Dermacol One Coat Extrémně krycí lak na nehty recenze a zkušenosti

Laky na nehty Dermacol One Coat Extrémně krycí lak na nehty
Laky na nehty Dermacol One Coat Extrémně krycí lak na nehty - obrázek 1
Laky na nehty Dermacol One Coat Extrémně krycí lak na nehty - obrázek 2
5 3 18
  • Průměrné hodnocení 3
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol One Coat Extrémně krycí lak na nehty

věk
15-24

nehty
přírodní

Mám lak v modrém odstínu. V lahvičce vypadá pěkně, na nehtech však vypadá nejlépe ve dvou vrstvách. Schnutí je tak akorát - netrvá šíleně dlouho ale taky to nezabere minutku. Co mi na laku moc nevyhovuje je tvar štětečku a také konzistence laku - je docela tekutý a spolu se štětečkem aplikace není nic moc a to mám doma opravdu hodně laků a stalo se mi že jsem přetáhla až na kůžičku. Cenou je celkem fajn, ale mám doma i o něco levnější laky které jsou na tom kvalitou podobně a to je taky důvod proč mám jenom jeden. Celkově zas tak špatný není, ale taky to není lak ze kterého si sednete na zadek :)

  • pěkné barvy
  • chtělo by to lepší tvar štětečku
  • poměrně dost tekutý
  • nestačí jedna vrstva- v jedné vrstvě pruhuje. Při druhé už je vpořádku


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.12.2014 20:54:33

Lak od Dermacolu jsem si koupila poprvé. Mám odstín 101. Jedna vrstva určitě nestačí. Je dost hustý, ale stejně pořádně nekryje. Dala jsem dvě vrstvy a stejně je průhledný i když v lahvičce vypadá mnohem tmavší. Štěteček mi vyhovuje, jelikož je širší a dobře se s ním nanáší. Balení je tak akorát. Znovu už si ho nekoupím.

  • štěteček
  • balení
  • nekryje


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 17.12.2014 23:22:28

Táto rada má prekrásne odtiene lakov. Ja som si uchmatla č.124. Je to taká šmolkovomodrá. Síce by mal byť lak vysoko krycí už v jednej vrstve, je potrebné naniesť 2. Štetček má klasický, dobre sa s nim lakuje. Výdrž je okolo 5 dní, čo je podľa mňa skvelé a má 10 ml. Síce mi určite polovica vyschne, ale ja sa vždy poteším, keď sú laky väčšie :) Keď som si s nim lakovala nechty, tak som si nevšimla ,že by pruhoval, takže to závisí asi od daného odtieňu. Prvá vrstva schne cca 2 minúty, druhá samozrejme dlhšie ,ale nieje to nič strašné.

  • odtiene
  • výdrž
  • aplikácia
  • balenie a množstvo
  • nekryje v 1 vrstve


Další recenze od 2.10.2014 22:34:54

Mám odstíny 110 a 115, v lahvičce se mi líbily moc, ale po nanesení jsem byla zklamaná. Barvy neodpovídají, jsou takové divné, nikdy jsem na takové nenarazila. Jinak lak se dobře nanáší, štěteček je tak akorát. Lak dobře schne a má minimálně třídenní výdrž. One coat? No tak to rozhodně ne, minimálně dvě vrsty potřeba jsou. Znovu nekoupím, jsou lepší laky v podobné cenové relaci.

  • dobré nanášení
  • výdrž
  • barvy neodpovídají
  • jedna vrstva nestačí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.2.2014 14:48:04

Tento lak od Dermacolu jsem dostala jako dárek a je to vůbec můj první lak od této značky. Téměř vůbec s ním nejsem spokojená. Už druhý den po nalakování nehtů vám "slézá" z konečků nehtů a rychle se někde odštípne. Jediné jeho plus spatřuji v barvách - ty jsou krásné a podle mě i dobře pigmentované, ale musíte opravdu nanést dvě vrstvy. Za mě nemohu doporučit.

  • výběr barev
  • cena
  • dvě vrstvy
  • nevydrží


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 23.10.2013 09:40:46

Lak jsem si koupila kvůli tomu, že by měl krýt v jedné vrstvě. Nebaví mě čekat na zaschnutí laku a tak jsem chtěla ušetřit. čas. Bohužel v jedné vrstvě rozhodně nekryje. Nevím jak je tomu u těch tmavších odstínů? Já měla světle růžový a jedna vrstva rozhodně nestačila. Barva nevydržela moc dlouho. Cca po 2-3 dnech se na krajích sloupala. Navíc barva zasychá poměrně dlouho. Takže já příště tento lak rozhodně už kupovat nebudu.

  • hezké odstíny
  • nekryje v jedné vrstvě i když to slibuje
  • dlouho zasychá


věk
25-34

nehty
lámavé

Koupila jsem si červený. Hledala jsem přímo takový odstín. Lak vydrží rozhodně dlouho, ale na mě má moc velký štěteček a nabírá hodně barvy. A taky je na můj vkus až moc tekutý. Blbě se mi drží vršek. Je pravda, že u tohoto červeného odstínu, který mám kryje v první vrstvě. Vydrží zhruba 3 dny bez oloupání špiček. Na nehtech vypadá hezky a nedělá při nanášení pruhy.

  • Kryje v jedné vrstvě (červený odstín)
  • Velký štěteček
  • Nepohodlný vršek
  • Moc tekutý


věk
25-34

nehty
přírodní

Barevné laky na nehty od Dermacolu mě obecně vůbec nenadchly a tento bohužel není výjimkou. Asi jedinými plusy jsou velikost balení a štěteček, ale samotný lak je strašný... Poměrně pruhuje, tím pádem je potřeba dát víc vrstev, aby výsledek vypadal přijatelně, ale zase přichází další problém a to, že lak opravdu dlouho schne... A po tom všem utrpení s lakováním přijde další zklamání a to výdrž...

  • štěteček
  • schnutí
  • výdrž
  • pruhuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Tak tomuhle laku se příště vyhnu obloukem! Teď lituju, že jsem se nepodívala na omlázko na předešlé komentáře před tím, než jsem si ho koupila. Mám odstín v sytě růžové barvě (ať koukám na lahvičku jak koukám, nemůžu najít číslo odstínu), která je krásná, ale klame zjevem! Lak proužkuje, je tuhej, trvá než zaschne a ihned se ošoupe.To se mojí oblíbené značce Dermacol těžce nepovedlo!

  • nic
  • proužkuje
  • tuhej
  • dlouho schne
  • rychle se ošoupává


Další recenze od 24.8.2013 19:14:22

Tento lak mám vo farbe105, krásna lososová.Lak má dobrú výdrž, pri riadnych domácich a manuálnych prácach mi vydržal bez poškodenia prbližne 5 dní, čo je skvelé. Vytknúť musím, že to určite nie je one coat lak! Síce aj po prvej vrstve sa farba podobá, chce to klasicky 2 vrstvy, schne tak 15 minút. Táto faba má v sebe mini trblietky.Lak si určite ešte kúpim v inom odtieni, za tú cenu je to primeraná kvalita, akurát štetček by mohol byť tuhejší, pevnejší a širší, konzistencia klasická,ani veľmi tekutá ani veľmi hustá.

  • krásna faba
  • výdrž aj 5 dní pri manuálnej činnosti
  • dobre sa odlakuváva
  • štetček
  • treba 2 vrstvy minimálne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.7.2013 06:06:11

Začnu odstínem - koupila jsem si odstín 125, takový modro...mírně do zelena. Na sluníčku má odlesky mírně i dožluta, no prostě úžasná barva, jsem z ní nadšená. Překvapena jsem byla i výdrží - vždycky vydrží bez oprav čtyři až pět dní (u jiných levnějších laků už druhý, max. třetí den musím opravovat a domalovávat). Je škoda, že minimálně "můj" odstín se jen s jednou vrstvou nespokojí, pro super výsledek je třeba dvou vrstev. A do 120 sekund nezaschne ani náhodou... Rozhodně svoji sbírku těchto laků rozšířím :-P

  • Rozhodně výdrž!
  • Hezké barvy.
  • Celkem fajn cena.
  • Slibuje co nesplňuje - rychlé schnutí a že stačí jen jedna vrstva.


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.6.2013 17:51:45

Obal a především barva mě zaujaly proto jsem si vybrala odstín 105. Po použití s podkladem i bez něj je můj verdikt - TO JE SNAD FOR?! Tvrzení výrobce (Díky vysoké koncentraci pigmentů v textuře stačí pouze 1 vrstvička. Velmi dobře přilne k nehtům a zasychne během 120 s.) je z mé zkušenosti KLAMAVÉ. Rozhodně 1 vrstva nestačí, komu ano tak to chci u této barvy vidět. A to že zaschne? 30 minut schnutí a rozhodně neni zaschlý. Lak se dá krásně sloupat. Takže Dermacole pěkně velké minus od tebe lak už rozhodně nikdy!

  • barva
  • neschne
  • nebarví


věk
25-34

nehty
přírodní

Mám tři odstíny: fialový základní (123), lila se třpytkami (104) a rudý (118). Rudý je naprostá paráda, opravdu stačí jedna vrstva, fialový občas musím doláknout na místech, která prosvítají. "Stočtyřka" byl krok vedle. To je takový lak nelak. Barva nejde moc vidět, spíš jen ty třpytky, což mi nevyhovuje. Chtěla jsem fialkový. Jinak jsem spokojená. Všechny se lesknou, vydrží při běžném provozu i 4 dny. Minus dávám za široký uzávěr, který se mi špatně drží v ruce. Schnutí je průměrné, žádný "quick dry". Odlakovat jdou velmi dobře. Nepozoruju žmolkatění, gumovatění, vysychání.

  • krytí
  • výběr odstínů
  • všechny odstíny zřejmě nejsou superkrycí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.11.2012 22:34:08

Začnu tím, že vlastním odstín 105. Je to nádherná, krásná, úchvatná barvička, nikdy jsem krásnější odstín u růžovo-oranžového laku neviděla. Má v sobě i lehký zlatý shimmer, no půspbí krásně. Ovšem - proužkuje! Vrstvy musí být minimálně 2+ větší vrstva nadlaku pro "slití". A to pak i s použítím sušice laku schne déle. Výdrž: cca 4 dny. Je opravdu škoda, že proužkuje, jinak se jeví jako kvalitní lak. Určitě si dle recenzí koupím červený odstín.

  • cena
  • můj odstín (105) bohužel proužkuje


Další recenze od 15.11.2012 23:00:29

Neočekávala jsem mnoho, ale lak příjemně překvapil! Velmi dobře se nanáší, kryje opravdu už od první vrstvy a vůbec neproužkuje, naopak tvoří jednolitý "nátěr". Zakoupila jsem červený odstín 116. A až na to, že druhý den už trochu ztratil lesk, nemám co vytknout.

  • velmi krycí
  • dobře se nanáší
  • ztrácí lesk
  • barva je o něco světlejší než vypadá v "lahvičce"


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 14.9.2012 16:02:09

Lak slibuje přímo na přední části obalu super krytí v jedné vrstvě, což je nesmysl, po nanesení jedné vstvy dost pruhuje. Celkově je lak dost hustý, mám odstín 105 (růžovo oranžová) a ten jsem musela nanášet ve dvou vrstvách. Aplikoval se průměrně, po použití sušiče laků zaschl rychle. Znovu bych nekoupila.

  • výběr odstínů
  • konzistence


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 26.7.2012 14:37:27

Mám světle růžový, odstín 105. Barva skvělá, velmi příznivá cena, ale tím pozitiva končí. One Coat? Rozhodně ne. Aby byla barva sytá a neprůhledná, je potřeba 2 vrstev. Já neprůhlednost nepožaduji, ovšem u tohoto laku je ten problém, že při první vrstvě dělá neuvěřitelné pruhy (a nedostatkem nebo nadbytkem laku na štětečku to není). Ty se vyrovnají a zamaskují až po druhé vrstvě, i přesto ale nejsem s výsledkem úplně spokojená, stejně občas prosvítá. Štěteček průměrný.

  • krásná barva
  • cena
  • 1 vrstva opravdu nestačí
  • i s druhou vrstvou mě výsledek plně neuspokojil
  • dělá pruhy


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.7.2012 14:16:03

Novinka tohoto léta od dermacolu. Úžasný lak. Vydrž cca 4 - 5 dní, záleží jakou barvu máte. Začla jsem u 1 před měsícem a už se mi sbírka rozrostla o 4 další, úžasné odstíny jak matné tak i s drobnými třpytkami. Ošetřuje nehty, nezažloutává je. A především příznivá cena, rozhodně výborná investice. Co mi však vadí, že odstíny neodpovídají vzorníku a často ani když se díváte do skleničky tak je pak výsledek jiný. U některých odstínů (světle růžové) je mám problém s nanášením dělá čmouhy, ale u jiné zase ne. Ani název a reklamní slogan neodpovídá lepší jsou fakt 2 vrstvy u 1 mohou prosvítat nehty. Balení je však velmi pohodlné jak držení štětečku tak i nanášení. Mohu všem jen doporučit.

  • Barevná nabídka
  • Neuvěřitelná výdrž
  • Šetrnost k nehtům
  • Příznivá cena i dostupnost
  • 2 vrstvy
  • některé odstíny se hůře nanášejí


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené