Dove intenzivní krém na ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Dove intenzivní krém na ruce
Krémy na ruce Dove intenzivní krém na ruce - obrázek 1
Dove (87)
3.1 z 5 5 3.1 8
Celkem 8 recenzí


5 hvězd
13%
4 hvězdy
38%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
50%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
38 %

Recenze produktu
Dove intenzivní krém na ruce

věk
25-34

Další recenze od 31.3.2019 16:34:15

Mám ho již poněkolikáté a musím říct, že je to podle mě jeden opravdu z nejlepších krémů na ruce. Tento krém Dove je sice hutnější, ale nezanechává na pokožce divný mastný pocit. Po lehké masáži se krém pěkně vpije do pokožky, která je pak hydratovaná a jemná. Nemusí být en na ruce, používám ho na velé předloktí, je skvělý.

  • hydratuje
  • je jemný
  • jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2013 11:20:40

Tenhle krém byl pro mě trochu zklamáním, protože jiné produkty od Dove mi vyhovují. Nepříjemně mě překvapila trochu nakyslá parfemace, zároveň po rozetření krému na rukách zůstává chvilku takový nepříjemný opatlaný pocit, jako by se vám všechny nečistoty ze vzduchu ne ruce nalepily. Celkem hydratuje, ale na můj vkus ne moc dlouho. Za mě existují tedy lepší a levnější krémy.

  • velikost balení - do kabelky
  • nepříjemná parfemace
  • upatlaný pocit
  • nevhodný pro sušší ruce


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 11:42:14

Tento krém na ruce mě velice potěšil. Krásně hydratuje a ta klasická vůně výrobků Dove je úžasná. Měla jsem vždy problém po nanesení jakéhokoliv krému, že jsem měla po pár minutách znovu pocit suchých rukou ale tento krém mi to nedělá. Určitě zakoupím znovu i přes jeho vyšší cenu.

  • rychle se vstřebává
  • hydratace
  • vůně
  • vyšší cena


Další recenze od 14.5.2012 18:59:53

Tak musím říct, že mně tento krém naprosto vyhovuje. Mívám hodně suché ruce, a tento krém mi vždycky pomůže, krásně hydratuje, dlouho ruce vydrží krásné, jemné, bez známek suchosti. Není mastný, rychle se vstřebává a krásně voní. Už jsem ho koupila nejméně 5x, a koupila bych si ho znova, i když cena je trošku vyšší.

  • Hydratuje
  • Krásně voní
  • Balení akorát do kabelky
  • Rychle se vstřebává
  • Trošku vyšší cena


Další recenze od 24.4.2012 18:14:02

Kozmetiku dove mam velmi rada, ale tento krem na ruky na velmi sklamal. Za lepsiu cenu si kupim ovela lepsi krem. Vobec nehydratuje, ruky mam po nou suche. Vonu ma sice celkom prijemnu, ale to je asi jeho jedine pozitivum. a tiez je krem velmi riedky. Jednoducho sklamal.

  • prijemna vona aspon pre mna
  • drahy krem
  • nehydratuje
  • riedky
  • nema nic z toho co sluboval


věk
45-54

Další recenze od 23.4.2012 18:24:34

Značku DOVE používám velice ráda a často,le tento krém už si také nekoupím. Velice mě zklamal,vůbec mi kůži na rukou nezjemnil,spíš jsem je měla divně mastné. Takže za mě určitě nedoporučuji

  • nic
  • nehydratuje


Další recenze od 23.4.2012 17:43:42

Tento krém si již znovu určitě nekoupím. Určitě není na suché ruce. Je dost tekutý a mě teda nestačil, ale byl dobrý na promazání, když jsem chtěla hned něco dělat, protože se rychle vpíjel. Pak jej ale nemají nazývat "intenzivní". Co mi ale hodně vadilo byla jeho parfemace, která mi byla hodně nepříjemná.

  • rychle se vpíjí
  • silná nepříjemná parfemace
  • není pro suché ruce dostatečný
  • cena neodpovídá kvalitě



věk
35-44

Další recenze od 23.4.2012 17:05:57

Tento krém mě vyloženě zklamal. Od "intenzivního krému na ruce pro velmi suchou pokožku", navíc od Dove, s jehož výrobky bývám jinak spokojená, jsem čekala opravdu něco jiného. Krém je hodně řídký a rozhodně jsem z něj neměla pocit intenzivní hydratace pro suché ruce. Naopak mi přišel lehčí. Bohužel mi vůbec nebyla příjemná ani jeho vůně. Používala jsem ho jen abych ho vypotřebovala, ale znovu bych si ho určitě nekoupila, kromě toho na to, že je to jen 75 ml balení, ani není nejlevnější.

  • rychle se vstřebá
  • řidší konzistence
  • není mi příjemná vůně
  • nedostatečná hydratace suchých rukou
  • vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Balea Handlotion Cocos

3.1 54% 8 recenzí

Hůře hodnocené