e.l.f. Essential Třpytivé oční linky recenze a zkušenosti

Tužky e.l.f. Essential Třpytivé oční linky
Tužky e.l.f. Essential Třpytivé oční linky - obrázek 1
Tužky e.l.f. Essential Třpytivé oční linky - obrázek 2
Tužky e.l.f. Essential Třpytivé oční linky - obrázek 3
5 3.4 9
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Essential Třpytivé oční linky

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2012 10:23:08

Tužky jsem si objednala jenom ze zvědavosti, nic jsem od nich nečekala, ale velmi mile mě překvapily. Velmi dobře se s nimi pracuje, dříve jsem s nějakými tužkami měla problém, protože byly příliš měkké, ale to u E.L.F. nehrozí. Barvy jsou moc krásné, vydrží dlouho, nedrolí se. Mezi další výhody bych zařadila nízkou cenu a ořezávátko, které je na vršku tužky. Mimochodem, nejsou třpytivé, ale to jsem věděla z recenzí už předtím, než jsem je objednala - takže pokud chce někdo vyloženě třpytivé oční linky, zkuste radši něco jiného.

  • ořezávátko na tužky na vršku
  • dobře se s nimi pracuje
  • výběr odstínů
  • cena
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.4.2012 23:55:39

Tužka je moc fajn, je krásně měkká, dobře se nanáší, nedře, pěkně maluje. Třpytivá až tak není, třpytky tam jsou vidět jen lehce (osobně to považuji spíše za plus). Výdrž je na tužku slušná, vydrží tak půl dne. Ořezávátko je fajn detail na cesty, ale na doma raději používám klasické ořezávátko. Přišlo mi, že jsem ji docela rychle vypotřebovala a já na to prostě nejsem zvyklá, aby mi kosmetika zmizela rychlostí blesku, takže kvůli tomu bych si jí znovu nekoupila.

  • dobře se s ní pracuje
  • pěkně maluje
  • příjemné barvy
  • rychle se vypotřebuje


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 20.12.2012 00:00:24

Lákalo mě tyhle tužky vyzkoušet, vybrala jsem si stříbrno šedý odstín gunmetal. Barva je to moc pěkná, třpytky v sobě má, ale na oku třpytivě nepůsobí, spíš jen metalicky, leskle. Tužka je docela měkká, hezky se s ní maluje (rychle se ale ztupí a musíte ji pořád ořezávat, já tyhle hodně měkké tužky zas až tak ráda nemám), je pěkně pigmentovaná, linku vytvoříte rychle a snadno. Čerstvě namalovaná vypadá hezky. Bohužel ale opravdu jen čerstvě namalovaná, s čímž se nespokojím a tímto s těmito tužkami proto končím. Vrchní linka má tendenci obtiskávat se na víčko a během dne se začnou rozmazávat a ztrácet, což tužkám na oči neodpouštím, i když stojí pár korun jako tahle. Ořezávátko ve víčku je fajn, funguje jak má. Obešla bych se bez něj, ale pokud byste třeba tužku chtěly mít u sebe během dne, může se hodit.

  • s tužkou se dobře maluje
  • je dobře pigmentovaná
  • čerstvá linka vypadá hezky
  • praktické ořezávátko ve víčku
  • nízká cena
  • slabá výdrž
  • brzy se začne rozmazávat a mizet


Další recenze od 4.2.2013 14:06:26

Zakoupila jsem si tužku v odstínu blisfuul, je to krásná tělová barva, není nijak výrazná, třypek je tam dostatek,myslím že hezky rozjasní víčko.Musím pochválit i ořezávátko,čekala sjem že tam bude spíše naozdobu ale strouhá dobře.Tužka je měká ale to mi nevadí, dobře se s ní líčí a strouhátko využívám.Právě jsem si objednala i v dalších odstínech.

  • cena
  • dostatek třpytek
  • výběr odstínů
  • lehce se s ní maluje
  • rychle mizí


Další recenze od 10.5.2013 22:08:13

Levné tužky na oči, které dobře kreslí. Vydrží několik hodin, pokud se použije báze, tak vydrží déle. Jsou v několika odstínech, mám zlaté a fialové a oba jsou skvělé. Za tu cenu jsou super, řekla bych, že rozhodně lepší než např. od essence, she stylezone apod. Nejsou ani úplně měkké, ani tvrdé, prostě akorát. Na víčku mají praktické ořezávátko.

  • cena
  • ořezávátko na víčku
  • pěkně kreslí
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.11.2013 07:46:51

Asi nejhorší tužky, které jsem kdy měla. Nejsou vůbec pigmentované a pokud si je dáte na oči, tak ne že se po chvilce rozmažou, ale rovnou zmizí! Jako můžu si říct, že co bych čekala za tu cenu... jenže tohle je výrobek rovnou na vyhození. Tužky od Make up academy stojí ještě míň a přitom drží jak židovská víra. Jediný aspoň malý plus u těhle tužek je to ořezávátko na víčku, ale k čemu mi to je, když se tužka nedá použít

  • nic
  • nedrží
  • není pigmentovaná
  • málo odstínů


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 13.11.2013 00:08:31

Tyto třpytivé tužky na oči mě velice zklamaly. Myslela jsem si, že když jsem četla na stránkách ELF tak výborné a kladné hodnocení, tak, že budou super. Bohužel tomu tak není. Koupila jsem si rovnou sadu, kde jsem měla celkem 5 odstínů. Byla chyba to kupovat, tužky totiž za nic nestojí. Jediné co je plus je to, že ve víčku je ořezávátko, tak ale veškeré plusy končí. Tužka je hrozně tvrdá, takže je potřeba na ní hodně tlačit a to pak na oku bolí. Pigmentovaná také moc není. Výdrž je taktéž nic moc.

  • ve víčku je ořezávátko
  • pigmentace
  • výdrž
  • je strašně tvrdá
  • cena odpovídá kvalitě
  • dostupnost


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.10.2014 17:03:34

Mám tužku v černém odstínu. Koupila jsem ji ze zvědavosti. Na tužce se mi líbí její obal s ořezávátkem. Tuha je středně měkká která obsahuje sice třpytky ale po aplikaci na oko si žádných třpytek nevšimnete. Pigmentace neni moc extra ale po čase se rozkreslí a celkem to jde. Vzhledem k ceně kvalita tužky odpovídá. Znovu bych si ji už ale nekoupila protože mě příliš nenadchla.

  • cena
  • měkkost tuhy
  • pěkný obal s ořezávátkem
  • nerozmazává se
  • třpytky v tužce nemaji vubec smysl
  • horší pigmentace
  • praská víčko


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené