Vichy Dermablend korekční make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Vichy Dermablend korekční make-up
Tekutý makeup Vichy Dermablend korekční make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Vichy Dermablend korekční make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Vichy Dermablend korekční make-up - obrázek 3
5 4 21
  • Průměrné hodnocení 4
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 350 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Vichy

Recenze produktu
Vichy Dermablend korekční make-up

Další recenze od 12.3.2012 19:55:13

Skvěle kryje,vydrží jakékoliv podmínky.Lehký pot mu neublíží.Ideální na večer,není potřeba se pořád upravovat.Zakryje všechny špatnosti pleti.Stačí nanést malé množství make-upu.Je to nejlepší krycí make-up na trhu.

  • skvěle kryje
  • je odolný
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 20:22:17

Jeho krycí schopnosti jsou sice opravdu vysoké, ale dělá na obličeji "masku". Vydrží opravdu snad celý den, ale je potřeba ho často přepudrovat. Dále strašně zdůrazňuje póry . Za mě nikdy víc.

  • Vysoká krycí schopnost.
  • Dobře vyřešený obal.
  • Cena.
  • Ucpává póry.


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 11:01:13

Dermablend naprosto nepřekonatelně kryje a při pečlivém vťukání do pleti nedělá extra maskoidní vzhled (proto ho mám mnohem radši než Toleraine). vypoužívala jsem několik tub v době nejhoršího akné a zakryl všechno, spolehlivě. a rozhodně jsem neměla jen pár pupínků, v mém případě šlo o zarudlé cysty na 50% obličeje.odstíny jsou mírně mimo, ale po smíchání dvou nejsvětlejších jsem dosáhla jakž takž přirozeného vzhledu. dodnes ho občas ráda použiju např. na večerní akci, je dlouhotrvající a přežije celou noc. neoxiduje a i bez použití pudru pleť pěkne zmatní.

  • opravdu vysoké krytí
  • zmatňuje
  • dlouhotrvající
  • hutný
  • je třeba ho aplikovat opravdu precizně


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2012 19:47:32

Korekční make-up od Vichy mám už několikátý kus. Výborný na zakrytí např. pigmentových skvrn. Doporučuji jej, myslím, že lépe sedí a kryje než LRP v stejné cenové relaci. Jen těch odstínů by mohlo být více, to je snad jediné negativum, které mě napadá.

  • krytí
  • málo ostínů


Další recenze od 9.6.2012 14:06:32

Make-up (odstín OPAL) používám cca 2 roky a nevyměnila bych ho za žádný jiný. Neznám lepší make-up, který by tak dobře kryl. Sice to chce trochu praxe a cviku než přestanete vypadat jako maska, ale výsledek za to stojí. Člověk by si měl dát při aplikaci pozor, aby si neušpinil šaty, protože z oblečení to jde velmi špatně dolů!

  • bezkonkurenční krytí
  • trochu vyšší cena
  • málo odstínů


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 16:50:52

S tímto makeupem bych byla bývala spokojená, kdyby měli více odstínů. Měla jsem odstín Opal, ale na podzim a v zimě i tento na mě byl tmavý (v létě to bylo o něco málo lepší). Opravdu bledule si u Vichy nevyberou, navíc všechny jejich odstíny jsou do žluta, to mi taky moc nevyhovuje. Jinak jsem ale byla spokojená s krycí schopností i jeho výdrží, spousta lidí si stěžuje na masku, kterou vytváří, ale stačí dát opravdu maličko a dobře rozetřít, pak to není žádná maska. Pokud by byly hodně světlé odstíny k dostání, hned pro něj běžím.

  • dobře kryje
  • nedělá masku
  • velmi málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 16:35:12

Na mě příliš hutný maskoidní make up, ale pleti s akné bude asi vyhovovat i za cenu viditelnosti vrstvy a nepřirozenosti. Spíše ho doporučuji na lokální korekci tmavých míst a pupínků, je rozhodně lepšínež Dermacol Cover nebo Aknecolor. Nevýhodou je otírání a postupné mizení ze tváře.

  • plné krytí
  • na mě moc hutný
  • efekt masky
  • nevydrží dlouho


Další recenze od 30.7.2012 17:50:57

Tento make up bol moj najoblubenejsi ked som mala tazku formu akne ,dokonale všetko zakryl - či už vyrážky ,kruhy pod očami aj flaky po akné.Jedna tuba mi vydržala pri každodennom používaní ( niekedy som sa malovala aj 2x denne s tým ,že som sa odlíčila a nalíčila znova) 1 rok.Ozaj ho stačí použiť veľmi málo - ja som ho zozačiatku nanášala prstami ,potom ked som začala používať hubku na make up minula som ho ešte menej.Dala som ,že znovu nekúpim ,pretože už také akné nemám a nepotrebujem také krytie.

  • Vysoká krycia schopnosť
  • balenie v tube
  • výdrž balenia


Další recenze od 21.8.2012 13:05:06

Používala jsem původní verzi dermablendu, která byla velice krycí, pro většinu až příliš. Pak udělali novou řadu, nový dermablend je méně krycí, více fluidní. Makeup existuje v čtyřech odstínech, má velmi dobré krytí, lepší než většina drogérkových makeupů. Přirovnala bych ho k Estee Lauder double wear, akorát je tekutější, o trochu méně krycí, ale hlavně o půlku levnější. Nevýhoda je obal, který řeším tak, že ke konci odstřihnu horní část, avšak makeup pak přibližně do tří dnů vyschne.

  • velmi krycí
  • srovnatelný s Estee Lauder double wear
  • obal
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2012 17:17:18

Vyzkoušela jsem od Vichy snad všechny make-upy a tento je podle mě ten nejlepší. Používala jsem ho v době, když jsem měla dost akné a pěkně všechno zakryl. Konzistence je velice dobrá a pěkně se nanáší. Výdrž také není špatná, ale na masnější pleti celý den nevydrží. Co se mi moc nelíbí je malá nabídka odstínů. Cena odpovídá kvalitě.

  • vysoké krytí
  • menší výdrž v případě mastnější pleti
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento make up je určen pro velmi špatnou pleť, která potřebuje prostě zakrýt.Není vhodný pro pár pupínků nebo jen pocit, že by jste měly něco překrývat..Pro lidi, kteří mají třeba i vzrozené zčervenání pleti tzv, růžovku je požehnáním.Jsou k dispozici docela hezké odstíny, Sama jsem ho používala jen krátce, ale svůj účel splnil.Znovu už bych ho nekoupila, jen proto, že už ho dávno nepotřebuji.Pro normální pleť je zbytečně těžký a nevhodný.

  • jednoznačně nejlepší krytí
  • pouze pro nějakým stylem špatnou či emocnou pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.11.2012 16:20:27

Dlouho jsem hledala krycí make-up, který bude vypadat na mé pleti přirozeně a mohu říct, že jsem ho našla. Hezky se mi s ním pracuje. Nevysušuje mi pleť. Zakryje to, co má. Nedělá mi efekt masky. Jediné co mi trošičku, ale opravdu jen nepatrně vadí je parfemace, ale není naštěstí tak silná. Cena je sice vyšší, ale vyplatí se investovat. U tohoto make-upu určitě zůstanu.

  • Nevysušuje
  • Krytí
  • Nemá


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 8.1.2013 16:30:28

Tento make up, mě neoslnil krycí schopnost je sice úžasná, ale za cenu toho, že máte na obličeji masku. Navíc se hodně otírá, v kombinaci bílým trikem je to opravdu katastrofa. Taky je škoda, že je možný výběr jen ze 3 odstínů, měla jsem ten nejsvětlejší, ale stejně mi přišel naoranžovělý. Znovu ho nekoupím, protože i když z lékárny měla jsem vyrážku :(

  • Po přepudrování vydrří celý den
  • Málo odstínů
  • Dělá skvrny na všem oblečení
  • Dráždil mi pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2013 13:28:47

Tímto makeupem jsem mile překvapena. Akné mi za 6 let natropilo na obličeji milion jizev a červených skvrn, ale tenhle makeup je jako první dokáže solidně zakrýt. Když se dobře rozetře, nedělá efekt masky. Navíc odstín Opal mi narozdíl od jiných makeupů dokonalé sedí k tónu pleti, není žlutý ani růžový, ale krásně přirozený....takže já koupě rozhodně nelituji...

  • Přirozený odstín
  • Dobře se roztírá
  • Skvěle kryje
  • Nedělá na obličeji nepřirozenou masku
  • Cena
  • Tuba mi příjde malá a je plná jen způlky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.9.2013 11:30:59

Jednoznačně nejlepší makeup jaký jsem kdy měla! Mám akné a docela mastnou pleť a tento zázrak dokáže všechno perfektně zakrýt bez efektu masky... Na to že není určen pro mastnou pleť tak mi perfektně sedl.. Vydží celý den, nemusím se ani přepudrovat a vůbec se nelesknu.. a navíc stačí opravdu jen kapička na celý obličej takže jedna tubička vydrží skoro rok:)

  • krytí bez efektu masky
  • vydrží celý den
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.12.2013 18:30:49

Tenhle make-up mne opravdu nenadchl. Nanášet je potřeba opravdu pečlivě, rozetřít, nechat mírně zaschnout, znova rozetřít, ... jinak je z toho maska. V mém případě byl tedy i špatně zvolený odstín, příliš světlý. Hned po rozetření bylo vidět, že zvýrazňuje póry, co se během dne ještě zesilovalo, navíc jsem se musela párkrát přepudrovat, protože jsem se vydatně leskla. Od Vichy bych tedy čekala víc a s Double Wear od EL bych jej nesrovnávala ani náhodou, spíš s nějakým průměrem z drogerie.

  • dobré krytí
  • zvýrazňuje póry
  • málo odstínů
  • slabá trvanlivost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2013 14:52:28

Původně to býval bezkonkurenční make-up. Nejsvětlejší odstín Opal býval neutrální, s lehkým žlutým podtónem, ale velmi světlý. Asi před třemi lety se situace změnila. Nejsvětlejší odstín je o moc tmavší než v první verzi, je tekutější, je oranžový a navíc oxiduje během dne do stále tmavší barvy! Naprosto nenositelný odstín, rozhodně ne pro bledule (ale pravdou je, že spoustě českých žen nevadí chodit s oranžovým obličejem, jak vidno v ulicích) Ani krycí schopnost nedosahuje původní verze výrobku. Bohužel pokud je nějaký produkt kvalitní, dlouho v dané podobě nevydrží. Škoda, býval to nejlepší make-up, ale to už dlouho neplatí. Na českém trhu chybí teplé světlé a hlavně nositelné make-upy. Estee Lauder se v nejsvětlejších odstínech také inovovala a ztmavila, tudíž je nenositelná taktéž :(

  • původní verze stačilo minimum, zřejmě proto "inovace"
  • pouze původní verze, když make-up začínal, byla skvostná
  • ostatní odstíny nepřicházejí pro bledou pleť v úvahu
  • oranžový, nenositelný odstín v nejsvětlejší verzi
  • nejsvětlejší odstín je příliš tmavý
  • rozhodně nedosahuje původních kvalit výrobku
  • dnes řadím k nejhorším make-upům na trhu
  • inovovaná verze zanáší póry a vytváří masku


Tento make-up používám hodně let. Je super. Moc mě mrzí, když ho někdo haní, a tak doporučuji dodržovat následující zásady pro opravdu bezchybnou pleť: 1. Nezapomeňte vždy lahvičku před použitím protřepat! 2. Nejlépe vypadá, pokud použijete silikonovou podkladovou bázi. Pak nezvýrazňuje vrásky ani póry, jak občas holky píší. 3. Zkuste použít tvářenku. Je to nejvíc krycí, dlouhotrvající a zároveň přirozený make-up. Vypadá skvěle i na fotkách.

  • Dokonalá pleť.
  • Skvěle krycí.
  • Nic.


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2014 23:21:56

Makeup nádherně kryje, ale mou - jinak suchou pleť - změní po pár hodinách v umaštěný papír od sekaný. Já tomu nerozumím, nikdy se mi to s jiným makeupem nestalo, ale lesknu se jak psí kulky už po 2-3 hodinách, což mě velmi mrzí. A to ho přepudruji fixačním pudrem po nanesení a během dne tak 3 krát :( Nebýt tohoto, koupím znovu. Také se hodně otírá na oblečení. Avšak, jeho krycí schopnost je výtečná, pěkně se roztírá a nedělá efekt masky, zakryl mi i jizvičky po akné a ekzém :))

  • zakryje jizvičky i fleky
  • nedělá efekt masky
  • krytí
  • výdrž
  • fleky na oblečení i telefonu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento make-up je mým favoritem mezi všemi make-upy, je bezkonkurenčí. Vyzkoušela jsem velice mnoho make-upů od Max Factor, Dermacol až po Chanel, Dior, Querlain, Elizabeth Arden apod. , ale tento prostě vyhrává na plné čáře. Jeho hlavní předností je krytí, kryje opravdu dobře a po dobrém rozetření nedělá absolutně žádný efekt masky. Konzistence perfektní, dobře se roztírá. Stačí jen kapka o velikosti maličkého hrášku. při práci mi vždy vydržel opravdu 8 hodini v létě a parnu, tam chce cca po 10 hodinách trošku přepudrovat, srovnala bych jej už snad jen se značkou MAC, která taktéž perfektně kryje bez efektu masky. Tento výrobek si kupuji pravidelně, splňuje všechna má očekávání.

  • velmi dobrá konzistence
  • dlouho vydrží i skoro celý den
  • velmi dobře kryje
  • bezkonkurenční
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:18:05

Veľmi príjemný make-up z lekárne. Na výber je len pár odtieňov čo je trochu škoda, ale vie si nájsť aj pomerne svetlá pleť. Má neskutočne výborné krytie, preto je v hodný pre aj pre aknóznu a problematickú pleť. Výdrž je tiež výborná, avšak mne nesadol odtieň, preto používam len zriedkavo, navyše už nepotrebujem extra krycí make-up, ale patrí stále k tým najlepím z mojej zbierky.

  • - krytie
  • - výdrž
  • - odtiene
  • - dostupnosť
  • - cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MAC Face and Body Foundation

4.1 78% 11 recenzí

Hůře hodnocené