Rimmel Fix & Perfect Pro Primer recenze a zkušenosti

Podkladová báze Rimmel Fix & Perfect Pro Primer
Podkladová báze Rimmel Fix & Perfect Pro Primer - obrázek 1
Podkladová báze Rimmel Fix & Perfect Pro Primer - obrázek 2
5 3.8 22
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 110 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Fix & Perfect Pro Primer

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 18:31:38

Příjemně vonící báze, lehce se roztírá, samotná na obličeji může lehce štípat, ale při použití s podkladovým krémem je vše ok. Plet je hezky vyhlazená a matná po celý den, make up vydrží také déle

  • vůně
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tato podkladová báze narozdíl o mnohých neobsahuje žádné třpytky a sama o sobě nebarví, pleť zmatní a zjemní, krásně voní a dá se použít i samostatně (bez make-upu) pro celodenní zmatnění pleti. Cena je také příznivá. Mohla by mít lepší aplikátor, při využití cca poloviny obsahu se báze u ústí tubičky začíná zrážet a trochu vysychá.

  • zjemní
  • zmatní
  • projasní
  • neobsahuje třpytky
  • nevysušuje pleť
  • cena
  • aplikátor


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.8.2012 18:50:28

Krásně voní a cena příznivá, zdá se mi že je lepší než ta od Dermacolu. Dlouho vydrží. Nepálí. Pleť je po ní jemná a hebká. Balení mě moc nenadchlo, ale balením se přeci nekrémuji. Takže to zas tak hrozivé není a dá se přežít. Za mě mohu doporučit všemi deseti.

  • Vůně
  • zmatňuje
  • vydrží
  • nevysušuje
  • Balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2012 17:00:03

Příjemná báze, která se krásně roztírá. Parfemaci také nemám co vytknout. Krásně pleť připraví na makeup a samotné nanášení je pak mnohem lepší a snazší. Mám od Rimmelu i makeup a toto spojení funguje skvěle. Makeup vydrží opravdu celý den. Mám suchou pleť a po aplikaci této báze se nemusím bát o výskyt šupinek.

  • nevysušuje
  • cena
  • dostupnost
  • jemná parfemace
  • krásně se roztírá
  • makeup na bázi krásně drží
  • balení by mohlo být o krapet větší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2012 22:36:58

Tato báze mě velmi mile překvapila...opravdu na dlouhou dobu matuje, make up prostě drží jako přibitý! :) Je 100x lepší než ta dermacol báze, po které jsem byla po hodině akorát příšerně umaštěná a měla po obličeji mapy...za mě ANO!!! doporučuji, je vážně skvělá

  • cena
  • vůně!
  • konzistence
  • pleť se nemastí
  • nedělá "mapy"
  • tuba


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.1.2013 18:47:51

Tato báze mě taky velmi mile překvapila. Po ne zrovna pozitivní zkušenosti s bází od Dermacolu jsem se na žádnou další nechystala, ale tato byla v akci společně s make-upem, takže proč ji nezkusit. Báze moc hezky voní, stačí jí opravdu kapička, dobře se roztírá. Pleť je hezky hebká, zmatněná a prodlužuje výdrž make-upu. Nevýhodou je určitě obsah silikonů, mně ale naštěstí nic negativního na pleti nedělají a taky bázi nepoužívám denně. U této báze asi chvíli zůstanu.

  • vůně
  • zmatnění
  • vyhlazení pleti
  • konzistence
  • obsah silikonů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.2.2013 12:04:34

Překvapivě celkem dobrá báze.Kremovější konzistence,příjemná.Vypotřebovala jsem celou tubu,ale na mojí až moc suchou pleť spíš zmatňuje,takže v průběhu dne jsem vysušená.Potřebovala jsem aplikovat větší množství a bohužel mi to neudělalo takový ten hebký efekt.Takže za mě dobrý, ale dávám předost gelové konzistenci se samotovým efektem a hydratací.

  • Balení
  • Konzistence
  • Cena
  • Matující efekt
  • Nedostatečná hydratace pleti
  • Potřeba většího množství


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Já jsem s touhle podkladovou bází moc spokojená. Je jemná, zabrání tomu, aby make up zanášel póry, hezky voní a sama pleť taky nezanáší. V drogérkách asi jedna z nejlepších bází. Asi si jí teď znovu koupim, až dopotřebuju mojí nynější bázi od Benefitu, která je sice úžasná, ale trochu dražší.

  • Vůně
  • Konzistence
  • Chrání pleť
  • Nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.3.2013 21:29:47

Tuto báze jsem dostala v drogerii DM k make-upu a celkem nic jsem od ní nečekala, ale překvapila mě. Bázi stačí nanést opravdu málo a make-up se po ní dobře roztírá, a výsledek je daleko přirozenější, než když si bázi nedám. Ze začátku mě trochu štípala, ale pak jsem pod ní použila denní krém a vše bylo v pohodě. Navíc má takovou velmi krásnou vůni. Určitě koupím znovu.

  • Vůně
  • Prodlouží výdrž make-upu
  • Vyhladí pleť
  • Nevysušuje
  • Matuje
  • Malé balení


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 11.7.2013 13:28:54

Doposiaľ som bázy veľmi nepoužívala, ale táto sa mi naozaj páči. Ľahko sa nanáša a nefarbí. Po nanesení je pleť krásne hladká a jemná. Balenie je tiež pekné a pre mňa aj praktické v tube, ľahko sa vytláča, všade sa zmestí. Akurát si nie som celkom istá, či predĺžuje trvácnosť make-upu, v okolí nosa a pier sa mi po pár hodinách aj tak make-up stratí s bázou, či bez nej. Ale nanášanie make-upu na bázu je oveľa lepšie a jednoduchšie ako bez nej, pleť je taká akoby vyrovnanejšia a skutočne hladšia. Bázy stačí naniesť skutočne malé množstvo, takže za mňa spokojnosť.

  • stačí malé množstvo
  • vyhladzuje a vyrovnáva pleť
  • ľahko sa nanáša
  • pekne vonia
  • praktické balenie v tube
  • žiadne


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2013 12:55:39

Parádní podkladová báze s příjemnou vůní. Nemastí, ale perfektně zmatní a zjemňuje pleť. Lehce se roztírá a stačí ji opravdu málo. K této podkladové bázi jsem kupovala i makeup od Rimmel Match Perfection Foundation, který k této bázi patří a nemůžu si vynachválit. Ve spojení s makeupem tvoří krásný přirození vzhled.

  • Vůně
  • Snadno se roztírá
  • stačí ho málo
  • zjemňuje pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.9.2013 11:45:34

Tuto bázi jsem měla již dvakrát. Pokaždé jsem jí zakoupila spolu s make-upem Match perfection za 250 Kč. Báze je lehká, má příjemnou konzistenci i vůni. Pleť po ní vydrží matná a sametově hebká po celý den. Oceňuji, že neobsahuje třpytky, po kterých pleť vypadá více lesklá. Ocenila bych praktičtější balení, ke konci jde báze špatné vymáčknout. Určitě koupím znovu, doporučuji.

  • Neobsahuje třpytky
  • Zmatní pleť
  • Konzistence
  • Vůně
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.11.2013 09:25:14

Chtěla jsem vyzkoušet bázi pod make-up a na tuhle jsem četla samé dobré recenze. Tak jsem ji pořídila. Žádné zázraky jsem nepocítila. Čekala jsem, že mi zakryje rozšířené póry, udrží pleť déle matnou a prodlouží výdrž make-upu. Jediný, co jsem vypozorovala, že mi s ním make-up vydrží dýl. Jinak jsem byla stejně lesklá jak s bází tak bez ní, póry mi to nezakrylo ani nevyhladilo a balení šlo hrozně rychle pryč. Navíc mi na obličeji tvoří nepřirozený dojem masky a zvýrazňuje mi "vrásky" (spíš ohyby) víc než bez báze. Příště si ji už asi nekoupím. Možná jsem od něho čekala víc, ale takhle ...

  • Prodloužená výdrž make-upu
  • póry nezakryje
  • nematuje
  • nevyrovnává plet
  • zvýrazňuje vrásky


Další recenze od 22.11.2013 13:05:55

Za kvalitu produktu davam 4 body jen kvůli tomu, že je to můj první primer a nevím, zda ho ještě třeba jiný produkt nepředčí. Jinak jsem spokojena, je rozdíl, když jsem make up nebo BB cream nanášela jen na hydratačním krémem ošetřenou pleť nebo právě na tento primer. Výrobek pleť vážně super zmatní na delší dobu a make up či BB cream se pak lépe nanáší vydrží déle. Vůně je příjemná. Škoda jen, že balení je 30 ml, celkem rychle se mi spotřebovává.

  • vyhlazená pleť
  • matnější pleť
  • make up se lépe nanáší
  • (rychle se mi spotřebovává)


Další recenze od 24.2.2014 21:36:03

Skvěle pleť připraví.Make up drží perfektně.Je podle mého názoru lepší než ten od Dermacolu, hlavně co se týká výdrže. Navíc se na něj makeup lépe nanáší. Zdá se mi, že se lépe vsákne. Neporadí si však s rozšířenými póry. Ačkoli takový jsem stejně zatím nenašla(zkoušela jsem zatím jen 3).Tento je ale nejlepší. Koupila bych si ho znova.

  • výdrž
  • cena
  • Nevyplní póry


Tuto bázi vlastním již asi 5 balení. Je to jedna z nejlepších drogérkových bází, co jsem kdy vyzkoušela. Ve slevě se dá pořídit za slušný peníz. Mám hodně mastnou pleť a nebavilo mě pořád u sebe nosit pudr a přepudrovávat se. S touto bází jsem od tohoto osvobozená. Ráno si jí nanesu po make-up a pleť mi vydrží matná téměž do večera. Nedám na ní dopustit a určitě jí zůstanu věrná.

  • cena
  • nelesknu se
  • dostupnost
  • balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.10.2014 17:44:30

Tuto bázi jsem používala asi před rokem, takže si nevzpomínám přesně na její parfemaci, ale vím, že byla vcelku intenzivní a nepříjemně chemická. Báze samotná byla krémová emulze, s přídavky silikonů, což mi vyhovuje, protože vyplňovala póry. Neměla jsem na obličeji takový ten "sametově silikonový" pocit jako po průhledných bázích, ale vyhovovala mi. Měla jsem problém se silnou parfemací, která byla cítit i po nanesení. Byla jsem s ní spokojená, ale raději si koupím Dermacol. Balení je pěkné, velikost za tu cenu skvělá, narozdíl od již zmíněné konkurenci (10 ml Dermacolu stojí stejně jako 30 této!). Také mi vyhovuje, že není problém dostat zbytek báze z tuby jak tomu bývá u pumpiček. Určitě si ji znovu koupím, přeci jen je levnější, je jí víc a splní svůj účel také dobře. Pro někoho by mohl být mínus, že suchou pleť trochu vysušuje.

  • Velikost balení
  • Tuba
  • Pro mě osobně silikony
  • Vyplní póry a sjednotí nerovnosti pleti
  • Cena
  • Silná chemická parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2015 13:08:04

Další velké zklamání. Mám mastnou pleť, která se velmi brzy po nanesení makeupu a pudru začne lesknout a makeup má tendenci se rozmazávat. Proto jsem přistoupila k nákupu podkladové báze a na základě recenzí a poměrně příznivé ceny jsem vybrala tuto. Bohužel nevidím jediný efekt. Nematuje, makeup (ne)drží stejně jako bez ní, nezjemňuje a nerozjasňuje. Jakobych na tom obličeji nic neměla a jediné, co cítím je vůně. Za mě vyhozené peníze.

  • Žádné
  • Nefunguje v žádném směru


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.5.2015 16:50:08

Báze, která je podle mého názoru spíše zbytečná a v šuplíku drží místo nějaké té kvalitnější. S bází nebo bez- rozdíl nepoznám ani ve výdrži ani hydrataci ani v ničem jiném. Hodnotila bych spíše jako další produkt, který jen tak patlám na obličej pro lepší pocit, nic víc. Znám rozhodně lepší produkty i za lepší cenu než je tento.. Báze nenadchla ani neurazila :)

  • dobrý pocit
  • nevšimla jsem si žádného rozdílu s touto bází či bez ní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2016 16:25:12

Tak mě teda tahle báze nijak extra neoslovila, nevyhladí mi to póry tak jako jiná báze od dermacolu,kterou mám, možná je to mým typem pleti, nevím. Asi už jí znovu nekoupím, protože jak už jsem psala pro mě zbytečná věc, nicméně jí dodělám když už jí mám a pak vyzkouším jinou. Koupila jsem jí za přijatelnou cenu takže myslím, že cena odpovídá kvalitě.

  • nevyhladí tolik póry jako jiné báze


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.5.2016 10:03:10

Tato báze je první, co jsem vyzkoušela. Potřebuji pleť zmatnit a dodat make-upu delší výdrž. Tato báze krásně voní (připomíná mi vůni opalovacího krému Astrid). Může se používat i samostatně bez make-upu třeba v létě. Jsem s ní spokojená, roztírá se dobře (ikdyž je trošku hutnější), akorát bych čekala, že na ni bude make-up držet déle.

  • vůně
  • obal
  • mohla by vydržet déle


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Zkusila jsem na základě vcelku dobrých recenzí, a na to, že Rimmel moc nemusím, tak tahle báze je rozhodně lepší, než Dermacoly, jak tu již bylo psáno, tahle je lehká, krémová, a make-up se na ni dobře nanáší. Používám jen na t-zónu a řekla bych, že celkem i funuje. Udělala pleť jemnější, malinko matnější, ale obličej matný neudrží, to je jasné. Nicméně žádný propadák to není. Pro normální pleť bude naprosto ideální. Tuba dobrý, v ničem mi nevadí.

  • Hezky zmatňuje a zjemňuje
  • neudrží t-zónu matnou


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Benefit POREfessional

3.8 70% 19 recenzí

Hůře hodnocené