Dove Intense Repair Intenzivní kondicionér 2v1 recenze a zkušenosti

Kondicionéry Dove Intense Repair Intenzivní kondicionér 2v1
Kondicionéry Dove Intense Repair Intenzivní kondicionér 2v1 - obrázek 1
Kondicionéry Dove Intense Repair Intenzivní kondicionér 2v1 - obrázek 2
5 4.6 10
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Intense Repair Intenzivní kondicionér 2v1

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 31.3.2019 16:40:07

Koupila jsem si ho na základě kladného hodnocení. Musím říct, že obsahově jsem s ním spokojená, mé suché vlasy dokáže dostat zpět do kondice. nemá výraznou vůni, což někdy vítám, když chci použít parfém. Ale vadí mi jeho obal. Tento typ nemám ráda. Někdy, když blbě zavřu, tak vyteče. Vím, moje blbost, ale raději dávám přednost tubě s víkem nahoře.

  • hydratuje suché vlasy
  • nedráždí pokožku hlavy
  • i pro citlivou pokožky hlavy
  • tuba s víkemm dole


Další recenze od 23.3.2014 15:42:36

Dobrý kondicionér- maska v jednom, rychlá aplikace je super, když v týdnu nestíhám a nemám vůbec čas na masky, třeba 5- ti minutovky... pěkně voní, vlasy se super rozčesávají po jeho použití. Možná není úplně ideál na hodně přesušené vlasy, na to je možná slabý kalibr, ale na normální- lehce sušší vlasy je myslím skvělý.

  • krásně voní
  • hebké vlasy
  • s hodně přesušenými vlasy tolik nezmůže


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 23.3.2014 15:31:08

Express kondicionér má vlastnosti kondicionéru, ale účinky vlasové masky. Vlasy tedy vyživuje podobně jako maska, ale působí rychlostí kondicionéru. Moc se mi líbí typická "Dove vůně". Vlasy posílí, zjemní, dodá jim objem i tvar a zároveň napomáhá k rychlé regeneraci po barvení a běžné péči o vlasy. Je hodně hutný ale i tak se dobře nanáší. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • krásná vůně
  • pěkně vlasy vyživuje
  • dobře se nanáší
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 22.2.2014 17:10:50

Jedná se o kondicionér s účinky vlasové masky. Vážně je to nejlepší věc na vlasy, co jsem kdy vyzkoušela. Používám v kombinaci s šamponem od Dove Daily Care. Po umytí vlasů šamponem nanesu tuto péči, ale pouze do konců (abych předešla předčasnému mastění nebo přetížení vlasů). Vlasy po celé délce rozčešu a umyju. A nemůžu opomenout tu nádhernou vůni. Za mě všema deseti ANO!

  • nezatěžuje
  • hebké, lesklé vlasy
  • vůně
  • nízká cena za tak kvalitní výrobek
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 20.1.2014 20:16:18

Z tohoto kondicionéru jsem byla nadšena vlasy se leskly, voněly hlavně byly poddajné. Jediný problém byl že se občas mastili vlasy nevydrželi déle jak den. Takže doporučuji všem kdo používají Dove tohle vlasy ještě zdokonalí ale je pravda že se musí použít jen menší množství jinak se vlasy po jednom dni zmastí.

  • Zdokonalí vlasy
  • vůně
  • lesk
  • musí se používat menší množství
  • obsahuje silikony


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 15.7.2013 07:44:22

Tento produkt mě mile překvapil. Má hodně hustou až máslovitou konzistenci, což mám moc ráda. Dobře se nanáší, působení je krátké a smývá se také moc dobře. Vlasy jsou hydratované a hebké na dotek. Příjemná je i intenzivní vůně, která vydrží až 3 dny. Vlasy mi zatím nezatěžuje, pěkně se lesknou a krásně se rozčesávají.

  • konzistence
  • doba působení
  • vůně
  • dobře hydratuje
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 9.1.2013 11:58:16

Tak tato 1 minutová maska je stejně super jako šampón této řady. Vlásky krásně uhladí a dodá potřebnou hydrataci. Po měsící používaní mě zbavil dokonce i roztřepených konečků. Vlasy se po umytí opravdu krásně rozčesávají. Nikdy jsem nevyzkoušela nic lepšího. Určitě tedy doporučuju :-)

  • Vlasy se snadno rozčesávají
  • Nezatěžuje
  • Dodá potřebnou hydrataci
  • Příjemně voní
  • Pomohl mi na roztřepené konečky
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Toto je moc fajn kodicionér/maska. Příjemně voní a vlásky jsou po něm hebké, jemné a příjemné na dotek. Balení jsem měla jen vzorkové, ale určitě si ho koupím v normální dávce, protože mě přesvědčil. Hodně oceňuji, že je "2 v 1", kdyby bylo takových přípravků víc, nezlobila bych se.

  • 2 v 1
  • příjemná vůně
  • dělá hebké vlásky
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Upřímně - nevidím zásadní rozdíl mezi obyč kondicionérem a tímto, jeho účinky mi příjdou totožné. Po jeho použití jsou vlasy krásně hebké, hladké a lesklejší, snadno se rozčesávají. Má příjemnou krémovou konzistenci a vůni typickou pro Dove, která ve vlasech vydrží i druhý den po umytí. Stačí ho nechat působit jen 1 min. Při dlouhodobějším používání ale může zatěžovat.

  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • snadná rozčesatelnost
  • krémová konzistence
  • doba působení 1 min.
  • může zatěžovat


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 27.6.2012 15:35:59

Tenhle kondicionér + maska v jednom je poklad. Doba působení je 1 minuta, takže nemusíte mít vlasy zabalené v igelitu půl dne. Je hodně výživný, na poškozené vlasy jako stvořený. Konzistence je hustší, krémová, vůně typická Dove. Vlasy nechává hebké, lesklé, ale nezatížené.

  • vyživuje vlasy, ale nezatěžuje
  • praktické balení v tubě
  • krátká doba působení
  • žádné jsem neobjevila


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené