víčko, která ovšem nedosáhne na dno, takže až ve skleničce zbude jen po dně, budu ho asi muset pracně dolovat.

  • jednoduché nanášení
  • příjemný na dotek
  • perfektně sjednocuje
  • matný
  • tmavší odstín
  • nešikovný aplikátor


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

sháněla jsem dobrý makeup který vydrží ale tento mě zklamal..byl moc tmavý i když v drogerce se zdál odpovídající,na tváři mi udělal masku,vzhledem k tomu že rychle zasychá musela jsem roztírat krémem.taky vysušuje pleť což jsem poznala na na rukou,ruce jsem musela okamžitě po aplikaci umývat(což dělám i tak ale tohle bylo extra nepříjemné),to beru jako hlavní minus..dlouho na obličeji nevydržel,otíral se,po nějaké době udělal fleky na obličeji..co se mi líbí je korektor a zrcátko,špachtlička mi nevadí.znovu bych si ho nekoupila.

  • korektor
  • zrcátko
  • vysušuje pleť
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.2.2013 18:37:58

Ačkoli jsem většinou s make-upy od dermacolu spokojená, tak tenhle není zrovna můj šálek kávy. Na mě je opravdu až moc krycí a připadá mi, že po něm mám parádní efekt masky. A to dám opravdu trošičku a hodně rozetřu. Taky opravdu dost vysušuje pleť a ani s výdrží nejsem moc spokojená. Ráno nanesu a odpoledne je už na kůži jakoby zdrclý(nebo jak to popsat), takový zflekovatělý. Moc se mi líbí jeho balení s korektorem a zrcátkem. Kdybych ho neulovila ve slevách, tak jsem spíše naštvaná.

  • pěkný obal s korektorem a zrcátkem
  • světlé odstíny
  • vysušuje
  • efekt masky
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2013 13:40:26

Více krycí make-up s korektorem jako bonus. Koupila jsem nejsvětlejší odstín, což byla asi chyba, ale míchám s jiným, tmavším make-upem a výsledek je úžasný-mám pleť jak porcelánová panenka. Koupen v drogerii v akci za 199,- Takže poměr cena/kvalita super.

  • Krycí schopnost
  • Korektor
  • Konzistence
  • Pro mě nejspíš nevyhovující odstíny


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.3.2013 18:49:08

Make-up jsem koupila za zvýhodněnou cenu 199 kč. Sám make-up mě velmi mile překvapil. Ukrývá se v hezkém a elegantním obalu. Součástí je i korektor ve stejné barvě. Součástí je taktéž malé zrcátko. Jediné co bych vytkla je nedomyšlená špachtlička na nanášení make-upu, nedosáhne až na dno. Make-up má ale skvělou konzistenci, příjemnou parfemaci a na pleti vypadá krásně. Hezky se přizpůsobí a perfektně kryje.

  • Balení
  • Korektor
  • Konzistence
  • Krytí
  • Špachtlička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento make up jsem koupila v akci, jinak bych do něj kvůli ceně nešla. Vyhovoval mi zejména proto, že dobře kryl a dlouho vydržel, nemusela jsem se pořád přepudrovávat a kontrolovat. Přiložený korektor jsem si také oblíbila. Výrobce ale naprosto nedomyslel balení! Přibližně čtvrtina výrobku nejde dopotřebovat, protože ji ven prostě nedostanete. Leda po pidi kouscích a když vezmete v potaz, že velmi rychle zasychá, není to nic pro ranní spěch, ani pohodlné líčení. Toto mě velmi zklamalo.

  • dobře kryje
  • dlouhá výdrž
  • působí přirozeně
  • korektor součástí balení
  • nepraktický obal!!
  • nelze vydolovat make-up přiloženou špachtlí
  • lesklý kovový uzávěr se upatlá při zavírání
  • parfemace
  • příliš rychle zasychá
  • zbytečné zrcátko


Další recenze od 31.3.2013 11:17:33

Tento make-up jsem si koupila ve sleve za 199, a protože mám Dermacol strašně ráda, vůbec jsem neváhala. Dobře kryje a s odstínem jsem hodně spokojená, už mi bylo dokonce řečeno, že není poznat jestli mám make-up nebo ne (ale to platí nejen pro tento make-up od dermacolu). Super věc je i přiložený korektor. Jediné mínus vidím balení, lepší by bylo balení s pumpičkou.

  • kryje
  • přiložený korektor
  • cena
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2013 12:03:03

Tento make up bych si sama asi nekoupila, nemám s Dermacol make upy dobré zkušenosti (preferuji L´oreal True Match), ale tento jsem dostala, tak proč ho nevyzkoušet. Kupodivu mi tento make up sedl i odstínově. Dermacol vyrábí odstíny hodně do růžova, což k mé pleti absolutně nesedí, ale tento má podton do žlutobéžova, takže mi skvěle sedl. Parfemace je ovšem hrozná, připomíná mi to čekárnu u lékaře. Konzistence je hodně krémová, nesmí se ho nanést moc, jinak hrozí maska a musí se důkladně rozetřít. Po tomto pečlivém nanesení působí moc hezky, sjednotní pleť, pěkně matuje, celkem i vydrží. Škoda toho balení a parfemace, jinak by byl perfektní. Cena je také celkem fajn.

  • matuje
  • sjednotí
  • není potřeba nanášet další vrstvy
  • cena
  • parfemace
  • balení :-(


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Opravdu výborný make-up s korektorem, který lze sehnat za skvělou cenu. Skutečně jsem byla překvapená po vyzkoušení tohoto make-upu, neboť Dermacolu zrovna nefandím. Make-up perfektně kryje, ale přitom nevytváří nepřirozenou masku na pleti. Korektor je velmi dobrý, skutečně kryje kruhy pod očima, pupínky a jiné nedokonalosti pleti. Po přepudrování vytváří vzhled dokonalé pleti, která vypadá rozjasněně, vyhlazeně a barevně sjednoceně. Parfemace mi nevadí, je sice taková "lékárenská", ale raděi to, než rádoby voňavý výrobek. Jsem s ním nadmíru spokojená, předčil i dražší make-upy, co jsem měla.

  • pro všechny typy pleti
  • střední až vyšší krycí schopnost
  • hypoalergenní s výtažky kaviáru
  • nepraktické balení - díky špachtli se sice dobře nabírá, ale na dno nedošáhne...


Výborně krycí makeup, který zůstane tam kde má po opravdu dlouhou dobu! Jsem s ním opravdu velmi spokojená, už jsem si ho koupila potřetí. Někomu může nevyhovovat obal - makeup se nabírá špachtličkou přímo z nádoby - ten já ale naopak vítám, připadá mi to hygienické a profesionální. Korektor ve víčku také není jen "bonus na víc", dvakrát se mi stalo, že jsem ho vypoužívala dřív než makeup!

  • balení - praktičnost
  • krytí
  • balení - velikost
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.6.2013 19:39:14

Tento makeup jsem si koupila na základě recenzí zde. Navíc odstín přesně odpovídá barvě mé pleti, což splňuje jen velmi málo make-upů. Co se balení týká, velkým plusem je, že balení obsahuje také korektor ve stejném odstínu. Korektor je krásně krémový, perfektní na kruhy pod očima. Krásně se nanáší. Balení obsahuje také zrcátko - ve víčku u korektoru. Co se týká make-upu, nemám ráda tento typ balení, preferuju pumpičky/tuby, kdy se do make-upu nemůže dostat žádný bordel :D. Make-up se snadno nanáší, dobře roztírá. Používám pod něj podkladovou bázi od Dermacolu. Make-up však nevydrží celý den, navíc na obličeji vytvoří mapy. Z tohoto důvodu ho už příště nekoupím a budu se držet u mých oblíbených Max factorů.

  • výborný korektor
  • snadné roztírání
  • dělá mapy
  • výdrž
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.6.2013 21:48:22

Nakonec jsem si tento make-up pořídila i já. A musím říci, že je rozhodně lepší než 24h Control. Asi zatím nejvíce podobný Revlonu Colorstay. Zaujala mě ta konzistence. Moc dobře se mi nanáší, rychle aplikuje. V mžiku pak zaschne a vsákne se do pleti. Krytí je střední až vyšší, podle vrstvy. Moji smíšenou pleť nevysušuje ani nemastí. Výdrž jako Revlon nemá, ta je stoprocentně nižší, ale s přepudrováním během dne nebo s fixačním sprejem také OK. Pozitivní je skutečnost, že vyrábí odstín Pale, která je krásně světlý. Druhý Fair také není špatný třeba na léto. Z balení jsem trochu rozpačitá. Ta špachtlička se mi moc nelíbí, už jen z hygienického hlediska. To už raději oželím ten korektor ve víčku, který je ale mimochodem bezva krycí, a dám přednost balení Revlonu Colorstay, které také není ideální. Když to shrnu, za akční cenu pod 200,- Kč bych si make-up znovu koupila, za plnou cenu určitě ne, to vždy raději sahnu po Revlonu.

  • krycí schopnosti
  • korektor ve víčku
  • snadná aplikace
  • matný finish
  • slušná výdrž
  • nevoní mi, spíš naopak
  • bez slevy vysoká cena
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.7.2013 07:04:53

Za plnou cenu bych ho asi nekoupila, na to jsem moc velká držgrešle :-D ale jsem z něj nadšená. Pleť mám co se barvy týče celkem špatnou - tváře jakoby mírně spálené dočervena od slunce a T-zónu lehce nažloutlou. Navíc vybrat i odstín make-upu je pro mě nadlidský úkol, ale tady to nebyl problém, i když jsou odstíny jen čtyři. Skvěle kryje, takže už žádné červené tváře... :) Stačí jen malé množství make-upu. Korektor mi moc krycí nepřijde, takže stejně používám raději jiný... Jenom se už dopředu netěším na to dolování zbytků :(

  • -Zrcátko ve víčku
  • -Se špachtličkou se překvapivě dobře pracuje.
  • -Nevytváří vzhled masky.
  • -Na jedno použití spotřebujete jen malé množství.
  • -Skvěle kryje.
  • -Mně přijde že odstíny jsou dobře padnoucí.
  • -Dobrá výdrž.
  • -Korektor moc nekryje.
  • -Nedomyšlené dolování zbytků.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2013 21:53:46

Výborný make up :-) Poprvé jsem si ho koupila někdy minulý rok úplnou náhodou, líbilo se mi spojení make upu a korektoru ve víčku a zklamaná jsem rozhodně nebyla. V nabídce jsou podle mě konečně dobré odstíny pro světlou pleť, konzistence make-upu je hutnější, dle mě tedy není příliš vhodný přes léto, to by mi přišel zbytečně těžký. Do pleti se dá ale nádherně zapracovat, vypadá přirozeně, zdálo se mi, že se do pleti jakoby "vpil" - nebyla vidět žádná vsrtva, nic :-) Korektor je také super, balení se mi líbí, umožňuje vypotřebovat make up do poslední kapky :-) Za sebe doporučuji.

  • cena
  • balení
  • hezky splyne s pletí, netvoří vrstvy
  • dobře kryje
  • dobré odstíny pro světlou pleť
  • kombinace make-upu a korektoru ve víčku
  • nic


Další recenze od 14.8.2013 13:51:33

Tento makeup jsem si zakoupila kvůli kladným recenzím na netu a docela mě zklamal. Líbí se mi vyšší krytí ale odstín vůbec nesplnil požadavky. Měla jsem nejsvětlejší odstín a přišlo mi že jsem byla oranžová jako pomeranč. Taky na mě hoooodně oxidoval. Další věc kterou bych vytkla je "vůně", tedy spíše smrad.

  • hezké balení
  • krytí
  • oxiduje
  • smrdí
  • nejsvětlejší odstín je moc do oranžova


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.8.2013 21:03:40

Tento make-up od Dermacolu mě mile překvapil. Má výborné krytí, dlouhou výdrž, dobrý výběr odstínů - i pro světlou pleť. Nedělá mapy, je vhodný i pro mastnou pleť. Bonusem navíc je korektor a malé zrcátko ve víčku. Výtku bych měla pouze k tomu, že ke konci se docela špatně doluje z tuby a i mi přijde že make-up trochu vyschne a hůře se roztírá až mírně cuckovatí.

  • krytí
  • výdrž
  • světlé odstíny
  • korektor navíc
  • ke konci se špatně dostává z tuby a mírně vysychá


věk
15-24

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.11.2013 11:57:47

Nejlepší MU na světě. V poslední době se mi začala dost kazit pleť a hledala jsem MU s vyšším krytím. Našla jsem. Tento MU je naprosto dokonalý, při použití báze vydrží všechno. Neotírá se, skvěle drží, perfektně kryje a pleť po něm vypadá skvěle. Nevýhodou pro mě byla vůně, ale časem si na ni zvyknete. MU se prodává společně s korektorem, který je také skvělý. Jedinou výtku mám k ceně, která by mohla být nižší. Ale i tak si tento MU určitě koupím znovu.

  • odstíny
  • krytí
  • výdrž
  • cena
  • vůně


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.12.2013 08:25:58

Perfektní make-up, který se dobře roztírá a nebudí dojem masky. Na pleti vypadá opravdu přirozeně. Já používala odstín Fair a byla jsem naprosto spokojená. Pleť krásně sjednotil a moc se mi líbila taková ta sametová konzistence. Navíc make-up obsahuje i korektor ve stejném odstínu, takže naprostá spokojenost. Jen ta cena by mohla být o něco nižší. Já si ho podruhé díky vyšší ceně už nekoupila. I když je opravdu skvělý.

  • krásné odstíny
  • make up a korektor v jednom balení
  • dobře se roztírá
  • vyšší cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2014 19:47:50

Makeup je dokonale krycí, přitom nevytváří na pleti onu nechvalnou masku a zároveň působí velmi přirozeně a příjemně. To je celkem fuška, aby tohle jeden makeup zvládl. Jako další plus vidím skvělý korektor ve víčku a také samozřejmě zrcátko. Ano, stojí sice cca 350kč, ale myslím, že za ty peníze to opravdu stojí. Jako mínus tu je již mnohokrát zmíněné nepraktické balení.

  • Makeup kryje, ale nevytváří nepřirozený vzhled
  • Zrcátko v balení
  • Suprový korektor
  • Odstíny pro žlutý podtón pleti
  • Balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up jsem si zakoupila na základě zdejších recenzí. Pořídila jsem si odstín Pale. Dobře kryje a na pleti není patrný (nevytváří vizuelní dojem zmalovanosti). Používám pod něj bázi od Dermacolu a vydrží skutečně celý den. S korektorem v balení jsem také spokojená (střední krytí). Určitě si ho zakoupím znovu. Jediné negativum je balení. Už teď se hrozím toho, jak z něj budu dolovat make-up, až se k němu pacička "aplikátoru" nedostane.

  • střední krytí
  • dlouhá výdrž
  • balení


Další recenze od 11.2.2014 19:56:29

Můj nejoblíbenější makeup, zvláště kvůli barvě, vhodnější spíš na zimu, protože je hutnější, mám odstín fair a je úžasný, dlouho jsem hledala odstín, který by mi sednul s mou pletí do žluta a našla jsem. Vydrží celý den, udělá nádhernou pleť, mám mastnější T-zónu a stačí jednou přepudrovat v průběhu dne, nezvýrazňuje šupinky, které mám na nose, je příjemný, v průběhu dne se nehne, neotírá, nezvýrazňuje póry, pro mě ideál. Cena si myslím odpovídá, často bývá v akci a korektor je taky suprovej, ale na kruhy pod očima používám Fit me. Korektor z makeupu je lepší spíš na pupínky.

  • odstíny
  • krásně kryje
  • výdrž
  • balení
  • korektor
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.3.2014 11:28:30

Tento make-up mě zaujal krásným obalem, po otevření mě příjemně překvapilo zrcátko a korektor ve stejném odstínu jako make-up. Co se týče samotného produktu, jsem nadšená, konzistence perfektní, odstín mi sedl i když jsem vybírala víceméně od oka, nevysušuje pokožku a vydrží opravdu celý den. Našla jsem jedničku mezi make-upy :) Jediné, co mu musím vytknout je poněkud netradiční aplikátor "alá špachtle" , na který jsem si musela chvíli zvykat.

  • Konzistence výdrž korektor ve stejném odstínu krycí schopnost zrcátko
  • Špachtle na nabírání make-upu


Další recenze od 21.3.2014 13:29:21

Tento make-up používám nejdéle ze všech, které jsem kdy vyzkoušela! Je bezvadný. Krásně kryje, ale neudělá vám "masku". Spoustu lidí mi řeklo, že mám krásnou pleť i když nemám make-up. Ale já ho měla! :-)) Dělá mi pleť krásně hebkou a skvěle tonuje. Pouzívám nejtmavšší odstín, i když jsem spíše světlejší typ. Cením korektor, zrcátko a špachtličku. Stačí nanést trochu. Dlouho vydrží. Jednou jsem si koupila jiný, ale znovu jsem se vrátila a už nikdy nevyměním! .:-)

  • krycí schopnost
  • obal
  • korektor a zrcátko
  • vůně a konzistence
  • pro někoho cena nebo dostupnost


Další recenze od 24.3.2014 22:29:36

Velice příjemný makeup, který hezky kryje a také dlouho vydrží. Korektor ve stejném odstínu je super. Také je pro mě plus, že stačí opravdu málo makeupu při aplikaci, jinak vytvoří masku, to už se mi také povedlo,ale pokud to člověk dělá opatrně s množstvím, tak je to ok. Aplikuji ho štětcem, prsty bych asi takové množství hůře rozmazávala. Pro mě zatím nejlepší, co jsem zkusila.

  • světlý odstín
  • výdrž
  • nízká spotřeba
  • přirozený look
  • pro mě nemá


Krásně kryje. Má odstíny i pro nás - pro bledule, bez toho aby házely různé barevné odlesky. Na pleti působí přirozeně. V balení je skvělé zrcátko. Korektor je praktický na cestování, ale zdá se mi, že ho nikdy nemůžu spotřebovat.. Nabírání špachtličkou je podle mě dobře vymyšlené, ale jsem zvědavá co budu říkat, až dojdu ke dnu. :)

  • krytí
  • korektor
  • přirozenost
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.9.2014 13:03:13

Tento makeup jsem si koupila po přečtení mnoha recenzí. Odstínem mi velmi dobře sedí a to mám velmi světlou pleť. Nedoporučuji ho pro suchou pleť a smíšenou. Po nanesení makeup velmi rychle zaschne a musí se s ním rychle pracovat, na obličeji pudrovatí. Mohu ho používat pouze s podkladovou bází od Dermacolu. Mně bohužel i oxiduje. Výdrž by mohla být lepší. Využiju ho pouze v kombinaci s jiným makeupem. Makeup obsahuje korektor ve stejném odstínu, makeup je se špachtličkou.

  • v balení korektor+makeup
  • dostupnost
  • odstíny
  • oxiduje
  • výdrž
  • nevhodný pro suchou pleť


Další recenze od 9.10.2014 18:38:05

Výborný make up, má krásne otiene 2 fair je krásna skôr do žlta .. balenie sa mi taktiež veľmi páči pôsobí luxusne veľkým plusom je samozrejme korektor v rovnakej barve ... dosť rýchlo sa do pleti vpije preto je potrebne pracovať rýchlejšie pôsobí hrozne prirodzene krásne sa rozotiera, vytvorí zamatový vzhľad, nezvýraznuje šupinky a dlho vydrží, krytie je stredné až vyššie proste dokonalý

  • krásne kryje,
  • dlho vydrží
  • prirodzený vzhľad
  • krásne odtiene
  • matný efekt
  • nevysušuje
  • nezvýrazňuje šupinky
  • je potrebné rýchlejšie sním pracovať


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.10.2014 14:24:37

Tento make up je můj oblíbený. Koupila sem si ho před pár lety na doporučení a od té doby se k němu stále vracím. Mám 3 odstíny. 1,2,3. Jednička je hodně světla, to se v drogerkách moc nevidí a korektor je ještě světlejší. Dvojka je krásná barva s výrazně žlutým nádechem, korektor je o trochu tmavší než make up. Trojka je docela tmavá, ale na léto pro ženy se středně tmavou pletí parádní. Korektory jsou mastnější a kryjou jen trochu víc než make up.

  • dobře kryje
  • výdrž
  • přirozené ostíny
  • korektor v víčku
  • přirozený matný finish
  • vhodný i pro mastnou a smíšenou plet
  • malé zrcátko ve víčku
  • cena
  • málo odstínů
  • těžko se roztírá- je potřeba rychle s ním pracovat jinak dělá fleky
  • rychleji mizí
  • ne moc dobře se vrství- dělá fleky
  • balení-později je potřeba obsah vydlabávat prstem


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.10.2014 11:04:03

Make-up používám jenom v zimě a i to jen příležitostně. Tento jsme si koupily se ségrou, když byla v 101 akce 1+1 zdarma. Má opravdu vysokou krycí schopnost, ale přesto nedělá masku a na pleti vypadá přirozeně. Navíc je po jeho nanesení pleť sametově hebká. Já krýt nepotřebuju, takže pro mě byl až moc těžký. Obal je naprostá katastrofa, hlavně když už jsou v láhvičce jen zbytky, to je umění je odsud tou lopatkou dostat. Pro dámy, které potřebují vysoké krytí ideální.

  • kryje
  • přirozený
  • obal


Další recenze od 12.11.2014 20:10:10

Tento make-up je jeden z mých TOP. Kryje opravdu pěkně a přitom zanechá pleť přirozenou-bez masky. Také se mi zdá, že pokožka je vyživená. Nejsvětlejší odstín bude slušet bledulím. Corector ve víčku a zrcátko jsou příjemným bonusem. Vytkla bych jediné - špatně se dostává ke zbytkům obsahu. Určitě pořídím znovu.

  • Krytí
  • Působí přirozeně
  • Příjemná konzistence
  • Prospívá pleti
  • Balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.11.2014 12:49:56

Tento make-up už jsem si koupila několikrát. Vyhovuje mi po všech stránkách. Výborná konzistence, má střední až vyšší krytí, dá se vrstvit. Nezvýrazní suchá místa. Před tímto jsem používala revlon colorstay, ale řekla bych, že dermacol je lepší. U colorstay jsem měla problém hlavně v zimě, kdy zvýrazňoval sušší místa (šupinky na nose), dále pocit pnutí a vůni, kterou jsem cítila celý den. Dále, co oceňuji jsou přirozené odstíny s podtónem do žluta, který mám já a make-upy, které jsou dostupné v drogoériích mají většinou nepřirozený odstín, který zoxiduje do růžova nebo oranžova. Mě sedí odstín fair. Výborný je i korektor a mini zrcátko ve víčku.

  • korektor ve víčku
  • konzistence
  • výdrž
  • nezvýrazňuje suchá místa
  • přirozený odstíny pro pleť s podtónem do žluta
  • cena
  • ocenila bych praktičtější balení s dávkovačem


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.1.2015 18:07:59

Roky jsem zkoušela drogerkové make-upy a nikdy jsem nenašla žádný, který bych si koupila znovu. Na doporučení jsem zkusila tento a je to absolutně něco jiného, než co jsem zažila, je naprosto skvělý. Příjemná vůně, je takový hlaďoučký, sametový na pleti, výborně kryje, nedělá masku, douho vydrží a přijde mi, že i zmatňuje, protože pudr nanáším už jen lehce, nikde se nelesknu. Mám často na pleti zarudlé fleky a tento make-up, v kombinaci s naprosto skvělým korektorem, udělá mojí pleť naprosto bezchybnou. Čtu o nedomyšleném balení. Já zatím vypotřebovala jen část, mám ho měsíc, takže zatím mi vyhovuje - nandám na hřbet ruky potřebné množství, není problém. Ale později to už asi taková hračka nebude, jak bude ubývat. Ale za to, jak je skvělý, jim to balení odpustím.

  • jemná příjemná vůně
  • krásně sjednocuje pleť
  • nevyváří masku
  • praktický korektor ve víčku
  • dlouho vydrží
  • nelesknu se po něm
  • balení


Další recenze od 5.2.2015 16:31:24

Make - up mě zaujal hlavně flakonkem a konzistencí, ale po nanesení velice rychle zasychá. Docela dobře kryje. I nejsvětlejší odstín je pro mě velice tmavý. Nejvíce mě překvapilo, že mi vyžral umělé opálení a udělal mi na krku fleky. Při první koupi jsem byla spokojená, ale po druhé se mi zdá odporně páchnoucí, dělá mi hrozné fleky a zasychá ještě rychleji než ten první, tak jsem prostudovala lahvičky a mění se tam akorát jedna značka, která vůbec nevím co znamená, ale o další koupi už neuvažuji.

  • korektor ve větší vrstvě dobře kryje
  • rychle zasychá rozšiřuje póry vysušuje nepříjemná vůně


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.2.2015 17:02:36

Já měla velká očekávání, protože jsem na něj chodila koukat déle, plus super recenze. Nakonec spokojená vůbec nejsem. V zimě jsem světlá, proto jsem koupila nejsvětlejší odstín. Ihned po nanesení jsem byla nadšená, že je opravu světlý, už ale po cca. 2 hodinách zoxidoval, a byl o dost tmavší než krk. Balení je hrozné, tou špachtlí se make-up nedá skoro nabrat. Také mi flekatí, i když jiné make-upy umím nanést bez problémů. Dost vysušuje a hodně zalézá do vrásek.

  • kryje
  • zmatňuje
  • špachtle
  • cena
  • divná vůně
  • leze do vrásek
  • vysušuje
  • oxiduje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.2.2015 23:28:34

Zkoušela jsem všemožné značky různých cenových kategorií a tento make-up je naprosto výborný! Asi nemá smysl se tu zbytečně rozepisovat tak pro mě hlavní klady…špatně reaguji téměř na každý make-up. Mám mastnou pleť a po všech ucpané póry a rapidní zhoršení kromě tohoto make-upu! A ještě asi dvou co mají ovšem 3násobnou cenu. Tento make-up ovšem oba předčí, jeden v tom že se po tomto nelesknu a druhý zase sice matoval dokonale, ale přišlo mi, že mi dělá vrásky v okolí očí a po delším používání jsem se loupala. Také musím pochválit výdrž tohoto make-upu. I přesto že jsem ochotná investovat do kvality díky tomuto make-upu nemusím i cenově je rozumný za to co dokáže. Koupím znovu. :)

  • vše
  • nemá


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2015 16:32:38

K tomuto makeupu jsem se po čase opět vrátila a napodruhé mě opravdu nadchl. Krásně pleť sjednotí, rozzáří, póry jsou méně viditelné, dlouho vydrží.. Navíc se dobře roztírá a součástí je i korektor. Je to makeup, ke kterému se určitě znovu vrátím, protože cena je úměrná a makeup dokáže pleť udělat opravdu bezchybnou.

  • póry jsou méně viditelné
  • součástí je korektor
  • dobře drží
  • dobře se nanáší
  • příznivá cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2015 04:43:41

Takový průměrný makeup. Výborně mi sedl barvou. Naopak vůbec nesedl na mou spíše suchou kůži, měla jsem po něm všude šupinky. Nakonec jsem ho používala jen občas, když jsem ho totiž použila jen jednou týdně, kůže se s tím nějak poprala a ušlo to. Znovu už si ho ale kvůli tomu nekoupím. Co se týče korektoru, ten byl super a hodnotím ho na 5*. Obal by mohl být lepší - to patlátko, kterým se make up nabírá, nedosáhne pořádně na dno ani do stran, takže make up se musí pracně dolovat.

  • odstín
  • super korektor zabudovaný ve víčku
  • konzistence v pořádku
  • špatně se nabírá
  • nevhodný na suchou kůži


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tak tohle je naprostá make-upová pecka pro ženy, které nemají na to dát za make-up litr, a pro ty, které upřednostňují vyšší krytí a super výdrž (nanynky s BBčkama a milovnice průzračným make-upů nečíst dál....:))) Make-up skvěle kryje, výborně drží jen to balení... to je průšvih. Pumpička by bodla. Tahle špachtlička nevybere make-up do úplna, takže vyhazujete lahvičku s ještě min. 15% obsahu. Škoda. Korektor pod víčkem je praktický, využívala jsem ho a bezva ladí s odstínem make-upu. Tohle se Dermacolu fakt povedlo. Možná nej výrobek značky.

  • snadná dostupnost
  • výborné krytí
  • korektor pod víčkem
  • špachtlička


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.7.2016 19:49:45

Můj nejoblíbenější make-up. Dlouho jsem hledala make-up vhodný pro mou světlou pleť. Tento od Dermacolu, odstín 01, je perfektní. Jeho součástí je i korektor (ve víčku), což je velká výhoda. Make-up je dobře krycí, ale působí přirozeně. Dlouho vydrží. Cena je vyšší, ale v akci se dá sehnat za opravdu dobrou cenu. Jen dobře hledat. Balení se může zdát nepraktické, ale je to o zvyku. Jiný už nekupuji.

  • kryje
  • působí přirozeně
  • součástí korektor
  • dlouho vydrží
  • pro mě žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.8.2016 22:01:50

Tento makeup byl zrovna v akci v DM za 249,- ,sice je to pořád docela hodně ale chtěl jsem ho vyzkoušet. Koupil jsem si odstín 01 Pale. Je opravdu docela světlý, spíše ho budu používat na zimu ale dobře jde vytvořit potřebný odstín smícháním s jiným makeup. Je docela hutný, poměrně hodně krycí a krémový. Příjemně voní ale na mě docela silně. Příště si ho nekoupím jen proto, protože chci vyzkoušet zase něco nového 😉

  • Krémová textura
  • Cena
  • Jen 4 odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jsem spokojena s korektorem, který velmi dobře kryje nedostatky a make-up mně taky velmi překvapil svou dobrou roztíratelností do ztracena. Poprvé jsem ho brala na zkoušku, po druhé už budu brát na pořád. Objevila jsem prostě TOP, který se vyrovná dražším značkám. Po použití tohoto make-upu mám pleť jako porcelánová panenka. Balení mi také vyhovuje, nemám s ním problém. Je tekutější a rychle schne, takže se musí velmi rychle rozetřít a zapracovat do pleti. Výsledkem je velmi dobrý, sametový vzhled pleti a perfektní krytí. Nevytváří efekt masky.

  • velmi dobře kryje
  • nádherná sametově hladká pleť
  • nevytváří efekt masky
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2017 12:43:18

Tento makeup jsem si koupila jako následníka Dermacol 24 h control, protože byl strašně růžový. Tento má mnohem lepší barvu, konzistencí se mi zdá podobný. Možná se trochu více otírá, ale nic strašného. Korektor mi příliš nevyhovuje, jednou jsem si ho dala na menší pupíny, které se večer hrozně zvětšily, takže už to neudělám. Balení je taky takové nic moc, ta špachtle.. no nevím. Ale není to špatný makeup, Dermacol mám ráda.

  • Barva
  • Hutnost
  • Korektor nic moc
  • Balení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

MAC Face and Body Foundation

4.1 78% 11 recenzí