Dermacol obsesión Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Dermacol obsesión Mascara
Řasenky Dermacol obsesión Mascara - obrázek 1
Řasenky Dermacol obsesión Mascara - obrázek 2
Řasenky Dermacol obsesión Mascara - obrázek 3
Dermacol (177)
1.8 z 5 5 1.8 9
Celkem 9 recenzí


5 hvězd
11%
4 hvězdy
11%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
11%
1 hvězda
67%

Koupilo by znovu
23 %

Recenze produktu
Dermacol obsesión Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 28.6.2018 18:13:11

Řasenka pro objem a prodloužení řas?!Koupila jsem si jí opět po několika letech a vlastně jenom proto,abych se přesvědčila,že je prakticky k ničemu.Má obyčejný kartáček,který řasy slepuje,neoddělí,nezahustí,lehce prodlouží a nadzvedne řasy.Bohužel se během dne drolí a rozmazává.Efekt na řasách naprosto nulový,divím se,že se tolik let vyrábí a prodává!!!!!!!!!!

  • lehce prodlouží
  • lehce natočí
  • slepuje
  • nezahustí
  • rozmazává se
  • opadává


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.8.2015 15:37:48

I přes to, že je na tuto řasenku mnoho negativních recenzí, tak mě velmi mile překvapila. Koupila jsem si jí hlavně proto, že mám velmi citlivé oči a tato řasenka je hypoalergenní. Oči mi skutečně nedráždí, takže hlavní funkci, kvůli které jsem si ji koupila splňuje perfektně. Ze začátku jsem z ní ale měla rozporuplné pocity, protože byla dost mokrá a slepovala řasy. Ale po několika použitích trošku vyschla, řasy přestala slepovat a dokonce dělá moc hezký objem. Četla jsem hodně názorů, že řasenka rychle vysychá, ale za sebe musím říct, že tato řasenka mi ze všech, které jsem kdy měla vydržela nejdéle. Nijak dramaticky neopadává a pokud mám na víčkách stíny nebo je alespoň přepudruji, tak vydrží celý den bez obtisknutí. Jelikož mám dlouhé řasy, tak mi tento komfort neposkytují ani mnohé voděodolné řasenky, ale tato ano.

  • hypoalergenní
  • zahustí řasy
  • neopadává
  • neobtiskává se
  • cena (v akci za 105 Kč)
  • balení se nedá postavit


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.10.2014 20:38:04

Tato řasenka má na jiných hodnoceních kolem 80-85% a já jsem s ní již cca 1 rok velmi spokojená na běžné nošení. Hezky natočí a prodlouží řasy, dodá objem, není příliš výrazná ani nepřirozená. Funkci bych zkrátka přirovnala k obalu - je elegantní, klasická, střední třída. Odstín je uhlově černý, což ocení světlejší typy. Jako konkurenční výhodu vidím, že je hypoalergenní, protože po jiných řasenkách mě občas pálily a oči nebo svědily víčka. Jiné hypoalergenní řasenky z lékarny jsou ale o dost dražší.

  • hypoalergenní
  • spolehlivý a přirozený výsledek
  • vydrží celý den
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 3.6.2014 22:13:25

Naštěstí jsem tuto řasenku dostala darem, a tudíž mě neštvaly peníze, které bych za ní potencionálně utratila (a to by mě štvalo i 10kč v tomto případě). Řasenka neprodlouží, nezhustí, pořádně neobarví, nerozčeše. Takže než toto, tak si raději kupte tu nejlevnější od vietnamců. Za mě určitě nedoporučuji, vyhozené peníze.

  • Žádné
  • Žmolkuje
  • Nerozčesává
  • Řasy pořádně neobarví
  • Nezhustí
  • Neprodlouží
  • Opadává
  • Rozmazává se
  • Nenatočí


Další recenze od 27.12.2012 12:34:03

Měla jsem voděodolnou verzi této řasenky v modrém obalu. Byla to ta nejhorší řasenka, jakou jsem kdy měla, barvivo uvnitř se při aplikaci hrozně táhlo, žmolkovatělo, slepovalo řasy. Také jsem měla hrozný pocit těžkých řas, jako kdybych tam měla nánosy řasenky. Takže jsem s ní nikam nevyšla, ale možná by i voděodolná díky té hrozné konzistenci byla. Už ani nevím, zda se ještě prodává, ale rozhodně jí nekupujte.

  • Hezký obal
  • Barvivo se při aplikaci táhne
  • Tuhost barviva
  • Žmolkovatí
  • Slepuje
  • Pocit těžkých řas
  • Nános již po 1.vrstvě
  • Špatná aplikace


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.8.2012 13:55:29

Brr, tuhle řasenku jsem si přála k Vánocům, tak jsem ji dostala v balíčku spolu s lakem na nehty. Slibovala super objemné a dlouhé řasy. Bohužel jsem ji použival jednou a od té doby mi leží v šuplíku. Byla jsem z ní dost zklamaná, protože řasy nezvýrazní a slepuje je, kartáček je také katastrofální. Jediné, z čeho jsem měla radost byl ten lak :)

  • obal
  • nevydrží
  • kartáček
  • slepuje


Další recenze od 17.7.2012 17:16:35

Chtěla jsem si koupit nějakou lepší řasenku, ale s touhle jsem trochu přestřelila. Už bych si jí nekoupila. Naštěstí jsem na ní měla slevu, takže mě to tolik nemrzí, než kdybych jí koupila za plnou cenu. Každopádně už do ní nepůjdu. Měla jsem i lepší řasenky a za lepší cenu!

  • hezký obal
  • nečerní
  • neprodlužuje
  • slepuje řasy
  • cena
  • nezvýrazňuje řasy
  • brzy vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 20:44:36

Pamatuju se, že tohle byla moje úplně první řasenka. Chtěla jsem nějakou ,,lepší" a udělala bych líp s obyčejnou Miss Sporty. Tahle řasenka je totiž úplně na nic - řasy skoro nezvýrazní, hodně se drolí, barva je spíš šedá než černá, žmolkuje - za dvě stovky se dá sehnat tisíc lepších.

  • žádné bohužel
  • žmolkuje
  • drolí se pod oči
  • rychle vysychá
  • téměř nezvýrazní řasy



věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 13:59:36

Spirálovitý kartáček je pro mne zcela nevyhovující, slepoval mi řasy. Pigmentace mizerná, černá řasenka nečerní. Při nanesení více vrstev pro docílení černé barvy vznikl "nábal" a řasenka ještě více slepovala. Při použití jehla pro oddělení řas nutností. Řasenka má přidat na objemu a prodloužit, ale nic z toho v mém případě nesplnila. Už se nedivím, že byla zdarma přiložena k balíčku s krémy.

  • žádnou jsem nenašla
  • nečerní
  • slepuje
  • kónický tvar - nedrží postavená- padá
  • nepřidá objem
  • neprodlouží


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené