Miss Sporty So Matte Perfect Stay Makeup recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Miss Sporty So Matte Perfect Stay Makeup
Tekutý makeup Miss Sporty So Matte Perfect Stay Makeup - obrázek 1
5 2.7 12
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 25% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty So Matte Perfect Stay Makeup

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.6.2012 23:39:03

Mám střední odstín 2, který mi teď ale na lehce opálenou pleť v létě dokonale sedí, škoda jen, že je na léto celkem hutný, ve vedrech ho ale stejně používat nebudu. Myslím, že je velmi kvalitní, dobře zmatní, kryje také dobře. Má hustou konzistenci, ale na pleti není těžký či dusivý. Jediné minus vidím ve špatné roztíratelnosti, je potřeba ho rozetřít rychle, jelikož rychle zasychá a můžou zůstat šmouhy. Ale jsem s ním naprosto spokojená a kdyby mi ho někdo dal na vyzkoušení a já nevěděla značku a cenu, klidně bych ho otipovala o pár tříd výš.

  • Za tu cenu opravdu kvalitní
  • Velice přirozený odstín
  • Dobře matuje a nemastí
  • Je hustý a hůře z tuby leze
  • Rychle zasychá
  • Trochu hůře roztíratelný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.8.2012 13:32:45

Tento make-up jsem vyzkoušela kvůli příznivé ceně.Měla jsem odstín 01 light a je opravdu světlý,používala jsem ho v zimě.Konzistence je tekutější,opravdu rychle zasychá.Krytí střední,pupínky nezakryje.Vydrží 6-7 hodin.Nevysušuje,ale ani nehydratuje.Na mé suché pleti tvořil šupinky.

  • pro bledulky opravdu světlý odstín
  • na suché pleti tvoří šupinky


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.10.2012 17:14:35

Tento make up byl můj první a přijde mi fajn. Dobře kryl i matoval, jen bohužel moc nevydržel :/ plus dávám hlavně odstínům, které jsou přirozené.. dobře se roztíral, ale opravdu poměrně rychle zasychá.. kryje ale podle mě i líp než rimmel stay matte.. za tu cenu je kvalitní :)

  • odstíny
  • krytí
  • zmatňuje
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Kdysi jsem si tento make-up koupila a moc spokojená jsem tedy nebyla. Moc dobře se neroztírá, skoro vůbec nekryje...Pro někoho, kdo má pleť sjednocenou a bez chybičky, tak je možná dobrý pro zmatnění...Ale pro trochu problémovou pleť nic moc. Jediná výhoda je cena.

  • Cena
  • Kvalita


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 00:53:36

Opět další "slabota", která se nazývá make-up. Sama jsem ho kdysi používala a teď si klepu na čelo. Absolutně nekryje, maličko sjednotí a rozzáří pleť. Jestli máte pupínky, tento make-up je ještě více zvýrazní. Na obličeji se začnou dělat mapy a následně i šupinky. Konzistence je opravdu hodně tekutá, takže výrobek připomíná spíše obarvený krém. Chápu ale, že slečnám, co začínají s líčením a potřebují něco lehkého, bude vyhovovat tak, jako kdysi mně.

  • pleť se tolik neleskne
  • dostupnost
  • hezký obal
  • zvýrazní pupínky
  • nekryje
  • řídká konzistence
  • žádné účinky


Další recenze od 14.9.2013 22:10:24

Tak tenhle makeup je snad ten nejhorší, který jsem zatím zkoušela. Nevím čím to bylo, ale koupila jsem si makeup v odstínu 002 a ten byl tekutější než odstín 001. Makeup je hutný, na pleti se hodně špatně roztírá. Po rozetření dělá šmouhy a šupinky, mapy a fleky, takže pleť vypadá jako maska. Pro suchou pleť jako mám já, je naprosto nevhodný. Možná pro mastnou pleť bude dobrý, protože dost vysušuje, zmatní a celkem i zakryje. Tento makeup už si nikdy nekoupím. Když je makeup vypotřebovaný do půlky, víčko makeupu se špatně zavírá a makeup tak vysychá.

  • dobrý pro mastnou pleť kterou dobře zmatní a vydrží
  • víčko obalu se v půlce vypotřebování špatně dozavírá
  • nevhodný pro suchou pleť
  • dělá šmouhy a šupinky
  • zvýrazňuje nedokonalosti (šupinky)
  • je příliš hustý a špatně se roztírá


Další recenze od 31.1.2014 15:44:40

Jemný, světlý, matující makeup. Po dlouhém pátrání v dorgériích jsem konečně objevila makeup, který splňuje mé požadavky. Mám mastnou a velmi světlou pleť a u jiných značek jsem moc nepochodila. Makeup není příliš krycí. Má velice jemnou texturu, je příjemně krémový a po rozetření velice lehký. Skoro jako bych na obličeji nic neměla.

  • cena
  • světlý odstín
  • textura
  • pro někoho nedostatečné krytí


Tenhle make up mám také a jsem s ním velmi zpokojená. Za prvé byl cenově dostupný a pro mou pleť dostatečně světlý. Já mám odstín 01. Krásně zakrývá pupínky a pleť sjednocuje. Ale musí se rychle rozetřít, protože rychle zasychá a pak to dělá takové divné šmouhy. Ale celkově jsem s ním zpokojená a všem ho doporučuji =)*.

  • Krásná barva, dobrý obal, cena, dostupnost, kryje nedokonalosti, zmatňuje
  • dělá menší oranžové fleky


Další recenze od 30.8.2014 17:11:15

Tohle byl můj první make - up. Nic proti němu nemám za tu cenu se to dá, ale doufala jsem, že bude alespoň trošku krýt, což nedělá. Pleť sjednotí, ale o žádné slávě se mluvit nedá, skoro nejde poznat. Vůně je jednoduchá, což je myslím dobře. Celkem vydrží, i když občas dělá mapky. Znovu už si ho asi nekoupím, i když zas taková hrůza to nebyla

  • Hezký obal
  • Nekryje Skoro nejde poznat rozdíl


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Naprostá katastrofa..Je tam napsáno že je to všechny typy pleti ale vůbec to tak není. Na sušších místech dělá šupiny a vypadá to strašně. Nezakryje to ani pudr..S pudrem to navíc vypadá ještě víc příšerně :D horší makeup jsem neměla. Navíc hrozně zalézá do vrásek, ještě více tu pleť vysušuje a já mám teď po něm strašnou pleť a vrásky. Nedoporučuji.

  • Dobře se roztírá
  • Vysušuje pleť
  • Zalézá do vrásek
  • Dělá na sušších místech šupiny
  • Moc nekryje
  • Ničí pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 11:53:46

Všeobecne značku Miss Sporty rada nemám hlavne čo sa týka make-upov, príde mi to tak, že táto značka je vhodné pre mladé slečny, ktoré od make-upu ešte nič extra nečakajú. Musím však vyzdvihnúť odtiene, tie majú veľmi svetlé a teda vybrala by si a slečna s veľmi bledou pleťou. Tento make-up by mal byť zmatňujúci, čo na mojej zmiešanej/mastnej pleti nejak nezapôsobilo, vydržal matný ako niektoré iné make-upy, teda cca 2 hodinky s prepudrovaním. Krytie nízke, výdrž minimálna a teda naozaj ho odporúčam pre dievčatá a ženy, ktoré od make-upu veľa nečakajú.

  • - svetlé odtiene
  • - cena
  • - zmatní len na krátku dobu
  • - nekryje
  • - výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2017 15:19:49

Tak tohle jeden z prvních make-upů, co jsem si před lety kupovala a něměla o kosmetice ani páru. Kupovala jsem hlavně z důvodu nízké ceny. Dnes už toho vím o kosmetivce mnohem vc a už bych si ho nekoupila. Je to holt zkušenost. Na obličeji mi bohužel dělal efekt masky, zřejmě asi proto, že je hutný a velmi špatně se mi roztíral. Taky musím uznat, že výdrž na obličeji nic moc, víc ho spíše skončilo na límcích oblečení, než na obličeji. O efektu matnění pleti taky nemůže být řeč.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Výdrž
  • Je hutný


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené