Dermacol Make-up Cover recenze a zkušenosti

Krémový makeup Dermacol Make-up Cover
Krémový makeup Dermacol Make-up Cover - obrázek 1
Krémový makeup Dermacol Make-up Cover - obrázek 2
Krémový makeup Dermacol Make-up Cover - obrázek 3
5 4.3 134
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 134 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Make-up Cover

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.3.2012 16:56:00

Dermacol moc nemusím, ale tenhle výrobek musím pochválit. Úplně úžasně kryje - a to všechno!! Dá se použít na kruhy pod očima, k zakrytí pupínku - a je voděodolný. Dlouho vám vydrží, protože má opravdu hodně krycího pigmentu, tak ho stačí použít maličko. Bohužel balení není moc domyšlené, tuba je furt opatlaná, lepší by byla pumpička.

  • nízká cena
  • bezvadně kryje
  • balení v tubě


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.3.2012 17:15:13

Jednoznačně nejlépe krycí make-up, zakryje opravdu téměř vše. Hodí se spíše jako korektor, protože jako make-up je příliš hutný a má tendenci vytvářet na obličeji masku. Vytkla bych mu jen jeho malou výdrž na pleti - na mé pleti se otírá a nevydrží dlouho (jakoby stéká). Pro lepší výdrž je dobré ho smíchat se svým oblíbeným make-upem, tak to praktikuji já a jsem spokojená.

  • vysoká pigmentace
  • SPF 30
  • krytí
  • cena
  • výdrž
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2012 18:14:22

Make-up, který je výborný, když se použije jako korektor. Při použití na celý obličej je extrémně maskoidní, ale jako korektor k nezaplacení. Kryje všechno i kruhy pod očima, na které je ale třeba nanést jen hodně slabou vrstvičku a hodně dobře rozetřít. Je hutný, takže při větším nánosů zalízá do vrásek a jde hodně vidět. Řekla bych, že je i voděodolný. Díky velké pigmentaci vydrží snad donekonečna, ale zlatý obal se hned oloupe.

  • Výborné krytí
  • Nízká cena
  • Dlouhá výdrž
  • Žádné zásadní


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Skvělý jako korektor i make-up, opravdu stačí malé množství a nedokonalosti jsou zakryty. Na pleti vydrží (voděodolnost) a neleskne se. Zlatý obal je ovšem hned "zapatlaný", tudíž bych asi uvítala inovaci. Jinak jsem velmi spokojená a po spotřebování zas koupím.

  • Cenová dostupnost
  • K aplikaci stačí malé množství
  • Obal


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento produkt kupuji již několik let. Používám však pouze jako korektor, po celém obličeji dělá hutný efekt masky. Jako korektor nepřekonatelý, zamaskuje i tmavé kruhy pod očima - což já konkrétně velmi oceňuji. Jen při nanesení silnější vrstvy rád zalézá do vrásek. Nevyhovuje mi obal - ne vždy se podaří vytlačit správné množství a pak je celá tuba upatlaná. Řeším to ale poslední dobou vymáčknutím do prázdného kelímku od jiného krému.

  • bezvadně kryje
  • jako make-up dělá efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Výborný produkt, používám ho jako korektor a nemá konkurenci. V případě, že se dobře zpracuje, tak se dá použít i jako make-up-ale musí se opravdu precizně "zpracovat" na obličeji, jinak vytvoří masku.

  • Krycí schopnost
  • Poměrně široká škála odstínů
  • Nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 08:23:54

Výborně krycí makeup, který používám spíše jen jako korektor. Zakryje snad cokoliv. Při použití na celý obličej, působí spíše jako maska. I když je ho malá tubička, tak vydrží snad věky.

  • vysoké krytí
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 09:58:47

Make up / korektor je opravdu hodně krycí. Zkoušela jsem si ho dát na celý obličej. I když jsem si dala jen trošičku a dobře ho rozetřela, stejnak mi přišlo, že je make up až moc vidět. Po pár hodinách jsem měla pocit, že se make up roztéká a teče. To je naštěstí jen pocit. Konzistenci bych přirovnala k dětskému krému Aviril. Nyní si make up míchám s make upem od Make Up Forever High Definition a tak jsem ještě více zdokonalila dokonalý make up :D Jako korektor určitě doporučuji. Dokáže taky krásně zesvětlit odstín make upu. A dokonce i zamaskovat obočí.

  • krycí schopnost
  • cena
  • dlouhodobá výdrž
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 15:59:36

Jednoznačně nejlepší korektor v dané cenové kategorii. Velmi mě překvapil, krytím se vyrovná Dermablendu či jiným dražším make-pům. Skvělý produkt, velký výběr odstínu, což je plus.

  • skvěle kryje
  • velký výběr odstínů
  • cena
  • obal se po čase loupe


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 17:09:47

Make up je dost hutný, vhodný spíše jako lokální zakrytí. Na celý obličej by mohl působit jako maska. Při použití na celý obličej bych doporučovala dát chvilku na topení.

  • krytí
  • cena
  • výdž
  • při použitím na celý obličej působí jako maska


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 19:46:05

skvělý korektor na ty nejhorší pupínky! zamaskuje opravdu to, co si myslíte že ani zamaskovat nepůjde. nedoporučuji jako make up, vytváří masku, zalézá do pórů a tvář se pak hodně leskne. Jako korektor je však nenahraditelný. vytkla bych nanášení, vyteče vždy více než potřebujete a tubička je tak stále opatlaná

  • cena
  • krycí efekt
  • balení


Další recenze od 13.3.2012 17:01:57

Nejlepší krycí korektor/make up jaký jsem kdy měla. Zakryje opravdu všechno. Co se bohužel nepovedlo jsou odstíny, které nesedí mé barvě pleti. Při nanášení na větší plochu může vzniknout efekt masky. Vhodný na normální pokožku- doporučuji používat bází

  • obrovská krycí schopnost
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 17:38:18

Jako make-up bych ho nedoporučovala, protože vytváří na pleti hroznou masku a navíc hodně vysušuje. Každopádně jako korektor je vynikající. Zakryje úplně všechno včetně těch největších boláků a strupů, na tváři dlouho vydrží (po zapudrování) a cena je velmi příjemná (navíc při použití pouze jako korektor vydrží hodně dlouho).

  • Cena
  • Vysoká krycí schopnost
  • Dlouhá výdrž
  • Špatná dostupnost některých odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 23:02:35

Vysoce krycí make-up, zakryje asi úplně všechno. Nejspíš je lepší používat ho jako korektor, protože při nanesení na celý obličej pak někdy vypadáte jako maska. Nenosila bych ho na běžné denní nošení. Osobně jsem si ho nanesla na celý obličej jen, když jsem šla někam na party. Ale je těžké si ho opravdu dobře nanést, pokud to zvládnete, tak budete mít obličej úplně bez chybičky. Myslím, že na obalu psali, že se používal v televizi při natáčeních atd.

  • vysoké krycí schopnosti
  • špatný obal který se rychle upatlá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.3.2012 09:20:09

Nádherně luxusní zlaté balení mi evokuje luxusní kosmetické značky, přitom cena je velmi nízká. Výborná výdrž a pigmentace, vetšina ho používá jako korektor, ale já si ho přimíchávám k make-upu a jsem nadmíru spokojená, skvěle kryje a při výběru správného odstínu a použití malého množství vypadá dobře.

  • cena
  • kvalita
  • luxusní balení
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 14:20:07

Super krycí make-up vhodný jak k lokální korekci pupínků, kruhů a dalších nedokonalostí, ale také na celý obličej - zde všaj doporučuji použít i bázi, zvláště u sušší pleti, protože než jej stihnete zapracovat, tak se vám vcucne. Je bezvadný jako fotomakeup, jelikož zakryje opravdu hodně a pleť tak pěkně sjednotí a připraví k dalšímu stínování. S odhadem odstínu je to horší, protože v drogerii je dostupných pouze pár odstínů. Já jsem objednávala z internetu a odstín perfektně trefila na základě zdejších diskuzí a fotek vložených ostatními uživatelkami. Tuba je pěkná, ale vylézá z ní samovolně větší množství makeupu,než bych chtěla. Na celý obličej stačí opravdu miniaturní množství. Je vysoce pigmentovaný.

  • kryje všechno
  • vysoce pigmentovaný
  • nízká cena
  • široké použití
  • samovolně vytéká z tuby - je přeplněná


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 15:29:18

Dermacol Make-up Cover považuji za jeden z nejlepších korektorů. Zakryje téměř všechny nedostatky, dobře se roztírá, po aplikaci vypadá přirozeně a drží na místě celý den. Sušší pleti by nemuselo vyhovovat jeho hutnější složení.

  • skvěle kryje
  • velký výběr odstínů
  • cena
  • kvalita obalu
  • není vhodný na suchá místa


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 23:22:15

Skutečně legendární výrobek a všichni dobře víme proč. Je to skvělý korektor, který skryje opravdu hodně, i když zázraky s pletí bohužel nedokáže. Na celý obličej se snad ani použít nedá. Obsah tuby vydrží věky. To balení je právě docela nepraktické, tuba může i prasknout. Na druhou stranu je takové nevšední.

  • perfektní krycí schopnost
  • cena
  • obal
  • horší dostupnost některých odstínů


Další recenze od 22.3.2012 09:14:22

Na základě chvály na tento make-up jsem si ho i já pořídila. A musím dát zapravdu, že má výborné krycí schopnosti. Používám jej však pouze lokálně jako korektor. Stačí opravdu malé množství a nedokonalosti jsou skryty. V poměru množství, kvality a ceny je nepřekonatelný. Trochu mi vadí jeho hutnost. Těm, které mají sušší pleť rozhodně doporučuji nanést před použitím hydratační krém.

  • cena
  • kvalita
  • vysoce krycí schoponost
  • špatně dostopný v kamenných obchodech
  • hutnost


Další recenze od 22.3.2012 16:50:17

Jeden z mých oblíbených produktů. Používám ho jako korektor, kryje opravdu báječně. Také škála odstínů je celkem široká, tudíž seženu odstín i pro svou světlou pleť. A vydrží věčnost. Obal sice není příliš praktický, ale obsah jsem vytlačila do dózičky od krému a to mi vyhovuje. Můžu doporučit.

  • krytí
  • cena
  • výdrž
  • nepraktický obal


Další recenze od 10.4.2012 16:50:16

Proslulý make-up cover používám jako většina holek pouze jako lokální korektor. Krytí je opravdu maximální a i jako bledule si z velké nabídky odstínů vyberu ten, který mi perfektně sedí (208). Je voděodoný, takže vydrží celý den. Ubývá skutečně málo, většinou si jen lehce "ťupnu" prstem do víčka a stačí mi to na zakrytí nedokonalostí. Nedoporučuji používat jako make-up na celý obličej, protože vytváří vzhled masky. Jediné minus vidím v obalu. Tuba se rychle zprohýbá a oškrábě a navíc mi produkt občas samovolně vytéká...

  • výběr odstínů
  • vysoké krytí
  • výdrž
  • nízká cena
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nejdříve jsem si koupila jeden v drogérii, ale i ten nejsvětlejší odstín co tam byl, byl moc tmavý. Pak přes net dokoupila další odstíny a fakt zakryje snad vše, jen zalézá do vrásek tak s tím opatrně. Doporučuji použít k tomu fixační pudr ještě. Já vždy z něj trošku přimíchám do jiného make-upu který zrovna chci použít. Masku to nevytvoří a hezky zakryje a sjednotí pleť =)

  • cena
  • vysoce krycí
  • voděodolný
  • balení
  • v kamenném obchodě většinou tak 3 tmavší odstíny
  • jako make-up nevhodný


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2012 19:09:15

Tento make-up většina používá jako korektor. Je opravdu velmi hutný takže je výhodnější ho používat pouze lokálně. Avšak při opravdu malé vrstvě se může použít i na celý obličej. Jeho opravdová výhoda/nevýhoda je to že má velké množství odstínů avšak ve většině prodejnách naleznete pouze 3 odstíny.

  • velká škála odstínů
  • krycí schopnost
  • v obchodě mají vetšinou jen 3 odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2012 07:44:56

Koupím znovu, ale kdy to bude, to nevím, jelikož ho mám už více jak rok doma a nejsem ani v půlce! Dlouhá výdrž, stačí maličko a zakryje snad i celou Evropu. Určitě nepoužívat jako make up jinam než do divadla, ale jako korektor je bezkonkurenční. Chtěla jsem napsat, že mají malý výběr odstínů, ale podle jejich stránek malý není, jen nejsou všechny dostupné v drogérii, aspoň já jich tolik nikdy pokopě neviděla.

  • výdrž
  • bezkonkurenční krytí
  • cena
  • použití jako make upu - efekt masky zaručený
  • nepraktická tuba


Další recenze od 15.4.2012 11:39:48

Používám jen tenhle několik let. Je s ním více práce co se týká dobrého rozetření,protože je hustý, ale perfektně kryje. Jiný tak dobře krycí make upe neznam, který vydrží klidně i rok aktivního používání. Nepraktická je tuba,jediná negativní věc. Pro mě best a kupuji pořád!

  • Extrémně krycí
  • Vydrží dlouho - cca 1 rok
  • Cena přijatelná
  • Velmi hustý
  • V obchodech k dostání málo odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.4.2012 17:40:15

Make-up jsem si koupila, pže. jsem na něj slyšela hodně dobré hodnocení. K sehnání je téměř v každí drogérce, ale byl teda uplně dole schovaný a k dostání jen 3 odstíny, tak jsem popadla nejsvětlejší a doufala, že bude ok. K mému překvapení barevně sedí perfektně a je naprosto nenahraditelný. Používám ho spíše jako korektor, zakryje všechny nedostatky. Několikrát mě zachránil, kdy jsem po celonočních oslavách potřebovala vypadat jako člověk a ne jako smrt. Stačí ho opravdu maličko a to balí by mohlo být lepší, ale dá se. Doporučuji používat na bázi.

  • hodně dobře kryje
  • stačí ho opravdu maličko a balení dlouho vydrží
  • cena
  • vydrží celý den
  • trochu zvláštně voní
  • na celém obličeji bude působit hodně nepřirozeně


Další recenze od 6.5.2012 14:48:31

Jestli s něčím jsem spokojená, tak jednoznačně s tímhle výrobkem. Je to můj mini pomocník při nedostatcích pleti. Kruhy pod očima zakryje perfektně stejně jako všechny nedostatky na mé pleti. :)¨ Jestli se do něčeho vyplatí investovat, tak určitě do tohoto make-upu. Na celý obličej mi nepřijde vhodný, jelikož tvoří poté efekt masky (viz článek zde: http://c-decorative.blogspot.com/2012/04/dermacol-make-up-cover.html ). Vysušuje pleť, ale na druhou stranu ji dobře kryje, takže, co očekávat. Vlastním ten nejsvětlejší odstín a rada bledulkám; Chcete-li vypadat jako bílá stěna, pak určitě kupujte tento odstín 208. :D Né.. opravdu, investujte do těch tmavších odstínů, sama jsem dost bledá, ale tedy, tohle je jak tmavší bílá barva zbarvená do béžova. :) Spokojenost na 100%!! :D

  • ta nejvyšší krycí schopnost
  • hutná konzistence
  • velmi dobrá cena
  • dostatečné množství
  • krásné balení
  • vysušuje
  • světlý odstín je skoro bílá barva :-D


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.5.2012 17:12:35

Nejlepší krycí make-up co jsem zatím, měla, pro někoho až možná příliš hutný. Kdo potřebuje zakrýt nedokonalosti, nic lepšího a levnějšího nenajde. Jen jak už holky zminovali, obal je velice ubohý, stačí pár dní a je celý ošoupaný a opatlaný, často se protrhne a make-up vytéká ven, takže toto jediné bych vylepšila.

  • kryje
  • zmatňuje
  • vydrží
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.5.2012 20:15:48

Nejlepší věcička na mé kruhy pod očima, které se mi zatím nepodařilo zakrýt ničím. Jako většina jej používám také jako korektor a nemá konkurenci, zakryje vše a opravdu dlouho vydrží. Stačí ho opravdu maličko, jen je potřeba ho pořádně zapracovat. Balení mi zatím nijak nevadí, protože i když jej používám už téměř měsíc, tubu jsem zmáčknout zatím nepotřebovala.

  • cena
  • krycí schopnost
  • velká škála odstínu
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.5.2012 21:31:33

Já si ho koupila na krytí pih, bohužel jsem sehnala pouze tmavší odstín takže jej míchám s krémem a rozdíl není tolik zřetelný. Pihy mi sice úplně nezakryje, prosvítají ale alespoň je zesvětlí. Co se mi nelíbí, tak to jsou nevzhledné šupinky ( hlavně na nose), které se mi po aplikaci vytvoří. Jinak si myslím že za tu cenu je to super krycí make up.

  • krytí
  • balení dlouho vydrží
  • cena
  • šupinky na sušších místech
  • může působit jako maska


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.5.2012 23:56:03

Super make-up, který je ale vhodný spíš jako korektor. Při nanesení na celý obličej dělá efekt masky. Pěkně zakryje nedostatky pleti a vydrží celý den bez zalézání do vrásek. Líbí se mi široká nabídka odstínů, ale je problém sehnat hlavně ty světlejší.

  • Cena
  • krytí
  • výdrž
  • výběr odstínů
  • obal se loupe
  • problém sehnat světlejší odstíny


Další recenze od 23.5.2012 10:30:01

Super na opravdové zakrytí, kruhy pod očima atd..., jen je nutné pod dát hydratační nebo mastný krém a nebo bázi, trochu vysušuje a leze malinko do vrasek ale nic hrozného :)Obal by mohl byt lepší, odlupuje se z nej to zlaté, a nekdy i na konci u hrdla praskne.

  • naprosto zakryje
  • velice levný
  • vydrží i na rok
  • obal
  • vetší dostupnost odstínů pouze na internetu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.6.2012 19:10:42

Používám ho jako korektor a je opravdu skvělý. Zakryje všechno, dlouho vydrží, je hodně hutný a na zakrytí nedokonalostí ho stačí velmi málo. Oceňuji i výběr odstínů, 208 mi v zimě krásně sedí. Vytkla bych jen balení v tubě, ze které mi vždy vyteče víc než potřebuju a je škoda, že se samotný nedá použít jako make up - vytváří masku.

  • Cena
  • Odstíny
  • Krytí
  • Dostupnost
  • Jako make-up tvoří masku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 13:06:41

Za mě je toto bohužel nepoužitelná věc. Jako make-up působí už zdáli jako maska a pod oči bych si netroufla něco tak hutného dát a pleť pod tím dusit. Navíc zalézá i do jemných linek, které má každý. Na pupínky zase použití tak krémového make-upu není dostačující. Moc tedy nevím, k čemu je dobrý a chválu na něj nechápu, přece bezproblémová pleť toto nepotřebuje a problémovou mazat něčím za stovku bych se bála. Nehledě na to, že by se pak na ulici lidé báli mně.

  • výběr odstínů
  • nepřirozená maska


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2012 16:38:09

Mám odstím 213. Není to přesně můj odstín, ale na zakrytí drobných nedostatků to stačí. V drogerii byl hrozně malý výběr na stránkách mají daleko více odstínů. Docela težko se roztírá, takže na celý obličej bych ho asi nepoužívala. Při použití na pleťový krém se snad ani pořádně rozetřít nedá. Make-up stéká, dělá fleky a mapy na obličeji. Doporučuji spíš jako korektor. Je hodně pigmentový takže stačí opravdu maličko. Je voděodolný, možná až moc. Kápl mi do umyvadla a nešlo to dostat dolů. Vytkla bych mu snad jen obal, který je neustále opatlaný, při větším stisku vyteče zbytečně moc make-upu.

  • Dobře kryje
  • Cena
  • Voděodolnost
  • Výdrž
  • Omezený výběr odstínů v drogerii
  • Balení v tubě
  • Nelze použít na celý obličej a s podkladovým krémem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2012 17:32:10

Dermacol mám všeobecně jako značku ráda a tento make up je naprosto skvělý. Používám ho ale jen jako korektor, protože hodně kryje a nechci vypadat jako maska, ale jinak splňuje všechno co slibuje. Korektory, které jsou k maskování určené na něj určitě nemají. Kryje bezvadně, na výběr je mnoho odstínů a dlouho vydrží za tu cenu perfektní pomocník, který by neměl nikomu chybět v kosmetické taštičce :)

  • Krytí
  • Cena
  • Poměrně velká škála odstínů
  • Krémová konzistence
  • Dlouhá výdrž
  • Balení se časem olupuje


Další recenze od 26.6.2012 17:37:42

Je tuhý a perfektně kryje jakékoliv nedostatky, musí být však ve shodě s barvou vaší pleti. Vydrží doteky i pocení. Nedráždí pokožku, ale jelikož kryje opravdu maximálně, přestala jsem ho využívat, protože mám problémy s ucpáváním poru a dermatoložka mi doporučila speciální a hojivý a jemný , který nejenže neucpává ale dokonce hojí, tak jsem tenhle vydařený výrobek bohužel příliš nevyužila. Jinak jsem s výrobkem spokojena a mohu doporučit. :)

  • krytí
  • při zavírání tuby vše upatlané
  • ucpává pory


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Vždycky jsem měla problém s příšerně tmavě fialovými kruhy pod očima. Nic mi je nedokázalo zakrýt. (A k tomu jsem hrozná bledule) Až když jsem si koupila Make up cover od Dermacolu, stal se zázrak. Stačila malinká ''ťupka'' a moje kruhy pod očima zmizely. S množstvím se musí opravdu šetřit, protože množství na jeden kruh, které jsem poprvé odhadla, mi vystačilo na celou půlku tváře : D Ale jako make up je moc hutný. Nejlepší je jako korektor - v tom je dokonalý : ) Teda až na jedno mínus - hrozně zalézá do vrásek. Ale taky mě moc potěšilo, že výrobci mysleli i na bledule a odstín 208 mi perfektně sedí : ) Jinak pokud chcete ''důkaz místo slibů'' tak na svém blogu mám fotky jak to vypadá před a po : ) A najdete tam taky odkaz na tip jak nemít korektor ve vráskách : ) http://simply-cheaply.blogspot.cz/2012/06/dermacol-make-up-cover.html

  • dokonalé krytí
  • výdrž
  • cena
  • odstín 208 pro Sněhurky : )
  • zalézá do vrásek


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.7.2012 11:28:17

Tak tento makeup, to je opravdu hard krytí. Podle mě by se to mělo jmenovat korektor, ten název neznalé věci musí mást. Při představě, že by si to někdo aplikoval na celý obličej... opravdu kryje strašně moc. Nebyla jsem s ním ale vůbec spokojená, protože absolutně nezvládá a ještě zvýrazňuje povrchové nedokonalosti pleti, tzn. že se musí dát jen na hladkou pleť, aby to vypadlo dobře, pak ale jaký je tedy jeho účel. Hojící se akné apod. stokrát zvýrazní. Navíc ani na pleti dlouho nevydrží, pokud se pleť časem zamastí, korektor vypadá strašně nebo je úplně pryč, případně zflekatí. Za mě 0 bodů.

  • žádná
  • maska
  • malá výdrž
  • nelze aplikovat na nerovný povrch pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento výrobek jsem si koupila po přečtení recenzí a jsem naprosto spokojená. Asi jako většina ho používám pouze jako korektor k zakrytí pupínků a různých skvrn. Velmi dobře kryje, má dobrou výdrž a taky oceňuju voděodolnost. Používám ho už asi 3 roky a lepší korektor jsem nenašla.

  • odstíny pro velmi světlou pleť
  • cena
  • krytí
  • nepraktický uzávěr obalu


věk
45-54

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2012 12:06:26

Skvěle kryje- vše!! ! Žádný make-up ani s vyšším krytím ho nenahradí. V tenké vrstvě lze použít i na celý obličej, jinak místně. Pak stačí jen zapudrovat. Vydrží tak 6-8 hodin a to jsem zvyklá si na obličej sahat. Balení není špatné, možná by byla lepší pumpička. A vydrží snad na věky, protože se bere úplně maličko.

  • krytí
  • balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 12:27:17

Na tenhle výrobek jsem se moc těšila, četla jsem, že Dermacol Filmstudio Barrandov vyvinulo tenhle extrémně krycí make up pro potřeby USA filmových maskérů. Nechce se mi moc věřit, že by v USA neměli vynikající krycí make upy, ale dobře. Přesně jsem čekala, že slečny budou psát, že vypadá jako maska a že se hodí pouze jako korektor. Upřímně, pokud si dáte množství, na které je každý zvyklý, nejspíš se to stane. Já si ale přečetla 'příbalový leták' a věděla jsem, že stačí opravdu minimální množství, proto jsem schopná ho nosit i přes den, jako make up a naprosto mi vyhovuje. Mezi mínusy bohužel patří, že lehce zviditelňuje póry. A ta tuba, to je zlo.

  • perfektní krytí
  • make up nelze spotřebovat
  • nízká cena
  • NEVYPADÁ jako maska při rozumné aplikaci
  • lehce zvýrazněné póry
  • problémovější odličování
  • příšerné balení
  • málo dostupných odstínů v drogeriích


Výborný výrobek. Spoustu z vás tu píštete, že jako make-up dělá efekt masky, není to pravda. Já používám hydratační krém (Bioderma), bázi pod make-up (Dermacol) a pak nanáším slabou vrstvu "Dermacol Make-up Cover" a zafixuji to "Dermacol Invisible fixing powder" a musím říct, že když to do té pleti zapracujete a přidáte trochu tvářenky a bronzeru, tak jako maska vypadat nebudete :) Ale výrobek je perfektní, co se týče odstínů, tak s tím problém nemám, jelikož můj odstín jsem našla zatím v každé drogerii jako je Schlecker, DM nebo Rossmann za velice přívětivé ceny :)

  • Krytí
  • Voděodolnost
  • Ochranný faktor 30
  • Výdrž
  • Pigmentace
  • Cena
  • Dostupnost
  • Časem se poničí obal :(


Další recenze od 14.8.2012 13:13:35

Dermacol Maku-up cover mám doma jako spíš takovou nouzovku, téměř ho nepoužívám a když už, tak jako korektor. Jako make-up si ho moc dobře nedokážu představit, je moc hutný, ale pro ty, kteří mají opravdu problémovou pleť a potřebují maskovat, tak si myslím, že tohle je super věcička. Je za dobrou cenu, má spoustu odstínu a je to česká kosmetika. Jediná výtka je obal, ten je nepraktický, ta tuba se brzy poničí.

  • krytí
  • odstíny
  • cena
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up si asi už znovu nekoupím, jelikož mi vydrží asi až do konce života :-D Původně jsem si ho koupila místo korektoru (četla jsem, že velice dobře kryje i boláky od akné), no ale jako korektor se mi moc neosvědčil - ty moje jizvičky a červené fleky nezakryje :-( Nicméně používala jsem ho pomocí korekčního štětečku a vysloveně jsem štětečkem jenom do tubičky ďubla - no a i takové malé množství mi zakrylo prakticky jednu stranu tváře! Takže i malé množství zakryje opravdu velkou plochu. Nicméně mám pocit, že do teplejšího počasí se moc nehodil, protože jsem po tom měla tváře trošku osypané.

  • stačí opravdu malé množství
  • jizvy a fleky po akné mi nezakryje
  • nevhodný při teplejším počasí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.8.2012 12:15:20

Používám ho příležitostně jako korektor - jako makeup na celý obličej si to vůbec nedokážu představit. Je opravdu hodně krycí a také velmi hutný a i velmi malé množství vám zakryje hodně. Zalézá do vrásek takže je třeba ho dobře "zapracovat" do pleti aby nebyl tak nápadný. Jinak žádné nedostatky nemá, pokud mi vůbec někdy dojde klidně si koupím další.

  • krytí
  • dostupnost
  • cena
  • stačí ho malé množství
  • vydrží dlouho
  • vysušuje
  • zalézá do vrásek


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2012 17:54:15

Super make up k zakrytí nedostatků. Zakoupila jsem nejsvětlejší odstín, který je opravdu až bílý.. Je hutný, krycí... Jako normální make up bych jej určitě nepoužila, preferuji spíše lehčí.. A tak jej využívám pouze jako korektor na zimu.. Nevýhodou je špatní dostupnost, běžně v drogériích lze zakoupit pouze 3 odstíny :/

  • krycí schopnost
  • cena
  • výdrž
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Kupovala jsem ho díky hodně dobrým recenzí. Za mě ale jedním slovem hrůza. Je moc hustý, špatné odstíny, dělá masku, a hlavně má hrozně špatný balení. Kdyby byl někde taky k sehnání v obchodě i ve světlých barvách a ne pouze v barvách tmavých, asi bych mu dala šanci znovu. Ale protože se všude vyskytují jen 3 odstíny, kašlu na to, sehnala jsem lepší korektor.

  • vydrží dlouho
  • hodně krycí-až ale je z toho maska takže částěčně i -
  • cena
  • špatná dostupnost
  • hrozně špatné, hrozné a přímo strašné balení !!!


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2012 22:07:44

Make-up Cover bych označila za malý zázrak! Hledala jsem nějaký silně krycí korektor na modřiny pod očima (po operaci nosu), protože moje dosavadní korektory si s nima nedokázaly poradit. Na základě zdejších recenzí jsem si dnes koupila tento make-up a dobře jsem udělala. Stačilo pár ťupek a modřiny jsou vidět fakt jen minimálně. Sice nezakryje úplně na 100%, ale oproti těm ostatním korektorům je krytí minimálně 3x lepší! Konzistence je trochu hutnější, ale žádný extrém to není a na pleti je příjemný. Jako make-up na celý obličej jsem ho nezkoušela, ale když se použije malé množství a dobře nanese, myslím že nebude problém. Určitě ho vyzkouším a použiju na nějakou akci, když budu chtít vypadat opravdu bezchybně. Akorát musím dát za pravdu, že rád zalézá do vrásek a zvýrazňuje i ty, které jinak vůbec nejsou vidět. Ale nějaké ty triky by třeba mohly pomoct. Taky je pravda, že v kamenných obchodech mají velmi malý výběr odstínů a zrovna ty nejtmavší, tak jsem musela koupit 213, který ještě jakžtakž k mé pleti sedí. Mám v plánu objednat světlejší odstín. Doufám, že na ty modřiny ho už brzy nebudu potřebovat, ale tento produkt se určitě zařadí mezi moje stálice :-)

  • vysoké krytí
  • cena
  • zalézá do vrásek
  • omezený výběr odstínů v kamenných obchodech


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.10.2012 08:37:11

Jak dlouho jsem hledala přesně takový krycí make-up! :) Konečně jsem narazila na ten správný! Zakryje opravdu všechno. Míchám ho sice s jiným make-upem, ale i tak zakryje veškeré nedokonalosti - pupínky, jizvy, pihy, ... Navíc je matující (nebo alespoň já po něm nemám mastnou pleť) a je kompaktní. Prostě jsem si ho zamilovala. :)

  • Úplné krytí
  • Nemastí
  • Praktické balení
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.10.2012 03:33:16

Fantasticky kryje, úžasně dlouho vydrží a zvýší sebevědomí o kilometry, má-li člověk problém s pigmentovými skvrnami :) Vyzkoušela jsem opravdu hodně různých make-upů a vždy mě zajímalo ponejvíce krytí, a tento je jednoznačně nejlepší (možná snad ještě s vichy - dermablend)

  • Krytí
  • Výdrž (klidně i dva dny!)
  • Cena
  • Množství odstínů
  • Poměrně hutný (může být problematický pro suchou pleť)
  • Ach to balení!!!


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2012 16:48:18

Je výborný, suprově kryje. Používám ho jako korektor na nedokonalosti pleti, na rozjasnění očního okolí atp., protože při nanesení na celý obličej vypadá jako maska. Je to nejlepší korektor, jaký jsem kdy měla a všem ho doporučuji. Jedinné, co mě štve je, že se zlatá vrstva na tubičce olupuje a balení pak vypadá nevzhledně. Na hlavní funkci to však nemá vůbec vliv ;) Zvolila jsem si spíše světlejší odstín.

  • výborně kryje
  • nízká cena
  • obal


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2012 13:09:06

Dneska jsem konečně sehnala v malé drogerii Teta, kde měli i světlé odstíny. Koupila jsem si 210, možná mohl být 209, ale ten neměli. Poslední dobou mě hodně trápí silné akné a tenhle makeup ho jedním máznutím luxusně zakryl, tvář je jako bych žádné akné neměla. Vydrží fakt dlouho. Jediný problém je sehnat odstíny. Ale už vím, kam na ně.

  • výborné krytí
  • odolný
  • vydrží hodně dlouho
  • dostupnost odstínů


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.11.2012 00:42:48

Perfektní korektor, který vydrží na tváři snad všechno. Sice kvůli své výdrži vysušuje, ale to je většinou na těch zakrytých místech jedině dobře :) Mám ho odmáčknuto do kelímku z parfumerie, protože obal je hodně naplněný a má tendenci se pořád sám vymačkávat. Myslím, že mi vydrží sto let. Můj odstín je 209, než jsem se s ním naučila pracovat, pár dní to trvalo. podstatné je vybrat si odstín podobný makeupu, který používáme (např. béžový), než pleti (třeba narůžovělá), protože dohromady to nesmí působit flekatě.

  • výborně kryje
  • skvělý jako korektor
  • jako makeup není použitelný, určitě ne na místy sušší pleť


Další recenze od 4.12.2012 14:45:20

Tento make-up som si kúpila hlavne kvôli sľubovanému krytiu a vodeodolnosti, keďže Aknecolor sa mi veľmi zmýval. Síce som sa úplne dokonalo netrafila do odtieňa, väčšinu môjho hrozného akné mi zakryje, takže z tejto strany spokojnosť, ale nepoužívam ho pod oči lebo mi ho tam strašne vidno. Čo sa týka vodeodolnosti, tu som troška sklamaná. Aj keď sa vodou nezmyje úplne celý, myslím si, že vodeodolný by mohol byť viac. Výdrž na tvári je myslím fajn a takisto aj balenia, keďže ho stačí dať veľmi málo. Je lepšie ho dávať vo veľmi malom množstve len na miesta, ktoré chcete zakryť, lebo keď som si ho dala na celú tvár alebo proste viac, vyzeralo to ako maska. Odporúčam, len sa s tým treba naučiť pracovať.

  • super cena
  • dlho vydrží
  • dobre sa rozotiera
  • veľký výber odtieňov
  • pekne kryje akné
  • nie je veľmi vodeodolný
  • pri veľkom množstve alebo na celej tvári vytvára masku
  • pod očami ho veľmi vidno


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2012 22:59:09

Od té doby, co jsem si ho koupila, ho nevydám z ruky. Může to být ale i tím, že jsem na něj zvyklá, avšak to si nemyslím, jelikož mám problematičtější pleť /trochu akné a načervenalou tvář. Kryje krásně (ale co si budeme nalhávat, uhry nezakryje nic, to by toho make upu bylo moc a kdo by to potom chtěl )Opravdu stačí nanést málo a přetřít jej pudrem a hned se jde do toho světa lépe :) Make up se dá sehnat v širokém výběru odstínů, ale to jen na internetu, v drogérii mají většinou 3 odstíny tohoto make-upu. Avšak mě na tomto výrobku velmi zarazil obal, jelikož je takový obyčejný a těžce se "vymačkává". A když už vymáčknete moc, co pak :) Taky se mi občas v bocích roztrhne a teče to všude kolem. Když si ho tam ale napatlám víc, příjdu si, jak ... Jelikož vytváří potom efekt masky.

  • Levný
  • Extrémně krycí
  • Obal
  • Voděodolný (mě to nevyhovuje)
  • V jiných odstínech těžko k dostání (jedině přes internet)
  • Mastnější - maska


Další recenze od 5.12.2012 16:22:18

Má pleť je aknózní a tak jsem hledala nějaký make up, který dobře kryje. A našla jsem ho! Tenhle make up se úžasný. Kryje dokonale. Obal je ale trochu horší, protože je vždy od make upu. A dokonce jednou, když jsem ho dala do tašky, tak se mi o něco roztrhl a v tašce mi vytekl. Je dost silný, protože ikdyž jsem tu tašku 3x prala, tak stále tam je od něho flek. A vydrží opravdu celý den :-)

  • Cena
  • Kryje
  • Vydrží dlouho
  • Obal


Další recenze od 5.12.2012 20:52:38

Makeup, který je jako make-up skoro nepoužitelný (jedině, že by se smíchal s jiným), díky úžasným krycím schopnostem. Zakryje doopravdy všechno, ale moc ho nedoporučuju na kruhy pod očima, protože je hutný. Je lehce mastnější. Nevýhodu vidím v balení. Je ve šroubovací tubě, která je od produktu špinavá. Obal se sloupává. Korektor trochu zalézá do jemných vrásek. Tím, že je voděodolný, vydrží na pleti dlouho (mé mamce na normální pleti vydržel 15 hodin a na mé mastné tak 9). Hodně jemně, nevtíravě voní. Trochu více se otírá, než bych si představovala. Verdikt? Díky vysokému krytí a slušné výdrži jsem mu schopná odpustit otírání, hrozné balení i jemné zalézání do vrásek, což dělá většina korektorů. Jsem spokojená.

  • cena
  • vůně
  • extramegavelké krytí
  • stačí troška
  • výdrž
  • voděodolný
  • otírá se
  • trochu zalézá do vrásek
  • nevhodný na kruhy pod očima
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Koupila jsem si ho v době, kdy jsem hodně trpěla na akné. A musím říct, že je opravdu skvělý, zakryje úplně všechno, dokonce i tetování! Stačí ho opravdu jen troška, myslím že s tím balením co mám si vystačím až do smrti. :D Za tu cenu vážně bezva. Jen nedoporučuji ženám/slečnám se suchou pletí, protože mírně vysušuje...

  • krycí schopnost
  • cena
  • voděodolnost
  • horší dostupnost


Další recenze od 2.1.2013 23:41:06

takže slyšela jsem na tento makeup, hodně pozitivních ohlasů takže jsem se rozhodla se ho koupit, a musím říct že je absolutně úžasný a koupím si ho znovu, je to spíše korektor než makeup , a na zakrytí kruhu pod očima mi přijde hutný pro první vrásky ale jinak mu nemám co vytknout mam odstín 209 který jsem si koupila na internetu protože v drogeriich mají nesvětlejší 213 a ten je hodně tmavý

  • skvěle kryje
  • vydží dlouho matný
  • mnoho odstínu
  • dala bych ho do kelímku
  • hutnější pro zakrytí kruhu pod očima
  • spiše korektor než makeup
  • málo odstínu v drogeriích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.1.2013 13:29:46

Tento výrobek je pro líčení např. na ples zázrak. Na denní líčení ho nepoužívám, je hodně krycí, ale na noční líčení je super. Nanáším ho houbičkou a na celý obličej nanesu max. čtvrtinu malého hrášku. Přijde mi, že je matující, na pleti vydrží celý večer. A hlavně ta cena je krásná.

  • matuje
  • výdrž
  • cena
  • nevhodný na den


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2013 18:05:49

Tenhle make-up je naprosto dokonalý!! Slyšela jsem na něj spoustu chvály, tak jsem neodolala a taky si ho pořídila. A rázem je to jeden z mojich nejoblíbenějších kosmetických produktů. Velké plus je určitě velké množství odstínů, mají i velmi světlé pro nás bledulky. Navíc skutečně dobře kryje a je velice odolný. Jediné malinké mínus je balení, kdy make-up sám z tuby trochu teče. Jinak jsem ale maximálně spokojená!

  • velké množství odstínů
  • odstín i pro bledulky
  • vysoká krycí schopnost
  • balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.1.2013 12:21:01

Asi jako snad každý používám jako korektor, neumím si představit dát si ho na celý obličej. Je opravdu silně krycí. Asi bych se bála dát ho pod oči, ale na pupínky třeba na bradě je ideální. Stačí použít opravdu malinko, jedna tuba vydrží věčnost. Nemám pocit, že by nějak výrazně vysušoval. Trochu nevýhodou je dostupnost - nejsvětlejší odstíny jdou sehnat hlavně na netu, u nás v drogeriích mají jen od 213 a to je na mě tmavé.

  • krytí
  • cena
  • výběr odstínů
  • dostupnost světlých odstínů
  • nehodí se na kruhy pod očima


Další recenze od 14.1.2013 20:44:45

Tento makeup používám jako korektor každý den.Mám ho rok a zbývá ještě půlka,takže vydrží opravdu dlouho.Mám odstín 213 a ten je celkem tmavý a oranžový na moji pleť,bohužel v drogerii světlejší neprodávají a musejí se kupovat na internetu.Krytí je na jedničku,zakryju tím i svoje výrazné kruhy pod očima a vydrží celý den.

  • Krytí
  • cena
  • dlouho vydrží
  • dostupnost světlejších odstínů
  • obal
  • efekt masky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Dobře krycí make-up. Byl by výborný, kdyby netvořil na obličeji takovou masku, ale jinak je pro mě opravdu dobrý. Dobrý cena, i obal mi vyhovuje, ale nemusí všem. Bohužel jsem ho nenašla v DM, ale až v Rossmanu. Dobře maskuje pupínky i kruhy pod očinama, ale je velmi tuhý.

  • Krytí
  • Obal
  • Cena
  • Tvoří masku na obličeji
  • Není dostupný v DM
  • Velmi tuhý


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

já ho používám na zakrytí rozšířených pórů na nose, nikam jinam ho nepoužiji, je až přííliš hutný, nedokážu si představit s ním udělat celý make-up, možná tak na fotomakeup, je to ten typ makeupu, který Vám na pleti vytvoří efekt masky, líbí se mi ale balení, nemám ráda, když ve flakónkách zůstává ještě spousta makeupu a nejde ven

  • krytí
  • hutnost


Další recenze od 19.3.2013 12:06:44

Tenhle make-up zakryje opravdu úplně všechno. Plusem je také velký výběr odstínů, k dostání je ale většina z nich pouze na internetu. Při pečlivém nanesení a následném použití tvářenky,... nedělá efekt masky. Nepraktické je balení, ale tím se netrápím, půlku tuby jsem vymáčkla do kelímku od spotřebovaného pěnového make-upu a spokojenost :D

  • bezvadně kryje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 09:37:18

Tento make-up je pro mě dost těžký, při použití (i) malého množství na obličej působí jako maska. Jako korektor je dobrý. Zanechává můj obličej dost mastný a lesklý, zalézá mi do vrásek. Používala jsem ho asi týden vkuse v malém množství a hrozně mi vysušil obličej a udělaly se mi po něm pupínky.

  • nízká cena
  • krycí schopnost
  • vysušuje
  • dojem masky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 11:50:04

Tenhle make up jsem si pořídila s tím, že ho budu používat jako korektor. Jako make up ho nepoužívám, je hodně hutný a dělá efekt masky, ale jako korektor je skvělý. Zakryje i nezakrytelné :-D Velkou nevýhodu vidím v balení - tuba je nepraktická, hned je opatlaná a v malém výběru odstínů v drogeriích.

  • velká krycí schopnost
  • nevysušuje
  • voděodolný
  • vydrží celý den
  • malý výběr odstínů v drogeriích
  • balení v tubě


Tenhle make up miluju.Zakreje vše co vás na obličeji trápí.Od pupínků až po jizvy či velké akné.Má super výdrž vydržel mi pul roku.Používám jako korektor :-)) A na to lehký make up:) Je vhodný pro ty který trpí silným akné .Je ale dobré dát hydratační krém :-) jinak jsem velmi spokojená!

  • KRYCÍ SCHOPNOST
  • DÁ SE PŘIDAT ČI UBRAT
  • DOBRÁ CENA PERFEKTNÍ KVALITA
  • obal je tubičkový a opatlává se


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 3.6.2013 16:05:50

Velmi dobře kryje, stačí jen malé množství. Lze použít místo korektoru. Cena poměrně nízká v poměru s velikostí balení. Nevýhodou může být viditelnost make-up na tváři, pokud je vybraný špatný odstín. Jinak v celku doporučuji. Vhodné i k zakrytí pih, pupínků, skrv apod. Aby nebyly vidět vrásky je dobré použít předtím bázi pod make-up.

  • velmi dobře kryje
  • stačí jen malé množství
  • místo korektoru
  • dobrá cena
  • překryje úplně vše
  • viditelný a znatelný na tváři
  • nutné zvážit výběr odstínu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2013 19:32:54

Jako make-up bych ho určitě nedoporučovala, ale jako korektor je nejlepší co jsem kdy vyzkoušela. Krásně kryje tmavé kruhy pod očima, ale i všechny možné nedokonalosti pleti. Vydrží snad věčnost a na pleti také. Cena je velmi příznivá, vzhledem k tomu, jak dlouho vydrží. Jediné co mi vadí je to, že občas může zalézt do vrásek, a tak je zvýrazní a fakt, že v drogériích je malý výběr odstínů. Jinak doporučuju :-)

  • cena
  • výdrž
  • krytí
  • při použití jako makeup dělá masku
  • má tendenci zalézat do vrásek


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jako korektor je to opravdu poklad. Jako makeup si to nedokážu moc představit, leda na focení nebo divadelní líčení, ale i tak mi přijde, že to musí udělat hroznou masku. Každopádně, jako korektor se mi osvědčil na 100 %. Stačí opravdu malinko k pokrytí celkem velké plochy, doporučuji nepřehánět s množstvím. Kryje všechno a perfektně - tmavé flíčky po akné i čerstvé boláky. Záhadou jsou mi ale odstíny - je fuška se trefit do správného a celkově mi přijdou takové nepřirozené.

  • 100% krytí
  • nepřirozené odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Dlooouho jsem hledala nějaký korektor, který by kryl, až jsem někde narazila v diskuzi na tento. Pořídila jsem si ho před týdnem, zatím jsem ho použila pouze jednou, ale musím hodně chválit. Kryje skvěle - červené flíčky a pupínky (bez stroupku, to nedokáže asi žádný, zakrýt stroupek). Stačí ho fakt minimální množství a zakryje velkou plochu. Krásný je také obal, tedy tuba, vypadá fakt luxusně. Kdyby někoho zajímalo, koupila jsem ho na Palmovce v PeMi.

  • krásná tuba
  • kryje nádherně
  • stačí ho opravdu minimum a zakryje nedokonalost
  • musí vydržet navěky, jak málo je ho potřeba
  • vůbec nic :-)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2013 14:06:00

Tak tenhle make-up mě hodně zklamal. Před nanesením je potřeba použít podkladovou bázi. Při nanášení musíte nanést opravdu tenkou vrstvu make-upu, protože má v sobě hodně pigmentu a ani při dukladném zapracování do pleti nevytvoří přirozený vzhled. Vzhledově vypadá tuba velice hezky, ale po čase se začne olupovat. Používám pouze jako korektor pod make-up, protože snad zakryje uplně všechno.

  • Hodně kryje vhodný jako korektor
  • Efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2013 15:10:39

Mám 207 a 213. Je hloupé, že v drogerkách mají nejsvětlejší 213, která je pro bledule jarní příliš tmavá, takže mi nakonec, než jsem se celkem opálila ležela doma, teď jsem za ní ráda =o). 207 jsem kupovala přímo v prodejně Dermacolu v Praze. Jaro jsem s ní prožila naprosto spokojeně. Kryje perfektně. taky mi přijde, že když se to s množstvím přežene vypadá jak maska, ale po čtvrt hodině mi přijde, že se vstřebá. Nanášeného množství stačí vážně jen troška. Jsem s ním naprosto spokojená, za polovinu poskytne to co jsem chtěla a nikdy u dražších makeupů nedosáhla. Ochranný faktor skutečně funguje... strávila jsem den na koupališti (makeup přežil menšáí zmáčení, úplně pod vodou jsem nebyla) a po odlíčení ani stopa po opálení nebo spálení. Obal sám o sobě+ vypadá efektně, ale zlatá barva se sloupá a po zmuchlání v kosmetické taštičce bude mít tendence praskat.

  • dokonale kryje
  • stačí nanést malé množství
  • dlouho vydrží
  • účinný ochranný faktor
  • nestéká
  • vydrží i koupání
  • obal se oloupe a může popraskat
  • světlejší odstíny nejsou v drogerkách


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2013 19:41:48

Dokonale krycí make-up ! Pokud si s ním natřete celý obličej, nejspíš budete vypadat jako maska, ale s trochou snahy, pudru a tvářenky se efektu masky dá vyhnout. Pokud jej ale "naťupkáte" pěnovou houbičkou na make-up lze vytvořit přirozený vzhled i na celém obličeji =o) .Pro zábavu ideální, 100% budete vypadat dobře i na druhý den, i pokud skočíte do bazénu =o) Zakryje veškeré nedostatky. Hodí se jako krycí vrstva pod lehký make-up.

  • 100% krycí
  • voděodolný
  • levný
  • dlouho vydrží
  • špiní


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 14.8.2013 20:16:36

Tento make-up považujem za úplne perfektný, zakryje bez problémov všetky nedostatky, je dostupný v mnohých odtieňoch od skutočne svetlých až po tmavšie. Ja som rada hlavne za tie svetlé, lebo väčšinou mám problém nájsť odtieň pre moju pomerne svetlú pleť. Je pomerne hutný, takže sa musí dobre rozotrieť. Po jeho použití pôsobila moja pleť dokonale , zakryje skutočne všetko aj vyrážky aj jazvy po akné a to je už naozaj výkon. Má pekný obal, ktorý sa mi ale po čase olúpal a praskol. Po nejakom čase sa mi však z neho začali vytvárať na tvári suché miesta, ani po použití podkladového probému som sa tohto problému nezbavila, takže ho používam už len ako korektor. Aj túto funkciu však spĺňa na 100% takže za mňa určite odporúčam.

  • cena
  • skutočne kryje
  • veľký výber odtieňov
  • vhodný aj pre svetlú pleť
  • balenie dlho vydrží
  • stačí naniesť malé množstvo
  • hutnejšia konzistencia
  • obal
  • vytvára suché miesta


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.8.2013 19:49:55

V této cenové kategorii nejlepší (vyrovná se dokonce i korektoru od YSL). Zakryje i velice tmavé kruhy a jakoukoliv nedokonalost. Na celý obličej jsem ho ani nezkoušela, protože to by vzhledem ke krytí na normální denní nošení vypadal jako maska. Na tubu se musí dávat pozor, vytéká občas se ke konci zlomí. Akorát mám pocit, že trochu vysušuje...

  • Perfektní krytí
  • Cena
  • Tuba
  • Mírné vysušování


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2013 12:37:31

Tento makeup je pro mě bezkonkurenčně nejlépe krycí, který jsem kdy měla. Zakryje veškeré nedostatky na pleti, zároveň slouží jako korektor. Ovšem nedoporučuji ho dávat jako klasický makeup na celý obličej. Jelikož ho stačí opravdu málo, při nanášení může snadno ujet ruka a z přirozeného efektu se stane obří vrstva na pleti, která vypadá nepřirozeně. Opravdu stačí jen maličko. Zároveň musím říct, že makeup docela dost vysouší pleť, samozřejmě záleží jaký typ pleti máte. Pro mastné typy pleti taky není vhodný nanášet na celý obličej, jelikož makeup je opravdu dost krycí a ta pleť přes něj moc nedýchá, z matného vzhledu se stane rázem mastný vzhled a zapudrovat ho další vrstvou pudru není moc chytré. :) Avšak pro mě je tento makeup nejlepší krycí co jsem kdy měla:), ale musím podotknout že s tou tubou to moc nevymyslely.

  • bezvadně kryje veškeré nedostatky
  • krásně se s ní pracuje
  • slouží jako korektor
  • balení je nepraktické stačí to lehce někde ohnout tuba praskne a pak ji neustále musíte nosit v něčem aby se vám nezašpinily věci


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2013 19:53:18

Tento make up jsem zakoupila na základě kladných recenzí. Odstíny jsou i pro bledulky. Mám odstín 210, který se zpočátku zdá tmavý, ale pak se rozetře a krásně sedí mému odstínu. Je extrémně krycí a stačí ho opravdu malinko, proto je lepší ho použít jako korektor, nebo ho smíchat s krémem a vytvořit si tak jemnější make up. Jedinou nevýhodou je podle mě balení. Tuba je sice hezká, ale hůř se z ní make up dostává a někdy mám strach aby nepraskla.

  • krytí
  • cena
  • odstíny
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.10.2013 19:02:33

No, těžko popsat, co si o make upu myslím. Mám odstín 208 (nejsvětlejší) výběr z tuším 12ti odstínů je neuvěřitelný, akorát Dermacol dělá make upy hodně růžové (nevím jak u jiných odstínů), takže nemusí sednout všem. Je extrémně krycí, ale má tolik nevýhod, že je lepší sehnat něco jiného (pro moji pleť). Na mou suchou pleť se absolutně nehodí, protože ji vysušuje a dělá šupinky, také nedrží na svém místě a mně osobně dělá (nejvíce na T zóně) cucky. Nesmíte se ho ani nepatrně dotknout, jinak máte make up fuč a vypadá velice nepřirozeně. Na mastnou pleť také nedoporučuji, protože je mastnější a bez použití pudru se lesknete jak od oleje. Když se kouknete na Hollywoodské hvězdy, okamžitě poznáte, jaký asi mají make up... Prostě pozor na otírání, absolutně vůči němu není odolný, také na množství (stačí jen malá vrstva, další nenanášejte) a na vysoušení / maštění, doporučuji ho normální pleti s velkými barevnými rozdíly a nedostatky. Jinak na fotky je velmi vhodný, pokud ho máte čerstvě nanesený, mně nikdy déle než půl dne hezký na pleti nevydržel.

  • krytí
  • velký výběr odstínů na e shopu
  • dobrý na fotografování
  • výdrž
  • vysoušení suché / maštění mastné pleti
  • nepřirozený vzhled (na kvalitní pleti ne tak moc)
  • extrémní otírání


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.10.2013 14:17:27

Tento korektor/makeup upřímně zbožňuju. Je tak pigmentovaný, že ho stačí opravdu malilinko, tudíž i dlouho vydrží. Bohužel mě ale vytáčí balení - v tubě zůstává po dobrání pořád dost produktu, navíc pokaždé se mi stane, že se mi poláme vršek. Když pominu tuto skutečnost, musím konstatovat, že bych klidně za tento produkt zaplatila i 2x tolik!

  • Dokonale kryje
  • Dlouho vydrží
  • Super cena
  • 30 gramů!
  • Velká škála odstínů
  • Dostupnost v každé drogérce
  • Balení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Skvelý krycí makeup za nízku cenu. Používam ho lokálne na akné a fliačiky. Jediný problém s tým mám že všetky odtiene sú príliš do ružova a ja mám žltý podtón pleti, avšak to nie je chyba produktu :). Nechápem tu tie komenty na obal. Mám ho už rok a pol a ten obal vyzerá stále rovnako. Stačí mejkap tlačiť jemne (nie silno) zozadu z tuby a nie pri otvore alebo v strede obalu a obal sa nepoláme. Len toľko rada pre ľudí ktorí váhajú či ho kúpiť/nekúpiť.

  • krycia schopnosť
  • pre väčšinu ľudí odtiene
  • trochu mastnejší


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2013 07:37:01

Dermacol Cover používám od roku 1988. Za tu dobu jsem vypotřebovala již 4 balení. Tuba mi zprvu častým používáním popraskala a dokonce mi několikrát zničila vnitřek kabelky. Musela jsem makeup přestěhovat do skleněného kelímku, ale po asi roce a půl jsem opravdu neměla už pocit že je to ještě hygienické a letělo to pro jistotu do koše. Poučila jsem se, nyní tubu uchovávám výhradně vzadu v kosmetické skříni nebo v lednici a cca 1x za 6 týdnů si z ní vždy pouze štětcem naberu malinko do plechové krabičky od miniaturní 3ml Nivey. Originál balení samo o sobě není špatné - je hygienické a myslím, že v kelímku by produkt rychle vysychal. S ohledem na konzistenci produktu se balení vymyslet nějak líp asi moc nedá, prostě při denním používání tuba jen nemá tak velkou životnost jako ten obsah (vystačil při denním používání fakt cca na 6 let !). Rozhodně se tedy vyplatí zapátrat si po správném odstínu k Vaší pleti i kdyby to mělo znamenat shánění několik měsíců. Docela dlouho mi trvalo než jsem se naučila správně jej zapracovat - protože ideální je jako korektor, jak zde bylo snad již milionkrát zmíněno. Doporučuji nabírat velmi jemnými ťukavými pohyby na pleť štětcem nebo i prstem - ale skutečně velmi jemným ťukáním, takže spíše ten štětec a používat jen konečky štětinek. V žádném případě NEROZTÍRAT ! Zezačátku jsem jela na odstínu 212 a 213 (v 80.-90. letech e-shopy ještě neexistovaly, prostě se muselo tak dlouho prosit prodavačky až to objednaly!) Pak jsem objevila odstín 208 a u toho už zůstala. Pokud potřebuju světlejší či tmavší, přimíchávám si do něj titanovou bělobu nebo oxidy železa (kosmetická kvalita, koupeno v USA e-shopu). Pro dokonalou aplikaci tohoto makeupu je naprosto klíčové pleť předem předpřipravit - nesmí být moc mastná ani moc suchá. To je individuální záležitost, nutno ozkoušet jaké prostředky použít k dosažení ideální vláčnosti pleti. Makeup je prakticky v libovolném poměru mísitelný s oblíbeným pleťovým krémem podle typu pleti (zkoušela jsem jak mastné tak hydratační krémy, osobně mi vyhovuje míchat spíše s hydratačním), čímž lze plynule regulovat kryvost a roztíratelnost. Mám ověřeno, že mi na pleti drží lépe pokud tuto těsně před aplikací navlhčím obyčejnou vodou (ideálně sprej a půlminutku počkat). Z čerstvě promaštěné pokožky makeup sklouzává. Celoplošné použití Dermacol Cover lze doporučit pouze příležitostně, např. jako fotomakeup, a je lépe použít více odstínů a pleť dokonale vystínovat, vyhrát si s tím aby nepůsobila nepřirozeně (+tvářenka, bronzer a rozjasňovač samozřejmostí). Výjimečně lze celoplošně použít napříkad na ples - osobně několikrát vyzkoušeno na dekolt, záda a paže (pozor - nesmíte mít šaty z půjčovny !) -zakryje mi všechny pihy i znaménka a pleť je naprosto dokonalá. Při celoplošném použití je nutné roztírat malinké množství na předem zvláčněnou/provlhčenou pleť, jinak pro hutnost nelze roztírat - člověk pak použije zbytečně velké množství a na konečném výsledku je to "znát". Upozorňuji ještě, že při celoplošném použití maličko pleť vysušuje a zvýrazní případné šupinky. Takže toto jsou mé letité zkušenosti a tipy, snad jsem pomohla. Tento makeup je skutečně vynikající, perla mezi všemi ostatními, ovšem musí se s ním umět pracovat. A to musí se s ním umět bych podtrhla.

  • ani po několika letech se nezkazil a nezapáchal
  • nemastí - jemně matuje
  • ekologický - stačí minimální množství
  • příjemná cena
  • velký výběr odstínů (pro sněhurky i pro černošky)
  • excelentní kryvost - zakryje akné rosacea i vitiligo
  • je nutné respektovat jeho konzistenci a naučit se s ním pracovat


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.11.2013 17:12:01

Tento make-up je dobrý v tom, že velmi dobře kryje, což ale při neopatrném nanášení způsobuje efekt masky. Na celý obličej je nevhodný protože je příliš hutný a zalézá do všelijakých linek, vrásek i pórů. Já ho používám občas na případné pupínky. Na kruhy pod očima ho nepoužívám, protože je příliš hutný a přestože je zakryje, tak to ale pak nevypadá hezky. Je to pro mě rozporuplný výrobek. Občas ho míchám s méně krycími make-upy, ale samotný ho používám jen jako korektor na pupínky.

  • velký výběr odstínů
  • cena
  • dostupnost
  • krytí
  • vytváří na obličeji masku


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.12.2013 20:57:30

Upřímně si nedovedu představit tento make-up používat na celý obličej. Ačkoli jsem to ani nezkoušela, považuji ho za "maskoidní". Jako korektor k zakrytí nedokonalostí ovšem působí více než skvěle! Stačí opravdu malinkaté množství a nedokonalosti jsou rázem pryč. (Samozřejmě, dokud se neodlíčíte) :). Vzhledem k tomu, že stačí opravdu málo balení vydrží strašně dlouho, což oceňuji. Bohužel mi moc nevyhovuje balení, je stejné jako jeho levnější brácha Aknecolor. Trošku mi vadí, že všechny odstíny jsou poměrně tmavé a do oranžova. Když je ale nejhůř, tak poslouží dobře.

  • Výdrž
  • Krytí
  • Balení
  • Odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Dermacol má docela dobré deko přípravky na pleť (např. báze), ale tohle je ovšem perfektní cover,) Mám nejsvětlejší odstín 208. Používám pouze jako korektor, jako make up si to nedokážu představit. Velice hutný a velice krycí. Zamaskuje i rudé, potvůrkovité pupínky, fixuje a drží celý den no problemo. I kruhy pod očim pěkně zamaskuje a rozjasní, ikdyž na to je docela hutný a chtělo by to asi žlutější nebo růžovější odstín,) Zapracovat jde taky super.

  • krytí
  • zapracování do pleti
  • zlatý obal
  • cena a dostupnost
  • výdrž na pleti
  • výdrž celkově (mam asi rok a pořád je tam tak třištvrtě balení)
  • na celý make up příliš hutný
  • obal napraskl a jedna část víčka se odlepila


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.1.2014 19:06:30

Nejlepší make-up na světě! Odstín 221 má naprosto přesný podtón jako moje pleť, skvěle s ní splývá! Nejlepší krytí co znám, ale pokud se to s ním neumí, vytváří dost výrazný efekt masky. Kupuji ho stále dokola už roky a nehodlám ho vyměnit! Jediná nevýhoda je balení: z tubičky se oloupává barva a často se v tubičce udělá i dírka, kterou make-up vytéká ven a vše je upatlané.

  • Krytí
  • Odstín odpovídající přesně mé pleti
  • Cena
  • Balení


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.1.2014 17:03:49

Jako make-up nedoporučuji, ale jako korektor super. Krytí totiž nabízí stoprocentní. Zakryjeme i moje trochu silnější akné. Když ho přepudruji, výdrž je normální. Pleť nepřemašťuje, nevysušuje..... jedinou jeho nevýhodou je malý počet odstínů v drogeriích, na internetu nebo ve značkové prodejně Dermacolu si však můžete vybrat z poměrně slušného počtu pěkných odstínů.

  • vydrží cca 6 hodin v pořádku
  • přirozené odstíny
  • krytí
  • špatná dostupnost většiny odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.2.2014 19:54:04

Tento make-up je podľa mňa vhodný len na použitie ako korektor. Medzi korektormi nemá konkurenciu. Ale na celú tvár by som ho určite nedávala, ak si nechcete vytvoriť masku. Pleť by pod ním ani nedýchala. Je hustý, na prst stačí naniesť veľmi malé množstvo. Má veľmi dlhú výdrž. Nevýhody vidím v tom, že zvýrazňuje vrásky, nie je vhodný na citlivú pleť, vysušuje a obal je podľa mňa jedna obrovská katastrofa (make-up často samovoľne vyteká a obal sa rýchlo zašpiní).

  • výdrž
  • silné krytie
  • cena
  • na celej tvári pôsobí ako maska
  • dráždi citlivú pokožku
  • vysušuje
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2014 16:57:11

Perfetně krycí makeup s velkou výdrží. Lze používat i jako korektor, já ho používám na oba způsoby. Stačí o opravdu malé množství a dosáhnete velkého krytí. Musím pod něj používat bázi jinak zalézá do pórů. Pokud se dá malé množtví a dobře zapracuje do pleti, vypadá opravdu hezky ale jinak hrozí efekt masky. Balení vypadá hezky, ale nevím jaké to bude až se vypotřebuje větší část. Nevýhodu vidím ve špatné dostupnosti odstínů v drogeriích (mám 210), ale je pravda že balení vydrží snad věčně.

  • vysoké krytí, výdrž, velký výběr odstínů
  • je třeba použít bázi, v drogeriích málo odstínů


Další recenze od 25.3.2014 10:27:17

Ahoj, tento make-up jsem si zakoupila po přečtení několika recenzí na něj, ano krycí schopnost má výbornou, ale na normální nošení určitě nedoporučuji, je to spíše jako korektor, je hutný na mastnou pleť nedoporučuji, ja ho používám především na kruhy pod očima ale pouze společně s podkladovou bází jinak mi hodně zalízá do vrásek, popř.ho používám i na nedokonalasti,ale postačí opravdu jen malinkate množství, takže přesto že se tubička zdá malá vydrží Vám věčnost, dopleti ho zapracovávám štětcem, následně přepudruji, výdrž obstojná, ale určitě není odolný vůči otření, určitě nedoporučuji kupovat přes internet spíše v drogerii ozkoušet odstíny na netu to trochu mate.

  • krycí schopnost cena
  • hutny mastny vytvari efekt masky pouzivat spise jako korektor


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2014 13:31:43

Tak jsem se konečně také dostala k tomuto makeupu. Makeup je používat správným způsobem, jinak nebudete spokojené. Používám ho každý den jako korektor zejména na kruhy pod očima a na to je naprosto bezkonkurenční, zakryje je dokonale a výdrž je skvělá. Akorát mi trochu vadí, že lehce vysušuje, ale jen opravdu lehce, není to nic drastického jako většina jiných makeupů. Už jsem ho použila i celoplošně na celý obličej, je to určitě zdlouhavější než s klasickým makeupem, protože je potřeba perfektně rozetřít a následně velmi dobře vystínovat obličej, ale výsledek je jako z časopisu :D, takže na výjimečné akce se určitě hodí. Dalším plusem je také výběr odstínů, protože těch je opravdu mnoho, takže každý najde ten pravý. Kryvost je tedy 100%, roztírá se dobře, ale neroztírám ho teda prstem, jsem zvyklá na štěteček. Stačí opravdu nepatrné množství, takže celá tuba je na mnoho let používání, takže za tuto cenu naprosto dokonalá koupě. Rozhodně všem doporučuju a určitě jednou koupím znovu, až mi za spoooooustu let dojde :)

  • kryvost
  • odstíny
  • množství
  • malá spotřeba
  • cena
  • ideální jako korektor
  • lehce vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2014 21:29:03

Tak jsem dala na recenze a koupila. Koupila jsem rovnou tři. Jeden byl extra oranžový, tak jsem ho vyhodila- s tak otřesným odstínem neznám nikoho a zůstala mi 208 a pak nějaký tmavý. Kryje perfektně, ale dlouho nevydrží, při doteku se extrémně otírá, zkusila jsem ho smíchat s krémem a nanést na obličej- výsledek katastrofální. Chtěla bych vidět ty, co si to pochvalují, jak za hodinu vypadají, jelikož u mě hrůza. Pudr make up, spíše korektor zafixuje, ale drží tak tak. O efektu masky nemluvě i při malém množství. Pod očima se slévá do vrásek. Vlastně tento make up se celý slévá po cca hodině. Za mě je dobrý akorát malilinko přimíchat do dobrého make upu, který nekryje tak, jak bych chtěla chtěla a nebo světlým odstínem si ťupnu max pod oči, na víčka, aby se oči rozjasnily. Jako make up je otřesný a jako korektor nedrží dobře na obličeji, ale kryje. 3hvězdičky za to, že ho beru jako korektor a kryje.

  • Kryje
  • Mastný
  • Nevydrží
  • Slévá se
  • Efekt masky


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.5.2014 12:39:04

Dermacol dekorativku moc nemusím. Ale tohle je zázrak. Dost trpím na kruhy pod očima, které mám hodně fialové a občas ten pupínek se mi taky nevyhne. Make-up Cover to všechno opravdu pěkně zakryje, protože je voděodolný, tak vydrží bez problému celý den. Používám ho jako korektor a jsem opravdu moc spokojená. A protože stačí opravdu malinko, tak mi vydrží asi navěky :D.

  • Krycí schopnost
  • Množství
  • Dostupnost
  • Cena
  • Voděodolnost
  • Obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.5.2014 16:03:57

Jelikož trpím na velké kruhy pod očima, říkala jsem si proč ho nezkusit, když ho všichni tolik chválí. Štve mě, že v našich drogeriích jsou jen cca tři odstíny. Mám ten "nejsvětlejší" z nabídky drogerie. Stejně je oranžový, ale to mi na kruhy pod očima skvěle vyhovuje. Stačí ho opravdu malinko, takže vám balení vydrží dlouho. Trochu zalézá do vrásek.. ale když se zapudruje tak je to v pohodě :)

  • Cena
  • po přepudrování neleze do vrásek
  • krycí schopnost
  • Dostupnost
  • Balení


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.5.2014 21:18:28

Tento makeup mě mile překvapil. Většina produktů od Dermacolu mě zatím moc nezaujala ale tento makeup určitě pořídím znovu. Je opravdu skvěle krycí, nejlépe se mi osvědčilo nanášet přímo prsty. Je ale dost hutný, než jsem se s ním naučila pracovat dělal mi na obličeji trochu masku. Teď pod něj namažu vrstvu krému na obličej, makeupse lépe rozetře a vypadá přirozeně. Nemusím ani moc přepudrovávat ;) Kdo má lepší pleť než já bez větších nedostatků, doporučuji namíchat s nějakým vodovějším a méně krycím makeupem. Jediné větší mínus je obal, makeup je v tubě což je opravdu nepraktické, mívám jí celou upatlanou, tlačí ven velké množství obsahu a na jednom místě mi i praskla.

  • vysoké krytí
  • "bezedná tuba" (mám ho půl roku a chybí snad čtvrtina)
  • na pokrytí celého obličeje stačí jen kapka
  • skvělá cena
  • nepraktické balení
  • může udělat "masku"


Další recenze od 4.6.2014 12:06:14

Perfektní kosmetický doplněk, používám jej místo korektoru a stačí opravdu minimální množství na zakrytí jizev, pupínků, kruhů pod očima atd. Navíc je k dostání i v odstínech pro velmi světlou pleť. Dalším plusem je celkem přijatelná cena a malá spotřeba - já mam už jedno balení skoro rok a zatím jsem "nevypatlala" ani půlku tuby. Na druhou stranu, trochu špiní oblečení a tuba je také věčně umazaná.

  • nejlepší korektor
  • dobrá cena
  • malá spotřeba
  • špiní oblečení
  • tuba


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.6.2014 13:17:57

Tak už tu bolo vsetko povedane :-) Pozitivne hodnotim to že je vodeodolny čo sa zide aj pri upršanom pocasi :-) Dalej , kupila som si ho asi rok aj niečo dozadu a stale ho mam a vobec nie prázdny ale poloplný a mám pocit že mi este poriadnu chvílu vydrží :-) mne vyhovuje použivam ho najma pod oči a na cervene miesta :-) ano obal nieje uplne super ale nic strasne :-)

  • cena
  • vodeodolnosť
  • pomaly sa mína
  • mala spotreba
  • neprakticky obal
  • zvýrazní šupinky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2014 18:52:12

Má nádherný obal. Vyzdvihnu především kvalitu v poměru s cenou! :) Navíc dlouho vydrží - jak na pleti tak balení, stačí ho malinkaté množství. Řádně rozetřený splňuje i přednost přirozeného vzhledu a vytváří krásný výsledek. Dá se míchat s lehčími make-upy. Navíc se dá vybrat z několika odstínů - ne všechny jsou však dostupné v běžných kamenných prodejnách.

  • Krásný obal
  • Tuba
  • SPF 30
  • výborná pigmentace
  • příjemná konzistence
  • skvělý na zimu
  • široký výběr odstínů
  • dlouhodobějším používáním lehce vysušuje
  • hutnější (ne každému bude jeho konzistence vyhovovat)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tehle make-up jsem si koupila ve třech odstínech abych mohla popřípadě doladit odstín, nebo stínovat.Jsem s ním velice spokojená a určitě si ho koupím znovu. Cena je také velmi dobrá.Prvně mě překvapila velikost balení, tuba se mi zdála docela malá, ale za tu cenu se to dalo čekat. Ale po prvním použití zjistíte, že make-upu stačí nanést velmi malé množství a splní účel cover... A dlouho vydrží

  • Krytí
  • Cena
  • Luxusní balení
  • Výdrž
  • Na výběr z mnoha odstínů
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.10.2014 11:57:20

Najlepšie krycí make up, ale ako make up by som ho nepoužívala (vytvára masku), skôr ako korektor, ale pozor upcháva póry, zalieza do vrások a zvýrazňuje suché miesta. V drogériách zoženiete málo odtieňov, na nete ich je spústa. Ja mám odtieň 208 a som dosť bledá ale toto je už aj na mňa moc =D Balenie vám vydrží aj pár rokov.

  • krytie
  • cena
  • odtiene na nete (aj bledule si vyberú)
  • výdrž balenia
  • vytvára masku
  • zvýrazňuje suché miesta
  • upcháva póry
  • zalieza do vrások


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 20:23:58

Pro běžné používání spíše jako korektor, na oslavy klidně na celou tvář, ale myslím, že je lepší pod něj dát bázi jinak vysušuje pleť. Je neuvěřitelné, jak spolehlivě a trvale kryje takový make up a za takovou cenu... Navíc mi stačí jen malinkatá tečka make upu na roznesení po celém obličeji, takže ani nevím, jestli to za celý život využiju :D

  • extrémně krycí (profesionální)
  • hypoalergenní
  • ochranný faktor SPF 30
  • na výběr již velké množství odstínů
  • nehodí se příliš na každý den


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.10.2014 13:35:32

Nejlepší krycí makeup, je třeba hodně rozetřít ale zakryje vše a já ho už za žádný nevyměním. Obal je zlatý a bohužel se oloupe, ale až za pár měsíců jak je kovový obal promačkaný. Už ho mám půl roku, maluju se každý den a ještě alespoň půl roku vydrží. Kamarádka používá také a nemůže si ho vynachválit. Za mě palec nahoru!

  • kryje
  • vydrží dlouho
  • levný
  • oloupe se zlatý obal


Další recenze od 16.2.2015 20:18:45

Můžu říct, že jsem už vyzkoušela opravdu hodně makeupů různých značek i různých složení, ale žádný se ani zdaleka nevyrovnal tomuhle. Poměr kvalita X cena je opravdu překvapivá. U produktu s tak nízkou cenou bych rozhodně nečekala tak perfektní krytí jako má tenhle makeup. Lze ho použít jen jako korektor i na celý obličej (k tomu stačí opravdu malinké množství, jelikož makeup je opravdu hodně hutný, takže i strašně dlouho vydrží.).

  • perfektně kryje
  • super cena
  • lze použít jen jako korektor
  • na celý obličej stačí opravdu "kapka"
  • žádné


Další recenze od 17.2.2015 08:49:06

jednoznačně nejlepší makeup artist, stačí velmi malé množství, dobře rozetřít prsty,jelikož jinak vzniká efekt masky a výsledkem je sjednocená pleť, krásně sametová, bez chyb. Doporučuji na závěr dát transparentní pudr od Dermacol a výsledek je úžasný. Na začátku je opravdu třeba se s ním naučit pracovat.

  • velmi dobrá krycí schopnost
  • sjednocení
  • sametová pleť
  • nevysušuje
  • je třeba se s ním naučit dobře pracovat


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.3.2015 22:32:18

Tento makeup používám jako korektor a je naprosto perfektní! Vlastním odstín 208 a je super, že je opravdu hodně světlý. Používám ho na kruhy pod očima a stačí se štětcem makeupu jen lehce dotknout a takové nepatrné množství vystačí na obě oči. Nikdy jsem se na trhu nesetkala s žádným produktem, který by byl takto krycí, při prvním použítí jsem z toho byla až v šoku, je to jako Photoshop v tubě.

  • cena
  • množství asi tak na celý život
  • velký výběr odstínů
  • krycí schopnost
  • nic


Další recenze od 14.3.2015 16:04:01

Přípravek, který vydrží a zakryje opravdu všechno!! Na to na jak dlouho mi vydržel (balení min. 2 roky) je opravdu levný. Vzhledem k tomu, jak dobře kryje ho používám jen jako korektor, protože na celém obličeji vypadá nepřirozeně. Název ,,cover" je vystihující, ale make-up bych mu neříkala..raději korektor. Opravdu doporučuji.

  • 1 balení mám už 2 roky s denním používáním
  • Dlouho vydrží na obličeji
  • Stačí jen na špičku štětce a pokryje velkou část obličeje
  • Nízká cena
  • Opravdu vynikající krytí
  • Na celém obličeji vypadá jako paštika, proto používejte raději jen jako korektor


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2015 18:06:20

Kvalitní produkt za dobrou cenu :) na pleti vydrží celý den, je velmi krycí takže stačí vážně jenom trošička, jinak tvoří efekt masky.. Dobře zakryje nedokonalosti, není mastný, vůně je taky příjemná.. Vyhovuje mi i balení v tubičce, díky zlaté barvě vypadá docela vznešeně :D oceňuji také jeho dostupnost a výběr odstínů...

  • cena
  • vůně
  • skvěle kryje
  • obal
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2015 17:25:18

Momentálne mám zakúpené druhé balenie. Musím povedať, že spotreba jedného mi trvala asi 2 roky. Používam ho ako korektor, keď mám škaredú pleť tak v jemnej vrstve na celom čele. Perfektne kryje, o mi trocha vadí je, že je príliš mastný, treba poriadne zapudrovať. Moja mamina si ho pochvaľuje tiež, zakrýva si ním rozšírené žilky. Trochu tažšie sa vytláča z tuby. Nakoľko som z obsahom spokojná, tak mi takéto "banality" neprekážajú.Za fajn cenu celkom dobrý produkt.

  • perfektné krytie a výdrž
  • neoxiduje
  • balenie vydrží dlho
  • podľa mňa je mastný a dosť hustý
  • ťažie sa doluje
  • trochu posmrdkáva :D


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tenhle makeup používám pravdu málo, spíše jako korektor....podle mě se nehodí na běžné nošení. já mám třeba zrovna suchou pleť a moc dobře se mi neroztírá. Co se mi na něm opravdu nelíbí je balení.. Jestli bych si ho znovu koupila říct nedokáži, poněvadž ho v nejbližších pěti letech nespotřebuju. Asi by mohli být ještě světlejší odstíny dostupné v drogeriích.

  • vysoké krytí při použití jako korektoru
  • není pro suchou pleť
  • hustota
  • balení
  • tmavé odstíny


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.5.2015 00:06:47

No ja som z neho sklamaná. Ako make-up je pre mňa nepoužiteľný, príliš hutný na roztieranie na celú tvár, to už vôbec nevravím o očnom okolí, ktoré by som si len poškodila, keďže ho mám príliš jemné. Kúpila som si ho len za účelom korektoru, takže čo sa krytia týka, bol by perfektný, aj to tak vyzeralo hneď po nanesení, avšak netrvalo dlho a začal sa roztekať, takže to všetko zišlo a vyrážky sa krásne odhalili.

  • krytie
  • nedrží ani hodinu -steká


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.7.2015 18:48:11

Dostala jsem tento produkt jako vzorek od kamarádky, ta si ho objednávala z e-shopu. Byla jsem tímto produktem zcela nadšena. Když jsem časem dopotřebovala vzorek, tak jsem si ho chtěla objednat. Ale kamarádka mi říkala, že tento produkt je k dostání i v drogérii. Ano, opravdu tam byl, ale pěkně důmyslně schován. Protoe jsem ten den pospíchala, tak jsem vzala nejsvětlejší, co tam měli. Měli tam pouze 4 odstíny, takže jsem akorát si vzorek namazala na ruku a šla. Když jsem pak domů dorazila a chtěla si ho zkusit, dozvěděla jsem se, že je hodně tmavý. Takže i ten nejsvětlejší odstín byl velice tmavý. Škoda peněz, ale za hloupost se holt platí.

  • Skvělé krytí
  • Cena
  • Nedomyšlený obal
  • Dostupnost odstínů v drogériích


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jakmile jej nanesete i na celou tvář, stačí kapka. Velmi dobře kryje, ale po cca hodině stéká z obličeje a mastí se. Vytváří dojem masky, proto se hodí opravdu pouze jako korektor.Myslela jsem, že bude fajn, ale na to jak jej vychvalují mne trochu zklamal, více si jej už nejspíš nekoupím, absolutně mi nesedl a to mám smíšenou pleť. Ucpává póry. Již po 3. použití velmi zhoršená pleť, přestože mám pleť hezkou. Špiní oblečení. Velmi hutná konzistence.

  • levný
  • hodně kryje
  • na mne je hodně mastný
  • nemá výdrž
  • hodně mastný
  • odstíny buď šíleně hodně do oranžova neb naopak moc světlé s mou barvou pletí nesplynul ani jeden odstín
  • zhoršuje pleť a ucpává póry i jako korektor


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.8.2015 09:30:53

Tento Make-up Cover musím hodnotit velice kladně. Koupila jsem si ho primárně pro použití jako korektor a velmi se mi osvědčil. Naprosto famózně kryje, takže na pleti schová opravdu všechno, co chcete, má takovou akorát hustou konzistenci, lehce vysušuje, což je při použití na pupínky poměrně dobrá vlastnost a při dobrém zapracování, není na pleti vůbec vidět. Za mě fakt super produkt.

  • perfektní krytí
  • cena
  • velká škála odstínů
  • krásně splyne s pletí
  • dobrá konzistence
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.8.2015 23:15:41

Pro mě to není makeup, ale korektor a to ten nejlepší na trhu. Příjde mi, že většina korektorů se chová jako makeup, tak nějak překryjí, ale nezakryjí úplně. Tento je vyjímka. Zakryje opravdu vše, co je potřeba. Takže je dobré nanášet spíše lokálně na problematická místa, než na celou pleť - potom totiž může působit dost nepřirozeně. Co se balení týče, tubička je pořád opatlaná, ale zase se dá vypotřebovat do posledního zbytečku. Jelikož je korektor opravdu velmi krycí, při nanesení stačí opravdu trošička, takže mi vydrží opravdu velmi dlouho. Někdo ho používá jako makeup, ale to je dobré tak na večer nebo na focení, ale na denní líčení působí hodně nepřirozeně. Co se konzistence týče, je velice hustý a příjde mi, že má tendenci vysušovat.

  • cena
  • dlouho vydrží
  • stačí nanést trošku
  • extrémně krycí
  • při větším nánosu působí nepřirozeně
  • často upatlaný obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.9.2015 13:29:36

Jako make up se nedá používat, ale je suprový na zakrytí nedokonalostí. Bohužel u tohoto make upu se špatně shání odstíny. Většinou v obchodech najdeme jen tmavé někdy naoranžovělé barvy, což je nepřirozený. Cenově je dostupná. Po delším využívání se mi začal trhat obal maku upu a začal tama vytékat a její zlatavá barva se odloupala. Jestli bych si měla koupit někdy tento make up, tak bych ho využila jen na pupínky atd...

  • cena
  • vysoké krytí
  • výdrž balení
  • nevydrží na obličeji dlouho
  • obal se postupem času používání roztrhne
  • vytváří masku
  • nepřirozené odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nejdříve jsem byla nadšená, jak makeup krásně kryje a jak přirozeně vypadá. Bohužel mi pak začal zacpávat póry a pleť se mi jaksi zhoršila. Nejvíce mě ale štvalo, že se mi makeup obtiskával všude - na telefonu, na oblečení... No děs. BB krémy mi tohle nedělají, proto jsem zklamaná. Jinak chápu, že ostatním vyhovuje, protože dobře zmatňuje, hezky kryje a je levný. Já ale zase sáhnu zpět po BB krému.

  • zmatňuje
  • kryje
  • vypadá přirozeně
  • levný
  • ucpává póry
  • všude se obtiskává


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.9.2015 21:46:30

Ako sak tomuto produktu vyjadriť..Mám nejak rozporuplné pocity.Prvé je asi to,že jednoducho sa dopracovať k svetlým odtieňom v drogérii je veľmi dlhá a namáhavá robota.Hľadala som svetlý odtieň nekecám,asi 4 mesiace(dá sa objednať na Dermacol stránke),kým som našla vo výpredaji posledné kusy.Potešila som sa,vyskúšať som ho chcela určite.Konzistenciou je pre mňa ťažší,hutnejší,jemne silikónový.Pri hrubšom nánose aj jemne neprirodzený,takže vrstvenie asi nie.Kupovala som ho len ako korektor,takže sa to prežiť dá.Krásne kryje,skvelá výdrž aj bez podkladu a prepúdrovania.V tomto je skvelý.Na moju pleť ale konzistencia troška nesedí.Uvítala by som niečo ľahšie.Ako make up ho nepoužívam,lebo make nepoužívam vôbec,vystačím si s BB.Kruhy ale krásne maskoval,aj nejaké tie pupínky.Možno niekedy sa troška zlieval na očiach,ale to vybavil púder.Za skúšku podľa mňa určite stojí,rada sa k nemu vrátim,ak natrafím na svetlý odtieň.

  • výdrž
  • krásne kryje
  • absencia svetlých odtieňov v drogérii
  • môže sa jemne zlievať


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2015 04:30:34

Tento výrobek mě opravdu zklamal. Jediné, co umí fakt dobře, je silné krytí. Bohužel působí na pohled i pocitově jako maska na obličeji. Nepříjemný pocit! Chvíli jsem ho tedy používala jako korektor, ale zakrývám prakticky jen kruhy pod očima a na toto se tento makeup nehodí - vytvoří moc silnou krustu (a to je na tenkou oblast očí až příliš velká zátěž). Navíc má tu nepříjemnou vlastnost, že zaleze do každé skulinky. Obal nic moc, už po prvním použití je celý upatlaný.

  • silné krytí
  • vypadá jako maska
  • vytváří "krustu" a na obličeji ho tak pořád cítím
  • zaleze do každé skulinky
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Výborný make up. Dlouho jsem hledala make up, který by mi vyhovoval. Již dlouho dobu si kupuji kosmetiku od Dermacolu, ale tomuto make upu jsem se vyhýbala, jelikož jsem se bála, že bude příšliš hustý a tmavý. Mám světlejší pleť a používám č. 221 a stačí opravdu maliko. Jsem velmi spokojená. Už jsem i jeho voděodolnost vyzkoušela i v aquaparku a opravdu držel. Už ho jen tak nevyměním :)

  • Výborné krytí
  • Vydrží celý den
  • Nevím o nich :)


Další recenze od 5.1.2016 13:23:05

Produkt, ktorý mi neskutočne pomohol zakryť moju problematickú pleť v tých najhorších časoch. Zakryje (takmer) všetko, dokonca aj chrasty. Nikdy som si ho ako make-up na tvár nedala, vždy len ako korektor. Nepoužívam ho denne kvôli zloženiu, obsahuje látky, ktoré zhoršujú akné. Stačí ho naozaj máličko, takže vydrží snáď naveky. Balenie je pekné, len sa veľmi rýchlo postláča a potom nevyzerá dobre. :D

  • krycia schopnosť
  • cena
  • zloženie
  • nie je odolný proti otreniu


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.1.2016 21:15:18

Jelikož se mi v poslední době výrazně zhoršila pleť a já vyzkoušela mnoho makeupů, tak jsem se dlouho rozmýšlela, jestli má cenu si koupit i tento. Všechny předchozí makeupy mě zklamaly hlavně v jejich krycích schopnostech. Nakonec jsem si rozhodla tento výrobek koupit. Bohužel jsem však nenarazila na světlé odstíny - všude byly odstíny 213,215 a 221, všechny pro mě byly tmavé,ale neodolala jsem a riskla 215 a musím říct, že jsem nadšená. Určitě se však nedá použít na celý obličej jako makeup, ale funkci korektoru zvládá skvěle.Při velmi malém množství, kterým zamaskuji vše potřebné, a se světlým makeupem, nejde vůbec poznat, že je to tmavší odstín. Velká spokojenost.

  • vysoká výdrž
  • vysoké krytí
  • na jedno použití si vystačím úplně s miniaturním množstvím
  • k sehnání jen v omezeném počtu odstínů
  • nedá se použít jako makeup-tvoří masku


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Toto je asi jediný make up, který opravdu zvládne zakrýt na obličeji snad všechno. Používám ho ale jen jako korektor, protože jako jediný dokáže zakrýt moje tmavé kruhy pod očima díky vysokému obsahu pigmentace. Na celý obličej se rozhodně nehodí, protože má hodně hutnou konzistenci a vytváří pak efekt masky :( . Jediný co mi na něm vadí je jeho balení, make up z tuby rád vytéká a většinou se vytlačí větší množství než je potřeba.

  • výdrž
  • opravdu výborné krytí
  • voděodolný
  • na zakrytí stačí opravdu malé množství
  • balení
  • není vhodný na celý obličej
  • v drogerii se dají sehnat jen některé odstíny a na internetu je může být problém trefit se do toho správného odstínu


Další recenze od 28.2.2016 16:25:37

S make-upy od Dermacolu nemám dobré zkušenosti. Mastí se mi po nich pleť. Ale tento je skvělý, pokud ho smíchám s nějakým jiným. Konzistence je velmi hutná a nedokážu si představit, že bych si ho nanesla na obličej, jako jediný přípravek. Pokud si ho dám více, je hodně viditelný. Používám ho jako zlepšení jiného make-upu, nebo jako korektor. Jeho výdrž je fenomenální.

  • výdrž
  • pigmentace
  • krycí schopnosti
  • mastnota


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2016 18:48:12

Pigmentácia je neprekonateľná. Zakryje úplne všetko, ale je to na úkor vytvorenia masky. Je strašne nápadný, leskne sa aj po zafixovaní púdrom, zlieva sa a zalieza do vrások. Je strašne neprirodzený a nedá sa použiť na celú tvár aj keď ho použjjem strašne málo. Zvýrazňuje vrásky, šupinky na tvári. Používam len v kombinácii s iným mape-upom a a vtedy je to už fajn (ja používam v kombinácii s hydratačným makeupom a matujúcim makeupom), potom je super, lebo využijem len jeho vynikajúcu pigmentáciu.

  • pigmentácia
  • vodeodolnosť
  • efekt masky
  • zleiva sa a zalieza do vrások
  • zvýrazňuje šupinky na tvári
  • nápadný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.5.2016 11:54:27

Tento celosvětově známý produkt jsem objevila teprve nedávno, vůbec jsem nevěděla, že má Dermacol takhle známý a vyhlášený make-up. Po mnoha přečtených recenzích a zhlédnutých videí, jsem se rozhodla si make-up pořídit. Bohužel v drogeriích je k dostání jen asi ve čtyřech odstínech a ještě k tomu pro mě velice tmavých. Jelikož jsem opravdu bledule, vybrala jsem si nejsvětlejší odstín 208, který jsem si musela objednat z e-shopu. Make-up používám denně s podkladovou bází také od Dermacolu - Satin base, roztírám houbičkou ve velmi jemné vrstvě a já jsem naprosto SPOKOJENÁ! Vydrží opravdu dlouho, mě osobně nezalézá do vrásek, nelesknu se po něm, skvěle kryje a odstín mi naprosto vyhovuje. Samozřejmě musí se nanášet v opravdu malé vrstvě, ve větším množství dělá efekt voskové figuríny. Podkladová báze je dle mého nutnost. Dá se i smíchat s běžným make-upem a můžete si tak vytvořit ideální make-up.

  • výdrž
  • velmi vysoké krytí
  • cena
  • odstín 208
  • nedostupnost všech odstínů
  • při větším množství efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento make-up jsem používala hodně dlouho, protože mám ráda hodně krycí make-upy a tento kryje skvěle, což jsem od něj i očekávala, když se hodně používá na focení apod. Nedávno jsem ale objevila Vichy Dermablend 3D a ten je pro mojí smíšenou pleť se sklonem k akné lepší. Dermacol na rozdíl od Vichy mi ucpával póry, akné zhoršoval a navíc jsem po něm měla pleť brzy mastnou a musela jsem často používat pudr. Na krytí je skvělý, ale já si raději připlatím za Vichy a Dermacol už od té doby nekupuji.

  • hodně kryje
  • cena
  • mastí pleť
  • zhoršuje akné
  • ucpává póry
  • nevydrží dlouho na pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 16:24:34

Tento make-up jsem vyzkoušela na radu kamarádky, která z něj byla úplně nadšená. Bohužel, dělal mi hroznou masku a strašně zalézal do póru a dost je zvýrazňoval. Sice opravdu dlouho vydržel, ale vzhledem k tomu, že jsem vypadala jako ošklivá vosková figurína, tak jsem to moc neocenila. Navíc obal mi přisel poněkud nešťastný, mam radši make-upy v lahvičkách.

  • Možná vydrž
  • Zakryje opravdu snad všechno
  • Strašně hutný
  • Dělá hroznou masku
  • Šíleně zvýrazňuje pory a jiné nedokonalosti
  • Obal- vytéká a tuba je věčně zapatlaná


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Sice je to makeup, ale já ho používám spíš jako korektor. Skvěle s ním jdou zamaskovat kruhy pod očima a pupínky. Na toto použití ho stačí opravdu minimálně, takže tubička, i když je malá, vydrží celé věky. Má hutnější konzistenci, takže je třeba ho pořádně rozetřít, ať nejsou přechody. Je voděodolný, já ho odličuji pleťovým mlékem, které ho odstraní beze zbytku. Jen to balení je takové nedotažené, tuba je pořád opatlaná a na několik místech praskla.

  • Velmi dobré krytí
  • Dobře drží na obličeji
  • Dlouhá výdrž balení
  • Balení- tuba
  • Hutnější konzistence


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.9.2017 12:59:58

Make-up, který OPRAVDU kryje. Vyrábí se v hodně světlých odstínech, ale pouze pár jich seženete v drogérii, jinak musíte do jejich obchodu nebo na internetu. Teď zrovna je to trend mezi youtubery v zahraničí. Ještě aby ne, tohle je něco, co opravdu funguje! :D Ale rozhodně ho nedoporučuji začátečníkům. Hodně kryje. Hodně, a díky tomu je velmi hutný a musíte použít vážně malinko. Ne jako klasický make-up, kam dáme i 3 "pumpičky" produktu. Dá se použít i jako podklad (základní make-up), ale sušší pleť bez použití báze bude trpět. Hustá konzistence hodně stahuje. Na nanášení jsou lepšíé prsty, nebo houbička, na štetce to ideální nebude. Já osobně používám jako korektor, nebo když má být focení, na toto je určen a udělá opravdu nádhernou, bezchybnou pleť. :) Balení je krásné, ale hodně často ke konci praská a make up je všude...

  • Kryje
  • Odstíny i pro bledulky
  • Cena není špatná, na to jak dlouho to vydrží
  • Na fotkách vypadá skvěle
  • Je to od české značky! :)
  • Vydrží celý den
  • Dá se krásně ředit krémem a nebo bází.
  • Trvá to, než ho spotřebujete
  • Hutná konzistence-musíte se naučit s ním pracovat
  • Sušší pleti nebude až tak vyhovovat
  • Dostupnost odstínů
  • Jen ta se nedá zapracovat štětcem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 11:31:38

Rozhodne by som ho nenazývala make-upom, nakoľko ako make-up je nepoužiteľný. Skúsila som ho aplikovať na celú tvár ale vytvoril dokonalý efekt masky a neprirodzenej pleti. Je vysoko krycí, lepšie krytie snáď nikde nenájdete, preto sa odporúča skôr ako korektor, ktorý prekryje len určité miesta. Pod oči takisto neodporúčam, je príliš hutný a preto sa pod oči nehodí, inak budete mať výsledný efekt nanajvýš zvláštny. Balenie je v tube, čo mi v tomto prípade veľmi vyhovuje, pretože môžem naniesť toľko produktu, koľko chcem a potrebujem, ničím neplytvám a teda jedno balenie vydrží neskutočne dlho. Cena je pomerne nízka a dá sa zohnať vo viacerých odtieňoch či v niektorých drogériách alebo cez internet.

  • - vysoko krycí
  • - konzistencia
  • nezlieza z pleti
  • - cena
  • - veľké množstvo odtieňov
  • - nevhodný na celú pleť - efekt dokonalej masky