Garnier Pure Shine Posilující šampon pro normální vlasy bez lesku recenze a zkušenosti

Šampony Garnier Pure Shine Posilující šampon pro normální vlasy bez lesku
Šampony Garnier Pure Shine Posilující šampon pro normální vlasy bez lesku - obrázek 1
5 2.9 10
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure Shine Posilující šampon pro normální vlasy bez lesku

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 1.3.2015 18:42:01

Kúpila som si hneď 500ml balenie a teraz to tak trochu ľutujem. Garnier Fructis je jediná drogériová značka, ktorej sa vôbec dotknem, ale nemôžem klamať. Tento ako aj iné šampóny od značky voňajú pekne, penia dobre, a vlasy mám po nich lesklé, svieže, dlhodobo prevoňané a hebké nadotyk. Žialbohu tento ani iné šampóny nerobia dobre mojej pokožke. Nikdy som nemala problémy s lupinami, ani ničím, moja vlasová pokožka je zdravá a donedávna som si myslela, že znesie ozaj hocičo. Avšak po používaní šampónov od Garneir Fructis mávam problém s tvorbou boľavých vyrážok na pokožke, takisto ako aj občasné nepríjemné svrbenie, a keďže som nič podobné nikdy predtým ani po vysadení šampónov od Garnier Fructis nezažila som si 100% istá, že to je práve tými šampónmi. Nerada by som však niekoho odradila od kúpenia, keďže s odhliadnutím na tento problém mám k tejto značke veľmi pozitívny vzťah, treba však vyskúšať malé balenie, či človeku produkt sadne, aby potom neľutoval tak ako ja.

  • vôňa
  • dobre pení
  • vlasy čistí, ale nevysušuje
  • problémy s pokožkou


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Já jsem nikdy nijak extra Fructis nemusela, ale kupodivu jsem s tímhle šamponem neměla nějaký větší problém. Ano, trochu vysušoval, ale nijak extra. Stejně bych ale doporučovala, aby ho ostatní střídali s méně vysušujícím šamponem. Hodně pěnil, proto jej stačilo nanést opravdu malé množství. Neobsahoval silikony a tudíž vlasovou pokožku nezatěžoval. Na to, že stál tak málo a je k dostání skoro všude, tak bych si ho klidně zase někdy koupila.

  • pěnivost
  • cena
  • bez silikonů
  • dostupnost
  • vysušoval
  • žádný extra zázrak


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 26.9.2014 09:14:11

Sampon jsem koupila diky jeho nadherne svezi vuni. Po prvnim pouziti jsem byla nadsena, ale mozna prave diky tomu ze jsem jim smyvala olejovy zabal. Pouzivala jsem spolu s kondicionerem a na to jak mam desne suche vlasy tak mi stacilo pouzit jen trochu oleje do koncu a vlasy vypqdaly normalne. Po tretim pouziti ale prislo prekvapko v podobe rudych flicku na cele a tvarich, doprovazene svedenim hlavy. Sampon musi podle me obsahovat nejake hodne drazdive slozky. Obal pekny, ale otevirani neprakticke, mokryma rukama temer nedobytne. Hodne peni. Bohuzel ale diky drazdive slozce uz nekoupim.

  • vune
  • penivost
  • silna drazdivost - alergie?
  • vicko / uzaver


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 17.4.2013 13:05:35

Snad nejhorší šampon co jsem kdy měla! Výsledkem mají být dokonale čisté vlasy zářící zdravím... čisté ano, ale zdravě vypadající?! To opravdu ne. Používala jsem ho opravdu kvůli tvrdé vodě, ale podle mě efekt nic moc. Vlasy jsem měla vysušené, úplně bez života a bez lesku. Jediné plus je vůně a dobré pěnění šamponu. Ani se nedivím, že ho měli v akci asi za 35Kč :-D.

  • vůně
  • dobře pění
  • vysušuje vlasy
  • hrubé vlasy na dotek
  • žádný lesk se nekonal


Další recenze od 16.2.2013 23:06:57

Vcelku slušný šampon, který nabízí redukci tvrdé vody, kterou doma mám. Nějakého extra lesku jsem si nevšimla. Bohužel nemám jak posoudit, co dělá s tvrdou vodou. Bohužel mi neudělá objem a vlasy mi přijdou takové provazovité. Líbí se mi alespoň vůně.

  • vůně
  • neudělá objem


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.1.2013 12:25:47

Tak tento šampón patří určitě mezi ty nejhorší co jsem kdy vyzkoušela. Nejspíše asi nemám tvrdou vodu, jelikož po jeho použití jsem měla vlasy připláclé k hlavě, měla jsem je mastné a asi jediné co bych pochválila, že jsem je pak aspoň mohla rozčesat. Po druhém použití se nezměnilo vůbec nic. Za mě teda rozhodně ne!

  • žádné
  • mastí a plihnou mi po něm vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 30.5.2012 11:53:46

Tento výrobek bohužel pro mě patří k těm horším co jsem kdy vyzkoušela. K nákupu mě zlákala svěží vůně a slib lesklých vlasů. Bohužel vlasy příliš vysušuje. Po umytí jsou hrozně rozlitané a drsné. A žádný lesk se také nekonal. Víckrát si ho již nekoupím.

  • Vůně.
  • vše


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Z počátečního nadšení po pár dnech sešlo. Tento šampon mi po vyzkoušení připadal skvělý, vlasy byly lesklé, hebké a vzdušné. Při pravidelném používání se mi ale začly dělat lupy, a to jsem na ně nikdy netrpěla. Šampon asi kromě vodního kamene odstraní přirozené hydratační složky vlasové pokožky. K občasnému použití je ale dobrý.

  • lesk
  • vzdušnost
  • cena
  • při pravidelném používání lupy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 11.4.2012 10:39:24

S tímto šamponem od Garnier jsem velmi spokojená, na to že je z drogerie mi sedl. Mé mastící se vlasy pěkně umyje a velmi dobře pění. Po umytí jsou vlasy krásně lesklé a dobře rozčesatelné. Neobsahuje silikony a má nádhernou, svěží vůni.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Vlasy dobře umyje
  • Krásná vůně
  • Neobsahuje silikony
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 26.3.2012 14:53:21

Garnier od tohoto šampónu slibuje silnější vlasy, bez usazování vodního kamene a briliantní lesk. Šampón neobsahuje silikony. Při prvním použití vás překvapapí svěží vůně připomínající kiwi. Šampón pěkně pění. Po umytí nejsou vlasy zatížené, krásně voní. I bez kondicionéru jsem je snadno rozčesala. Nemáme tvrdou vodu, ale nutnost dalšího mytí byla až za 3 dny, běžně si je myju o den dříve. Takže za mě super!

  • Vůně
  • Dlouhá svěžest vlasů
  • Bez silikonu
  • Na žádný jsem nepřišla


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené