Dixi Kopřivový šampon recenze a zkušenosti

Šampony Dixi Kopřivový šampon
Šampony Dixi Kopřivový šampon - obrázek 1
5 3.1 16
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Dixi

Recenze produktu
Dixi Kopřivový šampon

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 8.1.2013 12:17:08

Hrozně ráda používám kopřivové a březové šampony na prostřídání s nějakými výživnějšími a tento od Dixi je jedním z mých oblíbených. Mám mastící se vlasy, takže mi dobře sedí, na suché bych ho určitě nedoporučila. Po použití mám pocit krásně vzdušných a opravdu čistých lesklých vlasů, jenom je potřeba použít kondicioner, protože vlasy jdou hůře rozčesávat.

  • cena
  • vlasy jsou vzdušné a nezatížené
  • vlasy jdou hůře rozčesat


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 8.1.2013 14:03:49

V dětství jsme ho měla hrozně ráda a i nedávno jsem si ho zase koupila, kdžy jsem potřebovala tmavou hnědou stáhnout z vlasů (pod byly původně blond vlasy). Sice barvu nestáhnul ani o píď, ale miluju a ráda vzpomínám na tu vůni, dobře čistí vlasy, hezky pění, vlasy nejsou rozlítané, docela dobře se mi i rozčesávaly a hlavně jsou jemné po umytí.

  • cena
  • vůně
  • hezky pění a vlasy nejsou rozlítané
  • jemné vlasy
  • údajně má stahovat barvu - nestahuje ani trochu


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy na vlasech měla! Je to umění udělat z vlasů jeden nerozčesatelnej dred a do toho ještě totálně vysušit vlasovou pokožku, vlasy samotný a udělat strupy. Ale tento šampon hravě zvládnul všechno. Nepoužila bych ho snad ani na podlahu.

  • nic
  • strašný vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 8.1.2013 20:00:54

V dětství jsem ho vozila v sáčcích na školy v přírodě :-) Ted je pro mě nepoužitelný, mám vlasy normální, zdravé a lesklé, a udělá mi z nich přesušený nerozčesatelný shluk. Možná je to tím, že mám hodně vlasů, lidem s jemnými vlasy, co jich mají méně v mém okolí vyhovuje, ale já se mu vyhýbám, i přes cenu a krásnou vůni. O něco lépe je na tom pak březový, ale to je na jinou recenzi :-)

  • cena
  • zacuchá vlasy
  • vysuší pokožku hlavy
  • hrubé vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Šampon používám několik let, dříve jsem měla mastné vlasy a byl ideální, dnes mám vlasy lehce sušší a když šáhnu po tomto šamponu jsou vlasy suché, zacuchané a elektrizují, ale to kondicionér spraví. Takže za mě na občasné umytí ano, ale dlouhodobě už ne.

  • cena
  • není pro suché vlasy


Další recenze od 10.2.2013 16:13:53

Měla jsem ho po dlouhé době opět asi 2krát a nebyla jsem spokojená.Vlasy jsou po šamponu docela dost brzy opět mastné,což u jiných šamponů nemám. Hodně vlasy elektrizují. Dříve jsem ho používala,jelikož nebyl takový výběr šamponů, kvalita však byla lepší.

  • cena???
  • zhoršená kvalita


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 10.5.2013 09:56:24

Nedávno jsem si jej koupila poprvé, příjemně voní, skvěle pění a vlasy jsou po něm čisté, hebké, vzdušné. Nejsou zatížené a nemastí se tak rychle, jako po šamponech se silikonem. Vlasy mám normální, takže mi vyhovuje, na suché bych jej nejspíš nedoporučila. Slyšela jsem však o něm, že zamezuje vypadávání vlasů, s čímž mi však nepomohl. Spokojenost tak na 75%.

  • cena
  • příjemná vůně
  • vlasy jsou hebké a vzdušné
  • nezamezuje vypadávání vlasů (u mě), jak jsem se o něm dočetla


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Tento šampón je v našej kúpeľni pravidelne. Aj po vyskúšaní rôznych značiek z drogérii a aj z lekární sa vždy nakoniec vrátime k tomuto šampónu. Vlasy po umytí sú zbavené mastnoty lupín a pomáha aj regenerovať vlasovú pokožku. Je naozaj lacný čo je super a balenie je akurát. Vôňa je svieža, určite neurazí žiaden nos. Baleniu by som trochu vytkla otváranie inak je super. Kto má suchšie vlasy nech umývanie doladí maskou. Odporúčam vyskúšať

  • vlasy zbaví mastnoty bez zbytočného zaťažovania
  • trošku lepšie otváranie keby mal , ale inak žiadne


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2013 11:48:56

V detstve to bol môj obľúbený šampón, kúpila som si ho teda znovu, ale už mojím vlasom nevyhovuje. Mám mastné vlasy a na tie je vraj dobrý, mne sa však po ňom narobili vo vlasoch lupiny, vlasy boli hrozne vysušené a asi aj preto sa mi mastia po použití tohto šampónu ešte rýchlejšie. Naviac rozčesávanie vlasov je po tomto šampóne takmer nemožné, vlasy sú neskutočne zlepené, spraví vám z nich jeden chumáč a aj s veľkou dávkou kondicionéru mám stále problém vlasy rozčesať. Pre mňa je to nepoužiteľný šampón a určite si ho už nekúpim.

  • dobre pení
  • cena
  • vlasy hrozne vysušuje
  • nedajú sa rozčesať
  • vlasy sú akoby bez vody
  • vôňa


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Klasika z dětských let, kdy jsem byla na táboře zásobena stříbrnými pytlíčky tohoto šamponu :). Nedávno jsem se k němu vrátila, potřebovala jsem něco, co vlasy dokonale vyčistí od všech nánosů, nezjemní je a neobalí kdovíčím. Dixi splnil. Pravda je, že vlasy jdou hůře rozčesat, ale pro mě to není taková hrůza. Na konečky použiju kondicionér a mám po problému. Vlasy mi po umytí tímto šamponem vydrží čisté i 3 dny, což u každého šamponu říct nemůžu. Koupím znovu, za ty kačky :)

  • cena
  • horší rozčesatelnost


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 27.1.2014 10:29:02

Tento zihlavovy sampon som si kupila z dovodu, ze uz dlhsi cas mam problem s pokozkou hlavy, po vsetkych samponoch ma svrbi hlava, robia sa mi na pokozke vyrazky a rychlo sa mastia... Zatial som spokojna, vlasy po nom krasne vonaju, ja nemam pocit tvrdých si nerozcesatelnych vlasov, myslim ze aj pokozka hlavy sa mi ukludnila a mam pocit cistych vzdusnych vlasov. Dufam ze pokozka si nezvykne a budem ho moct pouzivat aj nadalej.

  • vona
  • cena
  • pocit cistych a nezlepenych vlasov
  • zatial nemam


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 22.10.2014 19:58:29

Šampon jsem koupila na základě kladných recenzí,kde všichni psali, jak ho používali v dětství a neustále se k němu vracejí, protože je super. Mě přišel hrozný, vlasy už po pár použitích totálně vysuší, rozčesat je je umění, navíc děsně elektrizují. Líbí se mi jeho bylinková vůně a nízká cena, ael to je nic v porovnání s jeho negativy.

  • nic
  • vysušuje


Další recenze od 5.1.2015 22:39:30

Tenhle šampon jsem si koupila ze zvědavosti, mám spíše sušší vlasy a nejsem s ním moc spokojená, protože skutečně hodně vysušuje. Je ale fakt, že moc pěkně voní a vlasy vysuší tak dokonale, že další mytí není vůbec urgentní :-D Bude se hodit spíše pro mastnější vlasy. Používám ho tedy jen na občasné umytí, abych ho dopotřebovala, bez kondicionéru se tahle záležitost prostě nemůže obejít. Znovu ho nekoupím, mnohem víc chvály bych pěla na jeho březového brášku od Dixi.

  • Cena a milá vůně
  • Vysušuje vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 6.1.2015 14:19:05

Šampón používam ja a sestra. Sestrine postrehy neviem, ale začala ho používať aby si jej vlasy "oddýchli". Ja som si šampón kúpila kvôli vypadávajúcim a mastným vlasom. Neviem povedať, či mi k vypadávaniu pomohol, keďže som používala aj lopúchovú vodu. Vlasy mi už nevypádavajú ale pripisujem to k obdobiu. Keďže na začiatok jesene mi vypadávali, ale to je ževraj normálne, pretože sa menia vlasy. K mastnote mi tiež nejak výrazne nepomohol, ale taktiež mi vlasy nevysušuje. Kúpim si ho znova kvôli jeho zloženiu a kvôli tomu, že žihľavové šampóny sú obecne niečo super :-) Vlasy sa mi rozčesávajú dobre.

  • pevnejšie vlasy
  • lesklé vlasy
  • nie sú splhlé
  • celkovo mám lepšie vlasy
  • nepomohol mi proti vypadávaniu
  • nepomohol mi proti masteniu


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 25.2.2015 22:28:56

po dlhých rokoch používania klasických drogériových silikónových šampónov som sa rozhodla, že dám šancu tomuto, aj keď mi strašne smrdí... mám po ňom krásne vzdušné hebké a čisté vlasy, že ani ten smrad mi už nevadí :D na končeky používam olej na vlasy takže nemám absolútne pocit suchých vlasov práve naopak :) určite kúpim znova a plánujem vyskúšať aj brezový :)

  • cena
  • pení
  • nezaťažuje vlasy
  • vlasy sú po ňom lesklé vzdušné a zdravé
  • smrdí mi ale už som si zvykla


Nejlepší šampon co jsem kdy měla! Mám hrozný problém s rozletanými podrostu u hlavy,tento šampon to uplně zachránil! Naprostá spokojenost,rozhodně koupím znovu:) vůně neurazí ani nenadchne,ale jak tu čtu recenze každému nejspíše nesedne ale za mě TOP

  • Cena,kvalita,účinnost