Max Factor Pan Stik krémový make-up recenze a zkušenosti

Krémový makeup Max Factor Pan Stik krémový make-up
Krémový makeup Max Factor Pan Stik krémový make-up - obrázek 1
Krémový makeup Max Factor Pan Stik krémový make-up - obrázek 2
5 4.3 12
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 101 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor Pan Stik krémový make-up

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.10.2012 22:15:14

Asi nejlepší korektor, jaký jsem doposud vyzkoušela.. Krémová konzistence překryje úplně všechno.. Tím pádem bych jej nedoporučovala nanášet pod oči, kvůli vráskám.. Na tvář ho nanáším prstem a stačí ho opravdu trocha, takže spotřeba je vážně malá.. Cena je trochu vyšší (250 v DM), ale lze jej na netu koupit levněji.. Celý den mi nevydrží, proto jej v některých případech nosím s sebou v tašce.. Koupím si ho rozhodně znovu!

  • kryje
  • konzistence
  • výdrž
  • splyne
  • cena
  • možná aplikace


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.2.2013 21:14:56

Já jsem tyčinku používala jako make-up v odstínu 13 Noveau Beige. Kryje sice naprosto skvěle a i výdrž je docela slušná, vzhledem k mojí mastné pleti, ale na výběr je pouze ze 3 barev. První je až moc světlá a třetí až moc tmavá. Odstín 13 je hodně tmavě narůžovělý a na pleti vypadá tento odstín jako maska. Kdyby bylo na výběr z více odstínu byla bych naprosto spokojená.

  • velká krycí schopnost
  • praktické balení
  • výdrž
  • výběr odstínů


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Léta jsem tento krémvý make-up používala namísto korektoru - kryje totiž perfektně, překryje všechny nedokonalosti pleti a je ho hodně, takže vydrží fakt dlouho. Přiznám se, že jako make-up bych tento produkt ani použít neuměla. Nanášela jsem ho prsty a pak použila jiný make-up, pokud bych ho měla použít na celou tvář, trvalo by mi to mou metodou pěkně dlouho.

  • perfektně kryje
  • jako korektor vydrží hodně dlouhou dobu
  • výběr odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.5.2013 14:11:09

Pan Stick korektor od Max Factoru používám lokálně na nedokonalosti pleti, vyzkoušela jsem už spoustu korektorů, ale tento mi vyhovuje snad nejvíce. Krytí je střední až vysoké. Lépe kryje už jen Make-up cover od Dermacolu. S vysunovacím systémem jsem velmi spokojená, mnohem více mi vyhovuje než tuba. Rozhodně doporučuji.

  • krytí
  • nic


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.8.2013 15:19:09

Já Pan Stik tedy nepoužívám jako make-up ale jako korektor. A to již spoustu let a jsem maximálně spokojená. Mám dědičné tmavé kruhy pod očima a tento je zakryje perfektně. Používám odstín 12 True Beige. Po nanesení ho ještě fixuji pudrem a vydrží bez jediného problému celý den. Jedno balení mi vydrží zhruba 1 rok (používám ho opravdu jen pod oči), takže mi zase tolik ani nevadí vyšší cena.

  • perfektně kryje
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.10.2013 21:46:13

Tento produkt je určený jako makeup, ale neumím si moc představit ho tak používat, nejsem fanda tuhých makeupů ani korektorů. Je tedy pravda, že konzistence je pěkně krémová a nanášení štětcem je docela v pohodě... Přesto mi ale přijde použitelný maximálně jako korektor, má dobré krycí schopnosti, ale vytváří dojem masky. Na kruhy pod očima je podle mě nepoužitelný, protože je sice barevně zamaskuje ale udělá masku a zalézá do vrásek... Používala sem ho jen na focení, kde je potřeba hodně maskovat a dojem masky z fotek není znát... Ztratila jsem ho a další si kupovat nebudu, zvolím radši tekuté produkty, které se snáz nanáší...

  • krytí
  • skladné balení
  • krémová konzistence
  • nevhodný jako makeup
  • efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Kúpila som si ho na doporučenie tu na omlazení. Má 9 g a ja som si ho kúpila namiesto korektora. Na celú pleť mi nepríde moc dobrý, zvýrazňuje mi šupinky a nelahodí mojej pleti. Krycia schopnosť je naozaj dobrá to sa mu musí uznať, ale s odtieňmi to až také dobré nie je. Vybrala som si 12 true beige, pretože 13 sa mi zdala moc tmavá avšak skôr by sa mi hodilo niečo medzi týmito dvoma odtieňmi. Na žilky a akné je fajn ale netreba ho dávať veľa, pod oči robí efekt krásny(všetko zakryje), avšak mi vadí, že časom trochu zalieza do vrások a tým pádom ho je vidno. Balenie sa mi páči, také praktické do kabelky ,bohužiaľ mne sa aj pokazilo a to krátko po kúpe. Akonáhle ho vysuniem a chcem ho zasunúť späť, nejde to a musím mu pomôcť prstom. Celkom dosť ma to naštvalo. Už si ho znovu nekúpim, pretože budem hľadať ďalej ešte dokonalejší produkt .

  • malé praktické balenie
  • krycia schopnosť
  • kazivosť balenia
  • zalieza do vrások


Další recenze od 17.8.2014 01:08:38

Najlepší korektor v tejto cenovej kategórii. Je to síce makeup ale väčšina ľudí ho používa ako korektor. Používam ho na červené miesta a kruhy pod očami a kryje naozaj úžasne. Na mojej pleti vyzerá prirodzene, čo je pre mňa najdôležitejšie. Radšej totiž pôjdem von s viditeľnou vyrážkou ako s omietkou. A to je na tomto korektore úžasné: vyzerá prirodzene a predsa kryje. Výdrž je tiež celkom slušná (za tú cenu nadpriemerná). Je trochu mastnejšej konzistencie (čo mi zase až tak nevadí, lebo sa po ňom nerobia šupinky). V tejto cene nič lepšie nekúpite.

  • Kvalitný výrobok za relatívne nízku cenu
  • Dobré krycie schopnosti
  • Slušná výdrž
  • Prirodzený výsledok
  • Elegantné balenie
  • Trochu mastnejšia konzistencia


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nejlepší korektor, který jsem kdy vyzkoušela, pokud se s ním umí, je v minimálním množství perfektní i na celý obličej. Lze koupit i za 100 Kč, pokud je v akci. Myslím, že nesedí mastné pleti, i přestože je konzistence tužší. Sedí mi perfektně na smíšenou pleť a lépe v zime než v létě. Cena je úžasná na to, jaké je kvality. Jakmile jej vypotřebuji, určitě koupím znovu.

  • perfektně kryje
  • levný
  • tužší konzistence
  • perfektní do kabelky
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.12.2015 16:24:43

S makeupem jsem byla velmi spokojená, nato, že působí jako korektor je to opravdu make-up. Nanáším ho na celý obličej, skvěle kryje, nedělá mapy a efekt masky. Ráno ho přepudruji a pak vydrží zhruba 4 hodiny(takže žádný zázrak). Možná, že kdybych ho přepudrovala i přes den, podal by lepší výkon. Každopádně ho doporučuji, určitě se vyplatí ho vyzkoušet.

  • krytí
  • přirozený efekt
  • balení
  • výdrž
  • cena


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Absolútne najlepší korektor, aký som kedy vyskúšala. Ako makeup pre mňa nie je vhodný, to je príliš tuhý, aby sa s ním dalo pracovať na mojej pleti, no kúpila som si ho len na ten účel, aby som ho používala ako korektor a na to je ideálny. Konzistencia je jednoducho úžasná, presne, ako má byť - krásne krémová, mastná a zároveň dosť tuhá. Výborne sa nanáša na vyrážky, ani nestečie, ani nie je tak tuhý, aby bol nejaký problém. Kryje úplne perfektne, odtieň som si vybrala absolútne presne na moju pleť, čo som šťastná-prešťastná, že taký bol. Vydrží mi po celý deň, nemám potrebu ho cez deň nanášať znova. A keďže mám suchú pleť, tak tá mastnota mi úplne vyhovuje, lebo nehrozí, že sa budú tvoriť šupinky. A ešte ďalšie plus je, že krásne vonia. Systém výsuvnej tyčinky je veľmi praktický, bez ušpinenia obalu, ľahký prístup. Proste korektor ako jedna báseň. Najprirodzenejšie pôsobiaci korektor, aký len môže byť, tak krásne splynie s pleťou.

  • bezproblémové nanášanie
  • celodenná výdrž
  • prirodzenosť
  • vysoké krytie
  • krémová mastná konzistencia
  • vynikajúci obal
  • nízka cena
  • žiadne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 11:38:15

Tento "make-up" používam ako korektor či už na prekrytie nedokonalostí na pleti, občas aj pod oči, ale tu používam prevažne tekutejšie korektory. Jeho konzistencia je krémová v praktickom balení, ktoré vysuniete a aplikujete. Ja ho aplikujem čistými rukami, nanesiem prstami na tvár, korektorom rovno na pleť by som z hygienických dôvodov nešla. Krytie je stredné až vysoké, mám ho v najsvetlejšom odtieni 12, ale prijala by som kľudne bledší. Je všeobecne známe, že Max Factor má dosť tmavé odtiene, ale tu pri korektore sa to "stratí". Nepoužívam ho pravidelne, jedno balenie mám už 2 roky a som možno v polovici.

  • - stredné až vysoké krytie
  • - balenie
  • - krémová konzistencia
  • - ako korektor je výborný
  • - tmavšie odtiene


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dermacol Make-up Cover

4.4 85% 134 recenzí

Hůře hodnocené