Moschino Cheap & Chic I Love Love EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Moschino Cheap & Chic I Love Love EdT
Parfémy pro ženy Moschino Cheap & Chic I Love Love EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Moschino Cheap & Chic I Love Love EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy Moschino Cheap & Chic I Love Love EdT - obrázek 3
5 3.8 15
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 250 - 999 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Moschino

Recenze produktu
Moschino Cheap & Chic I Love Love EdT

věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 09:27:44

Nádherná citrusová vůně je lehká a svěží a přitom intenzivně voní celý den.Třešničkou na dortě je zajímavý flakonek ,který působí stejně rozverně ,jako vůně samotná.

  • svěží lehká vůně
  • zajímavý flakonek
  • výdrž
  • nic


Další recenze od 17.3.2012 10:54:14

Vůně je to krásná taková svěží na léto, ale moc dlouho nevydrží, což je důvod proč si jí znovu nekoupím. Obal je určitě originální a tvar flakonku super do ruky.

  • vůně
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 16:34:00

Tato vůně je moc příjemná, krásně voní, je svěží. Má moc roztomilý flakónek. Jediný, co bych jí vytkla je to, že vůně nevydrží příliš dlouho, což je škoda, protože jiank je úžasná.

  • Svěží vůně
  • Zajímavý flakónek
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 17:57:06

Mile dámy s touto vuni zarucene zamotate hlavu druhemu pohlavi,vrele doporucuji, a hlavně pro lidi co milují citrusové vůně, Vuně je hodně podobná s D&G Light Blue

  • svěží vůně
  • dobrá cena
  • nevzhledný obal


věk
15-24

Další recenze od 14.6.2012 10:22:23

Velmi osvěžující letní vůně pro mladé ženy, zpočátku trochu agresivní ukřičená sprška citronové a grepové šťávy, za pár minut pomalu ztrácí intenzitu. Přijde mi, že se vůně ani s časem moc nemění, možná jen trochu zesládne. Co se týče výdrže, je asi průměrná... Ještě si rozmyslím, jestli vůni znovu. koupím

  • Svěžest
  • Cena
  • Vhodná na léto
  • Slabší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 21:02:05

Obalem, vůní vevnitř i výdrží evokuje levný parfém z devadesátek. A já si ho právě z té doby pamatuji, jedna z prvních značek co u nás byla. Ideální na léto pro mladičké slečny, které ještě nemají v parfémech svůj styl a nechtějí příliš utrácet. 100ml seženete v pohodě za 600 a jako tester i levněji. Výdrž je adekvátní ceně.

  • cena
  • voní trochu lacině a málo vydrží


Další recenze od 7.8.2012 10:24:26

Vůni jsem si chtěla koupit na základě kladných hodnocení. Dobře, že jsem si to rozmyslela a zakoupila pouze vzorek. Nevím proč, ale vůně mi připomíná zkažené citrusové ovoce. Takže za mě určitě ne!

  • Cena
  • Vůně zkaženého ovoce


věk
15-24

Tento parfém jsem dostala darem k narozeninám. Překvapila mě jeho svěží citrusová vůně, já konkrétně nejvíce cítím pomeranč :). Je to typický letní parfém, vhodný především pro mladší generace. Intenzita vůně je podle mého názoru dostatečná, vydrží dlouhou dobu. Obal produktu je svěží, dívčí, letní a v pastelových barvách, určitě potěší každou romantickou duši. :)

  • svěží letní citrusová vůně
  • zajímavý pastelový obal
  • není


Další recenze od 13.8.2012 13:06:56

Do téhle vůně jsem se zamilovala, lehká, svěží. Spíše pro mladé, na starší ženě si ji moc nedovedu představit. Zpočátku je docela ostrá, ale potom mi přijde, že voní stejně, nijak se nemění. Originální je i flakonek. Za tu cenu je to suprová vůně, jediné co bych ji vytkla je výdrž.

  • cena
  • svěží vůně
  • výdrž


Další recenze od 13.8.2012 16:26:33

Do vůně I love love od Moschina jsem se opravdu zamilovala. Je krásně citrusovo-květinová, pro mladé ženy jako stvořená :) Líbí se moc i její obal, je takový veselý a působí i jako krásná dekorace. Jediné, co mi na této vůni vadí, je to, že po jejím nanesení je trochu mastná. Když třeba zafouká vítr a já mám rozpuštěné vlasy, tak se mi vlasy nalepí na krk a mám je pak takové trochu mastné :(

  • jedinečná a krásná vůně
  • obal
  • cena
  • výdrž
  • vůně je trochu mastná


Další recenze od 29.9.2012 15:41:53

Tuto vůni uplně miluju, je svěží, citrusovo květinová. Taková hravá, vždycky z ní mám dobrou náladu :). I flakonek je pěkný. Co mi ale vadí, je výdrž, opravdu za chvíli po nastříkání už není. Je hodně podobná Light blue, ale je taková řekla bych veselejší.

  • hravý flakon
  • dokonalá vůně
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2013 15:27:47

Výrazná citrusová vôňa, ktorú som si zo začiatkun zamilovala, ale časom mi začala mierne prkážať, pretože je dosť intenzívna...Časom sa samozrejme tá intenzita zmierni, ale ja ju stále cítim, čo mi vadí...ale to neznamená, že by bola zlá, len mne nesadla :-)

  • intenzívna
  • pre mňa hodne intenzívna


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2014 22:47:12

Miluju miluju miluju. Parfém jsem dostala jako dárek a jsem unešená. Hodně mi připomíná již zmiňované D&G. Cena je skvělá. Vůně je rozverná, není nijak upnutá, nudná, je prostě moc hezká. Spíš se hodí pro mladší ročníky. Výdrž není nijak bombastická, ale ta vůně za to stojí. Flakonek je hodně dívčí a trošku pubertální.

  • Vůně
  • Cena
  • Rozmanitost
  • Sytost
  • Flakon
  • Výdrž


věk
35-44

Další recenze od 4.11.2014 21:43:58

Skvělá vůně. Už je to sice nějaký pátek co jsem ji používala ale i tak jsem přemýšlela, že si ji zase někdy koupím. Navíc teď je dostupná za mnohem příznivější cenu než byla dřív. Flakonek se mi moc nelíbí. Je dost kýčovitý ale díky jeho tvaru se dobře drží. Vůně je svěží, sladká ale žádný bolehlav. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • krásná vůně
  • nízká cena
  • horší výdrž


věk
35-44

Další recenze od 29.4.2017 17:07:04

Tato ovocně-květinová vůně byla uvedena na trh v roce 2004.Velmi příjemný koktejl z čajové růže,citrusů,konvalinek,červeného rybízu,skořice a jiných vzácných dřevin.Lehká,svěží,spíše letní vůně.Jediné co bych vytkla,vůně příliš dlouho nevydrží,což je škoda.Obal je originální,tvar flakonku je roztomilý,dobře se drží v ruce.

  • svěží vůně
  • letní vůně
  • dlouho nevydrží


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Avon Incandessence EDP

3.8 71% 12 recenzí

Hůře hodnocené

Beyoncé Heat EdP

3.6 65% 19 recenzí

Davidoff Cool Water EdP

3.5 64% 13 recenzí