Dermacol Zmatňující make-up Matt Control recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Dermacol Zmatňující make-up Matt Control
Tekutý makeup Dermacol Zmatňující make-up Matt Control - obrázek 1
Tekutý makeup Dermacol Zmatňující make-up Matt Control - obrázek 3
5 2.7 20
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Zmatňující make-up Matt Control

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2017 08:51:24

Mám mastnou a aknózní pleť, která toho příliš nesnese. Myslela jsem si, že tento makeup bude na mastnou pleť skvělý, když jeho obal slibuje matování a dlouhodobou výdrž a tak jsem ho zkusila. Makeup ale nejen že nesplňuje to co slibuje, ale ještě mi po něm vyskákaly podkožní boláky a akné se mi dost zhoršilo. Rozhodně jej znovu nekoupím.

  • nic
  • nematuje
  • nevydrží
  • dělá mapy na obličeji


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.4.2017 14:53:09

Tento make-up jsem si přihodila do košíku čistě náhodou, v domnění,že by mi mohl třeba i vyhovovat?!I když moje zkušenosti s make-upy Dermacol jsou špatné!Od této značky dlouhou dobu nic nekupuji,většina make-upů má špatné odstíny, oranžové nebo růžové a po hypoalergenních se mi většinou udělala vyrážka.Např.řasenky mi buď nesedí a když jsem našla pro moje řasy konečně skvělou řasenku,tak jí přestaly vyrábět a nestalo se to jenom jednou...Tento make-up má lehkou,krémovou konzistenci,snadno se roztírá,ale nevydrží téměř nic.Po chvilce se roztéká a mizí z obličeje.Není ani matující a rozhodně ne dlouhotrvající 18 hodin!!!Pro mě opět zklamání a katastrofa!!!!

  • prakticky žádné
  • nevydrží
  • mizí z obličeje
  • roztéká se


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2017 11:34:52

Asi nejhorší makeup co jsem kdy měla. Sáhla jsem po druhém odstínů a to byl fakt krok vedle. Takhle tmavý makeup bych nemohla nosit ani po dvou týdnech u moře. Nechápu, kdo pak může nosit nejtmavší odstín. Makeup má strašně oranžový podtón. Mám smíšenou pleť, místy mastnou a po tomhle MATUJÍCÍM makeupu se po chvilce hrozně lesknu. A když mám pleť naopak místy vysušenou tak suchá místa dost zvýrazňuje. Každopádně někomu třeba vyhovovat může, za mě prostě ne. :-) Leží mi doma už rok, možná déle.

  • Balení
  • Oxiduje
  • Silně oranžový podtón
  • Vůně mi není moc příjemná


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Matt contorl zřejmě spočívá v tom, že vám pleť dokonale vycucne a o to víc se vám pak mastí. Já spokojená nebyla. Trošku efekt masky, což mi teda taky nevyhovovalo, odstíny taky docela průšvih. Dermacol prostě tyhle long wear make-upy moc neumí. TAdy by měli přidat. Popravdě si neumím představit, na jaký typ pleti tohle je. Suchou to vysuší ještě víc, a smíšenou to vysuší taky a pleť se bude o to víc mastit...

  • snadná dostupnost
  • efekt masky
  • nepěkné odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.4.2016 15:07:30

Opravdu výborný makeup na mojí smíšenou a hlavně mastnou pleť. Stačí ho i málo na pokrytí celého obličeje a výborně kryje nedokonalosti. Chápu, že někomu může vadit vůně, i mně ze začátku vadila, ale už to necítím :). Koupila jsem ho v Tetě když byla akce 40% sleva na celý Dermacol, ale určitě si ho koupím příště i za plnou cenu

  • Výdrž
  • Dobře kryje
  • Vůně
  • Laciný obal
  • Může vypadat jako maska


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.1.2015 18:50:39

Make-up jsem si koupila, protože mám hodně mastnou lesknoucí pleť a chtěla jsem nějaký, který by ji zmatnil. Mám hodně světlou pleť a ač jsem si vybrala ten nejsvětlejší odstín, tak mi stejně nesedl a byl moc oranžový. Dobře se mi neroztíral a o 18 hodinách matného efektu nemůže být ani řeč. Třeba někomu sedne ale mé pleti nevyhovoval vůbec.

  • pro mě žádné
  • pleť mi nezmatnil


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up mě mile překvapil, vypadá velice přirozeně, má střední krytí a velmi dobře matuje. Jsem moc spokojená, má lehce krémovou konzistenci, takže se s ním dobře pracuje a balení je praktické. Jediná věc, kterou bych vytkla je to, že opravdu nevydrží na obličeji 18 hodin, jak je uvedeno na obale, musím ho minimálně po šesti hodinách upravovat. Podle mého názoru se hodí pro mastnější, mladistvější pleť. Je to zatím nejlepší make-up, který jsem měla. :)

  • Vypadá přirozeně
  • Skvěle matuje
  • Dobře kryje
  • Přijatelná cena
  • Skleněná lahvička s pumpičkou
  • Odstíny
  • Konzistence
  • Nevydrží 18 hodin


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 13.10.2014 13:31:54

Tento make-up mě zklamal. Naštěstí jsem ho koupila v akce. Mám nejsvětlejší a barva je vcelku povedená možná by mohl být měně růžová. Krytí má slabší, matuje možná první hodinu. Hodně špatně se roztírá, dělá hodně šupinky. A co se výdrže týká tak ta určitě nevydrží 18 hodin :D tak 4 hodiny pak se začne slévat a otírat. Za mě určitě ne.

  • pěkný obal ale to ho nezachrání...
  • dobrá pumpička
  • co se píše na balení není pravda


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Lahvička mi byla dle popisu sympatická a výdrž 18 hodin mě opravdu motivovala ke koupi :) Make-up opravdu 18 hodin nevydržel, a nevydržel ani 8 hodin. Mám smíšenou pleť a T-zóna byla díky make-upu příliš mastná a make-up zalézal do pórů a vrásek a to nebylo lichotivé. Krycí schopnosti jsou středně vyšší, což je milé, ale měla jsem pocit, že mi na obličeji vytvořil jakousi krustu. Výběr odstínů také nic moc. Make-up má tendenci na vzduchu oxidovat a hodně oranžovět :( Už bych si jej znovu nekoupila, alespoň ne s moji mírně problematickou pletí .

  • lákavý popis na lahvičce
  • dobré krytí
  • příjemná parfemace
  • opravdu nevydrží 18 hodin
  • zalézá do pórů
  • není vhodný pro mastnější a problematickou pleť
  • nudný výběr odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2014 17:28:09

Jediné co se mi na tomhle make-upu líbí je snad ten obal,tedy až na to dávkování (rychle se to upatlá). "Zmatňující make-up zajistí 18 hodinovou kontrolu lesku, sníží viditelnost pórů. Pleť vypadá bezchybně vyhlazeně a svěže." Tak tady tohle se slibuje na obalu. Já osobně nesouhlasím s ničím. Zmatní maximálně na 1 h, ohledně pórů - to spíše zvýší. Pleť vypadá možná tak oranžově. Mám nejsvětlejší odstín a přesto má nádech do oranžova, což je pro mou pleť absolutně nepoužitelné. Také mi dělá šupinky (malé, ale jdou vidět) v okolí obočí a nosu. Na tenhle make-up už v životě nesáhnu. Lituju 249 Kč kterých jsem do něj dala.

  • Skleněná lahvička
  • Šupinky
  • Pleť se začíná lesknout už po 1h
  • Dávkování je po delší době upatlané
  • Je do oranžova


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2014 15:11:32

Mám bledú, mastnú, probleatickú pleť preto som hľadala zmatňujúci, dobre krycí a pritom dosť bledý make up, ktorý by nevytváral efekt masky. Rozhodla som sa pre tento make up v najbledšom odtieni: 1 - Pale. Takže: krytie je také stredné nedokonalosti prekryje celkom dobre ale na niektoré miesta treba trošku korektoru. Zmatnenie je takisto obstojné so všetkých make upov čo som používala tento vydržal asi najdlhšie. Samozrejme treba zafixovať ešte púdrom. Vôňa je taká zvláštna ale dá sa na ňu zvyknúť - nič hrozné :) Najväčší problém bol odtieň. Je síce bledý čo je dobré ale je hrozne do ružova takže mne nesedí. Dá sa to síce trochu napraviť dobrým púdrom ale aj tak si ho už asi nekúpim.

  • krytie
  • zmatnenie
  • ružový podtón


Další recenze od 16.12.2013 21:37:05

Nedá se o něm říct, že by to byl bůhví jaký propadák, ale zázrak to taky není a znovu si ho už nekoupím. Mám problematickou pleť, mastnou a nejen že po tomhle makeupu není po pár hodinách ani stopy, ale hlavně se po něm lesknu snad víc než normálně. Vůni má zajímavou, ze začátku mě nevadila, ale postupem času mi začala ale pořádně lézt na nervy. Ale pro někoho s nemastící pletí, jenom na drobné vyhlazení by mohl být fajn

  • cena
  • pumpička
  • odstín
  • vůně
  • nezakrývá póry
  • vůbec nematuje


věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.11.2013 14:48:19

Zakoupila jsem si tento make-up po dlouhém rozmýšlení. Musím přiznat, že jsem byla roky věrná Loreal True match, ale říkala jsem si, že zkusím tento. Jsem velice ráda, že jsem se takto rozhodla. Makeup mám na sobě potřetí a tak mohu napsat recenzi: Make-up nabízí 4 odstíny... mám od Dermacolu pudr č.3 (stál asi 99,-Kč - název si ted nevybavím) a tak jsem šla u make-upu o číslo níž a koupila č.2. Barva mi perfektně sedla, krásně sjednotí tón pleti (mam lehce zarudlá místa na obličeji- pale skin) kryje a hlavně vydrží opravdu cely den bez lesknutí se (ale to asi záleží hodně na typu pleti). Má dobrou konzistenci - ani tekutá ani moc hustá, takže mi vyhovuje na nanášení staple brushem > stačí ho tedy míň než při nanášení prsty. Jediné, co mě docela překvapilo je ne příliš libí vůně tohoto přípravku, ale i na toto jsem si zvkla. Pro mě má vyšší krycí a matující schopnost než třeba výše zmiňovaný True Match od Loreal... . Pleť vám krásně zmatní, vyhladí...a přitom nemam pocit, že by působil jako maska. Za mě tedy opravdu velice příjemné překvapení a určitě bude tento makeup patřit k novým stálicím v mé kosmetice.

  • kryje
  • perfektně matuje
  • cena
  • naprosto super barva(osobně mám č.2)
  • super konzistence (ani hustá ani tekutá )
  • vůně ( v tomto případě spíše zápach)


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2013 21:02:19

Tohle je asi nejlepší make-up, jaký jsem kdy měla. Mám mastnou pokožku a problematickou pleť, tento make-up všechny nedostatky zakryje, krásně voní. Hodně mi vadil plastový obal na skleněné lahvičce, takže jsem ho hned musela strhnout. Pumpička funguje skvěle, cenově je pro mě horší než jakýkoli, co jsem měla, ale za kvalitu si ráda zaplatím. Vydří hrozně dlouho, nepoužívám velké množství. Lesknout se lesknu, ale to bych s každým make-upem.

  • světlý odstín padne i bledým
  • tekutý
  • skvělé krytí
  • nezakrývá póry
  • etiketa na skleničce


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Pro mě hrůza. V nějaké agonii jsem tento makeup pořídila a lituju. Příšerně maskoidní, nelze s ním vytvořit normální obličej bez toho, abych vypadala jako z muzea voskových figurín. Hrozně mi smrdí, přirovnala bych to k takovým těm levným šmejdům, co prodávají Vietnamci. Bohužel smrad ani nevyvane, na obličeji jsem ho cítila celou dobu. Co jsem nepochopila byl fakt, že kolem lahvičky je po celém obvodu nalepená béžová nálepka, pričemž všechny odstíny tak vypadají stejně. Tester jsem sice k dispozici měla, ale ráda vždy vidím i to, jak makeup vypadá v lahvičce. Nijak zmatňující mi nepřišel, po chvilce jsem se leskla. Navíc je hodně hutný, což možná ocení majitelky velmi problematické pleti. Na mě byl ale až moc těžký, po použití jsem měla tendence se drbat. Ucpává póry. Znovu nikdy nekoupím.

  • neshledala jsem
  • skrz nálepku na obale nejde vidět odstín lahvičky
  • hutný
  • tuhý
  • špatně se roztírá
  • smrdí
  • maskoidní


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2013 16:37:23

Od tohoto make-upu jsem hodně očekávala, ale jsem zklamaná. Nejen, že nic nevydrží, ale zvýrazňuje rozšířené póry a brzo se leskne. Barva je hodně do žluta nebo oranžova a když se natřu i malým množstvím, vypadám jako maska a vůbec ne přirozeně. Škoda

  • balení
  • výdrž
  • rychle se lesknu
  • špatná barva
  • efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2012 15:11:36

Tak tento make-up je velké zklamání. Odstíny jsou dosti do žluta a jsou dost tmavé. Samotný make-up má lehce krémovou konzistenci, snadno se roztírá, ale nevydrží vůbec nic. Po dvou hodinách se člověk začíná roztékat, po pěti hodinách z obličeje mizí, a po make-upu zůstavají barevné cucky. Tohle opravdu není ani matující, ani dlouhotrvající make-up.

  • Skleněná lahvička s pumpičkou
  • Výdrž
  • Odstíny
  • Žádný matující efekt
  • Zalézá do pórů


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 12:39:07

Bohužel, měla jsem tu smůlu a hrábla po špatném, tmavším odstínu (protože světlejší neměli). Tohle bych byla schopná odpustit, protože tenhle make up udělá hodně parády za nižší cenu. Nezalézá do pórů a i bez pudru opravdu zmatní. Co se týče výdrže - žádná sláva, 18 hodin určitě ne. Nicméně je to pořád nadprůměrný drogérkový make up. A velké plus je, že se dobře nanáší jak prsty, tak štětcem a pěkně mi voní.

  • nízká cena
  • příjemná konzistence
  • opravdu zmatní
  • snadná aplikace
  • krásně voní
  • neodolává potu (v létě dost naprd)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 01:45:15

Na obličeji opravdu nevydržel, začala jsem se lesknout dříve než s jiným make-upem (normálně se lesknu za 3-4 hodiny, s tímto už skoro za hodinu). Je to paradox, když make-up má být zmatňující. Navíc dost zálezá do pórů, čímž je samozřejmě zvýrazňuje. Pokud někdo hledá krytí, tak u tohoto make-upu ho určitě nenalezne, spíš mi připomíná tónovací krém. Výrobky Dermacol zkouším ráda, ale tento make-up je pro mě zatím asi největší propadák.

  • pro mě žádné
  • pleť se leskne dříve než po jiném make-upu
  • nevydrží na obličeji moc dlouho
  • zalézá do pórů a zvýrazňuje je


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 13:16:03

S přihlédnutím k ceně hodnotím tento výrobek jako fantastický! Určitě si ho koupím znovu. Měl by vyhladit póry a vydržet až 18 hod (to je podle mě přehnané, ale i tak je báječný). Má střední krytí, vyhlazuje póry, vytvoří mi sametovou, hebkou a krásně vypadající pleť na min 4 hodiny bez přepudrování. Miluji ten efekt, je to trochu jako photoshop. S mírnými úpravami vydrží celý den. Balení je kvalitní a praktické - skleněné s plastovou pumpičkou. Uprostřed je průhledné kolečko, vidíte cca kolik zbývá. Mám odstín 1-PALE, uvítala bych ještě jeden světlější, ale jsme opravdu bledule. Moc tento výrobek doporučuji :)

  • efekt dokonalé sametové pleti
  • nevysušuje
  • s úpravami vydrží celý den
  • omezený výběr odstínů
  • nemá SPF


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené