Dove Intense Repair kondicionér recenze a zkušenosti

Kondicionéry Dove Intense Repair kondicionér
Kondicionéry Dove Intense Repair kondicionér - obrázek 1
Kondicionéry Dove Intense Repair kondicionér - obrázek 2
5 4.5 16
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Intense Repair kondicionér

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 4.7.2016 20:31:34

Mám již po několikáté společně se šamponem z této řady. Krásně zhydratuje konečky a při tom nezatíží. Krásně voní a dobře se mi po něm rozčesávají opravdu dlouhé a husté vlasy. Zbožňuju značku Dove pro jejich rozumné kampaně a především kvalitní věci za super ceny. Doporučuji všem vyzkoušet. Je báječnýý! :)

  • hydratuje
  • dobře se po něm rozčesávají vlasy
  • vůně
  • nemá!


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.11.2015 21:15:20

Kondicioner jsem si koupila společně se šamponem. Vyhovuje mi jak kondicioner tak i šampon. Vlasy se po něm snadno rozčesávají. Kondicioner má příjemnou konzistenci a celkem hezky voní. Nanáším ho do celých vlasů a nepřijde mi, že by vlasy zatěžoval. Lehce se nanáší a na působení stačí chvilka. Za tak nízkou cenu je opravdu super! Určitě si ho koupím zase, ale přemýšlím o střídání s jiným. :)

  • Dostupnost
  • Cena
  • Nemastí
  • Konzistence
  • Snadné rozčesání
  • Rychlá spotřeba
  • Nepraktické otevírání dole
  • Lehká vůně by nevadila


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Výrobky Dove má naše rodina ráda, koupila jsem si ho k šamponu Dove z jiné řady. Vlasy vyhladí a jsou leské. Mé vlasy jsou po užití tohoto kondicionéru hodně "klouzave", což mi úplně nevyhovuje, ale za to, že se vlasy dobře rozčesávají to stojí. Nanášela jsem spíše do délek a používala jen jednou nebo dvakrát týdně. Třepení konečků ubylo. Zaměřuji se teď spíše na produkty s přírodním složením, ale pokud bych nesehnala nic lepšího, určitě bych po něm sáhla znovu!

  • dobře provoní vlasy
  • zvýší lesk
  • vlasy se necuchají
  • vlasy se méně třepí
  • klouzavý pocit vlasů


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.4.2014 19:12:39

Na to, jak je tento kondicionér levný, je poměrně kvalitní a jsem s ním spokojená. V časopisu jsem měla jeho miniverzi a po vypotřebování jsem si okamžitě šla koupit další plné balení do drogerie. Má velmi příjemnou vůni, která vlasy provoní. Po umytí stačí vždy malé množství, má hutnou konzistenci, což miluju a dobře se nanáší. Vlasy jsou umytí jemné a skvěle se rozčesávají. Jen tedy doporučuji střídat ještě s jiným kondicionérem (střídám s Toni&Guy), aby si vlasy nezvykly. Jinak koupi určitě doporučuji.

  • cena
  • balení dlouho vydrží
  • vůně
  • výsledek - jemné a dobře rozčesávající se vlasy
  • musí se střídat s jiným kondicionérem


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 20.1.2014 20:22:46

Popravdě je to skvělí kondicionér já si ho nemůžu vynachválit vůně je příjemná a nedráždí a vlasy naomak po použití jsou jemné ale jediná výhoda je že po delší době zatěžuje jinak jsou vlasy lesklé. Akorát jelikož si meju každý den vlasy tak mi nikdy nevydrželi déle jak dva dny nemastné ale to si myslím jak u koho každopádně bych volila znova.:)

  • Vůně
  • Lesk
  • Vlasy jsou příjemné na dotek
  • obsahuje silikony
  • po delší době zatěžuje


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Tento kondicionér jsem si koupila již několikrát. Vždy se k němu vracím, když, mé drogérkové kondicionérové experimenty nedopadají dobře. Je akorát hustý, má nevtíravou vůni (jako Dove obecně) a hlavně zanechává moje vlasy jemné, rozčesatelné, nezmastěné a relativně nezatížené. Jak se znám, budu pořád zkoušet a hledat něco účinějšího, ale myslím, že bez několikanásobného připlacení si to nepůjde, proto, se k němu zase vrátím.

  • kvalita
  • cena
  • nemastí
  • klidně by mohl nějak příjemně vonět:-)


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 19.4.2013 20:30:50

Můj neoblíbenější kondicionér co jsem zatím objevila. Je snad jediný, který dokázal rychle pomoct mým suchým vlasům. Úžasně hydratuje, vlasy krásně uhladí, jsou po něm hebké až do dalšího umytí. Vůně je také krásná, typická pro Dove. Rozhodně si ho koupím znovu, v poměru cena s kvalitou je podle mého bezkonkurenční. Ráda se k němu vždy vrátím

  • hydratuje
  • uhlazuje
  • dle mého chrání vlasy
  • žádné !


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 28.1.2013 23:32:27

Opravdu super kondicionér! Nejvíce mě na něm uchvátila ta krémová konzistence, která nestéká z vlasů. Nanáším ho pouze na konečky a do délek, takže nemůžu posoudit, jestli mastí vlasy. Příjemně voní. Balení vydrží opravdu dlouho. Vlásky jsou po něm krásně lesklé a dobře se rozčesávají.

  • krémová konzistence
  • lesklé vlasy
  • vlasy se po něm dobře rozčesávají
  • ne


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 6.11.2012 17:01:39

Nejlepší kondicionér na vlasy který sem kdy měla. Má opravdu krémovou konzistenci oproti jinými kondicionérům. Spolu se šamponem(Té samé značky!) tvoří dokonalou kombinaci pro vaše vlasy. Určitě ale vyzkoušejte i jiné druhy těchto kondicionérů od Dove, všechny stojí za to :)

  • vlasy jsou lesklé a hebké
  • snadné rozčesání vlasů po použití
  • krémová konzistence
  • nízká cena
  • moc dlouho nevydrží


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 31.10.2012 21:01:56

S tímto balzámem jsem nadmíru spokojena. Konečky vlasů mám krásně hladké, vlasy jsou nadýchané a moc pěkně voní. Po aplikaci se skvěle rozčesávají. Šampon ze stejné řady mi přijde nevhodnější na mastné vlasy, ale k balzámu nemám výhrady. Navíc ho stačí jen málo. Z drogérkových přípravků patří mezi moje favority!

  • cena
  • rozčesatelnost
  • vůně
  • nadýchané vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Velmi příjemný kondicionér. Opět vyzdvyhuji jeho vůni, protože je prostě úžasná. A samozřejmě kondicionér splňuje to co slíbí-vlasy jsou hladké, lesklé, jdou velmi snadno rozčesat a netřepí se mi konečky. Takže s tímto kondicionérem jsem velmi spokojena, za poměrně málo peněz výborné výsledky.

  • vůně
  • cena
  • hladké,vyživené vlasy
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 21.7.2012 14:47:09

Od tohoto kondicionéru jsem čekala trošku víc, protože si ho všichni velice chválí. Pro mě je to průměrný kondicionér, který s poškozenými vlasy moc nezmůže. Ale vlasy jsou po něm hebčí, lépe rozčesatelné. Vůně je jemná, podobná klasickému Dove mýdlu. Ve složení tohoto kondicionéru mě dost zarazilo velké množství alkoholu, z čehož nejsem vůbec nadšená. Už si ho nekoupím.

  • hebčí, lehce rozčesatelné vlasy
  • jemná vůně
  • alkohol ve složení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.4.2012 18:19:27

Tento balzám jsem si koupila společně se šamponem a mohu říct,že je opravdu super.Je to taková fixovací číst po šamponu.Balzám se lehce nanáší a na působení stačí opravdu chvilka,již po použití jsou vlasy jemné.Krásně se potom rozčesávají a jsou lesklé.Určitě doporučuji.

  • Vlasy se dobře rozčesávají
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Tento kondicionér používám na střídačku. Po umytí ho nanášim pouze do konců vlasů, jinak zatěžuje. Konečky jsou zacelené a hladké. Používala jsem ho hlavně při dorůstání z krátkého mikáda. Vlasy opravdu rychle porostly, protože se nelámaly a i delší mikádo tak mělo stále svůj tvar.

  • regeneruje
  • chrání
  • uhlazuje konečky
  • je dostupný
  • vlasy trochu těžknou


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.4.2012 22:13:42

Výborný kondicionér, mám ho už po několikáté a určitě si ho koupím znovu, vlasy nezatěžuje, ani se rychleji nemastí, úžasně hydratuje, líbí se mi krémová konzistence a taková ,,čistá" příjemná (pro Dove typická) vůně. Používám ho společně s šamponem ze stejné řady. Vydrží dlouho - cca na 3 balení šamponu spotřebuju 1 kondicionér.

  • úžasně hydratuje vlasy
  • příjemná vůně
  • krémová konzistence
  • nezatěžuje ani nemastí vlasy
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 11.4.2012 21:33:49

Vyhovuje mi jak šampón, tak kondicionér. Po jeho použití jsou vlasy krásně hebké, hladké a lesklejší, snadno se rozčesávají. Má příjemnou krémovou konzistenci a úžasně voní. Při dlouhodobějším používání však zatěžuje, proto ho musím střídat s jinými kondicionéry.

  • krásná vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • snadná rozčesatelnost
  • krémová konzistence
  • při dlouhodobějším používání zatěžuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené