DKNY Be Delicious EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy DKNY Be Delicious EdP
Parfémy pro ženy DKNY Be Delicious EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy DKNY Be Delicious EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy DKNY Be Delicious EdP - obrázek 3
5 3.9 31
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 39% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 600 - 2 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce DKNY

Recenze produktu
DKNY Be Delicious EdP

věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 14:50:31

Příjemná a lehká, svěží vůně. Spíše letní typ, vůně jablka a okurky, která mi tam lehce vadí, možná kdyby nahradili vůní zeleného čaje tak by mi sedla více, ale jinak povedená.

  • lehkost
  • svěží vůně jablek
  • cena
  • lehká vůně okurky mi v ní vadí


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 19:28:02

Používám ji už dlouho, je to nádherná lehká vůně, voní svěže po ovoci. Vydrží vonět dlouho, ještě druhý den ji cítím. Bohužel ji má spousta žen, takže ji cítím dost často. Líbí se mi i její nadčasové balení. Jen je škoda, že se nedá nijak uzavřít, dávkovač se při cestování může zmáčknout.

  • lehká vůně
  • obal
  • výdrž
  • nedá se uzavřít
  • vysoká oblíbenost u žen


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:55:35

Vůně je svěží, lehká, vhodná na léto. Ale čekala jsem něco jiného. Jablíčka tam sice cítím, ale ne nějak výrazně. Vůně okurky se mi tam nehodí, trošku mi vadí. Výdrž hodnotím jako průměrnou. Cena je pro mě vysoká.

  • svěžest
  • lehkost
  • průměrná výdrž
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 14:20:11

Tuto vůni mi koupil přítel a musím říct, že se trefil do mého vkusu. Kamarádkám taky hodně voní :-) Vydrží dlouho na oblečení, cítím ho celý den. Koupila bych znovu.

  • vydrží vonět dlouho
  • vyšší cena


Další recenze od 21.3.2012 23:46:39

Tuto vůni jsem také dostala od přítele a jsem nadšená, je mi jedno, že ji má více žen. přece jen na každé voní trochu jinak :-). A sedí mi také hlavně na léto a hlavně má skvělou výdrž :-).

  • Vůně :-)
  • Výdrž
  • Hezký flakon
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 15:10:19

Taková trochu už klasika spíše pro mladší ženy. Výdrž není špatná. Má i pěkné balení. :) Je hodně svěží, prostě jablíčko s okurkou. Možná jen mohla být trošku méně sladká. Ideální na jarní a letní dny.

  • svěží
  • profláklá


věk
25-34

Tuto vůni jsem dostala od přítele k Vánocům. Moc se mi líbila a i okolí ji chválilo. Za celou dobu používání se mi nezprotivila. Je to taková jablečná svěženka. Jako její hlavní nevýhodu vidím cenu. Podobných letniček je na trhu spousta a dají se koupit i za polovinu ceny Be Delicious.

  • líbivá letnička
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 16:52:20

Nosívala jsem jí spíše v pubertě a to hojně, skoro každý den. Je to taková ovocná svěží vůně, myslím, že padne spíše mladším. V průběhu času jsem si na ní nějak odvykla. Nevím, jak teď, ale jednu dobu mi přišlo, že jí nosilo spoustu žen. Teď jí mám jenom ve 2 maličkých balení a tak to i zůstane, asi bych si jí nekoupila znovu.

  • vydrží
  • svěží letní vůně pro mladé
  • cena
  • má jí skoro každá


Další recenze od 20.4.2012 18:09:57

Lehký, svěží, letní vůně s nádechem do skutečného jablka. Z počátku jsem z této vůně byla nadšená, ale po chvíli ji na sobě už necítím. Po čase mi dokonce začala vadit úplně a zbytek jsem dala kamarádce- doporučuji koupit v menším balení. Velikou výhodou je cena!

  • cena
  • výdrž


Další recenze od 14.5.2012 18:09:26

Dlouho jsem hledala ovocnou vůni, moc jich není. Nemám ráda silné, sladké nebo kořeněné vůně, takže tahle mi naprosto vyhovuje. Někdy v ní více cítím jablko, někdy více okurku. Jako negativum vidím maximálně to, že je více oblíbená a opravdu jí nosí "kde kdo". Ovšem jinou kvůli tomu hledat nehodlám :)

  • Lehká ovocná vůně
  • Vydrží dlouho
  • Trošku dražší


věk
25-34

Další recenze od 15.5.2012 08:33:12

Tato vůně mě nejdříve zaujala svým vzhledem, takové jablko k nakousnutí :-). Vůně je příjemná, nevtíravá, není sladká, prostě jablko. Škoda jen, že je flakónek tak těžký, nemůžete si ho s sebou vzít do kabelky. Vhodná na léto. Jen mě mrzí, že se z ní stala davovka.

  • příjemná vůně
  • davovka


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 15:17:03

Oblíbená mladistvá vůně, mě velmi voněla, ale bohužel se z ní stala v době její největší slávy "masovka". Voní po jablíčkách a je cítit "čistotou", jak napovídá flakonek ale výdrž není moc dobrá. Hodí se určitě na jaro/léto, v zimě a na podzim já osobně dávám přednost jiným vůním.

  • svěžest
  • čistota
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 20:44:34

K téhle už skoro klasice jsem si nenašla cestu. Více mi voní citrusové a ovocné voňavky z drogerie. Ze začátku je hodně intenzivní, ale postupem minut mizí a je třeba rychle doplňovat.Zůstane nepříjemný odér, ze kterého mě bolí hlava. Flakon spíše stříká než rozprašuje a tak pozor na fleky na oblečení. Navíc je to vůně, kterou potkáte na každém rohu.

  • nevím
  • rozprašovač spíše stříká
  • výdrž
  • bolí z ní hlava
  • tuctovost
  • nejde bezpečně nosit v kabelce (30ml ano)


věk
35-44

Další recenze od 4.8.2012 13:26:21

Tuto vůni jsem dostala jednou jako dárek, bohužel se potom ukázalo, že nechtěný. Je to výrazně ovocná vůně, vadí mi v ní ta nakyslost jablka, ze které se mi po chvíli dělá špatně od žaludku. Nejhorší je aplikace přímo na kůži, to mi bylo opravdu nepříjemně, hodně kyselá nepříjemná vůně. Flakon je nádherný, ale tohle ovocíčko není nic pro mě, musela jsem vůni poslat dál. Sama bych si ji nekoupila.

  • flakon
  • kyselá ovocná vůně
  • ocení jen milovníci ovoce a ovocných vůní


věk
25-34

Další recenze od 10.8.2012 07:35:26

Nemůžu si pomoct, ale připadá mi skoro stejná, jako ty ovocné tělové spreje typu Avon apod. Navíc mi nepřipadá ničím zvláštní, ne, že by byla nepříjemná, ale ničím nevyniká, navíc je velmi dobře rozeznatelná a když jdu do fitka, tak v šatnách je cítit skoro vždy, už je mi to dost nepříjemné :D

  • svěží
  • hezký obal
  • cena
  • tuctová vůně


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2012 16:58:45

Tato vůně je podle mě nejlepší, jakou DKNY má. Je lehká a velice osvěžující. Řekla bych, že se hodí hlavně na léto. Jde cítit po ovoci, nejvíce po jablku a lehce okurkou. Výdrž je velice dobrá. Balení se mi také líbí, je to asi to nejznámější, které výrobce má. Cena je přijatelná.

  • svěží letní vůně
  • výdrž
  • balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2013 09:51:37

Tato vůně není zrovna můj šálek kávy. Při prvním setkání s ní jsem nebyla vůbec nadšená. Podle recenzí a její oblíbenosti na různých stránkách jsem čekala nějaký zázrak, ale ten se nekonal. Když to vyjádřím svými slovy: "voní" jako nějaký jablečný alkohol. Já na ní nic svěžího nevidím a rozhodně to pro mě není taková ta vůně, kterou si nastříkáte na ruku a musíte k ní každou chvilku přivonět. Ale každému může vyhovovat něco jiného, je pravda, že já jsem spíše na sladší ovocné vůně. Další nevýhodu shledávám ve flakónu. Větší balení se špatně drží a kdo má delší nehty, bude mít problém se zmáčknutím tlačítka, které se ještě navíc zasekává. Navíc je to tuctovka, což by mi ani tak nevadilo, kdyby mě nadchla.

  • za mě žádná
  • alkoholová "vůně"
  • flakón
  • tuctovka


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2013 11:23:37

Tato vůně je naprosto katastrofální. Kdybych jí nedostala darem, nikdy bych si jí nekoupila. Nemůžu si pomoct, ale voní mi jako jablečný Pur na nádobí. Souhlasím s recenzemi nade mnou, je z ní opravdu cítit alkohol, celkově je naprosto nepříjemná. Musela jsem jí darovat dál. Za mě NE.

  • flakon
  • bolí z ní hlava - alkohol
  • voní jako jablkový Pur
  • celkem slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2013 00:34:20

Asi nejlepší zástupce ze všech DKNY :) Vůně je krásně svěží, lehká a vhodná především na léto. Cítím z ní jablka, okurku a celkově je taková nasládlá. Výdrž mi přijde stejná jako u všech jejích kolegyň - průměrná. Za tu cenu bych očekávala možná něco lepšího, někdo může mít pocit příliš obyčejné vůně. Flakónek je na pohled krásný, ale není vůbec praktický. Do kabelky je moc velký a těžký a vůně se z něj špatně nanáší, takže obal vynikne možná tak na poličce. Vůně není rozhodně špatná, mám však jiné favority.

  • letní ovocná vůně
  • výdrž
  • cena za kvalitu
  • nepraktický flakónek


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2013 10:19:44

U téhle vůně mne dost překvapilo, že se jedná o parfém, vzhledem k tomu, jak slabou výdrž má, nedovedu si představit, kolik by vydržela toaletka. Vůně je moc příjemná nevtíravá ovocno-okurková a v pozadí s trochou lučního kvítí - ideální svěženka na jaro. Bohužel její slabá výdrž, a tudíž nutně vysoká spotřeba, spolu s přepálenou cenou a téměř davovou oblíbeností, ji u mne řadí mezi jasné ne.

  • krásná příjemná vůně
  • poměr cena/výkon
  • davová záležitost
  • slabší výdrž
  • pro přenáčení nepraktické víčko


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2013 11:44:39

Velmi příjemná lehká vůně, připomíná mi ovoce, ale v hodně lehké formě. Mám s ní trochu problém, protože ji po pár minutách necítím..asi potřebuji silnější parfém, tenhle tudíž nosím jen v létě, když jdu třeba na nákup nebo někam na návštěvu, a nechci moc upoutávat pozornost. Má nápaditou lahvičku a přijatelnou cenu, bohužel já znovu pořizovat nebudu, je opravdu moc jemná.

  • cena
  • flakonek
  • skoro ji necítím


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2013 14:31:10

Absolutně nejlepší vůně jaká může být :)) taková sladko-svěží vůně která nemá konkurenci. Vydrží vonět hrozně dlouho, zvlášť na oblečení mě vydrží i několik dní. Má krásné balení ve tvaru jablíčka. Jediné ale velké mínus je cena. Je dost drahá bohužel jako většina kvalitních voňavek. Ve voňavkách jsem docela vybíravá a jen málo jich mě voní, ale tato voní fakt nepřekonatelně.

  • krásná vůně
  • svěží
  • sladká
  • dlouho vydrží
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.10.2013 16:55:31

Příjemná a nevtíravá vůně vhodná především do letních měsíců. Na mě je celkem sladká, resp. čekala jsem, že bude kyselejší a rozvoní se více do zelených jablek, jejichž vůni mám moc ráda. Má slušnou výdrž, ještě večer ji ze sebe cítím. Balení je hezké, ale nepraktické. Aplikace není příliš user-friendly a dávkovač bohužel nerozprašuje, ale stříká a často mi parfém stéká zbytečně po ruce. Jako další mínus vidím to, že si ji oblíbilo dost žen a na ulicích ji cítím velice často.

  • příjemná vůně
  • celkem slušná výdrž
  • davovka
  • dávkovač
  • nepraktické balení


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2013 01:48:05

Na tuhle vůni jsem se těšila, vzhledem k její masové oblibě jsem čekala krásnou příjemnou vůni. Pro mě ale zklamání. Je z ní hodně cítit alkohol, vůně jablek je strašně chemická. Připomíná mi nějaký čistič na nádobí nebo nedej bože čistič na WC. Přehnaná cena. Průměrná výdrž. Davová vůně, která mě absolutně neoslovila.

  • nadčasový flakonek
  • chemický odér připomínajíci nějaký čistící prostředek
  • poměr cena/kvalita neodpovídá


Další recenze od 19.2.2014 20:59:24

Já teda nevím, měla jsem jenom vzorek a stačilo mi to. Voní mi to jako když dělám zeleninový salát z čerstvých okurek. Nemůžu jí nějakým způsobem přijít na chuť, ale na tom nezáleží DKNY si už své obdivovatelky našla - jsou téměř na každém rohu. Já bych si ji nepořídila, ale pro někoho může být nenahraditelná..je nutnost vyzkoušet na sobě :)

  • lehkost a svěžest
  • vůně okurky


věk
35-44

Další recenze od 24.3.2014 21:55:20

Tahle vůně mi vůbec nesedla. Ač jsem ji dostala zdarma na akci pro zákazníky v dárkovém balení ještě společně s tělovým mlékem, tak jsem si ji ani nenechala a po jedné aplikaci poslala dál. Přišla mi hrozně obyčejná, ničím nevýrazná. Zkrátka taková nijaká. Myslela jsem, že bude vonět úžasně, když je tak davově oblíbená. Možná i proto bylo zklamání z ní o to větší. Rozhodně ji tedy nedoporučuji kupovat naslepo bez vyzkoušení jen proto, že je hodně oblíbená drtivou většinou žen. Každému nemusí sednout. Tak jako třeba mě. :-) Hodnotím jako slabší průměr i díky tomu, že po chvilce jsem ji na sobě už vůbec necítila.

  • hezký flakon ve tvaru jablíčka
  • nezajímavá vůně
  • vyšší cena


věk
35-44

Krásná, osobní, intimní vůně na léto. Když potřebujete hezky, příjemně a elegantně vonět, ale nechcete být cítit všude, kde jste prošla. Taková je DKNY Be Delicious.. prostě zelené jablíčko. Tato vůně je krásná na léto, podzim. Líbila se mi. Zklamalo mě ovšem to, že když jsem ji chtěla použít následující léto, vůně už byla cítit úplně jinak, jako by se některé složky úplně vytratily... Škoda. Pokud si ji ještě kdy pořídím, tak rozhodně ne 100ml balení, ale určitě menší.

  • hezká a neotřelá jemná vůně
  • elegantní
  • dlouhá výdrž
  • někdy hůř pracující rozprašovač
  • po roce se vůně změnila a některé složky úplně vyprchaly


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2017 11:21:59

Tohle je naprosto kultovní vůně zelených jablíček. Nemám moc ráda svěží vůně podobného typu, ale tuhle miluji. Je svěží a zároveň sladká. Vždycky když si jí na sebe stříknu, tak mi zvedne náladu, dobíjí mi baterky a cítím se s ní svěží a volná. Navíc i ten design jablíčka se mi líbí. Moc krásný parfém. Vřele doporučuji.

  • Vůně
  • Design jablíčka
  • Cena


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Avon Incandessence EDP

3.8 71% 12 recenzí

Hůře hodnocené