e.l.f. Studio Štětec na pudr recenze a zkušenosti

Štětce na tvář e.l.f. Studio Štětec na pudr
Štětce na tvář e.l.f. Studio Štětec na pudr - obrázek 1
Štětce na tvář e.l.f. Studio Štětec na pudr - obrázek 2
Štětce na tvář e.l.f. Studio Štětec na pudr - obrázek 3
5 4.7 19
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 95% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio Štětec na pudr

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.5.2012 23:55:10

Další skvělý štětec od elfu ze studio řady. Je syntetický, úžasně jemný. Já ho používám na pudr. Dobře se s tímto štětcem vklepává - vpracovává pudr do obličeje. Dá se prý použít i na bronzer nabo tvářenku. Spousta lidí ho používá dokonce na tekutý makeup, to jsem ještě nezkoušela, ale vyzkouším. I po několika vypráních je štětec jako nový a nepelichá. Nemám, co vytknout.

  • hustý
  • nepelichá
  • jemný
  • asi žadné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.5.2012 14:57:14

podlě mě vynikající štětec vhodný jak na pudr (sypký), tak na makeup (klidně všechny druhy), za tak nízkou cenu výborná kvalita, štětiny skvěle drží a štětec je velmi hustý, velmi mi vyhovuje rovné seřezání, určitě všem vřele doporučuji, ELF štětců už pár mám, tenhle určitě patří k nejlepším

  • hustota
  • kvalita
  • rovné seřezání


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2012 12:55:28

Mně tento štětec moc nevyhovuje. Nevím, jak to popsat, ale vadí mi prostě, jak je strašně tlustý a rovně seřezaný. O tvář mi to jakoby zadrhává, jsem z něho v rozpacích, to se mi ještě s žádným jiným nestalo. Pudr se mi udrží jenom jaksi na okrajích štětce a nejde s tím moc pracovat. Mám ho doma, ale moc ho nepoužívám. Plusem jsou heboučké štětiny.

  • hebké štětiny
  • tloušťka štětce
  • jakoby zadrhává a neklouže po pleti


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.10.2012 09:45:17

tak toto je jeden výborný výrobok. kupila som si ho na puder, a musím priznať že na tento učel je vynikajuci, ale začala som ho používať aj na nanášanie make-upu. a je senzačný. užasne mäký, nevypadavaju chlpky, a makup je prirodzený ale zároven zakryje nedokonalosti. takže ak ho raz zničím, kupim určtie znova

  • výborne sa s ním nanáša makeup aj puder
  • je za výbornu cenu
  • užasne jemný a maky
  • možnosť kupiť iba cez net


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.10.2012 19:06:06

Štětec má hodně jemných štětinek, díky čemuž je na kůži velmi příjemný. Nezvyklé zastřižení vlasu dorovna může být ze začátku pro práci nevyhovující, ale například při aplikaci krémové tvářenky je právě tohle to, co u štětce oceníte. Štětec dobře nabírá produkt. Používám jej především pro aplikaci bronzeru, takže s ním lze zvládnout třeba i konturování obličeje.

  • příjemný na dotyk
  • cena
  • pro někoho to může být vlas zastřižený dorovna


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.11.2012 21:18:57

Z tohoto štětce jsem nadšená, moc jsem si ho oblíbila a používám denně na pudr, jak na sypký k zafixování make-upu tak na kompaktní. Jeho rovně seřezané štětiny mi velmi vyhovují, pudr se mi aplikuje lépe než s klasickými kulatými štětci, s tímto mám pocit kvalitněji a precizněji naneseného pudru s přirozeným výsledkem. Nanáším vklepáváním. Štětiny jsou krásně husté, měkké a hebké, vůbec nepelichají. E.l.f. uvádí, že štětec je antibakteriální, díky čemuž zůstává hygienický i při dlouhodobém používání. I když tedy nevím, jak toto má fungovat. Jsem spokojená i s celkovým provedením štětce. Slyšela jsem hodně chvály na použití na tekutý make-up, ale zatím jsem se tedy neodvážila to vyzkoušet, moc si to s ním neumím představit a trošku se bojím, aby se mi ho při jeho hustotě potom podařilo dokonale vyprat. Na pudr ale perfektní.

  • skvělý pro nanášení sypkého i kompaktního pudru
  • nepelichá
  • měkké a jemné štětiny
  • rovné seřezání štětin
  • precizní a přirozený výsledek
  • husté štětiny
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2012 13:17:58

Štětec je rovně střižený a hodně hustý, díky tomu mě osobně na nanášení pudru vůbec nevyhovoval. Nicméně jsem pro něj ale našla uplatnění. Je skvělý na nanášení hutnějších tekutých make-upů a skvěle se s ním nanáší i tvářenka a bronzer. Je krásně jemňoučký a nepelichá.

  • je jemný
  • nepelichá
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.11.2012 08:10:05

Trochu jsem se bála, jak se mi bude pudr tímto štětcem nanášet, dosud jsem ho nanášela klasickým dokulata střiženým stětcem. Ale pracuje se s ním naprosto perfektně. Štětec je velmi hustý a jemný, štětinky jsou střižené precizně, nepelichá. Je velký tak akorát, naprosto mi vyhovuje. Určitě doporučuji.

  • jemnost a hustota štětinek
  • skvělě se s ním pracuje
  • precizně střižený
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.12.2012 13:32:11

profesionální stětec na tvářenku nebo bronzer. Je fakt super jemný a cena vůbec neodpovídá kvalitě. Takové štětce má MAC za 800? Miluju ho a vůbec nepelichá. Velký je akorát do ruky a za mě jednoznačně super koupě! Je heboučký jako králíčci v zimě. Nevím jak lépe to popsat :)

  • super jemný
  • směšná cena oproti kvalitě
  • jen přes internet


Další recenze od 21.2.2013 21:55:50

100% nejlepší co jsem si mohla koupit, je velmi hustý, štětiny jemné, příjemné na tváři, štětec je celý hustý a nepelichá, po umytí také drž v celku, mám dva používám ho na pudr i nanášení make-upu a je naprosto boží a za tu cenu? absolutní spokojenost :)

  • hustý
  • nepelichá
  • jemné štětiny
  • cena
  • nic


věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.4.2013 21:09:08

Štětec je ze studio řady, je to můj první rovně střižený štětec na pudr a jsem spokojená. Velmi mě překvapilo, jak je jemnonký. Velikost je tak akorát, pracuje se s ním dobře. Používám ho na pudr, i na tvářenku se dá. Mám od Elfu vícero štětců a jsem spokojená.

  • velikost
  • cena
  • hebkost
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jsem nadšená. Za stovku pro mě kvalitní štětec. Je jemňoučký, tvář hladí. Ač je určen na pudr, používám jej i na tvářenku a jde to s ním jedna báseň. Krásně barvu rozmázne do neviditelných přechodů. Na pudr je taky super, rovné seříznutí mi usnadňuje manipulaci. Štětec nepelichá, dobře se čistí, po vyprání je jako nový. Koupila bych znovu

  • jemné štětinky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Štětec na makeup jsem začala používat teprve nedávno. Vždy jsem byla zastáncem nanášení makeupu prsty a když na to koukám zpětně, tak vůbec nechápu, proč jsem byla vůči štětcům na MU tak skeptická. Tento štětec je perfektní, používám ho na tekutý makeup a tak skvělého efektu jsem při nanášení prsty nikdy nedocílila. Štětec je úžasně jemný, na pleti příjemný, dostatečně hustý. Po několika vypráních stále drží tvar a nepelichá.

  • jemný
  • hustý
  • nepelichá
  • cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2013 01:38:53

Tento štětec na pudr mám už snad 3 roky. Dodnes ho používám, avšak ho střídám i s jinými štětci na pudr, co mám. Dá se s ním nanést celkem dobře i make-up nebo třeba tvářenka. Na pudr mi vyhovuje, hezky ho do pleti zapracuje. Je hustý tak akorát a design je moc hezký. Při mytí z něj nevypadl po 3 letech ani jeden chloupek. Jediné co mi vadí je, že štětec má na můj vkus moc dlouhé štětinky, takže se po delší době používání štětinky docela obývají a štětec už není tak hezký jako dřív.

  • cena
  • dostupnost
  • není tak pevný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.2.2014 23:24:48

Tento štětec jsem si koupila na základě spousty kladných recenzí, je sice určený na pudr, ale kupovala jsem ho na make up a jsem z něj nadšená. Moc se mi líbí jeho vzhled, je dost hustý, akorát měkký, pracuje se mi s ním velmi dobře. Na pudr je taky skvělý, rozhodně koupím ještě jeden ať mám jeden na pudr a druhý na make up, v porovnání cena/kvalita je skoro zadarmo

  • vzhled
  • cena
  • širší využití
  • hustota
  • o ničem nevím


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Výborný štětec za dobrou cenu. Používám jej na zapracování tekutého bb krému. Má mnoho štětinek a povrch štětce je opravdu rovný, takže se s ním velmi dobře pracuje. Štětinky drží, nevypadávají, štětec nepelichá, což je skvělé. Nemám mu asi co vytknout a koupím si pak určitě další. Za tu cenu výborný výrobek, mnohem lepší než drogerkové štětce.

  • hustota štětinek
  • povrch
  • nepelichá
  • dobře se s ním pracuje
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sigma Essential Kit

4.8 94% 4 recenze

Hůře hodnocené